Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: ŠTA SE DEŠAVA U LSV?

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
Anketa članova
Kako rešiti sukob izmedju lovačkih saveza na relaciji LSS - LSV?

Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
36% [20 Glasa]

Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
18% [10 Glasa]

Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
34% [19 Glasa]

Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
13% [7 Glasa]

Glasova: 56
Morate se ulogovati da biste glasali.
Start: 22.11.2018. 17:13

Arhiva anketa
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
ŠTA SE DEŠAVA U LSV?
Sremac75
 A šta ovi naši....očli da im dupe vidi puta?

Eeeee izgleda da "Kum Vujica" radi polako ostvaruje svoj pakleni plan!

Još malo pa LSS-a definitivno neće biti, a onda na scenu stupa Kuvar koji još uvek drži 90% vojvođanskih lovaca u zabludi da je on PreCednik LSV-a, a tako se i ponaša!

E, a ondak će na sledećim izborima za PreCednika LSV-a, videti g.Pažin ko mu je bio poTpreCednik, i ko će mu biti protivkandidat!

Čik da vidim da ondak ne dobije ječam za svinje!

Da li će Ruski scenario (Putin-Medvedev-Putin) proći i u LSV-u, videćemo! (što bi rekao Jeremija, bivši : u sledećem broju našeg časopisa)
PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica
PalicaPalicaPalicaPalicaPalica

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M

"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

DakiNS
 Ko zna Sremac možda se Kuvar pojavi kao novi Mesija pa svojom kandidaturom za preCednika LoSoSa ujedini LoSoVe i LoSoSE. Ko zna kod nas je sve moguće sada mu je bar put skoro otvoren . Ili se možda preračunava gde je bolje LoSoSi ili LoSoViika
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

Evodija
 Molim za malu ispravku:
NEMA u LSV potpredsednika već samo: ZAMENIK precednikA.
Znači JASNO!!! ZAMENIK veliko, precednik malo. mada su ovlašćenja ISTA .Mapetovci

Sremac75
 Prihvatam sugestiju!
PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

Evodija
 Zamenik se jako ljuti kada je POD nekim. Koliko god da su dobri.Rodeo

Lala
 Znači, ne sme se PODyebavati, nego se sme samo ... Grin
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

DakiNS
 Znači ne četvrtina nego cela kamagra
DakiNS priložio:
ban_5.gif

Indjijanac
 aaaa,jutros na kafu u savez stižu Indjijski lovočuvar i fazanerista.Kafaoni piju gorču jer im je sladak život,
nose papire za konkurs na obradu ,u članarini LŠV je uraćunata iizrada konkursne dokumentacije,da nebude da samo kukamo na članarinu
ako bude malo opuštenija atmosfera možda se lovočuvar ponudi i savezu da radi samo za doprinose minimalca,a plata netreba,takve je uslove nama dao,valjda smo mu lepi
Stidljiv
IndjijanacĆIRKO PA JEL TI NEZNAŠ DA U INDJIJU IMA DJUNGLA?
http://www.youtube.com/watch?v=vOipjp...page#t=25s

zoranp
 Inđijac proveri tog vašeg vd lovočuvara, bez diplome i licence, da nije slučano neki humanitarni radnik!!...imam ja neku baštu izašoviti, pa ako bi moga to mule da mi uradi...pitaj ga , ko zna možda je ušao u seriju dobrih dela...za mule!!!
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Kao što Plakida bejaše, čuvši glas
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
Čuvaj me Gospode bože iskušenja
i u pravdi održi me,
da se po zapovedima tvojim vladam
i podari mi plen koji mi i uistinu pripada.
Poštujući tebe, poštujem i tvoje darove,
što njeno veličanstvo priroda ima,
a zavet Gospodu, da ne skrnavim delo
Božjih ruku, dajem i molim
za pušku i mog psa.
Amin.

Rodeo

Lala
 Valjda će mu upravnik indjijskog lovišta, kao šef stručne službe, najzad objasniti neke stvari? Ili će se ponašati kao do sada, da se ništa nije desilo, možda čak potpisati jedan blok dozvola za lov blanko, da ne mora da se putuje u Indjiju i vodi lov?
Eeee, kad se radi ofrlje, onda i rezultat bude ofrlje. Ali šta ima veze, licenca je tu, dodje lovni inspektor i kaže 'sve je OK', nema veze falš diploma, i višemesečno potpisivanje dokumenata od strane nelicencirane osobe sa falš diplomom...
Tugo moja!
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

Indjijanac
 oni nose dokumentaciju za konkurs za dodelu sredstava ,obično to nose sekretar ili predsednik,ali u ovom slučaju su ispred UO LU izabrani njih dvojica,ipak lice koje rani fazane se razume kakva treba da bude volijera za prihvat fazana,gde treba da se nalazi i slično,samo se nadam da će po projektu biti negde van naseljenog mesta,ipak fazani treba da imaju fazu podivljavanja
IndjijanacĆIRKO PA JEL TI NEZNAŠ DA U INDJIJU IMA DJUNGLA?
http://www.youtube.com/watch?v=vOipjp...page#t=25s

