Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Beretta

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
Anketa članova
Kako rešiti sukob izmedju lovačkih saveza na relaciji LSS - LSV?

Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
36% [20 Glasa]

Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
18% [10 Glasa]

Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
34% [19 Glasa]

Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
13% [7 Glasa]

Glasova: 56
Morate se ulogovati da biste glasali.
Start: 22.11.2018. 17:13

Arhiva anketa
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Beretta
Podunavac
 Lepa puška. B)

Hunter forever
 Sta mislite o Beretti s 58 trap??? Ja sam je drzao u rukama i odusevljen sam.Bye
marka Engleski poenter marka

najic
 imam s55 u kalibru 12 , sada bih kupio i s55 ili 56 u 20g ako neko prodaje neka cimne pp

arnotije
 Postavio sam ovo pitanje na drugoj temi ali nije bilo odgovora,nadam se da ce ovde biti drugacije ;) Moze li malo o breti S55 (mane, vrline, utisci) imao sam skoro u ponudi jednu u kalibru 12?
" Ako Kosovo nije nase, zasto od nas traze da ga damo...? Ako je njihovo, zasto ga otimaju...? A ako vec mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustrucavaju... ? "
Matija Beckovic

strahinja
 arnotije imam tu beretu,nosio je moj deda pa ja sada,i puska je odlicna,laka je lepo leze uz rame,neces pogresiti ako bi je kupio...srbijalov

strahinja
 Sta mislite o ovoj Bereti ES100,imali neko iskustva kakva je puska??
strahinja priložio:
beretta_2.jpg

Hunter forever
 Meni se na izgled svidja.
marka Engleski poenter marka

strahinja
 na izgled je lepa,a i ovako je ekstra mogu je uzeti za 750e,kaze mi vlasnik da je samo jednu sezonu puska lovila..pa rekoh da pitam vas dali neko ima iskustva sa ovom puskom...

aca
 strahinja zasto je vlasnik prodaje za 750e?nesto mi tu malo za takvu pusku,a jos kaze da je lovila jednu sezonu

strahinja
 Pa trebaju mu pare a i zavrsava sa lovom jer ide u inostranstvo...I hoce da je proda ;)

strahinja
 A evo i moje Berete S55 cal.12

aca
 a strahinja shvatio sam onda je uzmi neces se pokajati

strahinja
 Ovo je moja Beretta S55 cal.12
strahinja priložio:
beretta_3.jpg

canis aureus

aca kaže:
strahinja zasto je vlasnik prodaje za 750e?nesto mi tu malo za takvu pusku,a jos kaze da je lovila jednu sezonu

aco raspitaj se koliko košta nova puška, Beretta ES100
jer pretprošle godine na sajmu u NS ista je bila nepunih 800eur sa drvenim kundakom koji je bio "visoke srednje klase" a sa "plastikom" su bile jeftinije mada ih tada nije bilo izloženih. Ne znam koliko se sada cene kreću ...

strahinja
 Znaci ta puska polovna je jos jeftinija,posto su nove kako kazes 800e,taj sto mi nudi tu pusku je iz KRALJEVA,pa zato i znam da ide u inostranstvo i da nece vise loviti...pa jer vredi ta puska 750e ii dali mi neko preporucuje da je kupim...Meni se veoma svidela! Smile

najic
 Artonije s55 se pravio u Italiji , argentini i kod nas samo kod nas se sklapala a ne pravila
nekada se u americi prodavala kao silver snipe , prava sljukarska puscica lagana prelepa ma bruka !! Pruza sav ugodjaj preskupih bereta po znatno nizoj ceni jasno i zbog cega nije rucno pasovana prva je iz masinske proizvodnje ali bas zato sto je prva tada se vodilo racuna o kvalitetu ... Jedino mi je zao sto nemam 20-icu ..

arnotije
 Znam za celu pricu oko toga, samo me interesuju isksutva onih koji su je imali ili je imaju, da li je vredi kupiti.
" Ako Kosovo nije nase, zasto od nas traze da ga damo...? Ako je njihovo, zasto ga otimaju...? A ako vec mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustrucavaju... ? "
Matija Beckovic

misa 71

arnotije kaže:
Znam za celu pricu oko toga, samo me interesuju isksutva onih koji su je imali ili je imaju, da li je vredi kupiti.

Pa naravno da vredi kupiti je Bye samo neznamo po kojoj ceni je kupujes ?
I najsporiji sa ciljem su brži od najbržih bez cilja. Stari

strahinja
 da nema neko neki sajt gde se prodaju polovne ili nove Berette,nebitno ali da je u srbiji..! Smeko

arnotije

misa 71 kaže:

arnotije kaže:

Pa naravno da vredi kupiti je Bye samo neznamo po kojoj ceni je kupujes ?

Pa ova je 250 eur, e sad prodavac kao i svaki kaze u ekstra stanju i ostala prica, mada nije mi blizu pa ako mi iskrsne usputno oticiciu da je pogledam. Ovaj covek kaze da ne lovi sa njom vec deset godina, razboleo se, ostario, inace je bio prodavac u prodavnici oruzja, tako da sumnjam da nije odabrao za sebe Smile jedino je pitanje u kakvom je stanju.
Matija Beckovic

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Beretta ES 100 LOVAČKE PUŠKE GLATKIH CEVi 148 12.10.2013. 12:42
Browning Cynergy pro sport & Beretta 686 E sport LOVAČKE PUŠKE GLATKIH CEVi 37 02.11.2012. 21:30
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 19
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,451
Najnoviji član: Hanoverski k...

Poslednje vesti
U LU "Šumadija" Kragujevac
Otkazana manifestacija Lovac i pas
УОЧИ ПОЧЕТКА ЈЕСЕЊЕГ ЛОВА - ЈОШ ЈЕДНО ДРУЖЕЊЕ ...
PRVENSTVO VOJVODINE ST. HUBERT 16.11.2024. RISTOVAČA
Lovačka slava - Sveti Jevstatije

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 12.12.2023. 23:19

Planirao sam da polozim za dozvolu za pusku ali ja nosim naočare pa me zanima da li ja mogu da prodjem lekarski pregled pozdrav

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

63,954,636 posete www.srbijalov.com