Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Obuća

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
Anketa članova
Kako rešiti sukob izmedju lovačkih saveza na relaciji LSS - LSV?

Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
36% [20 Glasa]

Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
18% [10 Glasa]

Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
34% [19 Glasa]

Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
13% [7 Glasa]

Glasova: 56
Morate se ulogovati da biste glasali.
Start: 22.11.2018. 17:13

Arhiva anketa
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Obuća
Jank

DakiNS kaže:
E za našu Momčinu ću sutra da potražim u NSOdobreno

Uh kako bi nam dobrodošao u Bečeju kada su nas natezaliGrin

Kuku majko...pa ja više neću nikada ići u NS...odnosno Bečej....tamo gde je natezanje...aaaa jok ja ne idem...HaHaHa
Lov je stil mog života...Pas]yoursmiles.org/msmile/animal/m0218.gif

Bigman86

kelt kaže:
sta se dogadja sa novosadskom firmom Gepard proizvode li jos one cizme sto se nose po 5-6 godina. ajd sad novosadistiiveli 3

U Gepardu mi se desilo da nazovem i pitam jel imaju duboke cipele na sniranje broj 50, i dobijem odgovor da ima. Ja odmah sutra u NS i udjem u radnju kazem da sam juce zvao za broj 50, i prodavacica kao da secam se, evo cipele i da mi neku plitku mokasinu broj 50. Pa rekoh ja sam trazio nesto drugo, kao ma to je bilo ranije radilo se za strano trziste sad ima samo ovo. Nesto slicno mi se desilo i u Guliveru u BG. Samo sto su mi dali zenske kozne cipele duboke.
Tacno ponekad imam osecaj da se namerno zezaju ti prodavci.

DakiNS
 Žao mi je što ću razočarati našeg VELIKOG kolegu , niti u jednoj radnji nema čizama broj 50.Ali reče mi Nele iz Canone da je čuo da se može naručiti u Tigru i da je čuo da je neki momak to i uradio.Confused

Na četiri foruma sam postavio pitanje o nabavci čizama br 50 pa se nadam da će biti neka informacija.
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

Podunavac
 Evo i ja sam se danas malo raspitivao za kolegu Bigfoot-a.Grin Imam jednog poznanika koji drži lovačku prodavnicu, a danas mi bilo usput da kod njega nešto pazarim, pa ga pitao i za čizme. Reče mi čovek da čizme broj 50 nisu problem, ali moraju da se naruče. U neke detalje nisam ulazio pošto je u pitanju druga država a neznam ni koja je razdaljina između mene i kolege Bigman-a.
Tri prsta 2Kolce

Podunavac

DakiNS kaže:
Na četiri foruma sam postavio pitanje o nabavci čizama br 50 pa se nadam da će biti neka informacija.

Rođo pa zar nisi na jednom od ta 4 banovan? Kao i Lala, Sremac, Saša Plavna i još neki naši istaknuti članovi.ROFL
Tri prsta 2Kolce

Indjijanac

Podunavac kaže:
Evo i ja sam se danas malo raspitivao za kolegu Bigfoot-a.Grin Imam jednog poznanika koji drži lovačku prodavnicu, a danas mi bilo usput da kod njega nešto pazarim, pa ga pitao i za čizme. Reče mi čovek da čizme broj 50 nisu problem, ali moraju da se naruče. U neke detalje nisam ulazio pošto je u pitanju druga država a neznam ni koja je razdaljina između mene i kolege Bigman-a.

pa još da ih ocarine kao automobil bez motoraFIK
IndjijanacĆIRKO PA JEL TI NEZNAŠ DA U INDJIJU IMA DJUNGLA?
http://www.youtube.com/watch?v=vOipjp...page#t=25s

DakiNS

Podunavac kaže:

DakiNS kaže:

Rođo pa zar nisi na jednom od ta 4 banovan? Kao i Lala, Sremac, Saša Plavna i još neki naši istaknuti članovi.ROFL

Jesam jednom ali im se nešto syebo server pa poništio banoveGrin

Podunavac

Indjijanac kaže:

Podunavac kaže:

Pa lepo čovek dođe ovde bos, kupi čizme, obuje ih i pređe granicu u njima. I nema carine. A kad bi se carina naplaćivala po broju (veličini) bila bi cariska stopa 300%.ROFL
Tri prsta 2Kolce

Podunavac

DakiNS kaže:

Podunavac kaže:

DakiNS kaže:

Jesam jednom ali im se nešto syebo server pa poništio banoveGrin

Na tom portalu se malo malo nešta syebe. Ili tehnika ili drug glavni i odgovorni.Grin
Tri prsta 2Kolce

DakiNS

Indjijanac kaže:

Podunavac kaže:

Ako kolega konačno nabavi čizme u tom broju možda ih carine kao plovni objekat, a i možda nam ih pozajmi za neko druženje u Slankamenu . Staćemo obojica u njih i loviti ploveći a nećemo prekršiti zakon.Grin

DakiNS
 Evo jedne informacije od kolege sa drugog foruma:

Centrala Tigar ADTEL: +381 10 304000

Century Dip-tech knee / Code 70690Klasična poljoprivredna čizma
Proizvedene po jedinstvenoj dipping tehnologiji, pružaju optimalnu kombinaciju udobnosti, komfora i izdržljivosti zahvaljujući ortopedskom kalupu, antibakterijskoj postavi i ojačanom kalandriranom đonu sa presovanom petom.

