Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: LOVAČKO ORUŽJE - PRODAJA

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
Anketa članova
Kako rešiti sukob izmedju lovačkih saveza na relaciji LSS - LSV?

Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
36% [20 Glasa]

Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
18% [10 Glasa]

Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
34% [19 Glasa]

Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
13% [7 Glasa]

Glasova: 56
Morate se ulogovati da biste glasali.
Start: 22.11.2018. 17:13

Arhiva anketa
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
LOVAČKO ORUŽJE - PRODAJA
Lala
 Drage kolege, stari forumaši a i ovi mladji: duša me boli kad vidim ko sve od ljudi koje znam sa foruma, a neke i lično, i za koje znam da su čestiti ljudi i pravi lovci, pa pročitam njihov upis na temi 'PRODAJA', i čujem da odustaju od lova.

Mihailo, nadam se samo da tvoja odluka da prekineš sa lovom ne znači i tvoj prestanak pisanja na Srbijalovu? Zamolio bih te, kao čoveka, iako se ne poznajemo lično, da to ne učiniš - ako ti to nešto znači. I sve ostale koji razmišljaju o odustajanju od lova, molim da ne padnu u apatiju - šta ćemo ostaviti nekim novim klincima?

Koliko kvalitetnih ljudi je u prethodnih nekoliko godina batalilo lov, prestalo da piše na forumu, nestali su sa našeg radara, verovatno zgadjeni dešavanjima u lovstvu i lovištima?

Evo sada, zbog toga što se to dešava sve češće, srpski da kažem da me svi razumeju: YEBEM SVE PO SPISKU ONIMA KOJI RAZBUCAVAJU LOVSTVO SRBIJE I RASTERUJU PRAVE LOVCE!

Budale zavladale!

Bogu 'fala, što sam Lala Smile

gavra bakos
 U Lalo bas si me iznenadio. Do sada sa uvek bio fin i suzdržan. Slazem se sa onim što si izneo.Pozivam sve lovce da ustanu i pokažu zube u očuvanju lovstva u srbiji.Ja sam već pisao da treba napraviti peticiju za smenu čelnih ljudi u LSS .Niko mi ništa nije odgovorio
gavra bakoš

mihailo

Lala kaže:

Drage kolege, stari forumaši a i ovi mladji: duša me boli kad vidim ko sve od ljudi koje znam sa foruma, a neke i lično, i za koje znam da su čestiti ljudi i pravi lovci, pa pročitam njihov upis na temi 'PRODAJA', i čujem da odustaju od lova.

Mihailo, nadam se samo da tvoja odluka da prekineš sa lovom ne znači i tvoj prestanak pisanja na Srbijalovu? Zamolio bih te, kao čoveka, iako se ne poznajemo lično, da to ne učiniš - ako ti to nešto znači. I sve ostale koji razmišljaju o odustajanju od lova, molim da ne padnu u apatiju - šta ćemo ostaviti nekim novim klincima?

Koliko kvalitetnih ljudi je u prethodnih nekoliko godina batalilo lov, prestalo da piše na forumu, nestali su sa našeg radara, verovatno zgadjeni dešavanjima u lovstvu i lovištima?

Evo sada, zbog toga što se to dešava sve češće, srpski da kažem da me svi razumeju: YEBEM SVE PO SPISKU ONIMA KOJI RAZBUCAVAJU LOVSTVO SRBIJE I RASTERUJU PRAVE LOVCE!

Budale zavladale!

Lalo,
Hvala na podršci koja mi mnogo znači.
Nastaviće se moje prisustvo na forumu.
Ja prestajem da se bavim lovom samo zbog odnosa Lovačkog udruženja prema članovima.Ja ne vidim svoje mesto u promovisanju novih vrednosti samovolje,podcenjivanja,zabrana i ne jednakosti članova.
Zahvaljujući profesiji kojom se bavm bio sam na svim kontinentima po nekoliko puta,video kako izgledaju uređene države a i kako izgledaju one druge.Nisam lovio u inostranstvu al se divim upisima kolega koji love u uređenim sistemima lovstva.
Kada se,ako se ikad kod nas promeni organizacija lovastva ja ću biti prvi povratnik a dotle svim kolegam Dobar Pogled.

