Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: PAP M59/66

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
Anketa članova
Kako rešiti sukob izmedju lovačkih saveza na relaciji LSS - LSV?

Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
36% [20 Glasa]

Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
18% [10 Glasa]

Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
34% [19 Glasa]

Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
13% [7 Glasa]

Glasova: 56
Morate se ulogovati da biste glasali.
Start: 22.11.2018. 17:13

Arhiva anketa
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
PAP M59/66
Kile_
 petre ne bih da te razocaram ali 7mm rem mag neces moci da kupis iz zastave jer je nemaju ni na lageru ni delove za nju nista...ja sam pre 3 meseca hteo da je kupim,potezao veze da je naprave i nista i na kraj kupim 300 win mag,pre mesec dana opet zvao kazu nista ni dalje nemaju delove za nju i nemaju nameru da prave...derkosi
Samo 300 i 4x4

petar
 Ma ja sam kao nasao nesto polovno, e sad videcemo...

Kile_
 a polovno ok.ja bi uzeo taj kalibar bez razmisljanja..
Samo 300 i 4x4

petar
 Pa sto da ne, ja zivim u banatu i pucanje na velikim daljinama je redovno, ali posto imam skroman budzet, mozda bih za 500 evrica sa polovnim 7mm iz zastave lovio sve, od lisice do jelena...

Kile_
 a odakle si,ako nije tajna? Smile ja sam iz juznog banata Vrsac Smile
pii pa za 500e kupis svasta,nov mozes da kupis.polovan mozes da nadjes za 300e.a to sam i ja rekao 7mm rem mag i nista vise ti ne treba,sve da pucas sa njim.
malo smo izasli iz teme,mozes da pises na PP
Samo 300 i 4x4

petar
 Zrenjanin....
Nasao sam u BG-u za 500 evra zastavin karabin 7mm rem mag, sa optikom swarovski, u oglasima u kalibru ali juce smo ga pogledali cale i ja i nije nesto posebno ocuvan, cev je iznutra losa, jednom je verovatno uhvatio kisu i nije ociscen...

A nove sam gledao u prodavnici Capriolo, oko 46 000 su, ali posto su novi bez optike skupo mi je da kupim to, pa da posle dajem jos 300 evra na optiku...
Just like old times!

Kile_
 pa taj za 500e sa optikom nije losa poduda,ali posto kazes da je los....
pa sta ja znam....
Samo 300 i 4x4

Sniper Hunter
 Ako ti je cev losa dzabe ti je dobra optika kupi nov karabin

petar
 Ne mora nov, moze da bude i polovan ali da je dobar, ovaj sam pogledao, i ne svidja mi se, necu ga uzeti, losa cev, naci cu neki bolji...
Just like old times!

Cvele
 Ako je optika Swaroswski, po neka ona sama vredi 500e!!! ;)
srbijalov Lov je za mene život =))) srbijalov

petar
 Jeste cvele swarovski, ali nisam ja krenuo da trazim optiku, nego kompletan karabin, tako da kao sto sniper hunter kaze dzabe ti optika kad cev ne valja... Smile

Evo i neka slika tog karabina, spolja kao nov, a iznutra cev ne valja, verovatno je jednom uhvatio kisu pa nije ociscen, nisam hteo da ga pazarim.
petar priložio:
1_resize.jpg

Just like old times!

petar
 evo jos neke
petar priložio:
2_resize2.jpg

Just like old times!

petar
 ima i ova
petar priložio:
3_resize.jpg

Just like old times!

petar
 E, nasao sam nesto za sebe, kupio sam danas kao nov zastavin 7x64, jos samo neku optiku da nadjem, verovatno cu nesto jeftinije, npr bushnel ili norcony, mozda i tasco.

Karabin sam nasao od jedne zene, kupljen je prosle godine nov, a nije ispalio ni metak, nikad nije pucano iz njega, da kazemo da je nov, i spolja i iznutra, nema optiku, ali nije skup. Takav karabin je u prodavnici Capriolo u Zrenjaninu 49 000 dinara, a ja ga platio 23 000, a nikada nije koristen, mislim da sam prosao jeftino, a i mnogo mi se svidja, stavicu neku sliku samo da nabacim neku optiku...Grin
Just like old times!

Kile_
 pa super,postavi neku sliku da vidimo.imas jeftine bushnel optike 3-9x40 za 15000din u beogradu nme mogu sad da nadjenm sajt
a imas i ovako nesto
http://www.telesk...al-classic
Samo 300 i 4x4

petar
 Nasao sam u okolini Novog Sada jedno selo, ima busnel i gamo za 60 do 110 evra, cak ima i one na baterije sa svetlecom koncanicom za nocni lov na svinje, isto su tako 3-9, mada ja vise volim da bude x56 nego 40, bolje se vidi nocu i u sumrak...Smile
Just like old times!

Sniper Hunter
 Petre cestitke za karabin i da te dugo i dobro sluzi!!B)

petar
 Hvala, hvala, hoce valjda , jos samo da ga okitimo optikom i to je to...

Jel neko mozda zna cene polovnih optika tipa meopta ili leupold, ono standardno 3-9 x40 ili x50?

Danas smo ja i cale obisli par radnji sa tim jeftinijim modelima bushnell, tasco, gamo, norcony, da vam kazem da nisam nista video, sve neki plastikaneri, kao da su sa vasara, a ne od nekog ozbiljnog proizvodjaca. Naleteo sam na neki leupold 3-9 x 40, ali je oko 33 000 dinara, pa mi je malo preskupo, ali svidja mi se strasno...Grin
Just like old times!

Sniper Hunter
 I nije skupo za leupolda 

petar
 Da ti kazem da nikada nisam kupovao optiku, ovo bi trebalo da mi je prva.

Jel neko mozda zna cene polovnih optika tipa meopta ili leupold, ono standardno 3-9 x40 ili x50?

pozdrav
Just like old times!

Skoči na forum:

Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 16
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,453
Najnoviji član: hladni

Poslednje vesti
U GREBENCU SE INTENZIVNO LOVI, PONEKO I PECA
Tri velika vuka snimljena na planini u Srbiji
Petrovaradin: Problem u lovištu
PRVENSTVO VOJVODINE
U LU "Šumadija" Kragujevac

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

· 30.01.2023. 23:30

Zbogom Lalo 💔

64,129,101 posete www.srbijalov.com