ŠTA SE DEŠAVA U LSV?
|
DakiNS |
Objavljen 05.11.2012. 19:06
|
Admin
Upisa: 10247
Pristupio: 31.08.2010. 09:25
|
Ne znam zašto na ovoj stranici mi misli beže stalno ka CIRKUSU. Cirkus sa svojim artistima i menažerijom, samo ne mogu da se odlučim ko mi na koga liči jer neki likovi imaju svoje pandame i među artistima i među menažerijom. Prvo pomislim na onog balansera na žici koji me malo podseća i na kornjaču, matoru sporu neodlučnu, zatim na red dolaze mađioničari ( ti mađioničari podsećaju i na jer uvek sve imaju pripremljeno za sebe, a i na papagaje koji kreštanjem i drekom skreću pažnju)koji tako brzo smotaju onu lovu da joj se ne može ući više u trag , zatim iluzionisti (lukavi kao)koji celu publiku(opčaraju)da i kada treba da izađu napolje ne znaju na koju će stranu pa krenu prema Areni i presrećni su kada ih upute na "pravi put" zatim klovnovi ( meni oni liče na nedorasle naslednike ) koji u stvari ništa drugo i ne rade nego zabavljaju publiku da ne gleda dok se mađioničari i iluzionisti povlače iz arene zadovoljno se smeškajući(punih džepova). Ti klovnovi su u stvari i odrasli u cirkusu i dok glavne badže skidaju kajmak oni su zadovoljni i sa mrvicama samo da ostanu u cirkusu sve se nadajući da će oni jednog dana postati glavne badže. E sad posle predstave mnoga deca kod kuće se igraju mađioničara i iluzionista a neka ostanu i klovnovi. Na žalost sva ta cirkuska predstava zaboravi se za koji dan , osim ako ulaznica nije preskupa pa se posle danima češeš po praznom džepu.
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM
|
|
|
|
ficha007 |
Objavljen 05.11.2012. 19:57
|
Lovčina
Upisa: 1601
Pristupio: 01.10.2010. 14:36
|
Hahaha lepo se nasmejah na ovaj tvoj CIRKUS Daki.
Samo nešto fali. Majmun Sami koga predstavljaju svi lovci Vojvodine a i šire.
Majmuni smo izgleda svi mi.
Ali tako mora. I tako valjda treba
ČVRSTINA VERE, ČISTOTA DUŠE, ČESTITOST ŽIVOTA
"Ko sme, taj može. Ko ne zna za strah, taj ide napred" ( Vojvoda Živojin Mišić )
|
|
|
|
zoranp |
Objavljen 05.11.2012. 20:24
|
Lovčina
Upisa: 2484
Pristupio: 13.11.2010. 09:37
|
..evo jednog proglasa za moga brata Punishera, da se zna kako je "crvena furija" vladala dok se nisu pojavili kameleoni u njenim redovima!!!..sve jasno ko dan!!
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Kao što Plakida bejaše, čuvši glas
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
Čuvaj me Gospode bože iskušenja
i u pravdi održi me,
da se po zapovedima tvojim vladam
i podari mi plen koji mi i uistinu pripada.
Poštujući tebe, poštujem i tvoje darove,
što njeno veličanstvo priroda ima,
a zavet Gospodu, da ne skrnavim delo
Božjih ruku, dajem i molim
za pušku i mog psa.
Amin.
|
|
|
|
DakiNS |
Objavljen 05.11.2012. 20:36
|
Admin
|
ficha007 kaže:
Hahaha lepo se nasmejah na ovaj tvoj CIRKUS Daki.
Samo nešto fali. Majmun Sami koga predstavljaju svi lovci Vojvodine a i šire.
Majmuni smo izgleda svi mi.
Ali tako mora. I tako valjda treba
Ma ficho Sami ili kako se već zove glavni majmun zabavlja pubiliku sitnim krađicama taman koliko mu je dovoljno , a ima ih po svim LU (BP,IN Bojnik,VŠ) Publika(lovci) su uvek tu da se smeju i aplaudiraju Samiju (koga podržava i mađioničar i balanser i iluzionista) srećni kao u Rimu - zabave i igara.
|
|
|
|
Sremac75 |
Objavljen 05.11.2012. 20:46
|
Admin
Upisa: 4851
Pristupio: 08.11.2010. 22:10
|
Zaboravili ste publiku....
Ko li tu liči na publiku koja uvek uredno plaća kartu a zauzvrat dobije uglavnom iluziju?
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M
"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"
"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić
"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"
|
|
|
|
DakiNS |
Objavljen 05.11.2012. 20:57
|
Admin
|
kako zaboravili "PUBLIKU" (lovce) pa zbog publike se sve to i radi a najglavnija je naplata ulaznica. Što se tiče programa njega u stvari ni nema jer sve što artisti rade rade za sebe i zbog sebe.
|
|
|
|
Evodija |
Objavljen 06.11.2012. 01:40
|
Stari član
Upisa: 499
Pristupio: 27.06.2012. 21:59
|
Dobro jutro MILANEEEEE, eeee. Preživeo sam PRIJAVA ODBI.ENA, kaže BRANE ".ebi ih kako znaš, baš me briga, ja OĆU . Jel može jedna po čl.6 (BIĆE JANJETINE) Kaže preCednik, umesto slavlja bila je daća. Milan Grba vas i dalje Idemo dalje |
|
|
|
Sremac75 |
Objavljen 06.11.2012. 08:13
|
Admin
|
Čestitam!
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić
"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"
|
|
|
|
Lala |
Objavljen 06.11.2012. 08:19
|
Moderator
Upisa: 11472
Pristupio: 27.10.2009. 17:19
|
Kako li je tu vest o odbacivanju disciplinske prijave primio agilni i svestrani Milan Grba? Šta će sada? Na dobrom putu je bio da postane 'omiljen'...
