Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: NESTAJE LI LSS? (Arhiva do 31.12.2013.)

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
Anketa članova
Kako rešiti sukob izmedju lovačkih saveza na relaciji LSS - LSV?

Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
36% [20 Glasa]

Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
18% [10 Glasa]

Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
34% [19 Glasa]

Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
13% [7 Glasa]

Glasova: 56
Morate se ulogovati da biste glasali.
Start: 22.11.2018. 17:13

Arhiva anketa
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
NESTAJE LI LSS? (Arhiva do 31.12.2013.)
Lala
 Još da kažem, da mi je bilo zaista otužno, da slušam onaj audio snimak, sa prozivkom delegata prilikom brojanja. Pa ono kao u cirkusu 'ustani Pero, da te svi vide' i svi ostali komentari, kao u osnovnoj školi! Sav srećan je bio onaj koji je čitao imena, kad naidje na nekog ko je prisutan, pa je egzaltirano komentarisao 'evo ga, tu je!', i sve ostalo. Da Bog sačuva!

I na kraju, nikom nije dozvoljeno ni reč da kaže?!? Smandrljali još jedan termin, cimali delegate da dolaze, verovatno zakupili salu, i bacili pare na organizaciju skupštine.
Jako bih voleo da znam, po regionima, koliko delegata iz kog regiona nije došlo na skupštinu. Možda bi onda bilo štošta jasnije.

Da li je ikom od onih, koji nisu došli na skupštinu, nego eskivirali teret odlučivanja, palo na pamet da postoji mogućnost da njihova imena ostanu zapisana kao članova skupštine, koja je 'zakopala' LSS? Da li će neko od njih barem pocrveneti pred ogledalom, kad mu padne LSS na pamet?
Kad već Temudjin pomenu potomke, i pozajmicu divljači i lovišta od njih, rekao je samo pola istine. Druga polovina je, da smo mi to dobili od naših predaka. Pa da kažem i ono: nemojte da dočekamo da nas se (lovački) pretci stide, a da nas (lovački) potomci proklinju!
Slobodno ovu rečenicu napišite kao parolu, i okačite u salu gde će biti nastavak skupštine!!! Možda probudi savest kod onih, kod kojih je ista uspavana.
Ja bih sad tako slatko opsovao, ali se bojim da mi ne obrišu upis, i da me ne banuju!
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

Sremac75

temudjin kaže:
Ostavke, Statut, Reorganizacija, Izbori, Promena zakona i pravilnika, dozvole pred sam pocetak lova, smeh i dobra sala u lovu...

Da, da...
Ali zašto tek sada?
Pa pojedini seratori na forumu Srbijalov o ovome govore već dve godine, ali nije bilo neke ovako otvorene podrške toj ideji, ...... zato smo i prozvani seratorima.......

Ovo mi Temuđine liči na borbu za partizansku spomenicu '45., zar ne?

Ali ja nisam zlopamtilo, pa neću imati ništa protiv da čak i ti, ako su ti namere iskrene i poštene, povedeš osvešćene lovačke mase u reforme i prosperitet!
I bićemo ti zahvalni ako na čelu sa tobom uspemo u toj nameri!
A onda ćemo te smeniti!
JBG!
PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica
PalicaPalicaPalicaPalicaPalica

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M

"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

Indjijanac
 samo nemoj da zalutamo u neki voćnjak
IndjijanacĆIRKO PA JEL TI NEZNAŠ DA U INDJIJU IMA DJUNGLA?
http://www.youtube.com/watch?v=vOipjp...page#t=25s

Lala

Sremac75 kaže:
A onda ćemo te smeniti!
JBG!

Mislim da je u igri i obrnuti redosled: da ga prvo smenimo, pa da se priključi? Ne bih imao ništa protiv!

Možda i da se postavi za administratora na Srbijalov?udaranje
Naravno, volonterski...
I onda nam lepo obriše sve upise! Grin

Jank
 U dobre namere većine kolega koji pišu na ovom forumu ne treba ni sumnjati. Ali kako motivisati više od 50% delegata, lovaca koji ne dolaze na Skupštinu, da li su svi ti ljudi koji su izabrani da predstavljaju svoja LU svesni da svojim nedolaskom ugrožavaju opstanak LSS. Ako je vreme za promene a izgleda da jeste onda treba ostvariti jedinstvo lovaca. Lično bi me bilo sramota da mi neko ukaže poverenje da ga predstavljam na nekom tako važnom skupu a ja da ne dođem. Džaba je priča o nezadovoljstvu lovaca, nezadovoljstvo se ne iskazuje nedolaskom. Ko može da tvrdi o nezadovoljstvu većine lovaca ako se to ne dokaže na redovnoj Skupštini. Skupština LSS je mesto gde se mogu rešiti svi problemi na jedan civilizovan način, zviždanje i dobacivanje ljudi koji su dobrovoljno napustili LSS a sada hoće da učestvuju u radu njegove Skupštine ne vodi ničemu....Frown
Lov je stil mog života...Pas]yoursmiles.org/msmile/animal/m0218.gif

chaki
 ma postavis ga kao admina ali samo po nazivu a ne po funkciji heheh.
O meni se najlepše brinu oni koji me ostavljaju na miru.

