Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Poluautomatski karabin

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
Anketa članova
Kako rešiti sukob izmedju lovačkih saveza na relaciji LSS - LSV?

Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
36% [20 Glasa]

Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
18% [10 Glasa]

Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
34% [19 Glasa]

Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
13% [7 Glasa]

Glasova: 56
Morate se ulogovati da biste glasali.
Start: 22.11.2018. 17:13

Arhiva anketa
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Poluautomatski karabin
mirko knezevic
 Nek napravi Zastava nesto od PA kao sto su ovi iz porodice Beneli Broving itd i nek kosta 2000e pre cu to da kupim nego ove strance,jer verujem da bi i taj PA karabin napravili u dobrom kvalitetu... Nisu iz Zastave izlazili bas toliko losi modeli lovackog oruzja.
Srbija do Tokija!

Kolce Tri prsta 2

sheytan

mirko knezevic kaže:

sheytan kaže:

mirko knezevic kaže:
Sto ja tebe kolega sheytane pravim budalom??? O cemu pricas ne razumem te? Jel te uvredilo sto sam rekao da ste svi do jednog izrozali nesto a ja imam neko drugo misljenje?

1. ne praviš samo mene, nego sve koji su se potrudili da ti odgovore

2. većina se složila da je to KANTA, a ti kažeš, ipak je to firma, i ja ne ebem vaše pritče. ZAŠTO SI NAS ONDAk IŠTA I PITAO???

Ja sam pitao dali neko ima iskustva sa ovim karabinom jos pre mesec dana,niko ziv se nije javio a tada je tek krenula prodaja istog kod nas,ja sam zakljucio sta sam zakljucio i nisam nikog pitao za savet nego je mene kolega zeexx pitao jel sam cuo nesto,ne vidim tebe kolega uopste prozvanim za to niti da sam od tebe napravio budalu kao sto kazes,pre mesec dana niko nista nije znao da mi odgovori,a sad svi ispadose oruzarski injzinjeri,i prosto mi je neverovatno da remington moze da napravi nesto i da ne radi uopste,pa sto bi ga pravili onda? Ja amerikance ne volim ni na tv da vidim al nisam kriv sto prave dosta lovackog oruzja. I jos jednom ti kazem i izvinjavam ti se za uvredu ja nisam ni pitao za savet...

Nisi pitao za savet???

mirko knezevic kaže:

zexxx kaže:

mirko knezevic kaže:
Kolege sta mislite o ovom novom poluautomatu iz familije Remington... Gledao sam u Snajperu u Bg i drzao ga u ruci po meni lagan i lepo uradjen fino uradjen lepa zavrsna obrada i najjeftiniji je u klasi poluautomata. Pravi se u drvetu koji kosta 112000 i u sintetici koji kosta 101000. Znam da je nov na trzistu i kod nas al ako neko ima neku informaciju neka podeli...Smile
i kolege da li je neko imao iskustva sa ovom puskicom...gledao je na sajmu u kragujevcu i veoma lezi samo neznam kakva su iskustva na terenu?

Ne verujem kolega da moze biti los cim ga Remington proizvodi.Smile Ovaj u Snajperu mi je rekao da je mnogo mnogo bolje uradjen nego njegovi prethodnici tipa PA,i da nema problema sa zaglavljivanjem,samo je kaze preporucljivo da se puca jednom jednom municijom da se ne mesetari i menja stalno,nego sa kojom krenes da pucas da to ne menjas.

OK, nisi pitao za savet, pitao si za MISHLJENJE/INFORMACIJU, a to je u ovakvoj prichi veeelika razlika! Odobravam A da li je bilo pre tri ili pre metar dana, jako je bitno, takodje! Jaooo

Izvinjavam se i ja tebi, netju vishe da ti iznosim ni mishljenje, ni da dajem informacije, a o savetima i da ne govorim! ZivioRodjo
novi način otvaranja tema je bzvz... Sad

DOBAR DVOGLED!!! iveli 3

http://www.youtube.com/watch?v=GOzgvb4hc5U

270

mirko knezevic kaže:
Nek napravi Zastava nesto od PA kao sto su ovi iz porodice Beneli Broving itd i nek kosta 2000e pre cu to da kupim nego ove strance,jer verujem da bi i taj PA karabin napravili u dobrom kvalitetu... Nisu iz Zastave izlazili bas toliko losi modeli lovackog oruzja.

Ma ne da su izlazili loši modeli nego KATASTROFALNO LOŠI pojedine primerke koje sam video su bili toliko loše urađeni da ne samo da su izgledali kao da nisu prošli završnu kontrolu nego kao da su ih sklepala deca na času opštetehničkog obrazovanja!
Volim svoju zemlju ali činjenice su činjenice, jedino što je Zastavu dosad održavalo je niska cena proizvoda i prodaja škarta na domaćem tržištu na kom su imali monopol!
Sada više ni cenom ne mogu da konkurišu u svetu, pogledaj samo karabine HOWA, SAVAGE, MARLIN.... koliko bolji kvalitet i tehničkih inovacija daju za cenu nižu od ZASTAVE!
Ostaje im samo nas još malo da zavlače jer godinu za godinom im je proizvodnja sve manja i lošija pa ne verujem da će sa lovačkim oružijem još dugo opstati na tržištu!

