Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Breton

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
Anketa članova
Kako rešiti sukob izmedju lovačkih saveza na relaciji LSS - LSV?

Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
36% [20 Glasa]

Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
18% [10 Glasa]

Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
34% [19 Glasa]

Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
13% [7 Glasa]

Glasova: 56
Morate se ulogovati da biste glasali.
Start: 22.11.2018. 17:13

Arhiva anketa
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Breton
Negovan
 Marka Breton.Sliku poslao MISA SIKAC
Negovan priložio:
111111111.jpg

Lovac Stari
 Perfektan stavB). 
Dobar pogled.

orljevacka
 img199.imageshack.us/img199/8885/1908071424.jpg
img519.imageshack.us/img519/8767/dsc00194s.jpg
img192.imageshack.us/img192/24/dsc00799c.jpg
NLT.

Jank
 Evo i mog Epanjel Bretona po imenu Tony, sa njim lovim već drugu sezonu ali još treba da uči, možda bi bio i bolji da pored njega ne lovi I E. Seter Aska. Ona je dominantna tako da Tony uglavnom sekundira samo ponekad uspe da ukrade ili ugrabi kojeg fazana i da mi ponosno aportira....Bye

img26.imageshack.us/img26/2715/tonyw.jpg
Lov je stil mog života...Pas]yoursmiles.org/msmile/animal/m0218.gif

blackhunter
 pozdrav jank....imas neku sliku kako markira ili sekundira ovaj breton...inace lep pas...
dobar pogled...lovac

Lovac sa NLT-om
 Jank malo vise ti je beo pas.....mislim da bi trebao da ima malo vise braon sare.....

Boban
 Sare kod Bretona i kod ostalih pticara to je lutrija koja je bogom data,sve te sare su priznate u svojoj rasi.Pas je lep sa pravilnim uglovima,mozda je i slika malo slikana iz losijeg ugla jer je malo u ledjnom delu posavijen ali to je to slika ume i da zavara na izgledu.Cuvao sam trikolor Bretonku i prodao sam je coveku u Leskovcu u 8-smoj godini i neko mu je posle mesec dana ukrao iz dvorista .Angry

Jank
 Bretoni su veoma temperamentni i nemirni tako da ih je vrlo teško uslikati. Od njega imamo samo par slika koje se mogu pokazati zbog njegove živahnosti. Neco ima on dovoljno pega i šara ali nije mu ovo izložbena poza. Tony je potomak Bretona iz odgajivačnice "Od Poštara" - Natalinci, Dragan poštar je veoma cenjeno i priznato ime u svetu Kinologije kako kod nas tako i u Evropi.....

Evo još jedne Tonijeve slike iz koje se može zaključiti njegov temperament.....

img707.imageshack.us/img707/755/tony1.jpg

Što se tiče slika iz lova takvih je veoma malo jer u lov ne nosim fotoaparat....Srean

blackhunter
 pa dobro ne ulovu....ali na treningu valjda poneses da napravis koju fotku...jer je najveca vrlina pticara to sto staje u marku...bar ja tako mislim....aj potrudi se malo pa posalji neke slike....
dobar pogled...lovac

Jank
 Biće, biće još slika, samo da otopli pa ćemo zajedno da uživamo........
pozdrav za "cnog lovca".......Confused

blackhunter
 mozda te malo gnjavim ovim slikama...ali obozavam bretone....moj prvi pas je bio breton takodje oranz-beli....i obozavam da pogledam kako drugi bretoni markiraju....pozz
dobar pogled...lovac

Boban
 Blackhunter,koi ti je ovo ker na baneru.

blackhunter
 pa moj pas....aleks...sto pitas???
dobar pogled...lovac

nenadx
 Hahaha Bobane,a ovaj je Lord i39.tinypic.com/34g989e.jpg
Dobar pogodak

Boban

blackhunter kaže:
pa moj pas....aleks...sto pitas???

Onako ,mislio sam da je neki drugi pas pa zato.Vec sam komentarisao,lep pas.B)

Boban
 Pravi bretonac nema sta,slika je stara verovatno.
Zao mi je sto nemam ni jedne slike od moje trikolor zenke Aje.

nenadx
 Bio je dobar,eksterijer 5,u lovu zavrsavao posao ....Trikolori su po meni najlepsi,oni sa dosta tufnica i tackica.Imao sam jednog u tom fazonu,ali crno beli.Nije stigao da lovi,nastradao.Onaj pokojni Dragan iz Cacka je imao fantasticnog.Ako se nevaram prodao ga italijanu,dogradio kucu i sredio...Na utakmicama je sibao mog nemca koji je bio super.Ne secam se da sam video boljeg bretonca,vanseriski
Dobar pogodak

Boban
 Pa steta je da takvi psi idu iz zemlje,ali Italijani dodju i plate neku smesnu sumu koja za njih nije nista a za nas je mnogo i ljudi prodaju pse bez razmisljanja.

aca
 moj pas ima 5 meseci ocu da vezbam snjim aport ali kad mu bacim loptu on ode do nje i vreti se bez nje.el ima neko neku ideju

Lala
 Pa trebao si već ranije početi da vežbaš aport. Ako ide do lopte, onda će ti pre ili kasnije doneti, ali kad prvi put to uradi, OBAVEZNO ga nagradi sa nečim što voli da jede (parče slanine, kereći slatkiš neki i slično). Tako će ker povezati u svojoj glavi aport sa nagradom. Ako se desi da ispusti aport, ili da ne donese, dobro ga izgrdi! Moraš da ga postidiš, da ukapira da si ti šef, i da mora da ti preda plen. Čist račun: obavljen posao = nagrada, loš posao = nema nagrade i grdnja!
I nemoj da ga suviše forsiraš sa aportom, baci mu loptu 5-6 puta, i onda pauza.
Moraš biti strpljiv. Mužjaci malo kasnije 'pale' od ženki. Meni je NKD kuja počela da donosi i predaje aport lopte i fazanskog krila sa 4 meseca, sa nepunih 5 meseci mi je u prvom lovu aportirala fazana Smile.
Pokušaj da nadješ ako neko ima krilo od fazana, da mu preostalo od jesenas, super je za trening.
Da ne bude da sam jako pametan i da sve znam, pre pola godine dosta stvari nisam znao, ali sam ovde na forumu naučio, Boban i još neki ljudi ovde su mi pomogli savetima, a nešto sam i naučio u praksi, tokom obuke moje kuje.
Pa evo ja sad savetujem druge Grin
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

Skoči na forum:

Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 15
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,451
Najnoviji član: Hanoverski k...

Poslednje vesti
U LU "Šumadija" Kragujevac
Otkazana manifestacija Lovac i pas
УОЧИ ПОЧЕТКА ЈЕСЕЊЕГ ЛОВА - ЈОШ ЈЕДНО ДРУЖЕЊЕ ...
PRVENSTVO VOJVODINE ST. HUBERT 16.11.2024. RISTOVAČA
Lovačka slava - Sveti Jevstatije

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 12.12.2023. 23:19

Planirao sam da polozim za dozvolu za pusku ali ja nosim naočare pa me zanima da li ja mogu da prodjem lekarski pregled pozdrav

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

63,955,673 posete www.srbijalov.com