Evodija
 Kakav je naš stav po pitanju ostavke druga TEMUINA. IznenadjendALI TREBA DA BUDEMO Cry ili Kiss ili Bravo 2 ili Chut
Ipak sa vrha krovne organizacije lovaca Srbije pala je grudva snega, a mi smo dole...Smeko ROFL
Možda nam nije javljeno Shock
Ma spremaćemo mi proslavu HaHaHa

DakiNS

Lala kaže:
Valjda će mu upravnik indjijskog lovišta, kao šef stručne službe, najzad objasniti neke stvari? Ili će se ponašati kao do sada, da se ništa nije desilo, možda čak potpisati jedan blok dozvola za lov blanko, da ne mora da se putuje u Indjiju i vodi lov?
Eeee, kad se radi ofrlje, onda i rezultat bude ofrlje. Ali šta ima veze, licenca je tu, dodje lovni inspektor i kaže 'sve je OK', nema veze falš diploma, i višemesečno potpisivanje dokumenata od strane nelicencirane osobe sa falš diplomom...
Tugo moja!

Da izvineš upravnik Inđijskog lovišta je danas bio zauzet . Čuo sam da je otišao negde u lov. Jedan moj drugar ga je tražio i od nekih lepih devojaka u LSV dobio takav odgovor. Baš me interesuje da li će se pisati dnevnice za danas? Nego da li i oni moraju da uzmu deo godišnjeg odmora da bi lovili ili se podrazumeva u rok službeGrin. A možda i službeno putovanjeDim

Sremac75
 Ko su lepe devojke?Kiss
PraviloPraviloPravilo
Palica

DakiNS
 Ne znam da li zaposlene ili hosteseStidljiv

Evodija
 Možda mlade kuvarice iz "VINOTEKE" volontiraju kod starog Kuvar , o našem trošku.ROFL
Verovatno je u ugovoru o kiriji Presrean tako ugovoreno. HaHaHa

zoranp
 ... e vala kolege, vama baš ništa nevalja...pa zar nije osnov u svakoj domaćinskoj kući, ženska ruka, a LSV je sigurno jedna takva kuća!!..što ste bre uvek na kraj srca...lepo je videti mlade žene koje hoće da rade!!
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Kao što Plakida bejaše, čuvši glas
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
Čuvaj me Gospode bože iskušenja
i u pravdi održi me,
da se po zapovedima tvojim vladam
i podari mi plen koji mi i uistinu pripada.
Poštujući tebe, poštujem i tvoje darove,
što njeno veličanstvo priroda ima,
a zavet Gospodu, da ne skrnavim delo
Božjih ruku, dajem i molim
za pušku i mog psa.
Amin.

Rodeo

Sremac75

zoranp kaže:
.....lepo je videti mlade žene koje hoće da rade!!

Neka malo porade i na meni! Stidljiv

HaHaHa
PraviloPraviloPravilo
Palica

ficha007

Sremac75 kaže:

zoranp kaže:
.....lepo je videti mlade žene koje hoće da rade!!

Neka malo porade i na meni! Stidljiv

Oooo vidi ti njega. Sram te bilo. Postao juče funkcioner a već bi da neko "radi" na njemu.ROFL

Bejbea razumem, jer on je predstavnik "Crvene furije", radničke klase, radnika i pregalnika, ali ti...ShockNe-ne
ČVRSTINA VERE, ČISTOTA DUŠE, ČESTITOST ŽIVOTA

"Ko sme, taj može. Ko ne zna za strah, taj ide napred" ( Vojvoda Živojin Mišić )

Gedza66
 Oduvek ste bili "avangarda lovstva Srbije", pa tako i po pitanju kadrova, zaposlenih i zatecenih u sluzbenim prostorijama.

Kazu da je lek za vecinu muskih bolesti " zenska ruka iz tudje kuce".

I to su vam nabavili i zaista je zadovoljstvo procitati da bi te usluge da koriste i novi funkcioneri LSV iz Srema.

Tek sada vidim da je clanski doprinos u iznosu od 1400 din. skroman za sve usluge koje vam stoje na raspolaganju!!!!!!!

Paaaaaaa, da mi sa "juzne pruge" to imamo, ne bi nam nikada palo na pamet da se nesto bunimo i neopravdano sumnjamo i postavljamo neka neosnovana pitanja. Priliku da te doceka osmeh lepog zenskog stvorenja u prostorijama upravnika lovista, pa to treba platiti negde do 2500 dinara po clanu.

Pa da ste pametni, ko sto jeste, ne bi trebali da menjate Kuvar, Lisica, i onog iz Futoga (bivseg kolege medonosnog drveta), bar jos 20-ak godina.

Za Sremca75: I tata bi sine!

BravoBravoBravo za "Vojvodjanskog Lovca" i LSV
ČUJTE LOVCI!!!ČUVAJTE SE SEBE

Skoči na forum:

Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 14
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,453
Najnoviji član: hladni

Poslednje vesti
“ЈАСТРЕБАЧKИ ВУK” – 2025. год.
U GREBENCU SE INTENZIVNO LOVI, PONEKO I PECA
Tri velika vuka snimljena na planini u Srbiji
Petrovaradin: Problem u lovištu
PRVENSTVO VOJVODINE

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

· 30.01.2023. 23:30

Zbogom Lalo 💔

64,152,077 posete www.srbijalov.com