Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Drugi pišu...

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
Anketa članova
Kako rešiti sukob izmedju lovačkih saveza na relaciji LSS - LSV?

Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
36% [20 Glasa]

Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
18% [10 Glasa]

Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
34% [19 Glasa]

Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
13% [7 Glasa]

Glasova: 56
Morate se ulogovati da biste glasali.
Start: 22.11.2018. 17:13

Arhiva anketa
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Drugi pišu...
DakiNS
 Veliki problem je upravo edukacija kompletnog društva. Voditeljka čitaj - totalno nepismena , ali posećivala sajt tapetara , i pored ispravke oko reči ubijanje - odstrel i dalje do kraja priloga namerno apostrofira reč ubijanje . Njeno osnovno vaspitanje se pokazalo u tome , da skoro da nije postojala rečenica u odgovoru koju nije prekidala , insistirajući na tome kako su lovci ubice. Ako je već htela prilog o lovstvu , bio je red , a mislim da je i plaćena za to , da se pre priloga maksimalno edukuje o temi koju je započela.
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

AcaNik
 Зар није посао савеза да едукује широке народне масе? Не знам шта имају на свом сајту и да ли је она тамо могла наћи информације да промени мишљење какво су јој наметнули зелени душмани али где је барем један билборд од савеза који ће да прикаже другачију слику ловаца? Сигурно има средства савез за тако нешто чим има да баца паре тим зеленим лешинарима.
Два највећа билоборда на ударном месту на годину дана износе око милион динара. Није могао преко својих страначких колега да се нађе у више емисија где би се борио за ловство а не ''евро интеграције''?
Да га не јебу у скупштини ни 5% то смо имали прилике сви да видимо ономад.
Сада се ради нови закон о ловству, зашто се они не чују о томе и зашто их нема сваки дан у министарству ?
Водитељка је само одраз тога како савез са њиме на челу ради!
Не знам да ли ће на Марсу бити нешто за лов када оду горе, али знам да ће се и ту ловити са Бретоном.

arnotije
 Ma voditeljka je nahuskana od zelenih, ili je i sama clan nekog od tih udruzenja, i nije pozvala Sormaza u goste da razgovara, vec da ga sto vise degradira, a nas kao lovce sto vise ocrni i predstavi kao najgore, okrutne i bez ikakvih ljudskih vrednosti.
" Ako Kosovo nije nase, zasto od nas traze da ga damo...? Ako je njihovo, zasto ga otimaju...? A ako vec mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustrucavaju... ? "
Matija Beckovic

Lala
 Ko je šta hteo ili nije hteo, ko je koga u toj emisiji zakopao ili nije, procenite sami.
Zanimljivo mi je da niko od kolega forumaša nije primetio na kraju ovog snimka da ga je (Šormaza) voditeljka pitala kako je postao lovac i kada, a da je Šormaz opet krenuo da vrti priču da su ga prijatelji zvali u lov ali za razliku od ranijih izjava kada je rekao da mu je prvi odstrel bio ZEC (kojim su ga udarali kao lovačko krštenje), ovaj put je rekao da mu je prvi odstrel FAZAN.

Ponovio je Šormaz tvrdnju da je lovac desetak godina, pa ja koristim priliku da javno priupitam sledeće: KADA I GDE JE DRAGAN ŠORMAZ POLOŽIO LOVAČKI ISPIT I KO MU JE BIO U KOMISIJI? Šta je napisao u dnevniku lovca pripravnika koji je tada bio sastavni deo priručnika za polaganje lovačkog ispita? Ako kaže da je imao odstrel pre desetak godina, osnovano mogu da sumnjam da je Šormaz bio nezakonito u lovu i nezakonito je odstrelio, jer pre desetak godina nije, koliko ja znam, imao položen lovački ispit! Neko dobije diplomu fakulteta a da nije ni prošao pored zgrade fakulteta, a neko možda položi lovački ispit a da nije ni video komisiju.

