Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: ŠTA SE DEŠAVA U LSV?

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
Anketa članova
Kako rešiti sukob izmedju lovačkih saveza na relaciji LSS - LSV?

Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
36% [20 Glasa]

Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
18% [10 Glasa]

Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
34% [19 Glasa]

Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
13% [7 Glasa]

Glasova: 56
Morate se ulogovati da biste glasali.
Start: 22.11.2018. 17:13

Arhiva anketa
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
ŠTA SE DEŠAVA U LSV?
Evodija
 ADMIN TIM,ne sekijate se, stariji sam ja odKuvar. Nedam se isprovocirati i Upecao se. Zna on o čemu ću ja pisati, pa ga vata neurozaaa. Tema je "OČISTIMO LSV", i ja ne odstupam.Kiss

Lala
 Kao što se vidi, administratori se ne mešaju suviše u ovo što se trenutno piše na ovoj temi. Valjda ćemo videti kako će teći novi upisi, i šta je to što čini neke ljude nervoznim, u vezi tvog pisanja. Možda ipak naručimo jednu pločicu preko reda?Hmmm
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

zoranp
 Evodija samo napred!!Bravo 2...a kvar ko i svaki kvar...TREBA ODSTRANITI!!Besan
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Kao što Plakida bejaše, čuvši glas
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
Čuvaj me Gospode bože iskušenja
i u pravdi održi me,
da se po zapovedima tvojim vladam
i podari mi plen koji mi i uistinu pripada.
Poštujući tebe, poštujem i tvoje darove,
što njeno veličanstvo priroda ima,
a zavet Gospodu, da ne skrnavim delo
Božjih ruku, dajem i molim
za pušku i mog psa.
Amin.

Rodeo

Krle23
 Jedno otvoreno pitanje Vama koji ste se bez razloga okomili na mene, a svi se potpisujete kao ADMIN, tj. nosioci odgovornosti.

Da li je ovde dozvoljeno izneti svoje mišljenje, saznanje ili postaviti neko pitanje u vezi teme na forumu, a da ne mora biti ulagivačko onima koji su urednici sajta, tj. ADMIN ? Ne bih želeo da prekršim neko od vaših pravila.

Jednom sam napisao svoje saznanje da je čovek koji je bio predsednik komisije LSV za dodelu odlikovanja tu funkciju zloupotrebljavao gde god je stigao, a vi ADMINI osuli paljbu po meni. Mada se ispostavilo da je to bila istina i hitno je smenjen sa svih funkcija u LSV i u svom udruženju. Ja sam za to tek danas saznao i zato sam se sad i javio.

Lala

Krle23 kaže:
Jedno otvoreno pitanje Vama koji ste se bez razloga okomili na mene, a svi se potpisujete kao ADMIN, tj. nosioci odgovornosti.

Da li je ovde dozvoljeno izneti svoje mišljenje, saznanje ili postaviti neko pitanje u vezi teme na forumu, a da ne mora biti ulagivačko onima koji su urednici sajta, tj. ADMIN ? Ne bih želeo da prekršim neko od vaših pravila.

Jednom sam napisao svoje saznanje da je čovek koji je bio predsednik komisije LSV za dodelu odlikovanja tu funkciju zloupotrebljavao gde god je stigao, a vi ADMINI osuli paljbu po meni. Mada se ispostavilo da je to bila istina i hitno je smenjen sa svih funkcija u LSV i u svom udruženju. Ja sam za to tek danas saznao i zato sam se sad i javio.

