NESTAJE LI LSS? (Arhiva do 31.12.2013.)
|
Lala |
Objavljen 31.03.2012. 14:15
|
Moderator
Upisa: 11472
Pristupio: 27.10.2009. 17:19
|
Ne vidim kakve veze ima porez na lovačko oružje, sa blokadom rada LSS. Čak ni prinudna uprava ne može da se uvede, u udruženje gradjana, zaboravite tu priču.
Treba dobro pogledati Statut LSS, i naći rešenje. Jedno od rešenja bi možda moglo biti razrešenje organa LSS, izbori za sve organe saveza, ali po starom statutu, pa da prva odluka novih organa bude u pravcu izmene statuta. Znači, paralelno da se radi na dva fronta.
Mislim da će sada pravnici biti u centru pažnje, kad se eto dobar deo delegata svojim postupcima zaj..bavao sa sudbinom LSS.
Takodje, LU čiji delegati nisu došli, bi trebali da preispitaju svoje odluke o imenovanju delegata. Šaljite bre ljude koji hoće i znaju da rade. Ovo nema smisla.
Nije valjda da će sad biti kriv Tomica, ili Popović, ili Pažin, ili Tica, ili Beuković, ili neko šesti, što delegati neće da dodju i rade posao koji treba da rade? Ili njihova LU neće da učestvuju u tadu saveza, ali to onda treba da kažu i da istupe iz članstva. Hiljadu puta ponavljam: ključ svega je u delegatima!
Neozbiljan pristup, totalno.
Posle će nam djavo biti kriv.
Bogu 'fala, što sam Lala
|
|
|
|
slavaplana |
Objavljen 31.03.2012. 15:13
|
Lovčina
Upisa: 3536
Pristupio: 07.07.2010. 10:48
|
Moja je greska u predhpdnom upisu LSCS = SAVEZ SAVEZA!!!!
Da nisam bio prisutan ne bi verovaosvojim ocima da od 258 delegata jedva da je nesto oko 100 doslo!!Nece ljudi ni clanarinu da plate koja do donosenja nove odluke ostaje na nivou od prosle godine kao mera privremenog finasiranja!!!SRBIJA 500din a VOJVODINA 60 din kao i prosle godine!!!!
Isto ce biti oko clanarine i oko finasiranja LSS!!!
Odluke drugacije NEMA!!!!!!!!!!!!!!!
Predsednik saveza Zoran DR. Popovic nije nasao za shodno da ustane i kaze nesto mozda podnese ostavku jer ovako vise neide kao moralan cin posle svega ,da kaze u cemu je problem ali nista!!!Tica nije dao Tomici na kraju kad je konstatovao da nema kvoruma da se ovaj obrati kako kaze da ne zloupotrebljava govornicu gde je Tomica u par reci rekao javno da se nezeli reforma LSS u da komisija koju je odredila skupstina nikako da kaze sta je i koje odluke donela jer KAKO kaze POPOVIC REGIONI TO NEZELE!!!!?????
Skupstina je jedina merodavna da prihvati ili odbaci taj izvestaj komisije koju je prosle godine ta ista skupstina formirala a koja nikako ne odgovara sadasnjoj garnituri u LSS!!!!
Predsednik je iz misije rupe tj. iz sale jedva izasao jer su ga vecina lovaca NAPADALI JAVNO oko SVEGA sto se desava!!!Bilo je onih koji hvale njegov rad po obicaju!!Vojvodjani BESNI ,CERANIC vidno ,bar ja tako mislim , RAZOCARAN u postupke svojih kolega, katastrofalne politike koju vode bez izlaza!!!
Ja i JANK pokusasmo da damo KVORUM ali oni neprihvatise ,kazu mnogo smo JAKI!!!B)
Mi se slikasmo za uspomenu na poslednju skupstinu LSS u ovolikom broju cisto da pokazemo mladjima da smo i tom CIRKUSU prisustvovali!!!
Posle svega deo ode u RESTORAN a veci deo svojim kucama kao i ja da negledam onu bruku i propast!!!!!
Delegati koji nisu platili clanarinu sadanasnjim danom nisu mogli da verifikuju mandat i da ucestvuju u radu!!
Ta udruzenja ce biti ISKLJUCENA iz clanstva u LSS!!
