Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: TOZ 63

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
Anketa članova
Kako rešiti sukob izmedju lovačkih saveza na relaciji LSS - LSV?

Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
36% [20 Glasa]

Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
18% [10 Glasa]

Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
34% [19 Glasa]

Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
13% [7 Glasa]

Glasova: 56
Morate se ulogovati da biste glasali.
Start: 22.11.2018. 17:13

Arhiva anketa
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
TOZ 63
Sniper Hunter
 Nikad nisam lovio polozarom a sada zbog vase price poceh da razmisljam o jednoj polovnoj TOZ ,koju biste mi preporucili mozda 63 ili neki drugi model ?Smile

270
 Ja bih ti preporučio TOZ 66, razlika u težini minimalna a cal. 12, mnogo veći izbor municije!

canis aureus
 SniperuBye
dobro si počeo da razmišljašYes na vreme dok si mladB)Grin
Ako si za 16icu ondaK 63 a ako si za 12icu 66, mada bih ti preporučiJo pre 63jku s obzirom da sam puniš "patronažu" neće ti biti problem municija koje je slabiji izbor(što i sam znaDEš) a inače puškica je k'o violina još kada se sredi i doteraFrown prava milina!Yes

Sniper Hunter
 Mislio sam na cal 16 znaci 63 mod. Kakve su sa cenama jer cu da angazujem kolegu koji prati trgovinu sa oruzijem pa onako okvirno bar da znam interesuje me da je u dobrom stanju iznutra znaci cevi dobre ,spolja nije bitno ;)i onako je radim a i drvenariju ponovo radim

canis aureus
 Skoro bijade jedna k'o nova u oglasima za 200jev, stvarno u odličnom stanju(skoro kao fabrička)!! Ima i jeftinijih a i dosta skupljih koje su dorađene i uređene! Video sa neke vrhunski dorađene od 400 pa do 900jev
Mirko na prethodnoj strani spomenu da je jedna kupljena za 2000dinShock što je stvarno džaba pa ma u kakvom stanju bila jer za malo truda i novca može da se sredi da bude prelepaB)
(i ova što je sređujem će kod našeg drugara u Sevojno;))

Sniper Hunter
 [/xhide]' target='_blank' title='http://[xhide]Pozdravi druga iz Sevojna reci Dejan i ja cu kod njega da radim jos 3 puske pa i ovu ako kupim interesuje me kao sto rekoh unutrasnjost i mehanizam znaci nista sredjeno ostalo radim za moju dusu hvala vam kolege na informacijamaB)iveli 3[/xhide]'>[xhide]Pozdravi druga iz Sevojna reci.../>[/xhide]

LU Aleksandrovo
 Legenda od pu?ke, i nema dobre fotke bez takve pu?ke, a i sam naein postupanja sa njom u toku lova je posebno zadovoljstvo, naravno samo za proverene lovce

mirko knezevic

canis aureus kaže:
Skoro bijade jedna k'o nova u oglasima za 200jev, stvarno u odličnom stanju(skoro kao fabrička)!! Ima i jeftinijih a i dosta skupljih koje su dorađene i uređene! Video sa neke vrhunski dorađene od 400 pa do 900jev
Mirko na prethodnoj strani spomenu da je jedna kupljena za 2000dinShock što je stvarno džaba pa ma u kakvom stanju bila jer za malo truda i novca može da se sredi da bude prelepaB)
(i ova što je sređujem će kod našeg drugara u Sevojno;))

Ma bruka ljudi,zamislite koliku vrednost sad ima 2000 din.... Po mojoj nekoj oceni jeste malo losije stanje, spoljasnje bruniranje se moze odraditi tu je naravno i nov kundak a ko voli i hromirana pa polirana glava puske,kad to sve odradis dobijes pusku koja je vec stara 50 i vise god,a trajace jos najmanje 200god...

