NESTAJE LI LSS? (Arhiva do 31.12.2013.)
|
Lala |
Objavljen 05.04.2012. 21:33
|
Moderator
Upisa: 11472
Pristupio: 27.10.2009. 17:19
|
Ako LSS hoće da reši problem članarina i članstva, onda mora biti isti aršin za sve.
Ne sme se dozvoliti postojanje dvostrukih kriterijuma.
Sve ovo počinje jako da zamara; plaća se ceh višegodišnjem lagodnom ponašanju, i nerešavanju problema.
Došao sad izgleda djavo po svoje, pa se u ovoj situaciji lako gubi kompas.
Bogu 'fala, što sam Lala
|
|
|
|
slavaplana |
Objavljen 05.04.2012. 21:39
|
Lovčina
Upisa: 3536
Pristupio: 07.07.2010. 10:48
|
Ovo treba objaviti u novine sta rade pojedinci!!!Dva coveka zakopase LSS zarad svojih interesa!!!!Skobu necu da zaboravim jer on iz pozadine diriguje Popovicu kako ce i sta ce pa kad se stekne prilika da dodje na njegovo mesto kako cujem!!! |
|
|
|
slavaplana |
Objavljen 05.04.2012. 21:42
|
Lovčina
|
Od kad je ZORAN DR. POPOVIC nazvao resorno Ministarstvo da javi da krece sa pokretanjem postupka oko raskida ugovora za lovista u Ministarstvu je VAREDNA SITUACIJA !!!!
Svi stoje MIRNO od tog trenutka kad je nazvao i cekaju komandu "NA MESTU VOLJNO" da konacno odu svojim kucama!
To su oni isti sto Popovic DR. Zoran pokusava da kod njih zakaze prijem vec 2 godine !!!!
Oni koje je toliko" HVALIO" i terao LOVCE i UDRUZENJA da dizu BUNU protiv istih.
KAko kaze LSS je izasao iz te bitke kao POBEDNIK !!!
Ja imam informaciju da ce ga primiti ali tek 2065god i to ako bude UPORAN sa zakazivanjima!
Ako bude UPORAN u svojim zahtevima mozda se ovi i sazale i ponovo daju na gazdovanje LSS lovista kako Popovic DR. Zoran najavljuje u LOVACKIM NOVINAMA I U ZOVU u svom intervju-u!!!
Mozda se i sazale ali posle 2065god.!!! |
|
|
|
Gedza66 |
Objavljen 05.04.2012. 21:52
|
Veteran
Upisa: 740
Pristupio: 15.02.2011. 19:45
|
Gosn. Tico, šta reći a ne zaplakati.
Kaže Statut LSS (još uvek važeći) u čl. 18. st. 3. nešto o ovlašćenjima ili dužnostima predsednika Skupštine. Treba to pročitati i staviti prst na čelo.
Treba pročitati i Deklaraciju o pravima lovaca, donete pod Markom Ticom još 27.03.2010 godine, kojom su predvidjena znatna prava i slobode lovaca.
Kaže član 10. Deklaracije:" Nijedna odredba ove Deklaracije ne može se tumačiti kao pravo za ma koje udruženje (pa i LSS) ili lovca (pa i Marko Tica) da obavlja bilo koju delatnost ili da vrši bilo kakvu radnju usmerenu na poništenje prava i sloboda koji su u njoj sadržani".
Gosn. Tico, jedan drugarski lovački savet. Lovci nisu nikakvo smeće i ne mogu služiti za isčišćavanje, zato povedite malo računa.
Radnoj komisiji za izradu predloga izmena ili novog Statuta bih predložio da se obavezno uvede i obaveza podnošenja lekarskog uverenja o psihičkoj sposobnosti za sve nosioce funkcija u LSS.
ČUJTE LOVCI!!!ČUVAJTE SE SEBE
|
|
|
|
slavaplana |
Objavljen 05.04.2012. 21:54
|
Lovčina
|
LEKARSKO pa udji na sastanak RADNE GRUPE!!!!
O testu inteligencije JA ne bih ovom prilikom!!! |
|
|
|
Lala |
Objavljen 05.04.2012. 22:00
|
Moderator
|
P R E K A R D A Š I L I S U!!!
Pre izvesnog vremena sam na ovoj temi napisao da treba sesti, razgovarati, i ostaviti mogućnost za častan odlazak nekih ljudi.
Sada vidim da nisam bio u pravu.
Bogu 'fala, što sam Lala
|
|
|
|
slavaplana |
Objavljen 05.04.2012. 22:05
|
Lovčina
|
Kad TICU PAZIN i BEUKOVIC nisu hteli da vide STA RECI!!!!