Nova skupstina je zakazana za 21.april gde se ocekuje DOVOZENJE DELEGATA OD STRANE LSS SLUZBENIM AUTIMA kako bi se dao KVORUM za dalji rad!!!
Definitivno smo se razisli svako na svoju stranu i kad sesteknu uslovi pravicemo svi zajedno neki novi LSS bez odgovornih koji su sada na celu istog!!!!
CLANARINU necemo placati LSS a Vojvodjani ,posto imaju odluku,neka isti finasiraju u ovoj godini . Dosta je to radila Centralna Sbija!!!!Eto toliko!!! |
|
|
|
slavaplana |
Objavljen 31.03.2012. 16:46
|
Lovčina
|
Beukovic je javno rekao Popovic DR. Zoranu da se nisu ovako dogovorili dok je Popovic prozivao Beukovica sto ga je ovaj IZDAO!!!!!!!
Kakoi sta su se dogovarali ,ja to neznam, ali vidim da je LSS pred raspadom samo to Popovic DR. Zoranu nije niko javio!!!
Djukica nisam video da je bio prisutan u sali !!!Verovatno je u BANJI!!! |
|
|
|
Sniper Hunter |
Objavljen 31.03.2012. 16:50
|
Moderator
Upisa: 4753
Pristupio: 13.12.2009. 10:00
|
Jel ima taj video snimak slavo?
|
|
|
|
slavaplana |
Objavljen 31.03.2012. 16:54
|
Lovčina
|
CEGA?????
POKUSAJA SKUPSTINE????
NEMA!!!!!
SKUPSTINA NIJE ODRZANA!!!!
ZASTO?????
PITAJ NEZADOVOLJNE DELEGATE KOJI NISU DOSLI!!!!!!
Nece niko vise da slusa BASNE i PRAZNE PRICE LSS!!!! |
|
|
|
kempi |
Objavljen 31.03.2012. 17:18
|
Stari član
Upisa: 261
Pristupio: 31.12.2010. 13:27
|
Nece niko vise da placa clanarinu savezu a kamoli da dolazi naskupstinu , nerazumem kako to do sad tako inteligentni i uceni ljudi neukapirase da su obrisani ko sline sto valjda Slava rece :izgleda da im jos niko nije javio da nepostoje vise sem na papiru, postavite sebi pitanje gde su lovne karte za ovu godinu? Nema! A zasto ? Pa minnistarstvo uzima stvar u svoje ruke , svi iz lss trebada uzmu zakon u ruke i vide sta im je ostalo ciniti mislim na njihove ingirencije i u skladu sa tim nastaviti sa radom , napraviti skupstinu i izabrati ljude koji ce se adekvatno baviti poislovima koji su im povereni mislim na polaganje lovackog ispita i brigu o trofejima,
Tako mozda i animiraju clanstvo lu da im plate neku simbolicnu clanarinu a i da sami donesu neki novi pravilnik o polaganju lovackog ispita a i ofinasiranju tog istog polaganja, predavanja prakticnog rada sa kandidatima i sl. i eto normalnog dohotka za one koji su kao strucna sluzba ostali u savezu.E sad ako im je to malo para jbg-a lovcima se sad moze da im nedaju bas nista ako nece, neznam kako ce ih drugacije ubediti u njihove najbolje namere. |
|
|
|
Sniper Hunter |
Objavljen 31.03.2012. 17:24
|
Moderator
Upisa: 4753
Pristupio: 13.12.2009. 10:00
|
Nema niko više para za bacanje ,a oni da se provode o našem trošku B)
|
|
|
|
slavaplana |
Objavljen 31.03.2012. 17:27
|
Lovčina
|
Ali LSS hoce jos para !!!!!Malo je samo od ispita i polaganja trofeja!!Hoce staru slavu ali toga nece vise biti nikada!!1Drzava je uzela stvar u svoje ruke bas iz razloga BAHAnaLIJA pojedinaca iz LSS!!!
Trose se i sada pare bezveze!!!To me mora doci kraj i dosao je !!