Kolega cenjeni, potpuno pogrešno shvataš neke stvari, i nisi jedini: administrator nije nikakav urednik, niti nosilac odgovornosti - urednik ne može postojati na forumu, jer forum nije nikakvo javno glasilo, nego mesto na kojem svako može da iznese svoj stav i mišljenje. Za stavove iznete u upisima na forumu odgovara, ako uopšte ima odgovornosti, onaj koji upis postavi.
Administratori su tu da spreče svadju, vredjanje, psovke, svaku vrstu diskriminacije ili mržnje, a ne da 'uredjuju' forum, da vode računa da upisi odgovaraju temi, da softverski aktiviraju nove članove, ili da isključuju sa foruma ljude koji krše ovo što sam napisao malopre, i da vode računa da aktivnost na forumu bude u prihvatljivim granicama normale. Svaki admin koji učestvuje u raspravi na nekoj temi takodje iznosi samo svoje mišljenje i stav, i ravnopravan je u raspravi sa ostalim članovima. Postoji odgovornost za javno iznetu reč, ako nekog vredja, ali je individualna. Samo da se ne zaboravi, da se na sudu dokazuje uvreda, a da je teret dokazivanja na tužiocu. Ako neko napiše svoje mišljenje da NN osoba ne radi dobro, ili da radi bez kontrole organa saveza/udruženja, ili da neko iznese činjenice, koje pogadjaju nekog drugog, onda tu nema elemenata uvrede. Možda u nekim drugim istupima nekih ljudi ima elemenata pretnje i uvrede, ali o tom potom.
Svoje mišljenje si i ti izneo, niko ti nije brisao upis ili te isključivao, a to što postoje ljudi kojima se to mišljenje ne dopada i koji misle suprotno, to je pravo svakog, da misli kako hoće da misli. Šta je istina? Ti si ubedjen da je to što si napisao istina, da je jedan čovek smenjen? Pa nije smenjen izgleda, nije tačno, Evodija je napisao da je podneo ostavku - pročitaj ranije upise! Kako je zloupotrebljavao funkciju? Možeš li konkretan primer ili dokaz da ponudiš? Zloupotreba funkcije je već optužba, a ako nema dokaza, onda si ti samo neko ko piše bez pokrića. A da li je tačno ono što on (Evodija) piše? Da li je tačno ono što je napisao u vezi pravilnika? Šta misliš?

Naravno da možeš napisati svoje mišljenje, čak je i poželjno, ali ako su kontraargumenti koji tvoje mišljenje opovrgavaju dovoljno ubedljivi, onda budi spreman na to da si u raspravi o temi ostao u manjini, kao što se i meni neki put dešavalo, pa korigujem svoje mišljenje, jer ne može se uvek biti u pravu. Ulagivanje administratorima? Čime se to neko može ulagivati, i zbog čega? Šta to neki admin može da ponudi članovima foruma, da bi mu se ovi ulagivali? Pa nije ovo lovački savez, ovde nema beneficija, dnevnica, putnih troškova, finansiranja projekata, monografija, gratis lovova na extra terenima, službenih kola i telefona, nema brate ničega od toga. Ima povremeno druženja koje organizujemo, ali to svaki član plati iz svog džepa.
Admini su takodje bili članovi prvo, pa su im tek kasnije uključivana softverska ovlašćenja, koja omogućuju sprečavanje svega onoga što sam nabrojao.
Ovo je već stoti put da ljudima objašnjavam šta je forum. Brkaju ljudi forum sa javnim glasilom! Ja da odgovaram za nešto što neko drugi misli, i napiše? Van pameti! Zamisli da smo u nekoj virtuelnoj prostoriji, grupa ljudi, i da razgovaramo; svako kaže šta misli, a onda odgovara onaj koji je namestio stolice, obrisao tablu, i doneo kredu?!? Ne biva to, davno je prošla 1948. godina. Odgovaram samo za svoje upise, i stojim iza svog mišljenja, a na silna pitanja koja postavljam(o) u vezi rada svih saveza, jer smatram da se puno stvari radi van domašaja lovačke javnosti, ne dobijam odgovor. Svoje mišljenje, stav i pitanja sam predočio i u direktnom razgovoru sa čelnicima saveza; za mnogo stvari nisam dobio odgovor.
Žalosna je činjenica da skoro svi lovni radnici i aktuelna rukovodstva saveza ignorišu postojanje društvenih mreža, u koje se može svrstati i ovaj specijalizovani forum koji se bavi lovstvom. U celom svetu čak i najistaknutiji državnici aktivno učestvuju u radu tih mreža, jer im je to najjeftiniji i najbrži način da reaguju, da svoje ideje plasiraju i da utiču na formiranje javnog mnenja (u našem slučaju, lovačkog). Zašto to ovi naši lovni radnici ne shvate to već jednom? Možda gube polako korak sa vremenom, držeći se (pra)starog načina rada? Forumi i društvene mreže (facebook, tweeter i sl.) su daleko efikasnije, brže i jeftinije sredstvo, pa možda i uticajnije naročito kod ljudi srednih i mladjih godina, nego neko levo glasilo koje se bavi (izmedju ostalog) i samoreklamerstvom, pokušavajući možda da frizira (ulepša) stvarnost, neretko kroz reči i tekstove baš tih istih lovnih radnika, koji su isforsirali izdavanje tog glasila, a plaćaju ga novcem koji lovci uplate kao članski doprinos! Hajde da primenim sličan recept za forumaše: uplatite meni po 200-300 dinara svaki član, Bog da me vidi! Grin Naravno da je to glupost.
Ne zaboravi, kolega, da niko, koliko ja znam, nema od ovog foruma nikakvu materijalnu korist! A da li je to tako sa ljudima iz saveza? A pare su lovačke; divljač je državna; korišćenje lovišta i divljači opet plaćaju lovci! A ko učestvuje u raspodeli lovačkih para? Samo mi nemoj reći lovački predstavnici'. Kada su ti 'lovački predstavnici' pitali obične lovce za nešto, i kada su pred lovcima položili račune za 'predstavljanje'?
Lovni radnici su javne ličnosti u lovstvu Srbije, i kao takvi su podložni kritikama lovaca, i ne samo njih. A imaju mogućnost lovni radnici (mrzim taj izraz) u svako doba da opovrgnu kritike, ili da demantuju nešto; e sad, zašto tu mogućnost ne koriste, ne znam. Možda su prezauzeti prebrojavanjem glasova u organima saveza, i nekom izbornom matematikom, ili tajnim večerama? Mada, mislim neki put, šta da opovrgnu ili demantuju, ako se kao potvrda nečijeg upisa postavi zvanični dokument, ili ako više ljudi vidi istu stvar i dogadjaj, šta onda? Onda ćute, i bolje što ćute, u tim slučajevima. O informisanju neću sada, to je rak rana. Neki ljudi jednostavno nisu navikli da postoji kritika i drugačije mišljenje od njihovog. To može biti ona usadjena navika iz prošlih vremena, kada se po svoje mišljenje išlo 'tamo gde treba'. Zaboravite na tu priču - poruka onima koji tako misle.