Ipak je TICA VOJVODJANSKI kadar!!!
Kad njega nece ni u maticnom udruzenju sta reci!!!! |
|
|
|
DakiNS |
Objavljen 05.04.2012. 22:07
|
Admin
Upisa: 10247
Pristupio: 31.08.2010. 09:25
|
slavaplana kaže:
Kad TICU PAZIn i BEUKOVIC nisu hteli da vide STA RECI!!!!
Ipak je TICA VOJVODJANSKI kadar!!!
Kad njega nece ni u maticnom udruzenju sta reci!!!!
Ma oće, oće , ali su pravi lovci pa su čekali da poleti
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM
|
|
|
|
slavaplana |
Objavljen 05.04.2012. 22:11
|
Lovčina
|
|
|
|
|
duskov |
Objavljen 05.04.2012. 22:13
|
Lovčina
Upisa: 1159
Pristupio: 18.10.2011. 23:34
|
Nije moje da se iz Crne Gore miješam u vaše muke. Ali ipak ne izdržah. Pošto je tema: nestaje li LSS, da odgovorim. Kako može nešto da nestane kada ga nema...
imam dosta prijatelja u LD u Srbiji koji pokušavaju da zaštite divljač i organizuju lovstvo na svojoj teritoriji.
Muka i nevolja ali vidim da na ovom forumu ima dosta časnih i hrabrih ljudi koji će učiniti ono što se mora... |
|
|
|
DakiNS |
Objavljen 05.04.2012. 22:21
|
Admin
Upisa: 10247
Pristupio: 31.08.2010. 09:25
|
Mučno kolega vrlo mučno , primetio sam da sve više sarkazma ima u mojim upisima da li je prekipelo ili sam umoran nisam siguran. Mislim da su pojedinci za ginisa. U tako kratkom roku napraviti toliko sr.nja, neverovatno i još im je malo pa nastavljaju. Mislim da ovde na forumu a i u celoj Srbiji ima mnoogo lovaca koji su toliko ojađeni njihovim postupcima da će ih sada terati do sudnjeg dana. Nažalost izmiče im i poslednja prilika da se možda provuku bez Zabele, a oni umesto da je iskoriste idu na još dugoročniju "sigurnost"
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM
|
|
|
|
slavaplana |
Objavljen 05.04.2012. 22:21
|
Lovčina
|
slavaplana kaže:
Da LSS sve vise srlja u propast jeste i cinjenica da su poslata pisma koja dovode sama po sebi do pitanja STA TO RADI PREDSEDNIK SKUPSTINE I STA JE NJEGOV POSAO??????
Da bi i ostalim clanovima bilo jasnije o cemu se radi objavicu skenirana pisma kako bi vecina lovaca videla cime se sve sluzi sadasnji predsednik skupstine TICA!!!
Ja sam se ljudski smejao i nisam mogao da verujem u sadrzinu istog!!!
Ne postize se nista time ako se pojedinci kazne sa 20% manjom platom u LSS kako bi se istima stavilo do znanja ko je GAZDA a ko obican radnik !!!!!
To samo dovodi do URUSAVANJA SOPSTVENOG ugleda i pozicije na kojoj se nalazi sadasnji predsednik ZORAN DR. POPOVIC!!!POSTOVANJE se zaradjuje na drugi nacin a ne REPRESALIJAMA prema radnicima LSS koji nemisle kao ON!!!!!!!
Dokument 1: www.srbijalov.com...
Dokument 2: www.srbijalov.com...
Dokument 3: www.srbijalov.com... |
|
|
|
duskov |
Objavljen 05.04.2012. 22:22
|
Lovčina
Upisa: 1159
Pristupio: 18.10.2011. 23:34
|
Razgovarao sam prije neki dan sa nekim prijateljima iz Užica koji su napravili novo LD pošto su godinama maltretirani od aktuelnog rukovodstva LD.
Koliko sam ih shvatio pristupili su LSS centralnom delu, kako kažu ali ih na tom forumu nijesam mogao naći.
Kada su mi rekli šta sve radi aktuelno rukovodstvo LD u Užicu onda sam se zaprepastio i ove ljude koji su sada većina, makar moralno podržao.
