NESTAJE LI LSS? (Arhiva do 31.12.2013.)
|
slavaplana |
Objavljen 03.04.2012. 21:30
|
Lovčina
Upisa: 3536
Pristupio: 07.07.2010. 10:48
|
Nece TICA da da rec na prosloj skupstini BEUKOVICU,TOMICI i OSTALIMA a promenice dnevni red MALO SUTRA!!!!
Tomica ga je ISPRESKAKAO i sta mu sve nije rekao da se to culo do 6 reda sale!!Vojvodjani u cudu i svi besni Beukovic isto !!!
Kakva promena dnevnog reda SMO VAREDNA SKUPSTINA uZ BOJKOT NASTAVKA 21.04. |
|
|
|
Sremac75 |
Objavljen 03.04.2012. 21:31
|
Admin
Upisa: 4851
Pristupio: 08.11.2010. 22:10
|
Postavlja se tu pitanje i ko su delegati?
LUO Bačka Palanka koje je davalo 2 delegata više ne postoji, ili neće postojati 21.04.2012. godine, podelilo se na 4 nova LU koja još nisu primljena u LSS?
Puno je takvih primera po Vojvodini, pa možda neko i računa na smanjenje ukupnog broja članova skupštine i na taj način obezbeđivanje kvoruma?
Mislite o tome?
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M
"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"
"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić
"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"
|
|
|
|
Jank |
Objavljen 03.04.2012. 21:34
|
Lovčina
Upisa: 2650
Pristupio: 17.05.2009. 23:12
|
Neznam samo kako će članovi novostvorenog Saveza (neću da upotrebim reč koju sam koristio pošto mi zameraju), da prisustvuje sednici LSS kada su svojevoljno i dobrovoljno istupili iz istog. Koga oni predstavljaju nije mi jasno. Ako hoćeš da uđeš na fudbalsku utakmicu moraš da platiš kartu-ulaznicu. Jedino ako misle gospoda iz CS da su bogom dani, da oni mogu da ulaze i izlaze iz LSS kako je njima volja a ne po pravilniku koji se valjda zove "Statut"....
Slavo ...dobar si momak...ali....mnogo su te napalili....uspori malo....a i ružno je da na jednom mestu kažeš da je većina lovaca nepismena.....i ako je tako ružno je od jednog mladog čoveka....
Lov je stil mog života... ]
|
|
|
|
Sremac75 |
Objavljen 03.04.2012. 21:34
|
Admin
|
slavaplana kaže:
Nece TICA da da rec na prosloj skupstini BEUKOVICU,...
Vojvodjani u cudu i svi besni Beukovic isto !!!
Nemoj samo da Beuk bude taj koga će ova situacija iznedriti kao naj sina svih lovačkih naroda i narodnosti, i spasioca bogom danog!
E onda smo NAEBALI!
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić
"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"
|
|
|
|
Lala |
Objavljen 03.04.2012. 21:40
|
Moderator
Upisa: 11472
Pristupio: 27.10.2009. 17:19
|
Ovo što Sremac pominje, oko vojvodjanskih delegata, upravo sada postaje aktuelno, jer je većina novoformiranih LU u Vojvodini počela sa radom od 01.04., dok su stara LU (koja su bila članovi LSS) ugasila sa tim datumom.
Nisu sva LU u Vojvodini tako prošla, ali ih ima jedan broj. Ali nije problem samo u vojvodjanskim delegatima. Šta je sa istočnim i južnim regionom? Da li su i njihovi delegati izostali sa skupštine 31.03.?
Bogu 'fala, što sam Lala
|
|
|
|
Sremac75 |
Objavljen 03.04.2012. 21:43
|
Admin
|
Osećam da Temuđinkan ima plan, ali merka pravi tajming da ga predstavi!
|
|
|
|
chaki |
Objavljen 03.04.2012. 21:47
|
Veteran
Upisa: 603
Pristupio: 12.08.2009. 11:52
|
Taj kuvar sei i samo dodaje zacine kako njemu odgovara. sad ljuto sad slatko sad kiselo. Ne bi ja njemu bas verovao kad su njegove namere u pitanju. Sa njim covek nikad nije nacisto. Ti temudjine Ceranicu bi mogao malo da pomognes pre nego brod napustis da se sve ovo zavrsi na ljudski lovacki nacin. Prekrsti se i uradi pravu stvar sad kad treba.