DakiNS
 Interesantan je kolega temudjin , pitanja koja mu ne odgovaraju jednostavno previdi i dalje nastavlja sa svojim viđenjem stvari. Lovac 3
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

chaki
 Sto bi rekli stari ljudi .eben pa rodjen ali izgleda ipak da mozda i hoce da uradi nesto lepo i korisno. A mozda i nece. E sad ja bi bacio neku paru ali ne znam na koju stranu da bacim. Ako njega pitam mislim da znam koji ce odgovor da bude hehehehe

DakiNS
 Nekako mi to sve liči na priču o brodu koji toneLovac 3

chaki
 meni lici na ovo hehehehe

DakiNS
 A ko je ovde Bata
Lovac 3

chaki
 Gotovo sam siguran da ce Ceranic da uradi pravu stvar tj ono sto lovci Srbije i cekaju. Pomoci ce nam da se neke stvari zavrse onako kako treba da se zavrse zato polako ljudi. Sinoc sam ovo poceo da pisem pa obrisao ali eto sad nema veze. Mislim da ima podrsku lovaca i da ce a verujem da hoce poslusati glas lovaca. Mudrost koju koristi u svojim upisima samo poakzuje da covek razmislja i salje poruke nama lovcima lai ocigledno da je problem VELIKI.
Sad malo svi da spustimo loptu bez izletanja i davanja materijala za "njihov" sledeci korak jer dosta toga im je dato unapred. Ajmo malo da stanemo i malo da zadrzimo za sebe neke stvari i da pustimo da se oni izlanu i kazu nesto sto mi mozemo da iskoristimo protiv njih.

Zna Ceranic njih mnogo bolje od svih nas i zna njihove slabe tacke. I najbolji igraci se negde zajebu pa ce se i oni zajebati. Iz politike smo se uverili da i najvazniji igraci u ovoj zemlji su se ispalili kad su pomislili da im nema ravnog. Istorija pokazuje da uvek ima jaci i uvek ima bolji a naravno i kvarniji igrac. To oni izgleda zaboravljaju

Lala

chaki kaže:
Gotovo sam siguran da ce Ceranic da uradi pravu stvar tj ono sto lovci Srbije i cekaju. Pomoci ce nam da se neke stvari zavrse onako kako treba da se zavrse zato polako ljudi.

Svaki nečiji potez, postupak ili nameru, koja je usmerena ka popravljanju stanja u savezu i lovstvu, treba podržati.
Ali ne treba zaboraviti ko je šta i kada radio. Samo se razmišljam, da naša neka eventualna podrška nekom ne bude pogrešno shvaćena i iskorišćena za obračun sa onim koga bi mi podržavali.
Popović je imao istorijsku šansu, da posle onih dogadjaja oko svog prethodnika, preseče propadanje, i pokuša da stvari postavi na pravo mesto i pravi način. Nije tu šansu iskoristio, naprotiv, urušilo se još mnogo više. Mogao je da iskoristi poverenje lovaca i da sebi obezbedi maltene doživotni mandat, samo da je malo više pazio šta radi, i da je više vremena posvetio reorganizaciji saveza, i njegove stručne službe. Nije to uradio. I na kraju je, čini mi se, izgubio osećaj za realnost u lovstvu, i za promene koje su nastupile novim zakonom. Nije se prilagodio, tajming njegovih poteza je čini mi se bio totalno loš i kontraproduktivan, pa se ne čudim što je dobar deo LU počeo da okreće ledja LSS-u. Ne želim tom čoveku ništa loše, nije on sam mogao ni da popravi nešto, kao što nije mogao sam ni da pokvari. Ko mu nije pomagao u popravljanju stvari, a ko mu je pomagao da pokvari, to neka se on sam zapita.
Napisao sam već:
Autoritet funkcije, ako ga imaš, nemoj koristiti za lične ciljeve. Lični autoritet, ako ga imaš, koristi za opšte dobro, i bićeš cenjen i poštovan. U suprotnom, bićeš okružen ulizicama, koji će sa tobom deliti 'kolač', a prvom prilikom će gledati da ti maznu što veće parče, pa čak i da te oteraju od kolača.

