slavaplana kaže:
Ukoliko bilo ko od clanova U.O. LSCS dodje na proslavu LSV-a kao moralan cin podnecu ostavku na clastvo u U.O. LSCS-a jer ne mogu da sedim sa ljudima koji jedno misle a drugo rade!!
Jednom su nas pustili niz vodu i meni je to dovoljan signal da kad god budu mogli da ce nas zajebati ponovo!!
Svaka cast svima ali princip je princip!!
E moj Slavo, pa beukovic je Tomicu vec nekoliko puta, malo je reci zajebao...
Popović i svita će sigurno doći... Imaju oni (LSS i LSV) mnogo zajedničkog, izgleda i više nego što se čini na prvi pogled.
Koliko ja mogu da naslutim, uskoro će imati i zajednički problem oko članstva i naplate članarine.
Nego, šta ono bi sa parama koje su skupljene od LU za članarinu LSS (200 din. po lovcu), od kojih je LSS prosledjeno samo 60 dinara? Gde je ostatak? Evo već više od pola godine tim parama se ne zna trag - nije valjda da stoje na računu LSV? Reč je o nekoliko miliona dinara (2-3 miliona), koji su se mogli komotno oročavati 6 meseci, recimo, pa uzimati kamata, kao vanredni prihod... A vojvodjanska LU za to vreme grcaju i petljaju da završe finansijsku godinu (u decembru dospeva na plaćanje ostatak 70% naknade državi za korišćenje divljači).
Ja znam ko neće doći na proslavu, inače LSCS nije zvanično ni obavešten ni pozvan.
Bilo bi najkorektnije da LSV i ne uputi poziv ili da to uradi sa zakašnjenjem.
Ako bude pozvan LSS ( popović, tica, đukić,škobić i slični ) nakon svega i svih izrečenih laži u medijima sa njihove strane, ucena povodom polaganja lovačkih ispita u LSCS, falsifikovanja Zapisnika sa smed.skupštine u pogledu članarine i smene Dejan Milkova iz NO i na kraju preloženih rešenja od strane UO LSS u nacrtu Statuta, - to je već vrh licemerja i pogađačke politike.
LSV mora jasno da se opredeli kako i sa kojim ljudima želi da gradi drugačije, korektnije i časnije odnose u lovstvu Srbije.
Ako je tačna informacija o datumu proslave jubileja koristim priliku da sa ovog foruma : ČESTITAM SVIM LOVCIMA VOJVODINE JUBILEJ.
DOBAR POGLED I MIRNU RUKU želi vam elko
Izvod iz Z A P I S N I K A sa 14. sednice Upravnog odbora LSS, održane 26.03.2012. godine u prostorijama Lovačkog saveza Srbije u Beogradu, sa početkom u 13.00 časova.
Milan Pažin kaže:
........ LSV je dobio sredstva po drugom osnovu, vezano za druge programe i obeležavanje lovišta.
Zanima me po kojim osnovima je LSV dobio sredstva od Pokrajinskog sekreterijata i koliko je novca dobijeno po svim osnovima???
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"
"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić
"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"
Izvod iz Z A P I S N I K A sa 14. sednice Upravnog odbora LSS, održane 26.03.2012. godine u prostorijama Lovačkog saveza Srbije u Beogradu, sa početkom u 13.00 časova.
Deda Deja Milkov kaže:
......Svaka čast LSCS, vi možete svaki dan osnivati saveze, ali dok god ne podnesete zahtev LSS, vi ste za nas kao bilo koji šahovski ili drugi klub....
Vid, vid, deda Deje!
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić
"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"
Jesu li to oni "šahisti" oko kojih je igraokad im je prodao "slonovo uvo". Onda su bili BRAĆA ŠUMADINCI - SRCE SRBIJE.
A šta traži "KUPUS - AGA" na UO LSS. Pa on je najuren odande. znači i tamo brine o "ZAKONITOSTI RADA" kao i u LSV.
Ili samo ide što kaže Sremac "da mu dupe vidi puta" i da se slika za novine.
Kad smo kod toga zašto LSV uplati LSS 15000 članarina, a štampa 18000 primeraka lovačkog glasila.
Da ne plaćaju slučajno i iz svog džepaaaaa.