Kanda u LU Krčedin ima više ljudi koji misle svojom glavom nego što neko misli, i da ti ljudi ne idu negde drugde po svoje mišljenje.
Jedno pitanje van teme: da li neko zna koliko kilograma može biti teška kosačica za travu?
Bogu 'fala, što sam Lala
|
|
|
|
stane |
Objavljen 06.11.2012. 08:58
|
Član
Upisa: 134
Pristupio: 12.03.2011. 09:11
|
Šta znaju deca šta je sto kila.. |
|
|
|
stane |
Objavljen 06.11.2012. 11:06
|
Član
Upisa: 134
Pristupio: 12.03.2011. 09:11
|
Malo je samo simptomatično okruženje gde se čistke (ili pokušaji) dešavaju. Sve u komšiluku. Valjda se drži one domaćinske da počisti prvo oko svoje kuće. |
|
|
|
Evodija |
Objavljen 06.11.2012. 16:00
|
Stari član
|
Lalo, zavisi koji je tip kosilice. Ima dve vrste, sa prednjom i zadnjom vučom |
|
|
|
punisher |
Objavljen 06.11.2012. 17:12
|
Veteran
Upisa: 566
Pristupio: 19.11.2010. 08:37
|
zoranp kaže:
..evo jednog proglasa za moga brata Punishera, da se zna kako je "crvena furija" vladala dok se nisu pojavili kameleoni u njenim redovima!!!..sve jasno ko dan!!
Zoki, vidim ja da bi jedna ovakva "crvena furija" trebala da prođe i po lovstvu. |
|
|
|
Evodija |
Objavljen 08.11.2012. 21:31
|
Stari član
|
PAŽINEEE!!! Čujem da ti je zamenik, "malo" bolestan. Da nije "bećar" u visokim tatrama, "navuko nešto ladno snogu". Nestašan je on.. Neka ga neka se odmori malo, ujutro ćemo nastaviti divan |
|
|
|
Evodija |
Objavljen 09.11.2012. 19:48
|
Stari član
|
Evo mene opet, da se vas dvojica u ovoj čarlami ne osetite zapostavljenim Čujem zabrinuti ste ko mi javlja šta radite na prelu, i očemu govorite. Pa sekretar deda DEJA. Javnost rada. pa ću vam izneti moje gledanje na vaš izveštaj o radu. |
|
|
|
Evodija |
Objavljen 09.11.2012. 20:36
|
Stari član
|
Čujem bili ste u Evropi. Nekada je na pominjanje takvih putovanja "Minimax" puštao pesmu "Trla baba lan". Dana 26.10.2012. u Češkoj (Škribi) održana je 13.sednica Koordinacionog foruma za Centralnu i Istočnu Evropu. Bili ste odsutni , a ja sam vam baš tada pisao.Mislim da lovačka javnost Vojvodine nije dovoljno upoznata, pa ćemo podeliti moja saznanja.
Znači ZDrP je bio šef delegacije, poveo je sobara i -a. Drug TEMUIN je išao samostalno. On je individualni član CIC-a. (POD HITNO ću se učlaniti).
Išli sujednim kolima, ali svako o svom trošku.
Otišli su malo ranije ali su se zato vratili malo kasnije.
Razgovarali su (kolektivno) sa predsednikom CIC-a BERNARDOM LOZEOM ( a sa našim drugom Dr IMRIKOM ŠABOM???). Izneli su mu "NAŠE" probleme!!!. Kazao je "Nije to ništa. Uvećini drugih nacionalnih asocijacija stanje je gore nego kod vas!!!. A tek da vidite u Bavarskoj.
Žao mi je što nisam mogao da vatam kratke beleške, kada je drug Pažin govorio o Poljoprivrednoj politici 2014 - 2020 i njenom uticaju na gazdovanje sitnom divljači.
Posebna tema sednice su bila nova CIC PRAVILA I PROPISI, za merenje i ocenu trofeja, koja je propisao IZVRŠNI KOMITET CIC -a.
Zbog često odstrela nakaza (u poslednje vreme) u našim lovištima, ovo će se morati brzo primenjivati. PA ŠTO ĆUTITE O TOME!!!!
Znači još jedna "tajna večera" u visokim tartrama. Dobra prilika za razgovor,dogovor,cenkanje,pijacu,prodaju....... Ali o "svom trošku".
NEVEROVATNO, bilo vas je tamo 17-18 iz pola Evrope, a iz "cele"srbije 4 ždrepca (što bi rekao Sremac). Šta je za vas mala Ruska FEDERACIJA.
I šta mislite, vi ćete po svom, a "EVODIJA" će "serendati" i vozi miško. E neće da može, od nedelje okrećem list. Videćete |
|
|
|
qwar |
Objavljen 10.11.2012. 20:25
|
Pripravnik
Upisa: 9
Pristupio: 02.06.2012. 00:00
|
Evodija da li je tacno da ste podneli zahtev za promenu prezimena? |
|
|
|
Lala |
Objavljen 10.11.2012. 21:13
|
Moderator
Upisa: 11472
Pristupio: 27.10.2009. 17:19
|
Ovo nešto interno, izmedju vas dvojice? Kakve ovo ima veze sa temom LSV?
Batalite lična prepucavanja i držite se teme.
Bogu 'fala, što sam Lala
|
|
|
|
DakiNS |
Objavljen 10.11.2012. 21:35
|
Admin
|
Gosn qwar jel nešto pokušavaš zakuvati?
|
|
|
|
Sremac75 |
Objavljen 10.11.2012. 22:55
|
Admin
|
Pozdrav qwar... kako bajka od života?
|
|
|