Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Dermo preparati

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
Anketa članova
Kako rešiti sukob izmedju lovačkih saveza na relaciji LSS - LSV?

Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
36% [20 Glasa]

Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
18% [10 Glasa]

Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
34% [19 Glasa]

Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
13% [7 Glasa]

Glasova: 56
Morate se ulogovati da biste glasali.
Start: 22.11.2018. 17:13

Arhiva anketa
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Dermo preparati
Milan J
 Znam za ovu adresu,ovo su profesionalci i njihovi radovi idu od 1000 evra pa nadalje.
Milan J priložio:
bild3037.jpg

milan j
Lisica

Milan J
 Dobro znamo da većina nas lovaca ima poneki preparat u svojoj kolekci,ali slabo ko postavlja slike a zašto ????? Temu treba aktivirati!!!
milan j
Lisica

Milan J
 Da napomenem da sve slike koje su postavljene od mene, su moi radovi.........
Milan J priložio:
bild0196.jpg

milan j
Lisica

Lovac Stari
 Nije lose Milane B).
Mada mislim da smo mi u Srbiji uvek kuburili sa pravim i kvalitetnim preparatorima.
Vec poslednjih godina je druga situacija, ima par ljudi koji to rade da kazem profesionalno.
Ima jedan u Bg i jedan u Ns,mislim da ima neko u i okolini Zrenjanina. U ostalim delovima Srbije neznam. Nije samo prepariti, treba preparatu dati dugovecnost i sto je jos vaznije oziveti ga na zidu ili u lovackoj sobi!
img295.imageshack.us/img295/7018/preparat115x15.jpg
Dobar pogled.

Sniper Hunter
 Ne odoravamuu !!!!!Stari kad vidis ove dve teta lije ruka sama podje ka pusci .Lep rad !!!B)

Milan J
 L.Stari sve ovo je tacno sto si naveo,i tu se slazem,ali recimo ove lisice su bile na evropskom nivou izlagača,i to treba naglasiti kao i cenu samog preparata,sve ove slike koje si postavio i sam sam pronasao i zna se da naj naj bolji radovi idu na sajmove lova i ribolova,a ovi radovi koi ekstra valjaju su pretezno iz inostranstva tj sa zapada,recimo kakva je bila ponuda na Novo Sadskom sajmu, ipak je to sajam de se izlazu eksponati zavidnog kvaliteta,normalno znam i ima tu i vrhunskih radova ali ima i fuša.ako si informisan daj cenu recimo ovog rada ,bar orjentisano ako neznas tacno. pozzz
milan j
Lisica

Milan J
 Ova slika je sa Sajma lova i ribolova u Bernu,drug mi poslao samo zbog cene,Koliko je lovaca u X-YU spremno da plati ovu cenu u eurima.????Confused
milan j
Lisica

Milan J
 Prvi ovogodisnji,posle sušenja slede finese.
Milan J priložio:
bild3002.jpg

milan j
Lisica

Milan J
 Nije moguće da je stranica rezervisana samo za mene.ByeChut
milan j
Lisica

nenadx
 Izgleda da samo ti to radis,ali to nije razlog da nepostavljas i ukazes na neke stvari.Recimo ja rezonujem ovako.Bitno je da je konzervacija kvalitetna, dugotrajna....Davanje sto prirodnijeg oblika ili prikaza preparatu je tacka na i .i odraz vestine preparatora.Napominjem da sam totalni amater za te vode,pa mozda gresim,zato bi bilo dobro ukazati na bitnije stvari vezane za prepariranje.
Dobar pogodak

Sniper Hunter
 Bravo kolega lepi radovi!

Boban
 Dobar zeka nema sta,ipak je moguca rezervacijaGrin

Milan J
 Pozdrav,danas zavrsen rad,molim komentare da doradim dok je taze.Comp
Milan J priložio:
bild0414.jpg

milan j
Lisica

Lala
 Sasvim dobro ovo tebi ide, kolega, svaka čast! Smile
Hoće li biti nekih tvojih radova na sajmu lova u NS? Lepo bi po bilo videti ove stvari uživo, fotografija ne može skroz da pokaže...
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

rade iz 27
 Svaka cast Bravo 2

Milan J
 Pozdrav za obadvoicu,Lalo za izlozbe i sajmove idu još bolji radovi koje sam odrađivao,ali sve to treba lepo kompletirati i onda se pojaviti,odradio sam nezna im se broja a u kuci imam samo par svojih trofeja,sve ovo je rađeno za druge lovce.
milan j
Lisica

Milan J
 Nesto za prestojeću sezonu,rađeno jednom gostu iz Italije. Naj veći neprijatelj preparata je prašina,muzejska grinja i moljac,redovno odrzavanje preparata daje dugovečnost a to je skidanje prašine i bar u proleće i jesen preprskati preparat sa naj običnim pipsom za mušice.
Milan J priložio:
bild0232_1.jpg

milan j
Lisica

aca81

Milan J kaže:
Dobro znamo da većina nas lovaca ima poneki preparat u svojoj kolekci,ali slabo ko postavlja slike a zašto ????? Temu treba aktivirati!!!

Milane prosle jeseni sam prevrnuo celi grad i okolinu i nisam nasao nijednog ko radi prepariranje,divim se tvojim radovima koji daju prirodan izgled divljaci i pokazuju njihov karakter,secam se jos dok sam bio mali moj otac je imao prepariranog jastreba i kokosku koji su upucani bas u trenutku kad je on hvatao i tako preparirani ali to je bilo pre 20-25g i od tad vise nista,bilo je mnogo onih koji su radili "stavljenje" koze dok su one bile na ceni.....POZ.
DOBAR POGLED

Milan J
 Pozzz za Acu i sve ostale!! jedan rad samo pozadina nije nesto,ipak je to radionica.Pozdrav
Milan J priložio:
bild0067.jpg

milan j
Lisica

nenad_franc
  i bas me interesuje koliko naplacujes za prepariranje,recimo lisice ili neke druge divljaci?!

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Preparati, ulja za zaštitu kundaka i održavanje PUŠKARSKA RADIONICA 77 02.02.2021. 11:57
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 15
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,453
Najnoviji član: hladni

Poslednje vesti
“ЈАСТРЕБАЧKИ ВУK” – 2025. год.
U GREBENCU SE INTENZIVNO LOVI, PONEKO I PECA
Tri velika vuka snimljena na planini u Srbiji
Petrovaradin: Problem u lovištu
PRVENSTVO VOJVODINE

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

· 30.01.2023. 23:30

Zbogom Lalo 💔

64,154,284 posete www.srbijalov.com