Čuli su čuli za novi predlog statuta, umili će se oni ZDrP-u
Sremac75 kaže: Izvod iz Z A P I S N I K A sa 14. sednice Upravnog odbora LSS, održane 26.03.2012. godine u prostorijama Lovačkog saveza Srbije u Beogradu, sa početkom u 13.00 časova.
Milan Pažin kaže:
........ LSV je dobio sredstva po drugom osnovu, vezano za druge programe i obeležavanje lovišta.
Zanima me po kojim osnovima je LSV dobio sredstva od Pokrajinskog sekreterijata i koliko je novca dobijeno po svim osnovima???
Još važnije: odakle je dobio sredstva? Iz redovnih budžetskih sredstava, ili iz namenskog Fonda za razvoj lovstva?
Ako je iz namenskog Fonda (koji direktno pune lovci svojim uplataama), onda bi neko mogao da pomisli, da je LSV od 'kolača' koji je namenjen za LU dobio deo, i tako praktično konkurisao svojim članovima!
Zbog čega se ne objave javno rezultati konkursa za dodelu sredstava iz Fonda za razvoj lovstva?
Sremac75 kaže: Izvod iz Z A P I S N I K A sa 14. sednice Upravnog odbora LSS, održane 26.03.2012. godine u prostorijama Lovačkog saveza Srbije u Beogradu, sa početkom u 13.00 časova.
Deda Deja Milkov kaže:
......Svaka čast LSCS, vi možete svaki dan osnivati saveze, ali dok god ne podnesete zahtev LSS, vi ste za nas kao bilo koji šahovski ili drugi klub....
Vid, vid, deda Deje!
Ovo ne vredi ni komentarisati; koliko sam ja uspeo do sada da vidim u praksi, deda Deja uglavnom kaže ili uradi ono što Beuković misli.
Kasniji potezi LSV vezani za odnose sa LSCS (polaganje ispita, npr.), govore da ništa nije rečeno ili uradjeno slučajno.
Eeeee Tomice, Tomice...
Kada neko sledeći put pomene 'dvojac bez kormilara' pogrešiće. Ja u tom čamcu vidim najmanje tri osobe, dvojicu iz LSS i najmanje jednog iz LSV! Za Pažina ne znam da li je u igri 'veslanja i preveslavanja', ili samo dodaje vesla?
Ima u tim zapisnicima još poprilično vrlo interesatnih stvari i diskusija, šteta što nisu objavljeni na sajtu LSS, da se lovci vesele i da vide kako se radilo i šta se sve govorilo, i kako uopšte naši 'čelni ljudi' iz svih regiona diskutuju! Posle čitanja nekih diskusija, dobijam jaku želju da se ili počnem žestoko zaHebavati na nečiji račun, ili da se polijem mastilom, izadjem na ulicu i počnem da brboćem ustima!
Izvod iz Z A P I S N I K A sa vanredne (15) sednice Upravnog odbora LSS, održane 17.04.2012. godine u prostorijama Lovačkog saveza Srbije u Beogradu, sa početkom u 13.00 časova.
Slobodan Grdinić kaže:
....Predsedniče, ne možemo sad to da manemo. Izneli ste netačnosti. Za izradu lovnih osnova po Zakonu o divljači i lovstvu postoje rokovi. Godišnji planovi gazdovanja, na osnovu pethodno izvršenog prebrojavanja divljači mi smo uradili rado svojima, Vojvođanski lovac i svi zaposleni u LSV, to smo uradili svome članstvu, je li zabranjeno? To je borba za članove....
Koji su ono rokovi za izradu Lovnih osnova?
Da li mi se čini, ili su lovsi Vojvodine platili u prošlogodišnjoj članaraini (1400 dinara) i 300 dinara za izradu lovne osnove i GPGL?
Plaćeno je znači 300 dinara "Vojvođanskom liscu" doo za "logističku podršku" a godišnje planove su radili i svi zaposleni u LSV-u!
E sad, da li ovo znači da je na izradi GPGL radilo više zaposlenih iiz LSV-a nego iz "VL" doo? (odgovor bi bio jednostavan kada bi znali koliko je u tom momentu bilo zaposlenih u LSV a koliko u "VL"doo)
Ako jeste za čega je plaćeno 300 dinara?
A šta ako su svi koji su radili na poslovima izrade GPGL veš dobijali platu u LSV-u?
