Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Browning

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
Anketa članova
Kako rešiti sukob izmedju lovačkih saveza na relaciji LSS - LSV?

Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
36% [20 Glasa]

Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
18% [10 Glasa]

Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
34% [19 Glasa]

Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
13% [7 Glasa]

Glasova: 56
Morate se ulogovati da biste glasali.
Start: 22.11.2018. 17:13

Arhiva anketa
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Browning
od komtema
 Imam jednog kombinovanog FERLACHA 16x9,3x72R.Zrno kalibra 9.3 je u odnosu na manje kalibre teze.sporije i vece je propadanje.Znaci predvidjeno je za blize distance.Prednost mu je veca zaustavna moc,zbog velike tezine i male brzine ogroman je deformitet zrna a samim tim i zaustavna moc,retke su prostrelne rane u odnosu na brze i manje kalibre.Metak za moju pusku moze da se nabavi samo i inostranstvu i cena mu ja nekih desetak evrica po komadu.

neso
 Browning 1 od 300 proizvedenih,

img215.imageshack.us/img215/5099/slika000t.jpg

img297.imageshack.us/img297/9530/slika004y.jpg

img517.imageshack.us/img517/6637/slika002g.jpg

nenadx
 Koji je model i kalibar i46.tinypic.com/5zdufn.jpg
Dobar pogodak

neso
 To je cal. 30-06 i proizvod je 2010 god. Ja još imam Browning 7mm magnum ali ne leži mi u lov na veprove ( jak trzaj i neprecizni pogodci snajperom sa ruka kod brzog pucanja ) a imam i Browning 12 magnum fusion. Do sada najviše zadovoljstva mi je donio Remington 7400 auto. 30-06.

Pozdrav,

asrobi
 I ja sam se ponovio sa puluatomatom long trac eklipse gold 30-06.Prezadovaljan sam sa puskom samo me interesuje kako da najbolje ocistim cev i deo za povratne gasove?

neso
 Browning kupljen u EU u paketu sa puškom dobijaš i pribor za čišćenje. Kod nas to prodaju posebno ili nikako nemaju u ponudi . Vrlo lako ga je odžavati, bilo koji sprej i ona je čista , samo obrati pažnju kod svih poluautomata kada se čisti cijev moraš kupiti četkicu za čišćenje ležište čaure. Razlog je da bi posle nekoliko god. došlo do oštećenja ležišta čaure i pri opaljenju i naduvavanje čaure da izvlakač teško čupa čauru napolje.

Srećno,

Darko
 Evo i kod mene posle duzeg vremenaSmile jedne nove prinovePresrean

BROWNING CYNERGY HUNTER GRADE 3 20M
Darko priložio:
cynergyhuntergrade320m.jpg

Nikola M
 Remington 7400 auto. 30-06 Skoro je uzeo moj cale i odusevila ga je mnogo je dobra

Cvele
 U sunce ti, prelepa bokerica Darko B) Bravo 2 koja li je cena te makine... Hmmm to samo moze da se nagadja Grin
srbijalov Lov je za mene život =))) srbijalov

Sniper Hunter
 darko cestitke i ako moze da se kaze koja prodavnica je u pitanju i cenicaGrin

Darko
 Hvala na cestitkamaSmile Prodavnica je u Pozerevcu "GROF "B) a sto se tice cene ona je nekih sitnih 2800...........Evra$aAa

Cvele
 Nismo pitali, koj je kalibar ? Predpostavljam 20? Grin
srbijalov Lov je za mene život =))) srbijalov

Sniper Hunter
 Sine al nas deru za oruzije idu sa marzom do 500 isto tako i mene odrali za BAR_a

http://www.armurerie-odb.com/fusil-br...rade-3.htm

sheytan

Admin kaže:
Evo kako to izgleda kod mene. Browning sa optikom Kahles i montaza leupold.

Admine, i ja sam tako montirao svoju QR montazu, a na kraju sam shvatio da je - OBRNUTO! Cry

Evo dokaza: http://polovnaopt...makers.jpg

Darko
 Jeste Cvele ona je u kalibru 20/76 a sto se tice cena u Nemackoj nemoze da se nabavi ispod 2600 evreSmile

Nikola M
 jesi je skupo platio ali uzdravlje da koristis i bas sam ozeedneo nesto da zalijemo za bolji lov

Sniper Hunter
 Ovo sto sam ja nasao je francuska ali ako u nemackoj je ta cena onda nisi puno platio vise ali kad se nesto voli to nema cenu neka te ona u zdravlju sluzi i naravno sto rece kolega nikola da seiveli

Igor

sheytan kaže:

Admin kaže:
Evo kako to izgleda kod mene. Browning sa optikom Kahles i montaza leupold.

Admine, i ja sam tako montirao svoju QR montazu, a na kraju sam shvatio da je - OBRNUTO! Cry

Evo dokaza: http://polovnaopt...makers.jpg

Iskreno receno ja sam znao da se montira kao na tvojoj slici ali ja sam imao problem sa optikom nisam mogao da je priblizim na potrebno rastojanje do oka, imao sam mogucnost da okrenem ili da menjam montazu, tako da sam izabrao okretanje jer druga montaza je samo bacanje para.
Budi svoj, samo svoj........

vuk71
 kopajuci po racunaru u nadi da nadem neki dobar karabin ,na sajtu bas-pro shopa nadjem browningov x-bolt u cal 243win cena u kanadi 749 dolara. Nebudi len nazovem nekoliko nasih radnji kad ono nemaju al mogu da uvezu a cena u Srbiji 1900eura.... probao sam ih ispitati kako dodju do te cene odgovor je skupe su to puske bre...

vuk71
 jos mi nije jasna razlika u ceni, izgleda da nas lovac placa sve po najgoroj ceni...

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Benelli Argo ili Browning Bar u Kalibru 30-06 KARABINI 68 12.10.2015. 16:39
Browning Cynergy pro sport & Beretta 686 E sport LOVAČKE PUŠKE GLATKIH CEVi 37 02.11.2012. 21:30
Browning BLR KARABINI 7 30.09.2011. 18:02
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 20
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,453
Najnoviji član: hladni

Poslednje vesti
U GREBENCU SE INTENZIVNO LOVI, PONEKO I PECA
Tri velika vuka snimljena na planini u Srbiji
Petrovaradin: Problem u lovištu
PRVENSTVO VOJVODINE
U LU "Šumadija" Kragujevac

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

· 30.01.2023. 23:30

Zbogom Lalo 💔

64,123,871 posete www.srbijalov.com