Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Srpski gonič

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
Anketa članova
Kako rešiti sukob izmedju lovačkih saveza na relaciji LSS - LSV?

Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
36% [20 Glasa]

Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
18% [10 Glasa]

Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
34% [19 Glasa]

Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
13% [7 Glasa]

Glasova: 56
Morate se ulogovati da biste glasali.
Start: 22.11.2018. 17:13

Arhiva anketa
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Srpski gonič
nenadx
 Vas dvojica ste sampioni,za medalju,sto rece jedan drugar.Uzivam u citanju vasih postova.Milorade sta su ti kosovke,....pa taj balkanac je izgleda dobar pticar,da li markira...Smeko
Dobar pogodak

Lala
 Milorade, niko te ne provocira, šala je u pitanju, sa smajlijem na kraju. I nema smisla da bilo kome, a posebno starijem kolegi i administratoru, kažeš 'da te zaobidje'.
Tvoj post je izbrisan. Vodi računa šta pišeš!
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

Milorad
 Upravu si izvinjavam se,nisam zeleo da unesem pometnju...Ali bih i te zamolio da moje ime koristis samo ako ima veze sa temom...
uostalom decku sma objasnio sta su kosovke nadam se da je stigao da vidi...

Milorad
 Inace kolega PREDATOR

Sto se tice toga da pas dobije batine od ovaca ako prenoci,sve zavisi...postoje ovce koje su jednostavno plasljive dosta kao viterberg,il de france
ali domaca ona je prava za te stvari pogotovu ako ima i ovan
inace to je mozda jos i najhumani nacin,da stene postavis iza jasala ili tako neke pregrade u toru gde ga ovce ne mogu povrediti...velike su sanse da se uplasi ali ne ostane povredjen...Iskreno nisam to pokusavao ali jednostavno pas mora biti u kontaktu sto cesce sa domacim zivotinjama
naravno problem je ako se zivi u gradu...

Lala

Milorad kaže:
Upravu si izvinjavam se,nisam zeleo da unesem pometnju...Ali bih i te zamolio da moje ime koristis samo ako ima veze sa temom...
uostalom decku sma objasnio sta su kosovke nadam se da je stigao da vidi...

Milorade, Milorade, Milorade... Grin
Drčan si ti mlad momak, za svoje 24 godine, to po neki put nije loše. Ali ovo što ovde radiš je najbolji način da svoju karijeru ovde, na Forumu Srbijalov, expresno završiš. Nemoj biti drzak, nije u tvom interesu. I tvoje ime nemam nameru da koristim uopšte, imam svoje Grin
Očito da nemaš puno iskustva sa forumima, pa da te upoznam: administratori foruma su ljudi koji prate dešavanja na forumu, prate upise, vode računa o redu na forumu, učlanjuju nove ili brišu stare članove (ako prekrše pravila foruma).
Nevezano sa administriranjem, obzirom da je ovo lovački forum, lovački kodex obavezuje mladje lovce da poštuju starije. Ti ni to ne poštuješ. Inače, administrator nenadx će biti zadovoljan što si ga nazvao 'dečkom' Grin Grin Grin
Ovo ti je poslednja opomena, još jedan post sa takvim tonom, letiš napolje sa Foruma.
Nadam se da smo se razumeli.

Lala
 Sretan put!
You are banned, Milorade!

nenadx
 Samo na kratko cu se osvrnuti na prethodnih par Miloradovih postova.Na forumu smo koji treba da odrazava lovacki duh,Znaci pored razmene saznajna,iskustva....i malo sale.U mom postu,cini mi se da nije bilo niceg uvredljivog.Najbezazlenija sala,rekao bih,pa nema potrebe za negativnim reakcijama i kasnije ironije..Sa moje strane uzdrzacu se bilo kakve licne diskusije i sl.

