Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: ŠTA SE DEŠAVA U LSV?

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
Anketa članova
Kako rešiti sukob izmedju lovačkih saveza na relaciji LSS - LSV?

Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
36% [20 Glasa]

Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
18% [10 Glasa]

Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
34% [19 Glasa]

Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
13% [7 Glasa]

Glasova: 56
Morate se ulogovati da biste glasali.
Start: 22.11.2018. 17:13

Arhiva anketa
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
ŠTA SE DEŠAVA U LSV?
DakiNS
 Ne znam zašto na ovoj stranici mi misli beže stalno ka CIRKUSU. Cirkus sa svojim artistima i menažerijom, samo ne mogu da se odlučim ko mi na koga liči jer neki likovi imaju svoje pandame i među artistima i među menažerijom. Prvo pomislim na onog balansera na žici koji me malo podseća i na kornjaču, matoru sporu neodlučnu, zatim na red dolaze mađioničari ( ti mađioničari podsećaju i na Kuvar jer uvek sve imaju pripremljeno za sebe, a i na papagaje koji kreštanjem i drekom skreću pažnju)koji tako brzo smotaju onu lovu da joj se ne može ući više u trag , zatim iluzionisti (lukavi kaoLisica)koji celu publiku(opčaraju)da i kada treba da izađu napolje ne znaju na koju će stranu pa krenu prema Areni i presrećni su kada ih upute na "pravi put" zatim klovnovi ( meni oni liče na nedorasle naslednike ) koji u stvari ništa drugo i ne rade nego zabavljaju publiku da ne gleda dok se mađioničari i iluzionisti povlače iz arene zadovoljno se smeškajući(punih džepova). Ti klovnovi su u stvari i odrasli u cirkusu i dok glavne badže skidaju kajmak oni su zadovoljni i sa mrvicama samo da ostanu u cirkusu sve se nadajući da će oni jednog dana postati glavne badže. E sad posle predstave mnoga deca kod kuće se igraju mađioničara i iluzionista a neka ostanu i klovnovi. Na žalost sva ta cirkuska predstava zaboravi se za koji dan , osim ako ulaznica nije preskupa pa se posle danima češeš po praznom džepu.Dim
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

ficha007
 Hahaha lepo se nasmejah na ovaj tvoj CIRKUS Daki.
Samo nešto fali. Majmun Sami koga predstavljaju svi lovci Vojvodine a i šire.
Majmuni smo izgleda svi mi.
Ali tako mora. I tako valjda trebaAngry
ČVRSTINA VERE, ČISTOTA DUŠE, ČESTITOST ŽIVOTA

"Ko sme, taj može. Ko ne zna za strah, taj ide napred" ( Vojvoda Živojin Mišić )

zoranp
 ..evo jednog proglasa za moga brata Punishera, da se zna kako je "crvena furija" vladala dok se nisu pojavili kameleoni u njenim redovima!!!..sve jasno ko dan!!

i45.tinypic.com/fuytzo.jpg
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Kao što Plakida bejaše, čuvši glas
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
Čuvaj me Gospode bože iskušenja
i u pravdi održi me,
da se po zapovedima tvojim vladam
i podari mi plen koji mi i uistinu pripada.
Poštujući tebe, poštujem i tvoje darove,
što njeno veličanstvo priroda ima,
a zavet Gospodu, da ne skrnavim delo
Božjih ruku, dajem i molim
za pušku i mog psa.
Amin.

Rodeo

DakiNS

ficha007 kaže:
Hahaha lepo se nasmejah na ovaj tvoj CIRKUS Daki.
Samo nešto fali. Majmun Sami koga predstavljaju svi lovci Vojvodine a i šire.
Majmuni smo izgleda svi mi.
Ali tako mora. I tako valjda trebaAngry

Ma ficho Sami ili kako se već zove glavni majmun zabavlja pubiliku sitnim krađicama taman koliko mu je dovoljno , a ima ih po svim LU (BP,IN Bojnik,VŠ) Publika(lovci) su uvek tu da se smeju i aplaudiraju Samiju (koga podržava i mađioničar i balanser i iluzionista) srećni kao u Rimu - zabave i igara.

Sremac75
 Zaboravili ste publiku....

Ko li tu liči na publiku koja uvek uredno plaća kartu a zauzvrat dobije uglavnom iluziju?Hmmm
PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica
PalicaPalicaPalicaPalicaPalica

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M

"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

DakiNS
 kako zaboravili "PUBLIKU" (lovce) pa zbog publike se sve to i radi a najglavnija je naplata ulaznica. Što se tiče programa njega u stvari ni nema jer sve što artisti rade rade za sebe i zbog sebe.Lovac 3

Evodija
 Dobro jutro MILANEEEEE,Kuvar eeee. Preživeo sam Preki Sud PRIJAVA ODBI.ENA, kaže BRANE ".ebi ih kako znaš, baš me briga, ja OĆU Medalja. Jel može jedna po čl.6 (BIĆE JANJETINE) Kaže preCednik, umesto slavlja bila je daća. Milan Grba vas i dalje Respekt Idemo daljeKolce

Sremac75
 Čestitam!Sudija
PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

Lala
 Kako li je tu vest o odbacivanju disciplinske prijave primio agilni i svestrani Milan Grba? Šta će sada? Na dobrom putu je bio da postane 'omiljen'...
Kanda u LU Krčedin ima više ljudi koji misle svojom glavom nego što neko misli, i da ti ljudi ne idu negde drugde po svoje mišljenje.