Da li je moguće da se onda radilo o "pranju novca"? (300 X 18000 = 4.800.000,oo dinara)
Borba, nego šta....ali za članarine!
Hehehehe, tako su se lepo pridržavali zakona i zakonskih rokova u Vojvodini, da Bog sačuva!
I neko to i dalje toleriše - još i da razumem (ne i da opravdam) toleranciju pokrajinske administracije, ali šta radi republička, kao drugostepeni organ? Nemoj da neko kaže da nisu 'zvanično' znali šta se dešava!
A za čega odoše onolike pare?
Kako bre direktor Vojvodjanskog lovca dozvoljava takve propuste, da se onoliki ugled i renome te čuvene firme ruši preko neuradjenih planskih dokumenata? Šta je preduzeo osnivač VL, da očigledne propuste svoje firme i njenih zaposlenih sankcioniše?
Neko je zagrizao prevelik zalogaj, pa sada ima problem da ga proguta.
I dalje mi nije jasna država, koja sve ovo ćutke gleda.
Nisu ovi izvodi iz Zapisnika novost bar ne za mene, a ni diskusije poput deda Deje.
Voleo bih da neko od savremenika tih i takvih diskusija odgovori na sledeća pitanja.
- Kako to da je tek 2012 godine utvrđeno ( iskorišćeno ) kao adut da LSV nije svoj Statut usaglasio sa Statutom LSS kada je isti donet još čini mi se 2011 godine.
Kakav su legitimitet imali predstavnici LSV u organima LSS ako po tumačenju Statuta LSS od strane popovića, tice i škobića danom usvajanja Statuta LSV nisu bili članovi LSS ( ko ne prihvati Statut LSS ili svoj ne usaglasi sa njim ne može biti član LSS ).
Da li je perjanicama LSS bio važan Statutarni odnos LSV tokom cele 2011 i skoro polovine 2012 godine kada su bili deo iste glasačke ( preglasačke mašine ) ili im je postao važan tek nakon neuplaćivanja članarine od strane LSV i izlaskom iz glasačke mašine.
- kakav su legitimitet imali predstavnici LS KiM sve do smederevske skupštine u telima i organima LSS obzirom da se nisu preregistrovali u roku po Zakonu o udruženjima ( to inače nije njihova greška već službe LSS obzirom da LS KiM nema svoju službu ) a nije se preregistrovao ni sam Savez.
kako to da se neko setio toga tek na smed.skupštini kada je trebalo umanjiti ukupan broj članova skupštine kako bi se na silu došlo do kvoruma ( ni to nije pomoglo da se dođe do dovoljnog broja prisutnoh - kvoruma ) a setili su se kada su videli da Ilija Elezović nije više deo njihove priče i da se otrgao njihovoj kontroli odnosno da ni jedan delegat sa KiM nije došao na Skupštinu LSS.
Toliko o tome, a voleo bih da ipak neko odgovori na prva pitanja i razjasni odnos LSV u tim vremenima ne zbog tih vremena - ona su prošla već zbog budućih da znamo u LSCS gde smo i sa kime smo i u kom pravcu ko ide kada je lovstvo u pitanju.
Siguran sam da je odnose pojedinaca pokvarilo naše prisustvo i veoma srdačan doček - HVALA SVIMA , na sednici Skupštine LSV u Futogu.
Ah, skoro je trebalo da se održi jedan konsultativni sastanak na kome su bili pozvani i predstavnici LSV u Kragujevcu, ( nije bila inicijativa LSCS a čija je neka ostane mala tajna ) na kome bi se dogovorili dalji pravci delovanja.
Pošto je neka tičica to dojavila DrPiću isti pozove i pripreti kolegi i sastanak se odloži.Još uvek izgleda svima nije jasno ko je otišao neslavno u istoriju pa malkice kalkulišu.
Da li je moguće da je sve to zbog struke i nauke, projektića i savetovanja.
ako se neko od Sumadinaca predomisli i ode na proslavu LSV-a na mene vise nemora da racuna posle svega!!
Dosta je bilo igranja i skrivanja ispod belih rukavica i sedenja na dve stolice!!
Hvala lepo sa srecom proslavite praznik ali JA ne ZELIM vise da bilo na koji nacin dajem podrsku PAZINU i BEUKOVICU jer vise od 2 god kritikujemo Beukovica a PAZIN kao hoce nesto da promeni ali i dalje ista prica sa istim ljudima!!