Jedino resenje je RASPUSTANJE SVIH ORGANA U LSS i izbori na svim nivoima!!! |
|
|
|
kempi |
Objavljen 31.03.2012. 17:33
|
Stari član
Upisa: 261
Pristupio: 31.12.2010. 13:27
|
Sad u ovom momentu je clanstvo najveci problem lss-a koliko ih je ? ako ih je i manje nego u drugim savezima kako onda oni mnogu biti taj krovni savez itd. ima tu toga punooooo! Samo nakucao sam se u zadnje vreme da mi bas i nije do kucanja |
|
|
|
bogoljub |
Objavljen 31.03.2012. 17:37
|
Veteran
Upisa: 710
Pristupio: 08.09.2010. 22:27
|
E pa znaci Raspade se moje udruzenje a i LSS je na dobrom putu.
I zato ponovo Bahaga i ....
http://www.youtub...Rl9Nu_YFu8
Gledala mi Ciganka u dlan i kaže:
- Do 35. godine nećeš imati para i mučit ćeš se.
Ja je pitam:
- A poslije 35.?
A ona će:
- Će se navikneš na to.
|
|
|
|
chaki |
Objavljen 31.03.2012. 17:37
|
Veteran
Upisa: 603
Pristupio: 12.08.2009. 11:52
|
Lala kaže:
Ne vidim kakve veze ima porez na lovačko oružje, sa blokadom rada LSS. Čak ni prinudna uprava ne može da se uvede, u udruženje gradjana, zaboravite tu priču.
Treba dobro pogledati Statut LSS, i naći rešenje. Jedno od rešenja bi možda moglo biti razrešenje organa LSS, izbori za sve organe saveza, ali po starom statutu, pa da prva odluka novih organa bude u pravcu izmene statuta. Znači, paralelno da se radi na dva fronta.
Mislim da će sada pravnici biti u centru pažnje, kad se eto dobar deo delegata svojim postupcima zaj..bavao sa sudbinom LSS.
Takodje, LU čiji delegati nisu došli, bi trebali da preispitaju svoje odluke o imenovanju delegata. Šaljite bre ljude koji hoće i znaju da rade. Ovo nema smisla.
Nije valjda da će sad biti kriv Tomica, ili Popović, ili Pažin, ili Tica, ili Beuković, ili neko šesti, što delegati neće da dodju i rade posao koji treba da rade? Ili njihova LU neće da učestvuju u tadu saveza, ali to onda treba da kažu i da istupe iz članstva. Hiljadu puta ponavljam: ključ svega je u delegatima!
Neozbiljan pristup, totalno.
Posle će nam djavo biti kriv.
Lalo jesi li ti procitao post kako treba ili nisi. Odluke drzave se sprovode na ovaj ili onaj nacin prego organa uprave ili udruzenja gradjana nebitno je kad je prikupljanje para u pitanju. Mozda su gledali malo kroz prste zbog svega i trosili i nase i njohovo vreme ali jednog momenta ce se drzava umesati TO TI TVRDIM na ovaj ili onaj nacin. Ne moze nikakvo udruzenje pa makar bilo i gradjana da trosi a da ne ispostavlja racun drzavi. Koliko ce drzavni deo da bude to je stvar dogovora ili "dogovora". Dogorice se drzava sa najjacim kandidatom i izgurace ga na tu funkciju bez obzira odgovara li lovcima ili ne . Zapamti sve je POLITIKA i to ona visoka.
Sumar je na vratima a vi gledajte sad hoce li i dalje svaki potez da ide javno ili sad kad izlaza nema da nesto ostavite bas za taj dan i da ide malo i na kvarno.
Mnogo smo im dali materijala da znaju kako disemo ajd malo da probamo da ucutimo i da neke stvari idu ispod zita.
O meni se najlepše brinu oni koji me ostavljaju na miru.
