NESTAJE LI LSS? (Arhiva do 31.12.2013.)
|
slavaplana |
Objavljen 26.03.2012. 21:25
|
Lovčina
Upisa: 3536
Pristupio: 07.07.2010. 10:48
|
To moraju uraditi lovci u njegovom udruzenju kako isti ne bi bio clan U.O. i prestavljao se kao da ima LSS podrsku na Jugu a svi znamo sta je Jug rekao u predhodnih mesec dana !!Ko je lud sada ovde????
Moraju udruzenja preispitati svoje odluke koga postavljaju za delegate i ko zastupa njihovre interese i ko to prenosi u LSS!!
Obmanama i laznom slikom LSS misli da jos vedri i oblaci!!!
Vise nece biti tako posle 31.03.nista vise nece biti isto!!! |
|
|
|
slavaplana |
Objavljen 27.03.2012. 19:21
|
Lovčina
|
Zovu ma i danas predsednici udruzenja i kukaju kako Popovic nesvesno razbi LSS!!!Jasno je svima da tu gde jeste nemoze da ostane i on i Tica vise!!! |
|
|
|
walter |
Objavljen 28.03.2012. 08:55
|
Mlađi član
Upisa: 44
Pristupio: 16.01.2012. 11:19
|
Gde je skupstina, na Vet faksu? ili?
|
|
|
|
ROE |
Objavljen 28.03.2012. 11:15
|
Član
Upisa: 99
Pristupio: 28.03.2012. 09:51
|
A zasto vise, pobogu brate, LSS ne smiri strasti? Moze im se, u njihovim rukama je i noz i pogaca (doduse, pogacu dele izmedju sebe, ali necemo o tome)!
Zasto im je toliko ispod casti da prihvate reformu Saveza, da prebace najveci deo posla na regionalne Saveze, pa da, kao clanovi te tzv. krovne organizacije, zive kao gospoda od 200 dinara po lovcu, za koje ih niko nece sutra pitati kako su potrosili, a da i dalje ne rade nista...
Pa nije LSCS osnovan zato sto je lovcima ispod Save i Dunava bilo mnogo lepo u zivotu, pa se osilili i hoce da se domognu vlasti... LSCS je osnovan da bi nesto promenili na bolje u lovstvu Srbije. Zasto gospoda iz LSS to ne iskoriste, i puste te "budale" da rade za dobrobit lovstva, a da oni kupe zasluge za to na medjunarodnom nivou. Svaki pametan politicar bi to tako uradio... |
|
|
|
walter |
Objavljen 28.03.2012. 12:27
|
Mlađi član
Upisa: 44
Pristupio: 16.01.2012. 11:19
|
ROE kaže:
A zasto vise, pobogu brate, LSS ne smiri strasti? Moze im se, u njihovim rukama je i noz i pogaca (doduse, pogacu dele izmedju sebe, ali necemo o tome)!
Zasto im je toliko ispod casti da prihvate reformu Saveza, da prebace najveci deo posla na regionalne Saveze, pa da, kao clanovi te tzv. krovne organizacije, zive kao gospoda od 200 dinara po lovcu, za koje ih niko nece sutra pitati kako su potrosili, a da i dalje ne rade nista...
Pa nije LSCS osnovan zato sto je lovcima ispod Save i Dunava bilo mnogo lepo u zivotu, pa se osilili i hoce da se domognu vlasti... LSCS je osnovan da bi nesto promenili na bolje u lovstvu Srbije. Zasto gospoda iz LSS to ne iskoriste, i puste te "budale" da rade za dobrobit lovstva, a da oni kupe zasluge za to na medjunarodnom nivou. Svaki pametan politicar bi to tako uradio...
Apsolutno si upravu, da su to prihvatili i dai m je ostao beogradski pašaluk pod direktnom ingerencijom malo poodpuštali ljudi i banja, Ostak ingerencija prebaciti po manjim savezima, sigurno bi bilo bolje nego ovo sada.
Ovako kome god nešto nebude pravo može da donese odluku o pripajanju drugom savezu.
Problemi se opet neresavaju u korenu nego stihhijski pa dokle se stigne.