chaki
 ajmo da vidim da li smo mi upisima ovde ili bilo gde mozda vezali nekome ruke davanjem previse materijala u javnost sto ne islim da je bilo nepotrebno vec samo kontraproduktivno bar kad je ovaj slucaj u pitanju.
Mozda ovi sad iz inata rade neke stvari makar po cenu kompletne propasti organizacije stare preko 110 godina.
Kad je rusen mostarski most receno je pa sta napravicemo lepsi i stariji hehe mozda sad imaju istu ideju hehehheheeh

canis aureus

bturjane kaže:
Slavo brate stani malo pa odmori,uzmi vazduh pa ponovo ,sta koj q... dogovori,dilovi,paktovi i ostalo poceli ste ko zadusne babe ko skim zasto kako,alo bre otreznite se beuzuslovno proterivanje sadasnjeg rukovodstva zajedno sa poltronima tj.komplet rukovodstvo napolje pa makar i iz lovstva i privatno,izbori na svim nivoima,niko nema pravo nikog da iskljucuje po osnovu ne slaganja i sukoba misljenja,ne treba nam nikakva objasnjenja za to ima istrazni organi pa nek se objasnjavaju sa njima mi moramo da odrzimo LSS i to je da ponovim IMPERATIV svi ostali savezi mogu samo da budu ispod njega kao katalizatori u sluzbi lovaca i nemojmo ulaziti u pricu podela pa svako sam,pa onaj ssa ovim i mi sa njima i oni sa onima dosta je bre aman ako smo ljudi i makar malo emancipovani pa to moramo zarad onih 115 godina

Bravo 2B)Bravo 2
The best of the World all game caliber 8x57JS
Dim

elko
 Neznam zašto ali pojedini upisi me podsećaju da lovci neće,nemogu ili im neko uskraćuje informacije pa su jako neobavešteni i o događajima u LSS, u LSCS, o budućim pokušajima z.popovića i njegovih vernih pratilaca u bahanalijama, samovolji i životu na visokoj noz na račun lovaca Srbije.Tumačenjem Statuta LSS od strane z.popovića i m.tice, delegatima skupštine koji su po njihovom tumačenju imali pravo na akreditaciju, uručen je predlog Odluke za konstataciju prestanka članstva pojedinim LU zbog neuplaćivanja nijedne članarine LSS i prestanak članstva svim LU koja su delimično uplatila članarinu za 2011/2012 godinu a do 30.04.2012 godine ne uplate ostatak članarine LSS u iznosu od 700,00 dinara po lovcu.Da prevedem - pokušavaju da disciplinuju lovce Srbije koji jedino neuplaćivanjem članarine LSS mogu da iniciraju vanredne izbore, promenu Statuta LSS, odlazak onih kojima nije mesto u lovstvu Srbije - umesto da zbog gubitaka od 12.5 miliona dinara koji je napravljen neodmerenim trošenjem lovačkih para podnesu ostavke, odu iz lovstva zauvek, oni, nerad,bahanalije, zloupotrebe i slično ( za sve postoje dokazi ako hoće da objave rezultete kontrola NO) žele da pokriju još jednom članarinama lovaca.Po njihovoj ideji isključiće iz LSS sve koji misle drugačije, ne dopada se gospodi opozicija, do kraja aprila isključiće preko 80 % LU ako ne postupe selektivno kako umeju i rade obzirom da je svega 10 % LU uplatilo ceo iznos članarine za 2011/2012 godinu po zvaničnoj evidencji službe LSS.z.popović hoće samo one koji valjda trebaju da mu se klanjaju, e pa neće moći, prošlo je vreme i jednog i drugog zorana.Flargantno kršenje Statuta, Poslovnika, samovolja, samo su vrh brega. Sračunajte kolege lovci koliko inkasira dotični gospodin samo korišćenjem službenog auta u privatne svrhe - ne koristi svoj, ne sipa gorivo iz svog džepa, ne registruje ne daje pare za popravke.Koliko je potrošeno para u naučno istraživačke radove bez dostavljanja izveštaja šta je od tih para urađeno, kome je plaćeno i sl. - zar tako može da se radi.Kolege iz Beograda raspitajte se koliko koštaju knjigovodstvene usluge za nivo knjiženja u LSS ( knjiženje izvoda, ostalih računa koji se tiču troškova, dnevnica, putnih troškova - svako će vam reći da je to najprostiji knjigovodstveni posao).Sračunajte kolika je razlika na godišnjem nivou i ko uzima razliku ili dopušta da se na taj način troše pare od članarine.Tražite kolege delegati razjašnjenje stavke iz fin.izveštaja za 2011 godinu od skoro 1 milion dinara koja je definisana kao troškovi ostalih reprezentacija i putnih troskova - kojih ostalih ( ima podatak NO pa neka objavi.Pitajte zašto se pojedini lični troškovi podvode pod trošak lovnih regiona -postoji dokaz u izveštaju o kontroli NO.Ko neda da se ti izveštaji objave.Ko ima pravo da skupštinu LSS ne upozna sa zaključkom Radne grupe formirane našom odlukom skupštine od 28.02.2011 godine o reorganizaciji LSS i predlogom o izmenama Statuta, ko sve to blokira.Nisu i nemogu da budu krivi oni koji hoće drugačiji rad, pošteniji odnos, primerene članarine, oni zahvaljujući kojima je svima jasno da je prošlo vreme visokih članarina i lagodnog života na račun lovaca Srbije, podsećam vas, 2010 članarina 1000,00 dinara, 2011 godine 600,00 dinara, predlog LSS za 2012 500,00 dinara a velikog broja lovaca 200,00 dinara a isti broj ljudi u stručnoj službi LSS.Tačno je da ti nisu platili članarinu i neće - ali neće njima.Neće da ih niko iskorišćava.Jedini način da ih nateramo da odu je da od nas nemaju koristi, da nedamo pare.Kada odu disciplinovaće se i uplata, visina ali i trošenje članarine LSS.Ne kolje se kolege lovci bik za kilogram mesa ( malo je neumesno ali je slikovito ).Neće i ne treba da nestane LSS treba nam, ali oni treba da nestanu.Kako reče jedan lovni radnik iz LSV znate i koji ali da ga ne reklamiramo, gospodinu tici marko danas si upropastio LSS a nisi lopatu ubo u njegovom stvaranju .
Ako do 21 aprila ne bude doneta odluka o vanrednim izborima niko pametan ne treba da ide na skupštinu.Nemojte kolege lovci da nas još jednom preveslaju.Razmislite možda će baš vaše LU z.popović i m.tica da isključi iz LSS a ako tica nije ubo lopatu šta reći o našem zokiju.