Ova tvoj upis, kolega, je potpuno na tragu one izjave jednog istaknutog lovnog radnika M.B., alias Kuvar, koji je meni u lice, pred svedocima, rekao da smo 'organizovali grupe elemenata' koji 'serendaju po internetu', pa čak i pretio nekakvom tužbom, od koje naravno nije bilo ništa; kakav bi to bio cirkus, tužiti nekog za mišljenje!! Mašala izjava; slatko sam se smejao kad sam to čuo, pokazuje koliko neki ljudi ne razumeju postojanje foruma i sličnih stvari na netu, koji ne mogu da kontrolišu svoju sujetu u nekim prilikama, koji su navikli na klimoglavce i aplaudiranje, pa čak ne razumeju ni nečije pravo na mišljenje (ustavna kategorija), i još ponešto. Mislim da je i onaj koji je citirano izgovorio, nakon 2 minuta bio svestan šta je izvalio...ups... izjavio; posle više nikad nije ta kvalifikacija upotrebljena, i to je dobro. Napreduje!

Drug Tito je umro. I posle Tita, Tito! (parola od pre 30 godina)
Malo morgen! (citat izjave od pre oko 20 godina, izjavio S.M., koji je takodje umro)

DakiNS
 Kolega Krle svoj sam upis napisao jer sam mišljenja da si se lažno predstavio. Sledeće što mi se nije dopalo kod tebe jeste činjenica da ni jedan konstruktivan upis nemaš , ako za konstruktivo ne smatraš podbadanje i optužbe za koje nisi izneo argumente. Ako misliš da se krijući iza nicka se ne može saznati mnogo o tebi grdno grešiš, čak i ja koji sam tanak u radu sa računarom mnogo toga mogu da vidim i saznam. Ispravi me ako grešimika
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

Krle23
 Kolega Lala, meni je sve ovo vrlo komplikovano za shvatiti, pa ću morati kad budem imao vremena natanane sve da čitam. Vi tvrdite da je čovek iz Krčedina kojeg sam pominjao da je delio bespravno odlikovanja član foruma koji se potpisuje kao "Evodija"???
To je sve mnogo nejasno i upetljano. S obzirom na ono što piše, mislio sam da je Evodija visoki službenik ili da kažem rukovodioc u Lovačkom savezu.
No, kad mi se malo pojasni sve ovo napisaću Vam.
Da Vam samo kažem da sledeće nedelje idem u Krčedin, pa ću prikupiti više informacija. Poznajem tamo nekoliko finih ljudi. Čak bih se mogao angažovati lično da se sprovede istraga, ali otom potom.