Nereče mi niko gde je skupština?
|
|
|
|
slavaplana |
Objavljen 28.03.2012. 12:57
|
Lovčina
|
31.03. u 11:30h na Veterinarskom fakultetu!!! |
|
|
|
punisher |
Objavljen 28.03.2012. 13:11
|
Veteran
Upisa: 566
Pristupio: 19.11.2010. 08:37
|
slavaplana kaže:
31.03. u 11:30h na Veterinarskom fakultetu!!!
Slavo vodi računa, znaš kako je prošl put bilo tamo na Veterinarskom. Neki su se kanda razbesneli, pa pokušali da nasrnu na tvoju malenkost.
Ti ko Laki Topalović stavi taj dan poslužavnik u pantalone i vežbaj pucanje, ali pazi da ne pogodiš vazduh |
|
|
|
bogoljub |
Objavljen 28.03.2012. 13:52
|
Veteran
Upisa: 710
Pristupio: 08.09.2010. 22:27
|
A sada jedna prava pesma
Ko prezivi pricace
http://www.youtub...Rl9Nu_YFu8
Ako tako bude i za Djurdjevdan najebasmo ga odjedared dvared.
Gledala mi Ciganka u dlan i kaže:
- Do 35. godine nećeš imati para i mučit ćeš se.
Ja je pitam:
- A poslije 35.?
A ona će:
- Će se navikneš na to.
|
|
|
|
slavaplana |
Objavljen 29.03.2012. 21:22
|
Lovčina
|
Pozivam Sve delegate da dodju na Skupstinu LSS i JAVNO kazu da li Zoran DR. Popovic ima podsku da dalje vodi LSS posle svega!!!!!
Nadam se da ce se i B)pitanje oko LSCS resiti ili LSS nece biti kako sada stvari stvari stoje!!
Ogroman brojudruzenja i sa Juga i Severa je nezadovoljan sto sam imao priliku da vidim danas u Kragujevcu !!!!
Mislim da je bezbolnije da isti podnese OSTAVKU i dase zakaze skupstina do 90 dana gde bi se biralo kompletno novo rukovodstvo!!!
Ovo je KRAJ jedne price koja je postala jasna gotovo svima!!
DODJITE NA SKUPSTINU LSS I KAZITE STA IMATE !!!!
Ako Vam odgovara da CUTITE onda trpite ovakav nacin rada i placajte clanarinu od 500din za koju nedobijate NISTA!!!!
Finasirajte i dalje LUKSUZIRANJE i minuse u poslovanju Popovic DR. Zorana !!!!Posle subote nista vise nece biti isto!!!!!
Razmisljajte na vreme!!!! |
|
|
|
slavaplana |
Objavljen 30.03.2012. 17:55
|
Lovčina
|
LSS nikako ne prihvata cinjenicu da LSCS treba da bude SAVEZ SAVEZA!!!
LSS je ovakvom politikom, koju vodi Zoran DR. Popovic,doveo sam sebe do ivice propasti i daljeg postojanja!!!!
Zarad benificija par ljudi LSS nerazmislja ko ce ostati od udruzenja ako dodje do iskljucenja pojedinih udruzenja za koja se sprema scenario iskljucenja za sutra!!!!Popovic neshvata da reforma LSS je neizbezna i da SAVEZ SAVEZA samo ima perspektivu!!!! |
|
|
|
Djura33 |
Objavljen 31.03.2012. 08:46
|
Član
Upisa: 125
Pristupio: 13.04.2011. 11:49
|
slavaplana kaže:
LSS nikako ne prihvata cinjenicu da LSCS treba da bude SAVEZ SAVEZA!!!
LSS je ovakvom politikom, koju vodi Zoran DR. Popovic,doveo sam sebe do ivice propasti i daljeg postojanja!!!!
Zarad benificija par ljudi LSS nerazmislja ko ce ostati od udruzenja ako dodje do iskljucenja pojedinih udruzenja za koja se sprema scenario iskljucenja za sutra!!!!Popovic neshvata da reforma LSS je neizbezna i da SAVEZ SAVEZA samo ima perspektivu!!!!
Slavo, nikako ne prihvatam da LSCS treba da bude Savez Saveza. Ti gazduj kod tebe, nemoj kod mene.