Podunavac
 Ne mogu da tvrdim za Zastavine puške novije proizvodnje ništa, pošto nisam imao priliku da ih isprobam. Ali karabini koji su se proizvodili do 90-ih godina su bili solidnog kvaliteta i imao sam par komada u svom vlasništvu sa kojima sam bio zadovoljan. Isto tako sam gledao nove karabine kupljene u Hrvatskoj i ne mogu da kažem da su loši. Dali su oni za domaće tržište lošiji neznam. Ali mnogi lovci ih koriste i zadovoljni su sa njima. I ipak su duplo ili troduplo jeftiniji od bilo kog uvoznog karabina.
Tri prsta 2Kolce

270
 Jesu podunavac kod nas a verovatno i u Hrvatskoj jeftiniji ier nas ubiše sa carinama i porezima a dokrajče nas trgovci sa naj većim maržama u svetu na prodaju oružija (Kao da ga švercuju a ne da ga legalno uvoze) Ali u svetu po ceni i kvalitetu odavno mnogima ne mogu da konkurišu a naročito proizvođačima koje sam naveo a takvih ima bar još desetak koje nisam naveo!!

Podunavac
 To nama ne igra ulogu kada nam nisu dostupni. U Hrvatskoj se na sve oružje plaća ista carina i porez, pa ipak Zastavini karabini naj jeftiniji. A puške koje si naveo su jeftine samo u americi, od čega nama slaba fajda.
Tri prsta 2Kolce

zexxx
 kolege smirimo strasti malo...svako ima svoje misljenje ali realno gledano samo korisnik nekog oruzija moze o njemu i da sudi...mi mozemo o izgledu ako smo ga videli...pozdrav

samo smireno.....Grin

djosa69
 posedujem beneli argo 30-06mogu da kazem samo savrsenstvo od kakabin ranije sam koristio broving bar ne mogu da kazem i za taj model nista lose ali ipak prednost beneli brzi nisan,kvalitetnija obrada,izgled,mislim i kvalitetniji materijali i drvo i celik a sto se tice merkela malo je glomazan,isto vazi i za sauer jesu skuplji ali prednost argo.srbijalov

petar
 [xhide]Sticajem okolnosti, sasvim slucajno sam prosle nedelje postao vlasnik jednog poluautomatskog karabina. Radi se o tome da sam ja imao vazecu nabavnu dozvolu za karabin, a cale je naleteo na ovo cudo i na njegovu molbu sam pristao da kupim ovaj karabin i registrujem ga na svoje ime. B)
Naime, radi se o starom vojnom PAP m59/66. Puska je potpuno preradjena u lovackom stilu. Kundak, sitno cekiran, sa lepom obrazinom, svinjskim ledjima i pacijim kljunom, lepsi zatvarac, cev bez mehanickih nisana. Na njemu je optika Zrak 6x42, sa natpisima Yugoslavija, dosta stara optika, originalna sarajevska, iz nekih sretnijih vremena. Montaza je neka noname, pravio ju je jedan stari strugar, veoma glomazna, teska, i kvalitetno uradjena. Puska je u savrseno ocuvanom stanju. Magacin standardnog kapaciteta 10 metaka, kalibra 7,62x39. Posto slika govori vise od 1000 reci, da ne duzim puno...[/xhide]
Just like old times!

petar
 [xhide]Smile[/xhide]
Just like old times!

petar
 [xhide]Bilo bi dobro kad bih znao da postavim vise slika od jednom...Frown[/xhide]
Just like old times!

petar
 ...
Just like old times!

petar
 ...
Just like old times!

petar
 ...
Just like old times!

petar
 ...
Just like old times!

petar
 [xhide]Montaza...[/xhide]
Just like old times!

petar
 [xhide]Sa njim sam dobio prelepu, debelu, koznu futrolu...B)[/xhide]
Just like old times!

petar
 ...
Just like old times!

petar
 [xhide]S njim sam dobio 120 lovnih metaka Selior & Bellot, zrna tezine 8g. I jos jednu kutiju municije proizvojdaca Pravi Partizan, isto 8g tezine zrna...B)[/xhide]
Just like old times!

Dare_Makedonija
 Petre u zdravje da je koristis. Jesi li je probao vec?

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Lovački karabin KARABINI 1744 11.01.2024. 18:54
Lovački karabin i optika pomoć ORUŽJE - SVAŠTARA 47 07.04.2015. 13:03
Karabin direktne akcije KARABINI 44 26.10.2014. 11:10
Voere-karabin sa električnim paljenjem KARABINI 19 11.01.2013. 01:56
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 20
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,451
Najnoviji član: Hanoverski k...

Poslednje vesti
U LU "Šumadija" Kragujevac
Otkazana manifestacija Lovac i pas
УОЧИ ПОЧЕТКА ЈЕСЕЊЕГ ЛОВА - ЈОШ ЈЕДНО ДРУЖЕЊЕ ...
PRVENSTVO VOJVODINE ST. HUBERT 16.11.2024. RISTOVAČA
Lovačka slava - Sveti Jevstatije

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 12.12.2023. 23:19

Planirao sam da polozim za dozvolu za pusku ali ja nosim naočare pa me zanima da li ja mogu da prodjem lekarski pregled pozdrav

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

63,954,705 posete www.srbijalov.com