Lala
 Moguće da ti je komplikovano, nov si na forumu, pa treba vremena da se shvati funkcionisanje internet foruma, neko ukapira pre, neko kasnije. Usput, na forumu se svi oslovljavamo sa 'Ti', bez obzira na godine i sve ostalo.
Malo me čudi, da ti kao pravnik - intelektualac (to si napisao u predstavljanju) imaš problema da shvatiš neke stvari, koje bi po prirodi svog obrazovanja morao da znaš bez da ti objašnjavam, al' 'ajd sad, da ne cepidlačim.
Ne tvrdim ja ništa, kolega, o identitetu članova, nemam uvid ko je ko, dok mi neko sam to ne kaže, ili dok ga ne upoznam uživo. Identitet članova koji ne žele da se predstave pravim imenom mogu da saznaju jedino nadležni organi, preko provajdera. Ja sam samo parafrazirao deo upisa koji je član Evodija postavio, nisi čitao pažljivo moj upis.
Ti tvrdiš da je čovek iz Krčedina bespravno delio odlikovanja? Kome, kada, koliko, kakva odlikovanja i za koje zasluge? Izbegavaj tvrdnje za koje nemaš pokriće, ili imaš pokriće, pa zato pišeš?

Jako mi je interesantan ovaj deo koji si napisao:
'Da Vam samo kažem da sledeće nedelje idem u Krčedin, pa ću prikupiti više informacija. Poznajem tamo nekoliko finih ljudi. Čak bih se mogao angažovati lično da se sprovede istraga, ali otom potom.'

Hoćeš li mi pojasniti, da nisi možda policajac, javni tužilac, ili istražni sudija? Koliko ja znam samo oni mogu da vode istragu, po prijavi ili nalogu, a ne na svoju ruku! Ili ti vodiš svoju privatnu istragu, daleko bilo? To nije dobro, a mislim da je i zabranjeno i kažnjivo! Povedi računa šta pišeš, molim te, a kao što smo ti već par puta rekli nas nekoliko administratora, za tvrdnje u upisima odgovara onaj koji je napisao.
Ako si policajac, tužilac ili sudija, ne bilo ti teško, kad kreneš u Krčedin, skokni i do Indjije u LU, usput ti je, pa proveri da li tamo ima mesta za pokretanje istrage, ako već nije pokrenuta.

Indjijanac
 Krle sreća pa nisi bio u Indjiji da te informišu,kao što su to uradili u Krčedinu,verovatno bi čuo da sam ja umesto onog studenta iz"Salaša u malom ritu" zapalio žito.Bilo bi mnogo dobro ako voliš da se baviš istragama ,da istražiš malo školovanje Indjijskog lovočuvara,ja ću ti dati polazne tačke ,a možeš da se raspitaš i kad budeš u Krčedinu kod njinog lovočuvara,ipak su to drugari sa velikog odmora,a i pomažu se uzajamno razmenjuju pravilnike o radu disciplinske komisijeFoto
IndjijanacĆIRKO PA JEL TI NEZNAŠ DA U INDJIJU IMA DJUNGLA?
http://www.youtube.com/watch?v=vOipjp...page#t=25s

bogoljub
 Upozorenje da učestvujete u diskusiji konstruktivno,a ne da skrećete temu na nešto što nema veze sa temom,ovo vam nije prvo upozorenje na ovakve stvari!
Srbijalov admin tim

Gledala mi Ciganka u dlan i kaže:
- Do 35. godine nećeš imati para i mučit ćeš se.
Ja je pitam:
- A poslije 35.?
A ona će:
- Će se navikneš na to.

bogoljub
 Pošto su me lepo upozorili neću zapaliti žito i neću do kraja Decembra pisati na temu LSV i LSS.Vaistinu
Gledala mi Ciganka u dlan i kaže:
- Do 35. godine nećeš imati para i mučit ćeš se.
Ja je pitam:
- A poslije 35.?
A ona će:
- Će se navikneš na to.