Nije Beukovic kriv sto se vratio u igru iz koje realno nikad nije ni otisao samo se malo zaklonio iza PAZINA da uzme predah pred odlucujucu bitku iz koje se nada da izadje kao predsdnik ponovo!!
LSS i LSv je medjusobno vezan proektima,parama,neraskidivom vezom gde su VOJVODJANI zarad mira i privilegija finasirali LSS sa 60din a SUMADINCI po 10 i vise puta vise i kao mi smo svi isto i svi smo LSS????????????
To je realnost od kako kazu SAHOVSKOG KLUBA koji kako stoji dade MAT protivnicima pa neka sada objasnjavaju svom clastvu gde su pare i kako se trose!!!
Lovcima iz Vojvodine cestitam a da neznam sta da im cestitam kad LSV sve njih kosta kao SVETOG PETRA KAJGANA da su i LSS male mace za Vojvodjane oko para koliko se trose!!!
TRAZILI STE, GLEDAJTE A I BIRALI STE PA TRPITE !!!
Slavo druže ni jednog trenutka ne tvrdim da nisi u pravu. Ali složićeš se i Ti da LSV nije Beuković pa ni Pažin niti to treba poistovećivati kao ni da je Tomica, Ti, ja ,LSCS a da je popović i tica LSS.
Radi se samo o predstavnicima za koje će pravi sud dati sami lovci u narednim periodima.Neko će izaći čista obraza a neko neće smeti da se pojavi na bilo kom lovačkom skupu.
Proslava jubileja 90 godina nije ničiji rođendan, to je jubilej svih lovaca Vojvodine u čiju je istoriju utkano mnogo časti, samopregora i samoodricanja.
Mutna voda sa sobom donese i što ne bi trebala ali ga i odnese i niko ne zažali za tim.
Treba promeniti odnos sa pojedincima ali sigurno ne treba neudostojiti lovce Vojvodine i ne čestitati im jubilej vredan pažnje.
Lako je porušiti ali treba graditi, ne kolje se bik zbog kila mesa.
Jubilej je i Lalin, Sremčev, Inđijančev pa zar oni ne zaslužuju da tog dana budeš njihov gost.Sa nekime se izgrliš kao sa bratom a sa nekim na način kojim mu nedvosmisleno pokažaš da nisi zadovoljan, da te izneverio.
Elko, druže: Slava je moj gost kad god hoće, to nema veze sa jubilejom. I svaki drugi kolega lovac forumaš koji je bio u NS i javio se, je bio dočekan makar na kafu.
Deklarativna je priča koju mi plasiraju iz LSV: 'ovo je i vaš savez, možete da dodjete kad god hoćete'; to ne pije vodu, jer nema pokriće u delima. Ja na to samo mogu da odgovorim 'Srbijalov je i vaš lovački forum, pa što ne napišete nešto i ne pojasnite svoje poteze?'.
Mnogo sam ljut i razočaran ponašanjem i načinom rada u LSV. A posebno sam razočaran, zato što sam posle izbora očekivao više, i zato što je to bilo obećavano! Kako ja vidim, ništa se nije promenilo! U stvari, jeste, promenilo se, ali na gore: članarina je 1400 dinara, firma 'Vojvodjanski lovac' se ugradila u sistem lovstva Vojvodine izgleda na vrlo profitabilan način preko ledja (novčanika) lovaca, informisanje je još gore nego što je bilo, uprkos kozmetičkom postojanju web sajta i onog što se zove službeno glasilo LSV, a koje još od sajma Lorist nije izašlo!
Naravno, sve to debelo plaćaju lovci i njihova LU, čak mnogo više nego što su plaćali ranije! A o divljači niko ni da bekne! Ali su zato tu razni projekti, tu je 'Vojvodjanska vertikala' koja pegla sve.
Priča se jedno, a radi se drugo; igraju se igrice, i kanda se šuruje ispod žita i sa onima na koje lovci sa razlogom dižu glas.
Vladaću se i ponašaću se u skladu sa Kodeksom lovaca, koji izmedju ostalog kaže:
'Član 30.
Lovci su dužni da brane čast, ponos i plemenitu lovačku tradiciju. Bez oklevanja treba sami da razotkriju nezakonitosti ili nemoralno ponašanje svojih drugova i drugih lica, ako se stvar odnosi na divljač, zaštitu prirode ili lovstvo.