Nemoj 115 godina da propadne zboig usijanih glava nemojte da unistavate necije godine truda i rada neciji ponos. Najlakse je unistiti to svaka budala zna ajde vratite mu sjaj da se ponosimo njime.
O meni se najlepše brinu oni koji me ostavljaju na miru.
|
|
|
|
Lala |
Objavljen 03.04.2012. 21:48
|
Moderator
|
slavaplana kaže:
Nece TICA da da rec na prosloj skupstini BEUKOVICU,TOMICI i OSTALIMA a promenice dnevni red MALO SUTRA!!!!
Moraće nekom da da reč, kako god. Ne mora zahtev za promenu dnevnog reda da iznese Pažin, Beuković, Tomica, Guberinić, to može da uradi bilo ko od delegata, ako ima podršku većine. A može i na samom početku da se uruči pismeni zahtev predsedavajućem, sa potpisom dovoljnog broja delegata, i onda je predsedavajući u obavezi da taj predlog stavi na glasanje.
Za sve postoji način, ostaje samo pitanje ima li volje za tim.
A ne vidim zašto čekati zakazivanje vanredne skupštine, kada postoji način da se problem razreši i u nastavku ove, 21.04.?
Bogu 'fala, što sam Lala
|
|
|
|
slavaplana |
Objavljen 03.04.2012. 21:54
|
Lovčina
|
Jank to je NAZALOST istina!!!!
Jer imas podatak koliko ima nepismenih u Srbiji!!!!!
Preko 1.200.000 LJUDI!!!!!!!
Sta mislis koliko ima lovaca u ovoj grupi?????
MNOGO!!!!!
To su cinjenice koje nikome neidu u prilog ali su ZIVA iSTINA koja ni meni nije draga ali je tako!!!!
|
|
|
|
chaki |
Objavljen 03.04.2012. 21:56
|
Veteran
|
Sremac75 kaže:
I meni se cini.
|
|
|
|
DakiNS |
Objavljen 03.04.2012. 21:56
|
Admin
Upisa: 10247
Pristupio: 31.08.2010. 09:25
|
Sremac75 kaže:
Kada bi ga znali možda bi i podržali
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM
|
|
|
|
kelt |
Objavljen 03.04.2012. 21:58
|
Lovčina
Upisa: 1618
Pristupio: 12.01.2011. 09:05
|
mozda nije mnogo lovaca u ovoj nepismenoj grupi, ali zato vecinu boli doope za svime osim za odstrelom
|
|
|
|
slavaplana |
Objavljen 03.04.2012. 21:59
|
Lovčina
|
Ima i toga da veci broj misli samo kako da lovi dok ih ostalo NEITERESUJE!!!!U PRAVU SI!!!!100% |
|
|
|
chaki |
Objavljen 03.04.2012. 22:03
|
Veteran
|
Slavo ja znam mnoge koji su i pored fakulteta nepismeni. Zavrsen fakultet nije dokaz da je taj i pametan i da ce znati da vuce prave poteze. A zdravu seljacki logiku ne bih bas potcenjivao kao sto ti radis
|
|
|
|
kelt |
Objavljen 03.04.2012. 22:07
|
Lovčina
Upisa: 1618
Pristupio: 12.01.2011. 09:05
|
Sremac75 kaže:
nece da prica mnogo. verovatno planira da ko Bugari da bude sa pobednicima i na pocetku i na kraju rata
|
|
|
|
temudjin |
Objavljen 03.04.2012. 22:24
|
Stari član
Upisa: 414
Pristupio: 21.01.2011. 19:22
|
kelt kaže:
Sremac75 kaže:
nece da prica mnogo. verovatno planira da ko Bugari da bude sa pobednicima i na pocetku i na kraju rata
Plan je vrlo jednostavan, kada pocne skupstina (naravno sa kvorumom), tada cu reci.... da mi je ..... da nisam kalif.... da nisam Iznogud... da se zahvalim svim ljudima sa kojima sam saradjivao i da odem.. ali ne pre nego sto se uverim da su temelji kuce (LSS) popravljeni!!! |
|
|
|
Jank |
Objavljen 03.04.2012. 22:24
|
Lovčina
Upisa: 2650
Pristupio: 17.05.2009. 23:12
|
chaki kaže:
Slavo ja znam mnoge koji su i pored fakulteta nepismeni. Zavrsen fakultet nije dokaz da je taj i pametan i da ce znati da vuce prave poteze. A zdravu seljacki logiku ne bih bas potcenjivao kao sto ti radis
Slavo, pod hitno da pročitaš kknjigu o Milutinu, možda si pročitao ali vredi se podsetiti...Odelo ne čini čoveka ali odaje njegove karakterne osobine....Miloš je bio nepismen ali je briljantno vodio tadašnju Srbiju...