Sremac75
 ???
PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica
PalicaPalicaPalicaPalicaPalica

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M

"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

Evodija
 Proyvan sam po ovem pitanju, ali na drugoj temi (TOTO).
Kolega, nemam ja ništa protiv malog DD, koji je vidim, kod vas(spravom) velik. Ja se sa njim jako dobro znam.NEMOŽE sekretar LSV da ODJEDNOM orgaizuje u svom restoranu sve manifestacije LSV koje se dobro plaćaju. Da znaš,pokušao je da se meša i u rad komisijeza LOdl.pa sam ga isterao sa obrazloženjem da nećemo da nas kriminalizuje. žalio se Kuvar-u, ali smo ga udaljili iz komisije (jednoglasno). Razgovarali smo u četiri oka, da ga više ne diram, ali vidiš sin mu je progovorio (brani tatu), dobro.Bravo 2
DD Stari je u no LSS imao JEDAN zadatak:
Da ostvari Kuvar-ovu ideju : Jedan savez, jedna kancelarija, jedna sekretarica, jedan telefon, jedan fikus, jedan vozač (SA OKTAVIJOM) i jedan PREDSEDNIK LSS pardon jedan Kuvar
A ispade trt milojka , vezali mu šerpicu za rep pa kući.Ala je kvaran taj ZDrP čoveče.
. Dokle vi mislite da jašete LSV.
jel pričao DD da je bio na vikendu u MARGITI. Jel doneo rumunskog zeca. Mada ga tamo ima više nego u celom banatu, doneo samo dva.puc puc (ko će ga spremati??? komšija Kuvar.) A ŠTA SU TAMO U MARGITI RADILI ZA DNEVNICE MUDRO ĆUTI?????????
Znaš toto onaj vic o STIPI ŠUVARU, tvoj tata ja tvoj tata i ja nebi sa tebom , ja HOĆU TATU.HaHaHa

Kolega Evodija nećemo mešati nedužne u naše sporove i dokazivanja.

Srbijalov Admin Tim

toto

Evodija kaže:
Proyvan sam po ovem pitanju, ali na drugoj temi (TOTO).
Kolega, nemam ja ništa protiv malog DD, koji je vidim, kod vas(spravom) velik. Ja se sa njim jako dobro znam.NEMOŽE sekretar LSV da ODJEDNOM orgaizuje u svom restoranu sve manifestacije LSV koje se dobro plaćaju. Da znaš,pokušao je da se meša i u rad komisijeza LOdl.pa sam ga isterao sa obrazloženjem da nećemo da nas kriminalizuje. žalio se Kuvar-u, ali smo ga udaljili iz komisije (jednoglasno). Razgovarali smo u četiri oka, da ga više ne diram, ali vidiš sin mu je progovorio (brani tatu), dobro.Bravo 2
DD Stari je u no LSS imao JEDAN zadatak:
Da ostvari Kuvar-ovu ideju : Jedan savez, jedna kancelarija, jedna sekretarica, jedan telefon, jedan fikus, jedan vozač (SA OKTAVIJOM) i jedan PREDSEDNIK LSS pardon jedan Kuvar
A ispade trt milojka , vezali mu šerpicu za rep pa kući.Ala je kvaran taj ZDrP čoveče.
. Dokle vi mislite da jašete LSV.
jel pričao DD da je bio na vikendu u MARGITI. Jel doneo rumunskog zeca. Mada ga tamo ima više nego u celom banatu, doneo samo dva.puc puc (ko će ga spremati??? komšija Kuvar.) A ŠTA SU TAMO U MARGITI RADILI ZA DNEVNICE MUDRO ĆUTI?????????
Znaš toto onaj vic o STIPI ŠUVARU, tvoj tata ja tvoj tata i ja nebi sa tebom , ja HOĆU TATU.HaHaHa