Lovac ne treba da se povezuje i podržava osobe ili postupke koji su suprotni moralnim standardima ili zakonu, koji mogu ugroziti prirodu, divljač, genetsku raznovrsnost, ekološku ravnotežu ili su predmet drugih interesa, koji nisu plemeniti i u skladu sa strukom.'
Moje vaspitanje i shvatanje morala mi nalaže, da se u proslavu jubileja LSV, pod ovim okolnostima, ne petljam, mada me niko nije ni zvao, u krajnjoj liniji. Šta ću ja tamo, da mi opet neko kaže da serendam po internetu? Da slušam hvalospeve i govore? Da aplaudiram Popoviću i ekipi iz LSS? Da jurim sa tanjirićem, čašom i čačkalicom i da 'mačujem' po ovalima? Da se kurtoazno smeškam onima koje najviše krivim za stanje u lovstvu? Možda neko drugi ima stomak da to svari, ja ne bih izdržao da ne lanem nešto što se nekima ne bi dopalo.
A i da me neko zvao na proslavu, mislim da bi me na taj dan savladala neka glavobolja, gripa, išijas ili temperatura, pa ne bih otišao, ili bih možda hitno morao 'tetki lek da odnesem'!
Postoji ona latinska poslovica 'slično sličnom teži', koju ne treba gubiti iz vida.
Moguće da ja nisam u pravu - ako neko misli drugačije, voleo bih da mi argumentuje.
Jal kolege, a jel ima neka ekipa koja je raspoložena i dal se uopšte može doći na tu proslavicu onako fino gospodski?? Možda nebi bilo loše da se okupimo i sretnemo, pa da se malo družimo tamo na spensu, onako sve za mule (mada debelo smo mi to platili), a možda nas neko nešto i upita ili čak moža da upoznam mog imenjaka i prezimenjaka??? Ako neko ima želju nađemo se fino ispred Spensa na dan proslave, a znak raspoznavanja SRBIJALOV!!...čisto da se zna od koji smo!! Šta mislite???
..bez obzira na Lalin predhodni post, mislim da kad bi nas bilo nekoliko tamo, da bi i on došao...iako bi verovatno bio malo ROVIT...kao i obično!!
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Kao što Plakida bejaše, čuvši glas
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
Čuvaj me Gospode bože iskušenja
i u pravdi održi me,
da se po zapovedima tvojim vladam
i podari mi plen koji mi i uistinu pripada.
Poštujući tebe, poštujem i tvoje darove,
što njeno veličanstvo priroda ima,
a zavet Gospodu, da ne skrnavim delo
Božjih ruku, dajem i molim
za pušku i mog psa.
Amin.
Bejbe, pa da znaš da bi se moglo onako, fino, gospodski doći malkoc na tu proslavicu, ali imam predlog za Sremca: obuci se onako komplet advokatski, sa sve kravatom i odelcem, tašnicom...pa ta gospoda mogu ti biti jednog dana klijenti, kako je krenulo.
Da li će biti pozvan i Piškać Kolega iz Šida nije u mogućnosti da dođe jerbo je u .
A možda da ga puste odande da primi još neko i to od strane jer Bože moj on je i zadužio.
Ali što reče Zoki, morali bi da okačimo pločice ( Slavo brate pa kad ćeš da mi je pošalješ!!!!! ) pa da se malo "uspijamo" ko Džordž.
ČVRSTINA VERE, ČISTOTA DUŠE, ČESTITOST ŽIVOTA
"Ko sme, taj može. Ko ne zna za strah, taj ide napred" ( Vojvoda Živojin Mišić )
Slavo ne žesti se ovde ima mnogo šale. A na kraju krajeva kome je u ovim trenucima do slavlja neka slavi ako ima šta da slavi , osim ako se ne slavi sramota. Ovo će biti jedinstvena prilika da se vide slepci, a i podrepašima će se pružiti prilika. Kada LU grcaju da podmire obaveze,da namaknu nešto hrane za divljač, novci odoše na muletinu. Baš me interesuje da li je i stavka ulaganja u divljač barem približna cifri koja će otići na proslavu. Samo me strah da im iduće godine neće biti ni 1400 dinara dovoljno da podmire svoje rasipničke afinitete.