Pomoć prijatelja: po mojim saznanjima Tatović je bio u komisiji za polaganje kada je navodno Šormaz položio lovački ispit, a od svih kandidata koji su taj dan polagali, Šormazovo ime je na poslednjem mestu, dakle, zadnji je polagao!? Zanimljivo... To poslednje mesto na listi je baš zgodno ako treba listu dopuniti nečijim imenom. Može neko da dopiše nečije ime da je polagao a da se nije ni pojavio - sve je moguće!
Evo neka bude da ja grešim i da moja saznanja nisu tačna, to se lako dokaže. Mada mislim da su pojedini ljudi pametniji kada ćute i ne srljaju sa izjavama.
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

mrwa22250
 AcaNik je potpuno u pravu.Lako je pljuvati po drugima,ali hajde malo da se pogledamo u ogledalo.
Da li je novac koji su LOVCI uplacivali onom metuzalemu Jeremiji za informisanje zaista iskoristen u te svrhe.Ko je sedeo i jos uvek sedi u komisiji za informisanje,a LoVci jos uvek tapkaju u mraku?Zasto se NAS glas nigde ne cuje?PreCednik je totalni diletant u oblasti lovstva(nek mu je na cast)ali po vokaciji ni ne mora da bude strucan,a gde nam je struka?Uspavana na(jos uvek)punim LOVACKIM jaslama i kad treba negde da odbrane NAS stav posalju odrtavelog prof.dr.mr.-a koga onaj nadobudni tapetar pocepa ko p.eder Playboy.Gde su zavrsili milioni LOVACKIH dinara,uplacivani za kojekakve fantom-projekte(NIR-ove),koji nikad svetlo dana ne ugledase,a kamoli da su predstavljeni javnosti koja bi iz istih mogla da zakljuci da LOVCI nisu samo ubice vec da je UZGOJ i ZASTITA na prvom mestu.
Godine lopovluka i javasluka su i dovele do toga da Gargamel zasedne na celo lovacke organizacije,kao jedini kandidat,favorizovan od jedinog i omiljenog vodje i samim tim i svih ostalih koji cekaju u reduu da vodja skine gace nebili se naslo jos koje mesto u njegovom doopetu.Nikog nije bilo briga sto ima dva pishanja u lovu,sto je krivolovac po sopstvenom priznanju,sto lupa ko otvoran prozor na promaji....Izgleda da je vodjina podrska presudila,a sve sto je usledilo je samo ocekivan fijasko u svakom smislu.
Ne mozemo reci da nismo znali sta se iza brega valja,barem ne mi,clanovi i posetioci ovog portala.Godinama unazad jedan broj kolega upozoravao nas je na sve brljotine drugova i gospode sa"vrha",trpeci pritom raznorazne pritiske i neprijatnosti,kako privatne tako i poslovne,a LOVCI im se oduzili zabijanjem glave u pesak josh dublje.Ispada da je bilo bitnije da ima sta da se ukrade,neko srnu neko zeca i svi zadovoljni,a drugovi odozgo neka rade sta im volja.Cak ni sad,kad u vecini lovista lov treba otvoriti u osam a zatvoriti u pola devet,ne pali se ona lampica koja bi trebalo da znaci DOSTA!Pitam se samo koliki nam je probavni trakt kad informacije od goozice do glave putuju vec godinama i nikako da stignuConfused.Izgleda nas ni dodatnih 200 evra,koliko ce do marta 2019.izdvojiti svaki lovac da bi preregistrovao oruzje sam na sebe,nece pokolebati da cutimo i lovimo do poslednjeg zeca u ataru nadajuci se da ce nagomilani problemi nestati sami od sebe ili ce ih neko drugi resiti.A ti drugi,jedva cekaju da ih rese.Gorepomenuti odrtaveli profa je izasao sa predlogom od 0,5 do 1,0 evra po hektaru lovista,pa ko voli nek izvoli.Ako je iod prvog coveka bruke,pardon struke,mnogo je.Da li se to nazire razlog sistematskog upropastavanja lovstva,od crvenih(zivojinovic),preko zutih(popovic),do ovih yebemliga kakvih,valjda sarenih(sormaz sa citavim shpilom clanskih karata).Postojala je bojazan da ce se i nama desiti tajkunizacija lovstva,ali da ce je predvoditi struka koju mi LOVCI godinama izdrzavamo(jer nikad ni dinar nisu zaradili) to je vec cirkus Kolorado i moguce samo u majcici Srbiji.
Posle nam kriva neka voditeljka,koja se samo povodi za trendovima(mozda i za parama jer zeleni trose na marketing junacki).Danas je stosta u trendu,da se ne jede meso,da se ne voli sopstvena drzava,narod,religija,da lopovi imaju veca prava od postenih gradjana.U trendu je sve sto je nekad bilo sramota pa nam je u procvatu pedofilija,narkomanija,pede.rastija,sektasenje,raznorazni frikovi koji su na internetu pronasli idealno mesto za vrbovanje od prezaposlenih roditelja zapostavljene omladine.Samim tim,sramota je otici sa prijateljima u lov i ispeci slaninicu i pojesti glavicu luka,jer je to tako radio i tvoj otac i deda i pradeda pre njega,u vreme kad su se ovi sto su sad u trendu spaljivali na lomaci.
Nesto ozbiljno smrdi u ovoj najbrojnijoj NVO u drzavi jer je mlad lovac postao cest koliko i beli srndac,a nista nismo uradili kako bi taj mladi svet,to najdragocenije sto jedan narod ima usmerili na pravi put,daleko od fejsa,pede.rastije i sulejmana velicanstvenog(pas mu mater ko ga prvi doneo ovde).
Ima li mozga,snage i mooda da se konacno posegne za go.vnjivom motkom,pa da se zahvalimo drugovima odozgo,na nacin koji su odavno zasluzili???
Dobar pogled,ko ima sa cime da gledaSelja
Shockdok pametni popustaju,budale zavladase