Asortiman: 38-50
Visina modela: No 42 - 380 mm
Boja: crna
Lice: prirodni i sintetički kaučuk,
Postava: crna sintetička, antibakterijska
on: kalandriran, peta presovana
Pakovanje: 5 pari

Bigman86

DakiNS kaže:

Proizvedene po jedinstvenoj dipping tehnologiji, pružaju optimalnu kombinaciju udobnosti, komfora i izdržljivosti zahvaljujući ortopedskom kalupu, antibakterijskoj postavi i ojačanom kalandriranom đonu sa presovanom petom.

Nasao sam ja podatak da se i neki model vatrogasne cizme proizvodi u broju 50, ali kad sam pozvao prodavnicu i pitao, prodavacica je odreagovala kao da sam joj trazio deo za trabanta a ne obucu. A sam zvao i u Pirot i rekli su mi da se ne proizvodi broj 50. Kolega aca81 koji radi u Tigru mi kaze da moze da se naruci broj 50, e sad videcemo, ja ne odustajem.

DakiNS
 Neka ti je sa srećom! Ako budeš išao kod Ace obavezno svrati u KonakGladan

Indjijanac
 druže izgleda je to jedina stvar koja nema da se kupi kod kinezaPresrean
IndjijanacĆIRKO PA JEL TI NEZNAŠ DA U INDJIJU IMA DJUNGLA?
http://www.youtube.com/watch?v=vOipjp...page#t=25s

srpko1

Bigman86 kaže:

DakiNS kaže:

Nasao sam ja podatak da se i neki model vatrogasne cizme proizvodi u broju 50, ali kad sam pozvao prodavnicu i pitao, prodavacica je odreagovala kao da sam joj trazio deo za trabanta a ne obucu. A sam zvao i u Pirot i rekli su mi da se ne proizvodi broj 50. Kolega aca81 koji radi u Tigru mi kaze da moze da se naruci broj 50, e sad videcemo, ja ne odustajem.

Ja imam jednog druga zivi u Francuskoj broj cipela 52, i on je lovac ali uvek u lov nosi one polu duboke cipele i kamasne ako je dubok sneg.I pricao mi je da je nasao skoro nekog francuza koji prodaje lovacku opremu i kupio je kod njega duboke cipele proizvodjac Krispi neka italijanska firma, cipele su vrhunske i imaju te ogromne brojeve. Za gumene cizme cu ga pitati gde mogu da se nadju pa cu ti javiti ako se do tada ne snadjes.

Bigman86

Indjijanac kaže:
druže izgleda je to jedina stvar koja nema da se kupi kod kinezaPresrean

Za neverovati je da kod kineza imaju patike broj 50 da se kupe. I to cak kod ovog naseg Sasanskog.

Limun
 Ja sam pre par dana pazario Gepard čizme i to licitacijom na Limondu. Čizme su nove iz kutije br. 46 i zadovoljan sam kupljenom robom. Inače čovek mi reče da ima još u ponudi čak i veće brojeve, pitaću ga da li ima i br. 50. Da, platio sam ih 4000 dindži.
Pozdrav od Čarapana!Jaooo "ja s'tem nem ništa"
LimunLimunLimunLimunLimun

"Klonim se ljudi koji misle da je drskost hrabrost, a nježnost kukavnost, a klonim se i onih koji misle da je brbljanje mudrost, a šutnja neznanje."

Khalil Gibran

Limun
 Evo br. tel. za Gepard čizme 0655221417, reče mi čovek da ima do br. 52
Pozdrav od Čarapana!Jaooo "ja s'tem nem ništa"
LimunLimunLimunLimunLimun

"Klonim se ljudi koji misle da je drskost hrabrost, a nježnost kukavnost, a klonim se i onih koji misle da je brbljanje mudrost, a šutnja neznanje."

Khalil Gibran

Neca92
 Bigman86, taman mozes da obujes i vunenajke u njima! Grin Milina! Grin
Lovac nije ko vino ne pije i ko ide planinom samo da ubije!

Bigman86

Limun kaže:
Evo br. tel. za Gepard čizme 0655221417, reče mi čovek da ima do br. 52

Porucio sam broj 50. Kolega hvala najlepse.
Hvala i svima ostalima koji su pokusali da pomognu i pomogli, i naravno ako neko negde naidje na gumenu cizmu broj 50, znate koga da pozovete. Smile

Skoči na forum:

Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 14
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,453
Najnoviji član: hladni

Poslednje vesti
“ЈАСТРЕБАЧKИ ВУK” – 2025. год.
U GREBENCU SE INTENZIVNO LOVI, PONEKO I PECA
Tri velika vuka snimljena na planini u Srbiji
Petrovaradin: Problem u lovištu
PRVENSTVO VOJVODINE

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

· 30.01.2023. 23:30

Zbogom Lalo 💔

64,156,266 posete www.srbijalov.com