slavaplana
 Kad nauce da cene LOVACKi dinar koji ide za clanarine u LSS i kad budu objasnili gde su isti potrosili mogu da ocekuju CLANARINU od L.U.!!!!Do tada neka se uzdrze ineka stegnu kais jer para nece biti u ovoj godini!!!!!

Gde su izvestaji N.O. oko trosenja para kojih nema u materijalu i zasto ih nema???

Kome neodgovara da lovci vide i taj deo price koja se pominje a za koju malo ljudi zna???

Popovic DR. Zorane vrati se na fakultet i ostavi se lovstva i politike u lovstvu jer nisi za to !!!

Da li je tacno da LOVCE predsednik Skupstine Tica kosta oko 1.000.000din za 2011god???
Ako je to volonterski rad i ja bi da radim VOLONTERSKI!!!!!U skoli za platu profesora nisam zadovoljan!!!!HaHaHa

Gedza66

Jank kaže:

Ne razumem neodgovoran odnos svih Lovačkih udruženja koja danas nisu poslali svoje delegate. Nedolaskom su upravo pomogli pat poziciji u kojoj se danas našao LSS. Da je danas bilo kvoruma lako bi se izglasalo nepoverenje sadašnjem rukovodstvu, lako bi se izabralo novo, mlađe, preduzimljivije, lako bi se našli ljudi koji misle drugačije, koji su spremni za nove poduhvate a sve u cilju poboljšanja lovstva u Srbiji. Ovako...agonija se produžava a pojedinci bi da postanu KALIF umesto KALIFA, e pa to baš nemože. Ne ruši se jedan sistem bojkotom i nedolaskom na njegovu Skupštinu. Da je danas sala Veterinarskog fakulteta bila puna, drugačije bi se razgovaralo, ovako ostaje mi da sačekam 21. april.

Meni lično ne trebaju mali i slabi lovački Savezi koje finansira i pomaže jedna politička grupa, ako nam treba LSS kao krovna organizacija koja će rešavati probleme u Lovstvu, koja će predstavljati našu zemlju u međunarodnim skupovima i forumima, za takav Lovački savez se treba boriti u protivnom našoj deci će ostati samo slike Lovne divljači koja je bila na ovim prostorima.....B)

Kolega Jank, ne treba olako kvalifikovati nečije ponašanje za neodgovorno, samo zato što su bojkotovali poslednji nastavak sednice skupštine LSS. To je samo posledica nečega, treba pronaći uzrok.