|
|
|
|
trap |
Objavljen 31.03.2012. 17:38
|
Mlađi član
Upisa: 39
Pristupio: 17.02.2012. 16:36
|
Slavo,jel mislis da ce na sledecim izborima za LSS izbornu vecinu imati predlozeni delegati iz centralne srbije ili ce opet biti trgovine sa
vojvodinom? |
|
|
|
slavaplana |
Objavljen 31.03.2012. 17:41
|
Lovčina
|
Kada sam video JANKA na skupstini znao sam da nece biti kvoruma!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
slavaplana |
Objavljen 31.03.2012. 17:47
|
Lovčina
|
I ja sam miljenja da smo stvarno LSS toliko informacija,saveta i ideja dali GRATIS da su malo bili pametni a ne sujetni i da su malo vise verovali Nama a ne sebi sigurno ne bi bili u ovoj situaciji u kojoj su sada!!!Oni jos veruju da moze ovako ali dokle!!Sa 5 udruzenja u LSS i Popovic DR. Zoranom na celu!!!To vise NEMOZE sto je jasno svima!!!Tica isto tako !!!!!IZBORI na svim nivoima i reorganizacija LSS sa najvise 3 zaposlena!!!To je sadasnja realnost i potreba!!!Jedan za prestavljanje u Inostranstvu i u Srbiji ,drugi za rad sa drugim SAVEZIMA i udruzenjima ,treci da napravi bazu podataka,organizuje polaganje ispita itd... To je sve!!!! |
|
|
|
slavaplana |
Objavljen 31.03.2012. 17:50
|
Lovčina
|
LSCS NIKADA NECE TRaZITI da sledeci predsednik bude iz LSCS !!!NIKADA!!JA sam misljenja da istocni ili juzni region daju predsdnika ovog puta!!!!LSCS NIJE ZAINTERESOVAN za to mesto u to budite sigurni!!!Posten i dobar covek sa podrskom svoje sredine, oblasti, SKUPSTINE na celo LSS!!!!Neko ko je bio pred.sekcije,grupovodja,predse.udruzenja da zna kako sistem funcionise!!! |
|
|
|
slavaplana |
Objavljen 31.03.2012. 17:55
|
Lovčina
|
Sa Vojvodinom NECE biti TRGOVINE!!!!! Sto se tice LSCS!!!
Nas to mesto neinteresuje !!Mi imamo nasu pricu u Kragujevcu koja je REALNOST i koja ZIVI !!!!!Sta ce nam bitka na dva fronta???
Ko misli da je jednostavno napraviti SAVEZ neka proba !!To znaju 5 coveka iz LSCS!!!!!Tomica najvise i Guberinic,Uros,Rudinac... |
|
|
|
chaki |
Objavljen 31.03.2012. 18:19
|
Veteran
Upisa: 603
Pristupio: 12.08.2009. 11:52
|
Slavo najbolje da se nastavi sa davanjem informacija. Ovo me podseca kao onaj sto trazi posao a amoli boga da ga ne nadje. Tako izgleda i ovo ovde. Svi bi da se rukovodstvo LSS smeni ali se sve radi da ostane jos i koliko mi se cini sto duze.
O meni se najlepše brinu oni koji me ostavljaju na miru.
|
|
|
|
slavaplana |
Objavljen 31.03.2012. 19:37
|
Lovčina
|
LSS je pogresnom politikom Zorana DR.Popovica i ljudi oko njega koji ga guraju pod led doveo LSS do ivice propasti i to na jedan ,po meni , nacin jer isti nije sposoban da vodi ovako nesto!!Nema autoritet,nesiguran je, nebarata materijom i to su razlozi !!!
Da budem iskren ovi VOLONTERI kostaju DJAVO IPO!!!
Kako bi bilo da ima se odrede plate pa da znamo na cemu smo!!!
Ovako vise ne moze i to uvidja sve veci broj udruzenja!!!!
Danas je skupstina rekla svoje sadasnjem rukovodstvu!!!!
Ovo je poruka koju ako su shvatili treba da dovede do izbora na svimnivoima u LSS!! |
|
|
|
Aca Velika Plana |
Objavljen 31.03.2012. 20:17
|
Stari član
Upisa: 389
Pristupio: 06.04.2011. 08:42
|
uboo si ga u centar Bogoljube! acxaxaxaa |
|
|
|
Jank |
Objavljen 31.03.2012. 20:31
|
Lovčina
Upisa: 2650
Pristupio: 17.05.2009. 23:12
|
slavaplana kaže:
Kada sam video JANKA na skupstini znao sam da nece biti kvoruma!!!!!!!!!!!!
Mi smo i aplaudirali i zviždali ali ne pomaže...nama kvoruma....
Početak Skupštine zakazan za 11 i 30, je kasnio zbog nedostatka kvoruma, pristigli delegati su s nestrpljenjem iščekivali početak.....ali....
Lov je stil mog života... ]
|
|
|