Treba li ovom upisu komentar Hmmm

Tek sad vidim koliko ti druze nemas pojma o cemu pises. Ja sam mislio da neko ozbiljan zeli da kritikuje pa sam hteo da pojasnim stvari, ali sad mi je sve jasno. Pisi brate slobodno sta god hoces, to je tvoje pravo, ja tebi necu deliti lekcije kao ti meni o cemu da pisem, a o cemu ne, i izvini eto sto sam ti odgovorio, znaci nisam te prozivao , na forumu. Samo te je jedno molim, kad vec nece da te upozore admini, pusti unuke i te price, nije to lepo znas, iako si jedno u pravu, meni su i askurdjeli bili lovci, bice i praunuci ako Bog da, i ja sam jako ponosan na to sto moja porodica generacijama doprinosi razvoju lovstva, ali ajde da te neke licne stvari ostavimo po strani. Mogao sam i ja da se registrujem pod nekim levim imenom i da pisem kojesta, ali vec sam rekao, ja sam se ovde, za razliku od mnogih, predstavio imenom i prezimenom jer nema razloga da bilo sta krijem, naprotiv, a kada vidim da Deja nesto ne radi dobro, prvi cu napisati komentar protiv toga i izneti svoje misljenje, kako i sta treba da se radi, sto opet ne znaci ni da sam ja u pravu, ali sigurno nikada necu pljuvati nikoga samo bi pisao. Ja ne zelim da komuniciram na takav nacin, a cini mi se da i nije u duhu ovog foruma(admini ispravite me ako gresim) Odobreno

DakiNS
 DakiNS kaže:
Kolega toto piše citiram:

Dovoljno je samo reci da [b]apsolutno svi u LSV vode rovovsku bitku sa svim institucijama u interesu vojvodjanskih lovaca [/b]i vise sam nego siguran da ce u tome i uspeti.

Kolega molim te da li stvarno veruješ u ovo što si napisao?

Kolega Toto još od jula čekam odgovor na ovo pitanje.

toto

DakiNS kaže:
DakiNS kaže:
Kolega toto piše citiram:

Dovoljno je samo reci da [b]apsolutno svi u LSV vode rovovsku bitku sa svim institucijama u interesu vojvodjanskih lovaca [/b]i vise sam nego siguran da ce u tome i uspeti.

Kolega molim te da li stvarno veruješ u ovo što si napisao?

Kolega Toto još od jula čekam odgovor na ovo pitanje.

Naravno da verujem.
Povezi malo molim te, vec sam pisao o tome, gde pocinju sukobi na relacijama saveza, kada, ......... ja ne bih dalje. Izvini sto si toliko cekao odgovor, obaveze, retko stignem da odvojim malo vremena za sebe, a i da dodjem do racunara pored dvoje dece.

Sta cini LSV? Cine ga lovci sa teritorije Vojvodine, mi svi, i zadovoljni i nezadovoljni, i nikome nije zabranjeno da ode u isti i postavi bilo koje pitanje predsedniku, sekretaru, bilo kome. Siguran sam da ce dobiti odgovore na sva pitanja, a tu su i predstavnici LU u savezu, pa i kod njih mozete dobiti informacije o radu, ako ne mozete, pa smenite ih, ne rade dobro. Rad saveza nije tajna, ostaje samo ona dilema o nadleznostima, o tome sta ja mislim da oni treba da rade, ili ne treba da rade, ili treba da rade na neki drugi nacin, a sta zapravo treba da rade. Mnogo puta sam do sada rekao da nisam zadovoljan informisanjem lovaca i tu se sa Lalom u potpunosti slazem. Ja sam u poslu naucio da nudim resenja, a ne da samo ukazujem na probleme, i kada budem imao neko resenje odmah cu ga podeliti sa svima.