Izvinjavam se sto upis nije u skladu sa imenom teme,nadam se da neće stvoriti problem.

dusanandra

dusanandra kaže:

BrnoSuper bokericu 12/70,menjao bih za neku dvocevku 16/70,saljem slike na viber.0643712364
Jos uvek aktuelno a moze i zamena za 12/76 ;)

moravac 1

Lala kaže:

Budale zavladale!

Na zalost jos materijala za otvaranje jos jedne mucne teme koja nikako nema veze sa lovom nego iskljucivo sa politikom.
Koju svakako treba otvoriti...kako kao podrska kolegama koji zele da odustanu od lova ili barem se nose takvom idejom, tako i za jednu debatu kako bi i sta treba ciniti dalje.Izvinjavam se i nadam se da cemo otvoriti ovu temu jer ovo nije mosto za takvu diskusiju.
srbija

nemeza
 Prodajem lovačke karabime, CZ-M70 u cal. 9,3X62 sa optikom NICKEL 1-4X20 končanica 9 i MAUSER-WERKE M98 u cal. 6,5X57.

Prodajem lovačke puške merkel 200 E (bokericu) u cal. 12/70-12/70 i MERKEL 127 (položara) u cal. 12/70-12/70.

Lovačke puške moze zamena za kalibar 20 i 410 jednocevke ili položare.

nemeza
 POVOLJNO
Prodajem lovački karabin MAUSER-WERKE u cal. 6,5X57.

Prodajem lovačke puške merkel 200 E (bokericu) u cal. 12/70-12/70 i MERKEL 127 (položara) u cal. 12/70-12/70.

Zainteresovanim šaljem slike na viber.

063/8289929

davorcalic
 Uslužni oglas...
Na prodaju karabin zastava 243 sa starom Tasko optikom 6x42... cena je 200e...
Marjan 0628866500
Žena mi Makedonka....ena Shock

Kile_
 Koliko je realno traziti za malokalibarku ceska zbrojevka 512 poluautomatska kupljena nova ispalila 50metaka max?
Sad nova u radnji kosta 63000
Samo 300 i 4x4

kimi
 Minimum 30% jeftinije. Ja je lično ne bi više platio već bih kupio novu za manju razliku u ceni.
U rukama Mandušića Vuka svaka puška biće ubojita

dreger
 Nazalost i moj oglas se uklapa u pricu "zbog prestanka bavljenja lovom" doduse moj zet je jos pre vise od 10god prestao a evo sad zbog novog zakona ce morati da proda i pusku.tako da evo oglasa.
Usluzni oglas!!
na prodaju ruska sacmarica(bokerica) IZ 27 e- 1c,kalibra 12
jedan obarac.
iz vremena polovine 80-ih.god.vise od 10god ne ide u lov,u dobrom stanju uz malo ostecenje na cevi sa spoljne strane., -sto se da videti na slici.
uz pusku ide i sipka i cetka za ciscenje.
cena 220evra.
Puska se nalazi u Idvoru opstina Kovacica,za sva pitanja i dogovor nazovite prodavca.na br.tel.064/871-26-48.Dusko.

sta reci tuzno ali istinito,a uz njega sam krajem 80-ih prvi put isao u lov i zavoleo ga.
nazalost znam jos mnogo starijih lovaca koji ce odustati do kraja ove sezone definitivno.a sve zbog ovih nameta i taxi pri zameni oruzanih listova.
dreger priložio/e:
47354669_2047001918699391_5125318984102576128_n.jpg 48080576_2156625494589784_743095407394947072_n.jpg 48366579_2226303600990290_5779432624858595328_n.jpg