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM
Ne znam šta da kažem - voleo bih da vidim snimak sa proslave, kako se jedni drugima onako slatko smeškaju, tapšu po ramenima, nazdravljaju, kako drže govorancije i sami sebi čestitaju kako su uspešni, pametni i sposobni, jednom rečju, bajka od života. Lova je tu, stanje na računu solidno, napunili oni pešadinci, nema da fali! Biće valjda i neka parica od sekretarijata, pa će valjda i Milenko nešto da proturi, ima da bude sve cakum pakum! A ovi što gundjaju samo tu nešto serendaju, jer oni u stvari ništa ne razumeju, samo bi da kvare nešto što tako lepo funkcioniše!
Kako nikom ne pade na pamet da jubilej proslave tako što će umesto na meze i piće pare potrošiti na kupovinu fazana, recimo, koje bi svečano pustili u neka devastirana lovišta? Pa da umesto u odelima i kravatama, budu u radnim odelima i čizmama?
Pa da ih kamere snimaju, da se slikaju dok puštaju fazane kao nekad što su se iz ruke puštali 'golubovi mira'!
Ili da podju do hranilica i solišta i napune ih?
Jeste populistički, jeste reklamerski, ali bar ima neke vajde za lovišta. A i expresno popravlja imidž kod običnih lovaca, obaviš jedno puštanje, i posle si pola godine miran, možeš da radiš šta hoćeš! Tako isto rade političari za neki praznik, Novu godinu i sl.: obidju neke ljude u nevolji, podele im pomoć, ovi zahvalni do neba, a još je najbolje kada dečici u nekim domovima/ustanovama podele paketiće za Novu godinu! Jes' da ih posle obično zaborave, ali utisak ostaje!
Savete ove vrste (PR = public relations) ubuduće naplaćujem!
Ne smeju oni to da urade, jer bi ih mogao neko žešće zezati, kako su ugledne goste (npr. Popovića i svitu) i sebe vodili da rade nešto korisno.
Smešno je da LSV ne sme/neće/ne može da na svoj sajt stavi čak ni informaciju o proslavi svog jubileja, sa programom, i spiskom zvanica! Ali zato je postavljena mnogo 'važnija' info o sajmu lova u Salcburgu, verovatno će Milenko opet biti vodja puta, samo još da 'nahvata' dovoljno putnika za autobus. Toliko o prioritetima! Mani jubilej, daj da se ide po sajmovima, po mogućstvu službeno, uz dnevnicu!
Pre puta obavezno proveriti gume!!!
Ne vredi vam se toliko sekirati.Bez ljutnje.
Režiser je sve već smislio, i svojim "bostandžijama" dao nalog.
Kada bi neko mogao da postavi na ovu temu 10 i 11 stranu list "LOVAČKE NOVINE" br 5 iz maja 2007.godine.
Izveštaj sa IZBORNE SKUPŠTINE LSV.
Bile su dve liste,ideje , koncepcije.. Jednu je obrazložio Miloš Beuković a drugu Milan Pažin. Jedna je bila jača i pobedila. A onda su uvedena nova odlikovanja
Kasnije se manja reka ulila u veću.
Izvod iz izlaganja predsednika LSV Dr Miloša beukovića: "U poslednje četiri godine veoma tesna saradnja sa LSS, što je rezultiralo obostranim zadovoljstvom!" "Veliki akcenat je stavljen na međunarodnu saradnju, a pre svega na posete visokih zvaničnika CIC-a i FACE-a, kao i naše posete sajmovima i izložbama u inostranstvu!" "RAD na Zakonu o udruženjima!!"
Oni već sad jedva čekaju da budu pozvani, zna on to.
Još kada im napiše "da svojim prisustvom UVELIČATE".
ALI IPAK NISU BAŠ VESELI RADE TAJNO
Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.
MilanO Offline
· 15.10.2024. 05:38
Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6
tomo vrbas Offline
· 01.01.2024. 19:30
Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻
Planinko011 Offline
· 01.01.2024. 17:21
Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).
slavaplana Offline
· 15.12.2023. 13:46
Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo što to trpimo.
Stevo Kuzmanovic Offline
· 14.02.2023. 09:13
Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?
Stevo Kuzmanovic Offline
· 14.02.2023. 09:10
Pozdrav svima..
Anita Randjelovic Offline
· 11.02.2023. 15:09
Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?