DakiNS
 Žao mi je što ćeš se razočarati i to uskoro. Ali sve u svoje vreme. Naš kolega Vuk 71 je još pre dvadesetak godina jednom prilikom rekao: Više ne verujem nikome od kako sam sebe uhvatio u laži. Na ovoj temi ima već masa upisa koji su te trebali razuveriti, ili nisi pročitao ali nadam se da ćeš uhvatiti vremena pa pročitati, deo upisa je na temi : Nestaje li LSS. Sve zajedno čine celinu koja jako rečito govori o ogromnim propustima, manipulacijama , tajnim(večerama) dogovorima koji ne idu u prilog tvom uverenju. Inače slažem se sa delom tvog upisa koji kaže: apsolutno svi u LSV vode rovovsku bitku sa svim institucijama, (Izvini što izvukoh iz konteksta , ali sam ubeđen da je cilj drugačiji) i to obrambena rovovska bitka da se zadrže postojeće pozicije i privilegije.Lovac 3

Evodija
 DD,KAŽI DALI SAM JA O TEBI NAPISAO JEDNO SLOVO LAŽI. Ti si bio na listi "dvojca bez kormilara" ali nisi prošao (ako se sećaš). Kao nagradu za poraz na izborima ( 7.maja 2011.) dobio si mesto sekretara LSV.Bravo 2
TOTO, izvini nisam znao da ti je to ime i prezime. A kakav je zec iz Margite (jesi li ga kuvao sa kupusom)ROFL
NIKO iz UO LSV (šumarski inženjeri) nije znao šta je evodija. Ime su mi dali ovi iz ADMIN. Tima, valda da UO zapamti šta je. Ja sam zadovoljan a što se tebi nesvidja.
Jel ti TOTO znaš šta je sukob interesa, etika, moral! Pa nauči tatu, dok nije kasnoDragoljupeBrzo se vraćam

Lala

toto kaže:
... nikome nije zabranjeno da ode u isti i postavi bilo koje pitanje predsedniku, sekretaru, bilo kome. Siguran sam da ce dobiti odgovore na sva pitanja, a tu su i predstavnici LU u savezu, pa i kod njih mozete dobiti informacije o radu, ako ne mozete, pa smenite ih, ne rade dobro. ....
Mnogo puta sam do sada rekao da nisam zadovoljan informisanjem lovaca i tu se sa Lalom u potpunosti slazem. Ja sam u poslu naucio da nudim resenja, a ne da samo ukazujem na probleme, i kada budem imao neko resenje odmah cu ga podeliti sa svima.

Dakle ovako: obaveza ljudi u savezu je da informišu lovce, blagovremeno i potpuno, o svemu što se dogadja u LSV. Teza da svako ide u savez i da pita šta ga zanima, je pogrešno postavljena, jer negira prethodnu obavezu informisanja.
Zbog čega LSV dozvoljava već duže vreme, bez obzira na sve primedbe, da mu informisanje bude katastrofa, ne znam. Odgovor na to pitanje treba da daju čelni ljudi LSV, Pažin, Beuković i Deja Milkov, a i Komisija za informisanje! Zbog čega na sajtu LSV nema ni slova jednog o sednicama UO LSV, zbog čega nema informacija o aktuelnim dešavanjima, zbog čega moramo da informacije kopamo neformalnim kanalima?
O izboru delegata u LSV mogu samo da pitam, da li u sadašnjem sazivu skupštine LSV i dalje sede ljudi koji predstavljaju LU koja su ugašena, a znam da su na vanrednoj skupštini u Futogu (čuveni restoran) u redove LSV primljena novoformirana udruženja. Koliko u stvari sada ima delegata u skupštini LSV?
Od konstatacije da sam ja u pravu, niko dobija ništa. Lovci ponajmanje.

DakiNS
 Kolega toto , još jedno pitanjce.

apsolutno svi u LSV vode rovovsku bitku sa svim institucijama u interesu vojvodjanskih lovaca

Da li je rovovska borba u interesu vojvođanskih lovaca toliko skupa pa je članarina 1400 din u poređenju recimo sa LSCS koji se izgleda bori na otvorenom i to praćkamaSmean

Skoči na forum:

Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 15
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,453
Najnoviji član: hladni

Poslednje vesti
“ЈАСТРЕБАЧKИ ВУK” – 2025. год.
U GREBENCU SE INTENZIVNO LOVI, PONEKO I PECA
Tri velika vuka snimljena na planini u Srbiji
Petrovaradin: Problem u lovištu
PRVENSTVO VOJVODINE

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

· 30.01.2023. 23:30

Zbogom Lalo 💔

64,149,336 posete www.srbijalov.com