Kakve slike,da ti pamet stane!Al mi zasmeta jedno.Kakve veze ima SPECNAZ i ostalo sa ovom temom?!Svi mi koji smo koje gde bili,niti pricamo niti to pominjemo.Dosadasnja iskustva su mi da to rade samo oni koji su tamo zeleli da budu,a nisu.......
Opomenut si, da paziš šta pišeš.
Srbijalov Admin Tim
Sad kad sam se smirio vidim da sam pogrešno pročitao podatak u tvom predstavljanju. Ali bez obzira koliko godina imaš, ne poznaješ me i nemaš pojma gde sam bio i šta sam radio. Mani me se čoveče i ne diraj me gde sam najtanji.
Pozdrav dragi kolega Simo 74 , lepo si mi nagovestio da ces posetiti ovaj kraj .Bravo za uov. Moze li neka lovacka prica ... Nismo svi u prilici da putujemo
Ukratko. Za ovaj lov sam se odlucio kada sam video prirodu na fotografijama, i naravno tura. Posto zivim u Rusiji prilicno sam lako organizovao lov.
Severna Osetija je dosta rizicno podrucje po pitanju terorizma, ali sve je bilo ok. Lov je organizovan jako dobro, i dosta je zahtevan. Vodici su profesionalci koji prate kretanje divljaci, i uspeh lova je izvestan.
Oruzje karabin Tika 30.06, optika Doctra, koji sam tamo iznajmio.
Trofej 9 godina.
Planiram da idem tamo ponovo oko 20-tog Novembra 2015.
Bravo Simo, ipak kada pogledam ovu strminu malo me zabrine.. Jeste da ovde idemo sa drugarima na skoro nemoguc teren, (strmo, gust podrast, bor, jele, paprat..Ali ovo je stvarno ekstermno)
Nadam se da ces nam opisati jos neki lov iz Rusije (sada je nesto drugacija situacija te supruge nerado dopustaju da se ode ... Svaka cast .
Podunavac kaže:
Ma i ja sam čuo da je ta divljač prilično "divlja", mađutim nažalost nisam imao prilike da lično utvrdim činjenično stanje. Osim neke "uvezene" u Krajinu 90-ih godina. Ali sam imao lepog druženja sa našom ruskom braćom iz specnaza i desantnjika iz sastava UN-a. Sve priče o njima su istinite. Slični su nama srbima, samo još više piju.
ti njihovi specijalci su samo navikana šaka jada ... viđao sam ih po bršadinu, marincima i mirkovcima... a da su pijanci...e to jesu !
Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.
MilanO Offline
· 15.10.2024. 05:38
Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6
tomo vrbas Offline
· 01.01.2024. 19:30
Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻
Planinko011 Offline
· 01.01.2024. 17:21
Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).
slavaplana Offline
· 15.12.2023. 13:46
Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo što to trpimo.
Stevo Kuzmanovic Offline
· 14.02.2023. 09:13
Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?
Stevo Kuzmanovic Offline
· 14.02.2023. 09:10
Pozdrav svima..
Anita Randjelovic Offline
· 11.02.2023. 15:09
Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?