DakiNS
 Jako sam se razbesneo i rastužio kada sam ovo pročitao.
http://www.naslov...d/19629976

I kad se setim daj je ŠorGmaz NATO promoter popiydim jer smo ga MI izabrali za preCednika i predstavnika lovaca. Kažu da je hrišćanski praštati , ali decu ne mogu da im oprostim. Svim natovcima želim da ih žive crvi žderu i da im se seme zatre!!!!!!

AcaNik
 У овај број улазе и подаци са Косова.
Не знам да ли ће на Марсу бити нешто за лов када оду горе, али знам да ће се и ту ловити са Бретоном.

mrwa22250

DakiNS kaže:

Svim natovcima želim da ih žive crvi žderu i da im se seme zatre!!!!!!

Podrzavam i da dodam,duuugu starost i teeesku bolest im zelim,njima i njihovim sluganima.
Shockdok pametni popustaju,budale zavladase

Podunavac
 А нигде ни речи о узроцима болести. Након "милосрдног бомбардовања за наше добро" број оболелих од рака у Србији се абнормално повећао. Али је то сада табу тема јер наша влада кокетира са тим истим НАТО пактом. Срамота! Ако стварно уђемо у НАТО пакт то ће бити највећа срамота коју је српски народ икада доживео. Што рече Ивана Жигон, то је исто као да се силована девојка уда за свог силоватеља. Не чуде ме кретени са запада који нас убеђују да је то било у нашем интересу, али сваки Србин који то каже није заслужио да се више назива тим именом.
Tri prsta 2Kolce

DakiNS
 Mogu oprostiti sve , ali decu NE !

Tomash
 Slažem se da je Nato doprineo da se mnogi razbole, ne branim NATO, isto ga i ja ne podnosim, ali moramo biti realni da se naše svakodnevno trovanje, a samim tim i trovanje dece vrši svakim danom masovno.