Jedno pitanje van teme: da li neko zna koliko kilograma može biti teška kosačica za travu?
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

stane
 Šta znaju deca šta je sto kila..

stane
 Malo je samo simptomatično okruženje gde se čistke (ili pokušaji) dešavaju. Sve Kuvar u komšiluku. Valjda se drži one domaćinske da počisti prvo oko svoje kuće.

Evodija
 Lalo, zavisi koji je tip kosilice. Ima dve vrste, sa prednjom i zadnjom vučomtraktorKupovina

punisher

zoranp kaže:
..evo jednog proglasa za moga brata Punishera, da se zna kako je "crvena furija" vladala dok se nisu pojavili kameleoni u njenim redovima!!!..sve jasno ko dan!!

i45.tinypic.com/fuytzo.jpg

Zoki, vidim ja da bi jedna ovakva "crvena furija" trebala da prođe i po lovstvu.

Evodija
 PAŽINEEE!!! Čujem da ti je zamenik, "malo" bolestan.Besan Da nije "bećar" u visokim tatrama, "navuko nešto ladno snogu". Nestašan je on.ROFL. Neka ga neka se odmori malo, ujutro ćemo nastaviti divanSmeko

Evodija
 Evo mene opet, da se vas dvojica Mapetovci u ovoj čarlami ne osetite zapostavljenimNjanjanja2 Čujem zabrinuti ste ko mi javlja šta radite na prelu, i očemu govorite. Pa sekretar deda DEJA. Javnost rada. pa ću vam izneti moje gledanje na vaš izveštaj o radu.ByePismo

Evodija
 Čujem bili ste u Evropi. Nekada je na pominjanje takvih putovanja "Minimax" puštao pesmu "Trla baba lan".Njanjanja2 Dana 26.10.2012. u Češkoj (Škribi) održana je 13.sednica Koordinacionog foruma za Centralnu i Istočnu Evropu. Bili ste odsutni , a ja sam vam baš tada pisao.Mislim da lovačka javnost Vojvodine nije dovoljno upoznata, pa ćemo podeliti moja saznanja.
Znači ZDrP je bio šef delegacije, poveo je sobara i Kuvar-a. Drug TEMUIN je išao samostalno. On je individualni član CIC-a. (POD HITNO ću se učlaniti).
Išli sujednim kolima, ali svako o svom trošku.Presrean
Otišli su malo ranije ali su se zato vratili malo kasnije.
Razgovarali su (kolektivno) sa predsednikom CIC-a BERNARDOM LOZEOM ( a sa našim drugom Dr IMRIKOM ŠABOM???). Izneli su mu "NAŠE" probleme!!!Diskusija. Kazao je "Nije to ništa. Uvećini drugih nacionalnih asocijacija stanje je gore nego kod vas!!!. A tek da vidite u Bavarskoj.
Žao mi je što nisam mogao da vatam kratke beleške, kada je drug Pažin govorio o Poljoprivrednoj politici 2014 - 2020 i njenom uticaju na gazdovanje sitnom divljači.itanje
Posebna tema sednice su bila nova CIC PRAVILA I PROPISI, za merenje i ocenu trofeja, koja je propisao IZVRŠNI KOMITET CIC -a.
Zbog često odstrela nakaza (u poslednje vreme) u našim lovištima, ovo će se morati brzo primenjivati. PA ŠTO ĆUTITE O TOME!!!!
Znači još jedna "tajna večera" u visokim tartrama. Dobra prilika za razgovor,dogovor,cenkanje,pijacu,prodaju....... Ali o "svom trošku".
NEVEROVATNO, bilo vas je tamo 17-18 iz pola Evrope, a iz "cele"srbije 4 ždrepca (što bi rekao Sremac). Šta je za vas mala Ruska FEDERACIJA.
I šta mislite, vi ćete po svom, a "EVODIJA" će "serendati" i vozi miško. E neće da može, od nedelje okrećem list. VidećeteFotoPismo

qwar
 Evodija da li je tacno da ste podneli zahtev za promenu prezimena?

Lala
 Ovo nešto interno, izmedju vas dvojice? Kakve ovo ima veze sa temom LSV?
Batalite lična prepucavanja i držite se teme.
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

DakiNS
 Gosn qwar jel nešto pokušavaš zakuvati?

Sremac75
 Pozdrav qwar... kako bajka od života?
PraviloPraviloPravilo
Palica

Skoči na forum:

Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 14
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,453
Najnoviji član: hladni

Poslednje vesti
“ЈАСТРЕБАЧKИ ВУK” – 2025. год.
U GREBENCU SE INTENZIVNO LOVI, PONEKO I PECA
Tri velika vuka snimljena na planini u Srbiji
Petrovaradin: Problem u lovištu
PRVENSTVO VOJVODINE

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

· 30.01.2023. 23:30

Zbogom Lalo 💔

64,149,331 posete www.srbijalov.com