Možda je uzrok u stihiji koju spominje Temudjin. Stihijski je promenjen Radivoje orđević pa smo dobili Zorana Živojinovića. Stihijski je promenjen Zoran Živojinović pa smo dobili Zorana Popovića, Marka Ticu i ostale.......

Nakon dve stihije, ljudi možda očekuju neku kordinaciju i usaglašene stavove o tome šta se hoće i na koji način i da tu treba tražiti razloge bojkota a ne u njihovom neodgovornom odnosu.

Šta se promenilo ili šta će se promeniti u periodu do 21. aprila, pa na primer naš kolega Elko sada predlaže bojkot nastavka sednice navedenog datuma. Prema njegovim dosadašnjim upisima se može zaključiti da čovek vlada materijom.

Siguran sam da je preko 95% udruženja nezadovoljno sadašnjim stanjem u i oko LSS. Svi očekuju reformu istog.

Bilo bi veoma korisno kada bi bilo saznanja i široko usaglašenih stavova o najracionalnijem načinu reforme LSS u postojećim okolnostima. Jedan cirkularan dopis svim udruženjima u Srbiji bi veoma pomogao. Dopis u kome bi se pojasnile sada mnogo nejasne stvari: kako promeniti pojedine predatore, ops, predsednika, pojedine ili sve rukovodioce LSS, ko će činiti privremeno ili novo rukovodstvo LSS, u kom periodu i kakav predlog izmena, dopuna ili novog Statuta LSS treba podržati, kakve će biti više asocijacije lovaca u narednom periodu, itd...O takvim stvarima se ne rešava na samoj sednici, već se sve to mora unapred znati i prihvatiti. Sve drugačije predstavlja stihiju, koja nam je u prethodnom periodu samo nanosila štete.

Kažu moje Gedže: Brzo sranje vr~ nema!B)
ČUJTE LOVCI!!!ČUVAJTE SE SEBE

trap
 Kolega Gedzo, Gari je promenjen na redovnim izborima*ne znam odakle je covek bio u LSS,a da pritom uopste nije bio lovac?,a mladenovacki Hegel je uvacen u pozajmljivanju lovackih para pa je zato urgentno smenjen,nije bilo stihije.srbijalov

Jank
 Mrzi me više da pišem ali samo moram delimično da odgovorim kolegi Gedži.
Kolega gedžo vlast se uglavnom osvaja na dva načina, oružjem ili parlamentarnom demokratijom.....Mi oružja za to nemamo, ostaje nam jedino da preko naših ovlašćenih delegata menjamo stvari u Skupštini LSS. Džabe mi ovo ovde raspravljamo da li je neko dobar ili loš, da li je neko učinio dobro ili loše za LSS. Ko je šta proneverio za to su istražni organi....jedino nam preostaje da preko Skupštine promenimo sve što nam ne valja.
Posle neodržane sednice sam razgovarao sa nekolicinom delegata iz svih krajeva, kao neobavezno sam se raspitivao i o licima koja su ovde stalno spominjana, nikog do tada nisam poznavao a i dalje me ne interesuju te face. Samo hoću da kažem da nisam baš velike pohvale čuo ni na račun ljudi koji su formirali novi odmetnički Savez. Zato neću ulaziti ni u kakve polemike, neću ni o kome iznositi nikakve kvalifikacije ali jedno sam siguran.
Ako želimo nešto da promenimo onda naši predstavnici moraju biti PRISUTNI NA SKUPŠTINI LSS.
Lov je stil mog života...Pas]yoursmiles.org/msmile/animal/m0218.gif

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
NESTAJE LI LSS? LOVAČKA UDRUŽENJA 1239 02.06.2024. 12:41
Ptičji svet koji nestaje DIVLJAČ 8 07.11.2014. 15:00
Članarina 2013 LOVAČKA UDRUŽENJA 89 25.02.2014. 10:15
Skupština LSS 16.03.2013. LOVAČKA UDRUŽENJA 64 06.03.2013. 21:07
CENOVNIK LSS za lovnu 2012/2013 PROPISI O LOVU 7 17.12.2011. 18:24
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 14
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,453
Najnoviji član: hladni

Poslednje vesti
“ЈАСТРЕБАЧKИ ВУK” – 2025. год.
U GREBENCU SE INTENZIVNO LOVI, PONEKO I PECA
Tri velika vuka snimljena na planini u Srbiji
Petrovaradin: Problem u lovištu
PRVENSTVO VOJVODINE

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

· 30.01.2023. 23:30

Zbogom Lalo 💔

64,157,602 posete www.srbijalov.com