Ja ljude vidim kao dobre i loše, i dobri znaju da u svom neznanju učine loše stvari....
Uhhhh odoh sa teme, Lovački Savez Srbije moramo očuvati po svaku cenu, Ljudi su zamenljivi, svako ko ima putera na glavi treba ga eliminisati iz lovstva, Reorganizacija LSS po ugledu na moderne Lovačke Saveze susednih zemalja, zemalja koje su ekonomski stabilne, treba da nam bude uzor. Takvih zemalja ima sigurno....Tu bi gospodin iz Kandahara mogao mnogo da pomogne jer verujem da je najupućeniji u stanje lovstva u Svetu. Mi imamo ogroman prirodni potencijal, veoma dobre prirodne resurse, samo nam treba dobro rukovodstvo koje će imati snage da se uhvati u koštac sa nagomilanim problemima ....
Jedino rešenje je REORGANIZACIJA LSS a zato je potreban KVORUM a ne zvižduci sa tribina.....
Kada bih imao mogućnosti da lično odem u svako LU da svakom ponaosob objasnim ozbiljnost situacije u kojem se nalazi LSS, verujem da bi sledeća sednica bila uspešnija, da već jednom izaberemo novo rukovodstvo da sačuvamo ovo što nam je ostalo za buduća pokolenja...
Reorganizacija a ne Bojkot....
Lov je stil mog života... ]
|
|
|
|
270 |
Objavljen 03.04.2012. 22:26
|
Veteran
Upisa: 974
Pristupio: 06.07.2010. 23:37
|
Da je ovo normalna država i da ima uređeno lovstvo pravog lovca pa bio on nepismen ili dip.; dr.; mr.; prim. i ne bi trebalo ništa drugo da zanima osim samog lova!
Nažalost lovstvo u ovoj državi još vuče korene i ideologiju iz 1946-te pa mi razbijamo glavu ovakvim glupostima.
Kakvi bre savezi kakvi bakrači, kakva LU,LD, sekcije.
Da je ova država imala pameti i mooda sve bi to stavila lepo pod državnu svojinu, podelila lovišta po opštinskoj i regionalnoj nadležnosti, javnim konkursima zaposlila stručna odgovorna lica i lovočuvare a mi lovci bi lepo platili dozvole i lovili!
Ovako smo žrtve sitnih predsedničića i glomaznih i ne efikasnih kolektivnih organa upravljanja ovih LU, LD, sekcija pa se zamaramo ovakvim glupostima!!!
|
|
|
|
Lala |
Objavljen 03.04.2012. 22:28
|
Moderator
|
Malo da promenimo temu: na sajtu LSS je objavljeno par obrazaca - uzoraka za pripremu GPGL i finansijskog plana. Ne znam da li je ovo u okviru priprema za (ponovno) polaganje za licencu kadrova stručne službe LSS??
Moj predlog: ponoviti naročito deo oko dinamike razvoja populacije divljači!!!
Evo link:
http://lovacki-savez-srbije.com/obras...i_2012.htm
Bogu 'fala, što sam Lala
|
|
|
|
Sremac75 |
Objavljen 03.04.2012. 22:35
|
Admin
|
270 kaže:
Da je ovo normalna država i da ima uređeno lovstvo pravog lovca pa bio on nepismen ili dip.; dr.; mr.; prim. i ne bi trebalo ništa drugo da zanima osim samog lova!
Nažalost lovstvo u ovoj državi još vuče korene i ideologiju iz 1946-te pa mi razbijamo glavu ovakvim glupostima.
Kakvi bre savezi kakvi bakrači, kakva LU,LD, sekcije.
Da je ova država imala pameti i mooda sve bi to stavila lepo pod državnu svojinu, podelila lovišta po opštinskoj i regionalnoj nadležnosti, javnim konkursima zaposlila stručna odgovorna lica i lovočuvare a mi lovci bi lepo platili dozvole i lovili!
Ovako smo žrtve sitnih predsedničića i glomaznih i ne efikasnih kolektivnih organa upravljanja ovih LU, LD, sekcija pa se zamaramo ovakvim glupostima!!!
Ovo bi zaista rešilo mnoge probleme!
|
|
|