Ko ti daje pravo da tako nesto trazis, i budi siguran, to se nece desiti. Ja nisam za to!!! |
|
|
|
Lala |
Objavljen 31.03.2012. 09:00
|
Moderator
Upisa: 11472
Pristupio: 27.10.2009. 17:19
|
Djuro, mislim da je Slava napravio lapsus, nenamernu grešku, i da u prvoj rečenici umesto LSCS treba da piše LSS. Iz svih ranijih upisa i diskusije je jasno da se radi o ideji da LSS bude savez regionalnih saveza. Ispraviće Slava to, kada pročita.
Dajte malo dobronamernosti kada komentarišemo, ne odmah napadati.
Bogu 'fala, što sam Lala
|
|
|
|
Djura33 |
Objavljen 31.03.2012. 09:03
|
Član
|
Lala kaže:
Djuro, mislim da je Slava napravio lapsus, nenamernu grešku, i da u prvoj rečenici umesto LSCS treba da piše LSS. Iz svih ranijih upisa i diskusije je jasno da se radi o ideji da LSS bude savez regionalnih saveza. Ispraviće Slava to, kada pročita.
Dajte malo dobronamernosti kada komentarišemo, ne odmah napadati.
Lalo, ok, dajem.
Al iz svih njegovih dosadasnjih upisa, i videvsi njegove reakcije, poput "mi smo najjaci, najbolji, itd", mislim da nije napravio lapsus.
Al ok. |
|
|
|
chaki |
Objavljen 31.03.2012. 11:59
|
Veteran
Upisa: 603
Pristupio: 12.08.2009. 11:52
|
Slavo samo jeda savet za tebe i LSCS. Nemoj slucajno da vam padne na pamet da se posle nekog vremena opustite i pocnete da previse uzivate u svojoj funkciji i poziciji. Zanjte da su sve oci uprte u vas i da vas mogo bolje gledaju i mnogo bolje posmatraju. Jos nesto veoma vazno je da vodis racuna sta i kako pises a pogotovu na upise koji dovode do ovakvih situacija da mora neko da prevodi tvoje upise.
Shvati jos jednu stvar kakav god da je LSS on je glavni savez i niko i bas niko ne moze da zameni njegovu ulogu. Ovde je prica o sredjivanju stanja u LSS a ne o rasturanju jednog i pravljenje vise i saveza i gazda i u buducnosto jos tema ovog tipa. Koliko se pise i potencira dovoljno pokazuej i ovaj tvoj lapsus upis ( kako Lala kaze ) ako je uopste lapsus!!!!!
Akos e ova ujdurma u LSS I LSV resi onako kako treba bogami svako ko sedne na vrucu stolicu treba da se zapita i da stavi prst na celo.
O meni se najlepše brinu oni koji me ostavljaju na miru.
|
|
|
|
Djura33 |
Objavljen 31.03.2012. 12:08
|
Član
|
chaki kaže:
Slavo samo jeda savet za tebe i LSCS. Nemoj slucajno da vam padne na pamet da se posle nekog vremena opustite i pocnete da previse uzivate u svojoj funkciji i poziciji. Zanjte da su sve oci uprte u vas i da vas mogo bolje gledaju i mnogo bolje posmatraju. Jos nesto veoma vazno je da vodis racuna sta i kako pises a pogotovu na upise koji dovode do ovakvih situacija da mora neko da prevodi tvoje upise.
Shvati jos jednu stvar kakav god da je LSS on je glavni savez i niko i bas niko ne moze da zameni njegovu ulogu. Ovde je prica o sredjivanju stanja u LSS a ne o rasturanju jednog i pravljenje vise i saveza i gazda i u buducnosto jos tema ovog tipa. Koliko se pise i potencira dovoljno pokazuej i ovaj tvoj lapsus upis ( kako Lala kaze ) ako je uopste lapsus!!!!!
Akos e ova ujdurma u LSS I LSV resi onako kako treba bogami svako ko sedne na vrucu stolicu treba da se zapita i da stavi prst na celo.
chaki, potpisujem u potpunosti!! |
|
|
|
Lala |
Objavljen 31.03.2012. 12:23
|
Moderator
|
Poslednja informacija sa skupštine LSS:
Trenutno je komisijski prisustvo potvrdjeno za 116 delegata, tako da skupština nema kvorum za rad.
