Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Breton

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
Anketa članova
Kako rešiti sukob izmedju lovačkih saveza na relaciji LSS - LSV?

Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
36% [20 Glasa]

Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
18% [10 Glasa]

Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
34% [19 Glasa]

Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
13% [7 Glasa]

Glasova: 56
Morate se ulogovati da biste glasali.
Start: 22.11.2018. 17:13

Arhiva anketa
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Breton
DakiNS
 Kolega Alksa ne bi bilo loše da pošto su slike poprilično nejasne napišeš o svakom psu pomalo, iako verujem da nekih već više nema ali isto je moguće da njihova imena imamo u našim rodovnicima.
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

alksa cacak
 Ja ipak mislim da o ovim psima naj vise moze da nam kaze kolega kosmajski div. Tu su psi pokojnog Dragana Radovica, psi iz odg. Cacansi moravac i tu je i Aco Nedeljkovic kada je bio mlad, cini mi se sa Sherifom A&N. ali ipak mislim da Dragamn zna puno o tim psima. Pozdrav

HANTER
 Evo i slika preraslog trikolora o kome sam pricao u predhodnim postovima
MIHAJLO

HANTER
 i ova
MIHAJLO

HANTER
 i ova
MIHAJLO

HANTER
 i na kraju
MIHAJLO

VELJKO AR
 Lepi su
KOKI

Jank
 Hanteru lep ti je ovaj trikolor breton, veoma interesantna kombinacija boja, lepo ...super...Bravo 2
Lov je stil mog života...Pas]yoursmiles.org/msmile/animal/m0218.gif

lovac junior
 kolega prelep pas lepe glaveBravo 2
Kinologija ZivioRodjoTri prsta 2
Elmermarkafazan

kosmajski div

HANTER kaže:
Evo i slika preraslog trikolora o kome sam pricao u predhodnim postovima

Lep pas ,meni se svidja, pravi za lov.

DakiNS
 Kolega Hanter kod mnogo lovaca je jaka sujeta , pa ne smeš ni zucnuti protiv psaGrin. Pas sasvim dobro izgleda ( mala zamerka je što ga nisi dovoljno istrčavao,da mu se malo produbi prsni koš tj.poveća kapacitet pluća jer stari lovci su govorili : Pas ne trči nogama nego plućima.)Ali i to se da nadoknaditi. Ako su mu urođene osobine zadovoljavajuće , mislim ako si ti zadovoljan baš te briga šta će ko da komentariše , tvoj pas je za tebe najbolji i najlepši na svetu tako i treba da bude.Lovac 3

HANTER
 Hvala kolege lovci. Tacno je Daki da ima plice predgrudi ali kod mene je tek 2 meseca pre toga je bio kod drugara samo u boksu i malo trcao po dvoristu. Ja ga ve' pustam intezivno svaki ili svaki drugi dan juce je bio u lovu na prepelice i imao je jedan aport prepelice i par je digao iz kukuruza. ima veliku volju i dobro me slusa mada malo voli da jurne i da me necuje kad u lovu ima jos pasa. Jos je stene i voli da se igra.
MIHAJLO

kosmajski div

alksa cacak kaže:
Ja ipak mislim da o ovim psima naj vise moze da nam kaze kolega kosmajski div. Tu su psi pokojnog Dragana Radovica, psi iz odg. Cacansi moravac i tu je i Aco Nedeljkovic kada je bio mlad, cini mi se sa Sherifom A&N. ali ipak mislim da Dragamn zna puno o tim psima. Pozdrav

Ponesto znam o ovim psima,a najvise sam ih upamtio posto su to bili psi pokojnog Dragana Radovica koga na zalost nisam licno upoznao , jer sam se ja tih godina, radi se od 1980.g. i nesto kasnije,tek poceo ozbiljnije da bavim kinologijom.Radovic je bio jedan od pionira rada sa bretonima u ondasnjoj Jugoslaviji , i u to vreme zajedno sa Draganom Mitrovicem, jedan od vodecih odgajivaca i dresera tog vremena, kako bi se to danas reklo , velika zvezda, a nama nesto mladjima bas onako idol u tom poslu.Svojevremeno tih godina je iz Francuske uvezao Siteka i taj pas je ovde i u Evropi postao pravi sampion [po mnogima najbolji takmicarski pas svih vremena] i ostavio je neizbrisiv trag u nasoj kinologiji,sve do prodaje u Italiju.Tici je takodje bila veliko grlo, vidjao sam kasnije i neke njene potomke, ali eto preran Draganov odlazak je to sve polako potisnuo u zaborav, pogotovo nama koji smo ipak daleko od Cacka.
Flesa od Branka Knezevica sam vise puta gledao na treningu i na utakmicama i mogu za njega takodje reci da je jedan od najboljih pasa svih vremena.Branko ga je kupio u odgajivacnici Vorn ,cini mi se sa sedam meseci i od njega napravio apsolutnog sampiona i u radu i lepoti i bio je sampion reprodukcije.Cini mi se da je ova slika koju ste postavili i nastala pocetkom devedesetih godina proslog veka, kod mene na jednom od nasih druzenja, gde je pored Branka bio prisutan i Pelivan,takodje odlican dreser i u to vreme ortak sa Brankom.
Serif Ace Nedeljkovica takodje spada u elitu ondasnjih Jugoslovenskih bretona, ali posto je Aca nesto mladji od nas [trenutno vodeci Srpski bretondzija] ja tog psa pamtim kao izuzetnog priplodnjaka i kada se on nalazio u krvi nekog psa ,lakoca dresure je bila zagarantovana.Kasnije smo Aca i ja imali daleko vecu saradnju i znao sam plejadu Serifovih potomaka kao izuzetne pse.Gro tih pasa je otislo u pecalbu sirom Evrope i tamo su ostavljali duboke tragove, proslavljajuci Acu i ondasnju Jugoslovensku kinologiju.

kosmajski div

alksa cacak kaže:
o/my-images/9/fotografija0272r.jpg/]imageshack.us/a/img9/2360/fotografija0272r.jpg[/URL]

Kolega Alksa Cacak da li su ovo stenci od Rina di Markodjordjo.

alksa cacak
 imageshack.us/a/img189/677/fotografija1662.jpg
Naravno, i ovo je jedno od tih stenaca

kosmajski div
 Tako mali, a opasan , bas je vragolan.

duskodugousko
 Današnja marka na petla.
duskodugousko priložio:
dm.jpg

Fiat iustitia pereat mundus(Neka bude pravda pa nek' i svet propadne)

duskodugousko
 Ista situacija samo druga fotka.
duskodugousko priložio:
dm1.jpg

Fiat iustitia pereat mundus(Neka bude pravda pa nek' i svet propadne)

DakiNS

alksa cacak kaže:
imageshack.us/a/img189/677/fotografija1662.jpg
Naravno, i ovo je jedno od tih stenaca

Odobreno

aleksa
 duskodugousko, ova druga slika je odlična, a da nema ovog rastinja ispred Dela, bila bi još ubedljivija.
Šta je sa štenetom, jel stiglo u apartman?

Skoči na forum:

Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 22
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,453
Najnoviji član: hladni

Poslednje vesti
“ЈАСТРЕБАЧKИ ВУK” – 2025. год.
U GREBENCU SE INTENZIVNO LOVI, PONEKO I PECA
Tri velika vuka snimljena na planini u Srbiji
Petrovaradin: Problem u lovištu
PRVENSTVO VOJVODINE

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

· 30.01.2023. 23:30

Zbogom Lalo 💔

64,139,307 posete www.srbijalov.com