Korupcija svih stranaka do sada, omogućila je raznim bizMismenima, bezobrazno gladnim za novcem, da uvoze i proizvode sve i svašta i u proizvode trpaju razne enzime, hormone, emulgatore, katalizatore i kojekakve hemije(karikiram). Poljoprivrednici prskaju useve dijaboličnim preparatima, hladnjačari i trgovci da bi sačuvali svežinu voća i povrća do tezge ubrizgavaju špricevima i iglom u iste ko zna šta sve ne. Meso se uvozi iz devedeset i neke, a dete tu viršlu pojede. Detetu ne možeš objasniti da je viršla smeće, ono plače za tom viršlom i nekada mu je moraš i dati.
Setite se samo one afere sa Aflatoksinom u mleku kada je nivo bio 100 puta veći od bezbednog? Država je reagovala tako što su povećali granicu 100 puta gore od bezbedne!!!

Najskoriji primer je baš vezan za dečiju hranu, Juvita ili Juvitana, ne sećam se, kada je sve povučeno zbog enormnih količina otrova u njoj.

Deca se po gradovima masovno truju od kako se rode, kroz sokove, hranu i mleko. Ali svakodnevno.
Ljudi ako želite da sačuvate vaše zdravlje, kupite svinju na selu i u zamrzivač, ako vam je u blizini selo, uzimajte i mleko od nekog gazdinstva, samim tim i druge proizvode kojima nas najviše truju (voće, povrće, sokovi, vino, rakija, pršuta...).

Oni koji mogu sami da uzgajaju, to su srećnici

dzudzubajac

Samo u jednoj oblasti Amerika je prva, a Srbija DRUGA NA SVETU

Istraživanje instituta iz Ženeve "The Small Arms Survey" pokazalo je da se na samom vrhu broja oružja po glavi stanovnika nalazi SAD, dok se na drugom mestu sa 75,6 komada naoružanja na svakih 100 stanovnika nalazi Srbija.

http://www.blic.r...tu/2lx3d5p
Mudrost dolazi iz iskustva. Iskustvo je najčešće nedostatak mudrosti.

AcaNik
 Ма ова глупост није ни вредна расправе.

DakiNS
 Kad pogledaš ko je vlasnik Blica ne čudi me ni tekst koji je totalna nebuloza , što ne pomenu Švajcarsku , boje se da im ne zatvore račune. Autor je najverovatnije totalni debil i lažov.

sasaruma
 Pa vlasnik BLJICA je zna se koShock

Planinko011
 Iskreno, ja ne znam ko je vlasnik Blica. Znam za deo vlasnistva OMW-a pa tamo gorivo ne kupujem a i nekako mi svejedno kad pola prehrane u Srbiji drzi neko iz nacije koja nas toliko voli da me ne bi iznenadilo da u nju stavlja radioaktivni otpad. A i ovi nasi lopovi-tajkuni kada nesto kupe od kombinata samo guraju bofl radi profita i cekaju pravi momenat da preprodaju strancima.

Moram da priznam da mi je muka od svih novina i televizija u Srbiji a poslednja postena dobra (osim u njegovoj kampanji i u prilozima oko fondacije) je bila od tri mladeza i dva padeza Bogoljuba.

Na kablovskoj imam kanal LOV i RIBOLOV a pored favorizovanja pecarosa (mozda ih je vise) jer lovacke priloge vidim samo kad se probudim u 4 ujutru prestali su da daju emisije o lovu u SAD (malo preteruju sa reklamama) i koje su dobre a sada se samo vrte snimci jednog lovca punog budjelara koji je u lovu apsolutno identican mom avataru sa pitanjima i komentarima dostojnim jednog slucajnog prilaznika. Standardno dobre su emisije Joce Simonovica dok je sreca da je Memedovic odustao od snimanja lova i bolje mu ide sa pricama iz Srbije.

Ko je gledao meni je bio dobar onaj Rendi iz americkih emisija koji je prikazivao zaist realno i neuspesne pokusaje, frustracija, smrzavanje a i radost posle uspeha a covek lovi i puskom i lukom i strelom i u divljinama a ne samo na nekim poligonima i ogradi.