Pošto su Miloradu svi uvredljivi i drski postovi izbrisani, a on banovan, diskusije i ne može biti Grin
Srbijalov Admin Tim

Dobar pogodak

canis aureus
 lovački duhHmmm
saznanja, iskustvaHmmm
uvredljivost, negativna reakcija, bezazlena šalaHmmm
ironijaHmmm
uzdržanost u diskusiji i pravovremenoj destrukcijiHmmm

Uh šta propustihAngry

Lala
 Šteta što nema mogućnosti 'replay' i 'slow motion', C.aureus Grin
Samo mogu da primetim da je bio uspešan 'klizeći start' Smile

denisedi
 Evo i mog sampiona za zeca
denisedi priložio:
dsc00528.jpg

Boban
 Denisedi,volim kada vidim da ljudi vole gonice iako sa prestao sa njma zbog nekih razloga.
Ovaj ker ti ima lepu suvu glavu i uvo takodje,ako imas neku lepsu sliku u stavu za izlozbu mogli bi da i bolje prekomentarisemo sliku.PozdravBye

Milan J
 Da osvežim malo temu,moj bivši pas.Rastanak
Milan J priložio:
bild1007.jpg

milan j
Lisica

Milan J
 Samo sam drzao SG do pre 3 god.Smile
Milan J priložio:
bild1013.jpg

milan j
Lisica

Boban
 Dobar pas jake gradje,od koih je pasa poreklom
i gde se sada nalazi ovaj pas.

Predator

Boban kaže:
Dobar pas jake gradje,od koih je pasa poreklom
i gde se sada nalazi ovaj pas.

Čini mi se Bobane da imamo jako sličan ukus što se goniča tiče. Grin
Nisam iskusan, ali vidim da ima šire grudi, dobro se isčistio i ne mota rep . Za moje poimanje idealnog balkanca, mislim da bi trebalo da je malo "kraći" tj. da mu je odnos dužina:visina u granici dozvoljene. Tata kaže da se duži psi "razbiju" goneći po brdovitijem terenu, baš zbog takve građe. Malo sam pretjerao kod ovog psa, nije on toliko dugačak, ali bi' bio još skladniji da je malo kraći. U svakom slučaju, bravo za vlasnika! B)

Milan J
 Ako pricao o istom psu?taj pas je trenutno kod jednog starog lovca i pusti se u teren 10 puta godisnje,neiskoristena investicija,izuzetno interesovanje je imao za d.svinju a i linija je svinjarska,pogotovo majka od psa. pozz
milan j
Lisica

Boban
 Pa dobro pas je u standardima kinologije,pas koi se ne izvodi i koi se ne vodi bas cesto u lov on se vremenom kako da kazem omlitavi i ugoi i ima sasvim drugaciji izgled od onog kada je bio u formi u misicima i zategnut ali mi se ipak svidja ima nesto u sebi.

Milan J
 Žalosno je koliko je aktivna tema nasih autohtonih rasa,favorizujemo sve što nije nase,a zapostavljamo svoje i normalno pravimo zabrane upotrebe nasih goniča,gledajuci u budućnost-dokle cemo stići ?????

ovo su moji psi od pre 20 godina,poreklo-Čačak-trbušani,odgaivač Z.Kovačević.
milan j
Lisica

Cvele
 Milan J, 'ajde imamo Srpske rase gonica, ali mi pticari ?! Koju Srpsku rasu da forsiramo ?! Smile
srbijalov Lov je za mene život =))) srbijalov

Predator

Cvele kaže:
Milan J, 'ajde imamo Srpske rase gonica, ali mi pticari ?! Koju Srpsku rasu da forsiramo ?! Smile

Sudeći kako moja posavka traži i diže fazana, može se selekcijom dobiti srpski posavski ptičar! Grin

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Obuka goniča za lov na zeca KINOLOGIJA 464 31.05.2018. 09:45
Srpski Žuti Gonič KINOLOGIJA 133 06.03.2018. 23:53
Srpski Trobojni gonič KINOLOGIJA 731 11.06.2017. 04:00
Posavski gonič KINOLOGIJA 363 25.01.2017. 15:05
Planinski gonič Alpinac KINOLOGIJA 313 13.08.2015. 20:28
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 16
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,453
Najnoviji član: hladni

Poslednje vesti
“ЈАСТРЕБАЧKИ ВУK” – 2025. год.
U GREBENCU SE INTENZIVNO LOVI, PONEKO I PECA
Tri velika vuka snimljena na planini u Srbiji
Petrovaradin: Problem u lovištu
PRVENSTVO VOJVODINE

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

· 30.01.2023. 23:30

Zbogom Lalo 💔

64,151,343 posete www.srbijalov.com