LU Aleksandrovo
 U mojoj su drmnukla oba metka, kad bila kriza i rat ja punio eaure bez mesinganog ojaeanja sa sferienim barutom legalno kupljenim u ambala?i Lueana, i to manje od propisanog lovila se prepelica. U kad je drmnulo, razbila mi usta, upalila obrve i kosu, plastika mi izbola lice, petao mi razderao palac a preko grudi sam imao masnicu ko da me neko bezbol palicom opalio ni danas mi nije jasno kako. Uglavnom kljueevi su izdr?ali ali se baskula otvorila u odnosu na cev za celih 1,95 mm. po?to sam metalac lepo to stavim u moju glodalicu izme?u astala i tela i velikim vretenom vratim glavu nazad, doradim kljueeve i evo i dalje iz nje pucam bez ikakvih problema.

aca
 milose ja mislim na to sto je spora da se odnosi na opaljivanje patrona el trebas da nategnes petlic pa da povlacis okidac.

milols_lovac_ostrovac

aca kaže:
milose ja mislim na to sto je spora da se odnosi na opaljivanje patrona el trebas da nategnes petlic pa da povlacis okidac.
aco ta puska se po pravilu nosi nategnutih oroza,i prelomljenih cevi,!ja se stom puskom i takmicim na lovacko-kinoloskim kupovima,a i u lovu ima sasvim dovoljno vremena za zatvaranje kada divljac prne,a kada je pas u marci i da ne govorim,pridjes zatvoris pusku i sacekas da divljac poleti..!!ali uvek moras biti na oprezu i sa praznom puskom..!

mirko knezevic
 Evo je i dedina orozara malo sredjena.

mirko knezevic
 Admin mi sve lepo objasnio kako se radi za vise slika da se ubaci,al ja zaboravio pa moram ovako..Stidljiv

canis aureus

canis aureus kaže:
...
U lovu sa 63jkom udarače sam napinjao uglavnom kada pas stane u marku a kada sam čekao predatore, pogotovo ako bih koristio vabilicu, bili su napeti svo vreme jer ne bih imao vremena da ih napnem a da mi lovina ne utekne kada čuje "klik-klik" iz zasede. Zec na oranju je znao da me iznenadi pa da iskoči "pod nogama" ali bilo je vremena da se udarači aktiviraju i da se gađa na sigurnom rastojanju za odstrel ... duge cevi, uzan posip, ...
Ali i ako se šta i promaši ili utekne i pre napinjanja ... pa dobro, ništa strašno i to je lov!!

JBG očigledno se ne držim tih nekih ne pisanih pravila!!Yes Ili koristim svoja pravila koja mi više odgovarajuConfused a ne narušavaju bezbednost i sl
Probao jesam da nosim ne zabravljenu(prelomnjenu) sa zapetim udaračima i verovatno zbog ne naviknutosti nije mi odgovaralo pa sam je zabravio, deaktivirao udarače i ...
Da li postoji mogućnost da opruge udarača oslabe od stalnog napetog stanja istih??

Kile_
 iii kako lepa puskica Kalanjikov
Samo 300 i 4x4

canis aureus
 mirkoBye
odlično izgleda ta tvoja petlaraB)
-ja razmišljam o engleskom kundakuHmmm

lisac
 Ja posedujem Toz 63 i veoma sam zadovoljan sa njom.Nosim je prelomljenu sa napetim petlicima,sigurno i brzo.U lovu cekanjem petlice napinjem tako sto prvo pritisnem okidac nategnem petlic pa pustim okidac,skroz necujno.

Hunter forever
 Jel moguce da se puska napne pa da se onda preklopi pa cim izleti divljac samo se zaklopi i booom.???
marka Engleski poenter marka

nemeza
 Sniper Hunter evo jedne za tebe
i55.tinypic.com/fwpr1d.jpg
i54.tinypic.com/2uzwn6b.jpg
samo što je u kalibru 16/65.

aca
 ja mislim da je moguce hunter forever

Skoči na forum:

Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 14
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,451
Najnoviji član: Hanoverski k...

Poslednje vesti
U LU "Šumadija" Kragujevac
Otkazana manifestacija Lovac i pas
УОЧИ ПОЧЕТКА ЈЕСЕЊЕГ ЛОВА - ЈОШ ЈЕДНО ДРУЖЕЊЕ ...
PRVENSTVO VOJVODINE ST. HUBERT 16.11.2024. RISTOVAČA
Lovačka slava - Sveti Jevstatije

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 12.12.2023. 23:19

Planirao sam da polozim za dozvolu za pusku ali ja nosim naočare pa me zanima da li ja mogu da prodjem lekarski pregled pozdrav

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

63,964,379 posete www.srbijalov.com