Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Breton

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
Anketa članova
Kako rešiti sukob izmedju lovačkih saveza na relaciji LSS - LSV?

Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
36% [20 Glasa]

Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
18% [10 Glasa]

Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
34% [19 Glasa]

Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
13% [7 Glasa]

Glasova: 56
Morate se ulogovati da biste glasali.
Start: 22.11.2018. 17:13

Arhiva anketa
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Breton
Dule bub Trnava
 Stigli novi stenci, u moj boh
Dule bub Trnava priložio:
230720121726k.jpg

Dule bub Trnava
 Kao medici!
Dule bub Trnava priložio:
230720121729_.jpg

zele75

Eb 88 kaže:
U pravu si Zele75,za oko 10ak dana ocekujem prinove.Disma je inace cerka Legendarnog Richarda Wagnera,i uparena je sa INTCH u lepoti,Alkom Tokmak Machvanski.tAKO DA OCEKUJEMO DOBRU STENAD I STO SE EXTERIJERA TICE,ALI I TERENA.Bretondzije,jel ste krenuli s pripremama za predstojeci ,po meni najlepsi lov?

Bravo Nemanja opasno si krenuo,ako tako i treba.Genetika je čudo ko o njoj vodi racuna šanse za dobitnu kombinaciju su daleko vece.Nek ti je sa srećom!
zele 75

zele75

duskodugousko kaže:
Baški Rajac-Ravna Gora 3

Dule prelepi tereni svaka čast za fotografije.Obavezno da nam se javite da cujemo kako je prosao lov i druzenje koje je najvaznije.DOBAR POGLED!Odobreno
zele 75

zele75

Dule bub Trnava kaže:
Kao medici!

Svaka čast nek su ti živi,zdravi i korisni!Gde si ih nabavio,znas li nesto vise o njihovom poreklu.
zele 75

duskodugousko

Dule bub Trnava kaže:
Stigli novi stenci, u moj boh

Imenjače,neka te dobro slušaju!;) Lepi su!
Fiat iustitia pereat mundus(Neka bude pravda pa nek' i svet propadne)

lovac junior
 prelepi stenciOdobreno
Kinologija ZivioRodjoTri prsta 2
Elmermarkafazan

lbojan
 evo jedne marke na zeca
http://www.youtub...HzDt0YxMxA

DakiNS

lbojan kaže:
evo jedne marke na zeca

Kolega lepa ti je kuja , ima dobru marku. Samo ima nekoliko loših stvari koje se vide na snimku.Lovac 3
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

kosmajski div

DakiNS kaže:

lbojan kaže:
evo jedne marke na zeca

Kolega lepa ti je kuja , ima dobru marku. Samo ima nekoliko loših stvari koje se vide na snimku.Lovac 3
Pa koje su to lose stvari , bilo bi lepo da i mi znamo ,ako nije tajna ili sala.

lbojan
 bretonka je kao mala izvođena sa alpinkom, pa zbog toga goni zeca kao gonič, inače ima odličnu marku na svu pernatu divljač.

DakiNS
 Kolega Kosmajski mislim da tebi ne treba objašnjavati,ali dobar upis da se vidi ko koliko zna i vidi. Nema veze započeo sam pa da nastavim. Prvo je kolega Bojan dao sam odgovor . Gonjenje je kod ptičara mana , traži se mir na divljač a druga stvar je što ga sam vodič podstiče na gonjenje. Drugi pas je osetio divljač ali je veovatno mlad pa nije odreagovao sa markom, i sledeće što ne mogu sa sigurnošću da kažem je udaljenost zeca za marku ovisi o vetru i količini vlage u vazduhu,doba dana i još dosta faktora što znači da je dosta blizu markirala.Moram ponovo pogledati snimak jer je moguće da sam nešto propustio.

kosmajski div
 Kolega Daki kada ste napisali, ima vise mana, pomislio sam na neke druge mane , a bilo mi je cudno da ih ja bas nesto i ne vidim, zato sam i pitao.Ovo gonjenje zeca ili divljaci nije neka mana [vecina pasa u vlasnistvu obicnih lovaca to radi], vec greska u dresuri i slazem se sa vama da vodic ne treba da podstice psa da ga progoni.Inace, sam mi se snimak svideo, e sad moglo bi se komentarisati o svemu sto se na snimku vidi, iz raznih uglova , ali to lovcima ,koji od pasa, inace ,i ne traze previse, nije bitno.

lovac junior

zele75 kaže:
br.4

a sta je to ispred njega el to madjarska vizla,marke su prelepe
Elmermarkafazan

lovac junior
 el ovo premijerna 100-ta strana
Odobreno
Elmermarkafazan

DakiNS

kosmajski div kaže:
Kolega Daki kada ste napisali, ima vise mana, pomislio sam na neke druge mane , a bilo mi je cudno da ih ja bas nesto i ne vidim, zato sam i pitao.Ovo gonjenje zeca ili divljaci nije neka mana [vecina pasa u vlasnistvu obicnih lovaca to radi], vec greska u dresuri i slazem se sa vama da vodic ne treba da podstice psa da ga progoni.Inace, sam mi se snimak svideo, e sad moglo bi se komentarisati o svemu sto se na snimku vidi, iz raznih uglova , ali to lovcima ,koji od pasa, inace ,i ne traze previse, nije bitno.

Kolega kada sam pomenuo mane one kao što znaš postoje kao urođene i stečene ili kako ih nazva greška u dresuri , meni je to isto. Što se tiče samog gonjenja uvek se trudim da to na vreme sprečim.Jer možda ne smeta meni ali sigurno može smetati kolegama sa kojima lovim, jer se pravac gonjenja ne može predvideti pa se onda često desi da se rasplaši ionako već retka divljač.

zele75

lovac junior kaže:

zele75 kaže:
br.4

a sta je to ispred njega el to madjarska vizla,marke su prelepe

Jesto to je ženka madjarske vižle mog burazera inače vrhunska lovna kuja koju bi svaki lovac poželeo.
zele 75

duskodugousko
 Kolega aleksa i njegov Migel a tu je i nestašni Delboy, na padinama Ravne Gore.

duskodugousko
 A i psima je bilo lepo.Dok smo nakon završenog lova doručkovali kerići su se malo zaigrali.Deboy je iskoristio našu nepažnju i zaskočio kuju jednog kolege. Sreća je što se radi o istoj rasi ali ipak mislim da je nekorektno povesti u lov kuju u terenju.

DakiNS
 DelbojBravo 2Bravo 2Bravo 2Bravo 2Bravo 2Bravo 2Bravo 2Bravo 2

Da ih bude barem tolikoGrin

Skoči na forum:

Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 21
Online članova: 1

Ukupno članova: 4,453
Najnoviji član: hladni

Poslednje vesti
“ЈАСТРЕБАЧKИ ВУK” – 2025. год.
U GREBENCU SE INTENZIVNO LOVI, PONEKO I PECA
Tri velika vuka snimljena na planini u Srbiji
Petrovaradin: Problem u lovištu
PRVENSTVO VOJVODINE

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

· 30.01.2023. 23:30

Zbogom Lalo 💔

64,140,411 posete www.srbijalov.com