Pominjana je i blokada puteva po Vojvodini, i štošta, ali je jasno da dobar deo delegata jednostvano nije došao.
Po meni, katastrofa loš odnos prema funkciji koju im je njihovo LU poverilo - da predstavljaju svoje kolege u savezu. Ne mogu da shvatim, da se neko prvo prihvati nekog posla, a onda jednostavno nonšalantno ponaša. Ako si prihvatio da budeš delegat, onda i radi taj posao, a ako nećeš da radiš, onda se zahvali na poverenju, i ćao.
Ovako, sad ispada još gora situacija. Blokada LSS.
Šumadinci su došli, da napomenem.
Bogu 'fala, što sam Lala
|
|
|
|
chaki |
Objavljen 31.03.2012. 12:26
|
Veteran
|
znaci kuvar je dodao sve sto treba od zacina i sad trazi varjacu da promesa i da se sve lagano krcka na umerenoj vatri hehehehe. \
NIje Temudjin dazbe pisao a i ja sam upozoravao da ne mora bas sve transparento a necet da slusate. Gde ces javno i transparento protiv ljudi koji imaju sve u svojim rukama a jos ides posteno na nepostenoga.
Onaj kavez prica bese interesantna heheh
Gde cemo goloruki na Rusiju hehehe
|
|
|
|
Lala |
Objavljen 31.03.2012. 12:38
|
Moderator
|
Data je pauza do 12:30, da se vidi da li će stići još delegata. Ne znam kako je moguće izaći iz blokade, a mislim da će posledice po LSS biti vrlo loše, i u smislu finansiranja, i nastavka rada uopšte.
Kolika je članarina? Nema odluke skupštine.
Da li su sva LU i dalje članovi LSS? Nema odluke.
Da li je usvojen izveštaj o radu predsednika i organa LSS? Nema odluke.
Da li je sprovedena odluka UO od ponedeljka, vezano za status LSCS? Nema odluke.
Šta raditi u vezi novog Statuta LSS? Nema odluke.
Finansijski plan za 2012/13? Nema odluke.
Ovo su samo neka od pitanja... Dokle god je rad skupštine u blokadi, ni jedna odluka ne može da se donese. Rad po privremenom finansiranju? Dokle to može?
Ne valja ovo!
Čini mi se da je dobar deo delegata odlučio da jednostavno ne dodje, nego da sačeka da vidi 'ko će pobediti' (?), pa da onda budu generali posle bitke. Ali, nisu razmišljali da će većina delegata tako razmišljati, i onda su svojim ovakvim odnosom doveli do blokade. Mašala!
Čini mi se takodje, da dobar deo delegata nema hrabrosti, da učestvuje u raspišćavanju stvari, nego kalkulantski čeka, da se problemi reše sami od sebe, ili da ih neko drugi reši.
A onda će da padne paprikaš!
Bogu 'fala, što sam Lala
|
|
|
|
bturjane |
Objavljen 31.03.2012. 12:48
|
Stari član
Upisa: 440
Pristupio: 29.09.2010. 21:26
|
Ovo zamajavanje vise nikud ne vodi sa foteljom se nisu rodili pa mislim da je krajnje vreme da pustimo g...a niz vodu i u saradnji sa ministarstvima poljoprivrede i unut.poslova sredimo situaciju jer doslo je do krajnjih granica sve pocev od strpljenja pa sve do vredjanja ljudskog dostojanstva a i intelegencije
ma nasrcu bre rodjo mora se branim,a ti zapadnjaci kvarni su ko muckovi al sam naso pravu pusku AA-12
|
|
|
|
chaki |
Objavljen 31.03.2012. 13:12
|
Veteran
|
ide pod stecaj i dolazi stecajni upravnik tj sumar a posle kuku nama jer nismo uspeli samo da resimo problem vec smo "zvali "sumara da on zavrsi.
Zakljucak NA.EBALI smo skroc jer mozemo da ocekujemo sad i porez na lov. oruzje i jos neke namete na koje nismo racunali u ovoj situaciji heheheh.
Sve u svemu mi javno oni tajno pa da vidimo ko ce izvuci deblji kraj a sve mi se cini da smo mi ti dobitnici (debljeg kraja)
|
|
|