Milan98
 Na prodaju lovacka puska Brno ZP 149,u kalibru 12/70. Puska je malo koriscena ispalila 100tinak patrona vise je stajala u ormaru. Engleski kundak,ima.ejektore,automatska.kocnica.
Cena 350e,moguca.korekcija. Za vise info javite se na broj 063-81-93-900
Dimitrijević

benson
 Prodajem lovačku pušku bokericu marke Gebruder Merkel Suhl, model 200E, kalibar 12mm,
Cena 650€.
Regularni papiri!
Mesto: Novaci (Aleksandrovac župski)
Kontakt: Miloš Pejić
Tel:
064/9126-689
069/1893-495

i.pics.rs/t/V8jHP.png
i.pics.rs/t/A7hBg.png
i.pics.rs/t/31PSO.png
i.pics.rs/t/iKFgQ.png
i.pics.rs/t/41PMa.png
i.pics.rs/t/YB8vz.png
i.pics.rs/t/O4lWV.png
i.pics.rs/t/N68c8.png
i.pics.rs/t/PIXdc.png
i.pics.rs/t/SABlF.png

StepenWolf
 E ako je 12 mm kalibar odma kupujem dve GrinGrinGrin

Zacetnik
 Prodajem pušku Emilio Rizzini, u solidnom stanju. Samo licima sa dozvolom. Za ostale detalje se javite u inbox.

i.imgur.com/VvFB8qI.jpg

i.imgur.com/3mqXBYq.jpg

i.imgur.com/y6ClRGv.jpg

i.imgur.com/AT6vnPY.jpg

Kolega prvo se predstavi kako je to propisano!

Srbijalov Admin Tim

Marko81
 Prodajem malokalibarsku puaku toz sa optikom 3 9 40.samo licima sa dozvolom.100e

darkon
 Kupujem originalni kundak i podkundak za toz34, ako neko ima.
0641977549

vajsmiler
 Prodajem poluautomatsku lovačku pušku MOSSBERG 5500 MK II, kalibar 12/70. Puška je registrovana na novom oružnom listu, nalazi se u Pančevu. Cena je 350 eura. Obavezno je posedovanje odobrenja za nabavku oružja. Za sve informacije pozvati na 064 568 85 97.

Dobar pogled
Zec, lisica, jarebica, divlja patka, prepelica, a i golub, i grlica, i po koja komšinica...

Mica Hunter
 Postovani lovci,

Ovde mozete kupovati, prodavati, trgovati bez cenzure
https://www.faceb...8653884301

Zacetnik

Zacetnik kaže:

Prodajem pušku Emilio Rizzini, u solidnom stanju. Samo licima sa dozvolom. Za ostale detalje se javite u inbox.

i.imgur.com/VvFB8qI.jpg

i.imgur.com/3mqXBYq.jpg

i.imgur.com/y6ClRGv.jpg

i.imgur.com/AT6vnPY.jpg

Kolega prvo se predstavi kako je to propisano!

Srbijalov Admin Tim

PRODATO.

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Održavanje lovačkog oružja ORUŽJE - SVAŠTARA 402 22.02.2023. 21:48
Antikviteti lovačko oružje ORUŽJE - SVAŠTARA 73 01.02.2021. 10:32
LOVAČKO ORUŽJE - KUPOVINA KUPUJEM 34 26.08.2020. 10:35
Sajam FeHoVa - Lov, ribolov i oružje Budimpešta LOVAČKI SAJMOVI 43 20.02.2020. 18:20
Malokalibarsko oružje, da ili ne? KARABINI 564 09.05.2019. 08:54
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 14
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,451
Najnoviji član: Hanoverski k...

Poslednje vesti
U LU "Šumadija" Kragujevac
Otkazana manifestacija Lovac i pas
УОЧИ ПОЧЕТКА ЈЕСЕЊЕГ ЛОВА - ЈОШ ЈЕДНО ДРУЖЕЊЕ ...
PRVENSTVO VOJVODINE ST. HUBERT 16.11.2024. RISTOVAČA
Lovačka slava - Sveti Jevstatije

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 12.12.2023. 23:19

Planirao sam da polozim za dozvolu za pusku ali ja nosim naočare pa me zanima da li ja mogu da prodjem lekarski pregled pozdrav

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

63,952,887 posete www.srbijalov.com