DakiNS
 I Informer koji se prikazuje kao novine koje se bore za Srbiju , podlegle plaćenicima iz DZPPS. Počeli su da objavljuju spinovane laži i pomažu da se Srbija razoruža.

http://www.inform...biju-ptica

AcaNik
 Боре се за Србију?! Мора да ми је то промакло. Колико се дало приметити до сада, они се једино боре за власт! Ма коју да је на власти само да им плаћа.
160 000 птица!? Леб те јебо па ми мора да смо величине америке минимум!

Podunavac

Planinko011 kaže:

Iskreno, ja ne znam ko je vlasnik Blica. Znam za deo vlasnistva OMW-a pa tamo gorivo ne kupujem a i nekako mi svejedno kad pola prehrane u Srbiji drzi neko iz nacije koja nas toliko voli da me ne bi iznenadilo da u nju stavlja radioaktivni otpad. A i ovi nasi lopovi-tajkuni kada nesto kupe od kombinata samo guraju bofl radi profita i cekaju pravi momenat da preprodaju strancima.

Moram da priznam da mi je muka od svih novina i televizija u Srbiji a poslednja postena dobra (osim u njegovoj kampanji i u prilozima oko fondacije) je bila od tri mladeza i dva padeza Bogoljuba.

Na kablovskoj imam kanal LOV i RIBOLOV a pored favorizovanja pecarosa (mozda ih je vise) jer lovacke priloge vidim samo kad se probudim u 4 ujutru prestali su da daju emisije o lovu u SAD (malo preteruju sa reklamama) i koje su dobre a sada se samo vrte snimci jednog lovca punog budjelara koji je u lovu apsolutno identican mom avataru sa pitanjima i komentarima dostojnim jednog slucajnog prilaznika. Standardno dobre su emisije Joce Simonovica dok je sreca da je Memedovic odustao od snimanja lova i bolje mu ide sa pricama iz Srbije.

Ko je gledao meni je bio dobar onaj Rendi iz americkih emisija koji je prikazivao zaist realno i neuspesne pokusaje, frustracija, smrzavanje a i radost posle uspeha a covek lovi i puskom i lukom i strelom i u divljinama a ne samo na nekim poligonima i ogradi.

Bravo 2 Slažem se sa svim što je kolega napisao. Kod nas se još uvek sve vrti oko para, pa tako nema ni objektivnosti u bilo čemu. A ni stručnosti kad je u pitanju profit. Tom Rendiju sam zamerio samo odnos prema lovu i odstreljenoj divljači koji je tiCenzurisanono američki i nama evropljanima (bar većini nadam se) pomalo odbojan. U jednoj emisiji se spustio na odstreljenom jelenu niz neku padinu kao na sankama, vrišteći kao pijani tinejdžer na ringišpilu. Verujem da švabe takav snimak ne bi ni pustili svojim lovcima na nekom nemačkom kanalu. I pucanje na jelensku divljač na 400-500 jardi (360-450 m). Iako je belorepi jelen u pitanju koji nije ni sličan našem evropskom jelenu, svejedno je daleko i dolazi do čestog (nepotrebnog) ranjavanja divljači.
Tri prsta 2Kolce

Kile_
 Ispod takvih tekstova obicno su i komentari istih tih koji pisu tekst... klikcite na unlike nemojte jos i u tome da nas neko stize...
Samo 300 i 4x4

Skoči na forum:

Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 16
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,453
Najnoviji član: hladni

Poslednje vesti
“ЈАСТРЕБАЧKИ ВУK” – 2025. год.
U GREBENCU SE INTENZIVNO LOVI, PONEKO I PECA
Tri velika vuka snimljena na planini u Srbiji
Petrovaradin: Problem u lovištu
PRVENSTVO VOJVODINE

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

· 30.01.2023. 23:30

Zbogom Lalo 💔

64,138,824 posete www.srbijalov.com