milols_lovac_ostrovac kaže:
Evo jos slika od juce..!Beli u marci na fazanku..!
Pozdrav Miso,svaka cast za Belog,prelep je bas krupan i veoma dobar marker. Sto se tice prepelica blago se vama Moj je promarkirao pre neki dan ali napravio sam pauzu dva dana,jutros mu stavio frontline i necu ga izvoditi danas i sutra a posle krecem sa izvodjenjem
samo uzmi stene od dobrih kerova,malo strpljenja i neces se sigurno pokajati! mada mozes i kao ja,koji sam uzeo stene od kerova koji nemaju pojma u lovu,lose odgajeno,pa ti trebaju celicni zivci,i meseci tvrdog rada da bi licilo na nesto
Ja sam vec zagovorio štene, ako sve bude kako treba, ponedeljak ili utorak ću ga uzeti.
Roditelji su radni, dobrog nosa, štene je oko 6-7 meseci već sada,
i vođeno je u polje, gde je pokazalo jako dobar nos, i iako je mlado, redovno markira.
Njegov sadašnji vlasnik navodi kao manu to što je neposlušan, ali ne u potpunosti, tačnije, samo kada pojuri za zecom, neće da se vrati. Aport radi sa raznim predmetima, još nije proban aport u lovu.
S'obzirom da sam ja još pripravnik i da ću tek od jeseni da lovim, ima vremena da ker malo naraste, da ga izdresiram, i zajedno krenemo da lovimo, nadam se bar narednih 10-tak godina
Ako sve bude kako treba javljam se ovde sa slikama i počinjemo obuku mene i mog kera!
Carli 9 meseci mrkira fazana.>!
Kolega, jako lep pas.
Ovo štene koje sam ja zagovorio je isto limun boje, i moram priznati da sam malo sumnjao u štene, jer još nisam video na netu takvog poentera, ali sada gledajući slike koje mi je poslao vlasnik, i sliku Vašeg Čarlija,
ovo štene izgleda kao pljunuta kopija vašeg psa, samo malo umanjena
druze znas li mozda odakle je stene i ko su mu roditelji,mozda su u srodstvu.??
Pa ne znam tacno kako mu se zovu roditelji, ali odgajivacnica je u Badovincima, Mačvanski okrug, u blizini Šapca i Loznice, taj čovek koliko znam gaji još i NKD ptičare i još neke pse. Sutra, ili oko 1.maja bih trebao da idem pa ću znati više da ti kažem...
druze znas li mozda odakle je stene i ko su mu roditelji,mozda su u srodstvu.??
Pa ne znam tacno kako mu se zovu roditelji, ali odgajivacnica je u Badovincima, Mačvanski okrug, u blizini Šapca i Loznice, taj čovek koliko znam gaji još i NKD ptičare i još neke pse. Sutra, ili oko 1.maja bih trebao da idem pa ću znati više da ti kažem...
moj ker je pario jednu celu oranz kuju iz okoline pozarevca,ja sam kao prvobirano stene uzeo ovog muzijaka,a ostale je drug prodao istog dana na izlozbi sitnih zivotinja u pozarevcu..pa sam pomislio da nije poreklo odavde.!
nenad_franc kaže:
moram da postavim jos dva snimka,i obecavam da vise necu
u vezi ovog snimka se mozda necemo sloziti,ali po meni je i ovo ljuta zverka
nenade brate imas strasnog kerica,al' si los snimatelj sto posto.,snimas ga sa visine,probaj malo kad pas stoji da mu pridjes sa strane i cucni,snimaj malo s prednjine, da bi kadar bio lepsi..!inace ker ti je masina i lepo se izgradio,sve najbolje u daljem odgoju s njim..!
moj ker je pario jednu celu oranz kuju iz okoline pozarevca,ja sam kao prvobirano stene uzeo ovog muzijaka,a ostale je drug prodao istog dana na izlozbi sitnih zivotinja u pozarevcu..pa sam pomislio da nije poreklo odavde.!
Ovo je zimsko štene, tako da ne verujem da je od tvog kera, jer su ovi što je tvoj ker "opravio" od ranije.
E sad moguće da su sa Čarlijem neki rod (po Požarevačkoj liniji), proveriću sa vlasnikom poreklo roditelja.
Sve u svemu, ja do ovog šteneta nisam znao za braon/limun poentere, i malo me je jeo crv sumnje, ali sada mi je već dosta lakše.
Inače, potrefilo se sve super, štene je zimsko (rekoše lovci ovde na forumu da je to najbolje), a ker stasava baš kada i ja počinjem da lovim!
Do tada trening, obuka i zbližavanje
Stavi neki snimak Čarlija u radu kolega, nemoj da si škrt...da malo vidimo i žutaće u radu
Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.
MilanO Offline
· 15.10.2024. 05:38
Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6
tomo vrbas Offline
· 01.01.2024. 19:30
Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻
Planinko011 Offline
· 01.01.2024. 17:21
Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).
slavaplana Offline
· 15.12.2023. 13:46
Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo što to trpimo.
Stevo Kuzmanovic Offline
· 14.02.2023. 09:13
Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?
Stevo Kuzmanovic Offline
· 14.02.2023. 09:10
Pozdrav svima..
Anita Randjelovic Offline
· 11.02.2023. 15:09
Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?