Znam da vam nije lako ali je priča skoro ista u svim krajevima i to mi daje za pravo da vas u potpunosti podržim. |
|
|
|
slavaplana |
Objavljen 05.04.2012. 22:30
|
Lovčina
|
"Kako utvrdjeni zadatak nije utvrdjen",kako kaze TICA pred . NADZORNOG ODBORA,ja stvarno mislim da ovaj covek vise nezna sta radi!!!Ko ovde igra igru i kako ce se ovo sve zavrsiti ja stvarno ne znam i to javno priznajem jer sam mislio da su ovi ljudi malo skolovaniji i pismeniji za ovu materiju kojom se bave!!Sad vidim da se sa dve ruke drza za LSS i da se nepustaju pa makar ostali bez prstiju!!! |
|
|
|
kempi |
Objavljen 05.04.2012. 22:54
|
Stari član
Upisa: 261
Pristupio: 31.12.2010. 13:27
|
Mudro cutim neko vreme, ali nemogu vise, da sam kamen progovorio bih! Danas sam dobio informciju da je predsednik udruzenja Zemun dobio instrukcije iz saveza da ko god bi cepao udruzenje ili ti u okviru istih ljudi tj. clanova osnovao neko drugo mora biti izbacen iz ovog postojeceg.Ja sam bio prvi jos prosle godine kad sam javno rekao da je ostetio uduzenje za 400.00 din time sto je uplatio clanarinu savezu a nije morao.
Sto rece Slava (a sto duze vreme prolazi cini mi se da je u pravu svaku rec)
mnogo su se zaigrali ovi iz saveza.
Da li oni misle da smo mi retardirani, maloumni ili sta vec ja neznam. Da se sve ovo desavau Austriji recimo ni kuce im nebi zalegle za ovo hebanje naroda u zdrav mozak! |
|
|
|
slavaplana |
Objavljen 05.04.2012. 23:10
|
Lovčina
|
OVO SU POTEZI OCAJNIKA!!!!! |
|
|
|
kempi |
Objavljen 05.04.2012. 23:28
|
Stari član
|
Jadno samo to mogu da kazem, bice to tako dok jos ima tih pustih para malo pa ce te posle samo da gledate kako jedan po jedan idu da odnesu tetki lek, i bice ono ko ja , MA JA SA TEM NEM NISTA !! |
|
|
|
Lala |
Objavljen 06.04.2012. 07:32
|
Moderator
|
slavaplana kaže:
Od kad je ZORAN DR. POPOVIC nazvao resorno Ministarstvo da javi da krece sa pokretanjem postupka oko raskida ugovora za lovista u Ministarstvu je VAREDNA SITUACIJA !!!!
Slavo, bilo bi interesantno videti, kada je to Popović zvao ministarstvo da javi to, i uporediti datum sa datumom kada je Tica poslao ono pismo na njegovu adresu.
Obaška, što Tica, koliko ja znam, nije imao odluku Skupštine da inicira pokretanje postupka raskida ugovora.
Ja ova pisma Marka Tice vidim kao pisma jednog čoveka člana LSS; slična pisma sa inicijativama može da pošalje bilo koji lovac koji ima člansku kartu LSS.
Nezgoda je što je pisma potpisao kao Predsednik Skupštine LS, i što se u pismima poziva na statutarna ovlašćenja.
A odluke Skupštine LSS o tome ima ili nema?
Vidim da u pismu Popoviću i Ćeraniću, Tica kaže da se se odmah krene u posao distribucije lovnih karata. Ne znam da li je Tica upoznat sa Obaveštenjem koje je objavila Uprava za šume, vezano za lovne karte? Tamo lepo piše da će distribuciju lovnih karata raditi Uprava za šume i Por. sekretarijat, direktno korisnicima lovišta, u tački 3., tog Obaveštenja. LSS se tu ne pominje, u kontekstu distribucije lovnih karata.
Bogu 'fala, što sam Lala
|
|
|
|
kempi |
Objavljen 06.04.2012. 11:34
|
Stari član
|
Vidis Lalo da sam bio u pravu koje korisnik a ko gazduje, mada mogu se oni zvati kako hoce muza je prestala jos samo da i krava ritne kantu i dragi gledaoci emisija je gotova!!
I jos da dodam za to sto kazes da je Popovic naredio da se raskidaju ugovori sa LU koja ne uplate clanarinu, e to ti je ono plasenje mecke resetom!!!
Ogroman je problem sto je vecina nasih kolega bez kompijutera i interneta inace da znaju svo sto i mi i da su svi obavesteni reforme lovstva u Srbiji bi trajale 10 dana ne duze. Ali tako sporo ide samo zato sto informacije idu od usta do usta i jbg-a |
|
|
|
slavaplana |
Objavljen 06.04.2012. 11:49
|
Lovčina
|
Manija VELICINE i AUTORITETA JE u strucnim krugovima okarakterisana kao vid BOLESTI koja se leci ako se otkrije na vreme!!! |
|
|