Hunter forever kaže:
Hvala na komplimentu. Jesam izvodio sam ga , poceo je da markira sa 7 meseci i desetak dana. Za 6 dana puni 9 meseci Sad sam malo prestao da ga izvodim zbog reprodukcije divljaci Sto se tice Aresa od njega si napravio pravu azdaju , secam se kad si se raspitivao na forumu da li da ga uzmes ili ne i mislim da se nisi pokajao Pozdrav Nenade
ufff,sada jesam zadovoljan,ali je bilo mnogo kajanja i nerviranja! i to bas mnogo nerviranja jer je u svemu kasnio za nekih 3-4 meseca,koliko je imao kada sam ga uzeo! da samo znas koliko sam sati proveo na terenu,a on nikako da proradi! dodje sezona lova ker od oko godinu ipo dana,a ne zna nista u lovu i pored toliko provedenog vremena! ali sad je proradio i srce mi je puno1 markira sve sto nadje,fazana,jarebicu,prepelicu,kornjace i jezeve zeca jos uvek nije nasao na legalo,ali otprati trag kada naidje na njega! prepelicu mi malo traljavo markira,jer voli malo duze da drzi marku,pa se ona izvoce pa ga to zbuni kada je nema! do duse mozda to i nisu bile marke na prepelicu,vec na nesto sto se ranije izvuklo da prodje jedno mesec-dva pa cemo da krenemo sa obukom na prepelicu pozdrav
Ja sam bio pored sudije kad je ocenjivao tog psa i citiram njegove reci :
pas ima kratku zdepastu glavu i da je njuska vidno kraca u odnosu na drugi deo glave a trebalo bi da budu iste duzine i izrazito tanak rep sto je mana.
to su doslovce sudijine reci
Evo i mene da se javim,danas je u moje dvoriste stigla nova nad,inace cerka mog Belog.Nadam se da ce biti osnov mog daljeg odgoja i rada s poenterima..!
Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.
MilanO Offline
· 15.10.2024. 05:38
Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6
tomo vrbas Offline
· 01.01.2024. 19:30
Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻
Planinko011 Offline
· 01.01.2024. 17:21
Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).
slavaplana Offline
· 15.12.2023. 13:46
Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo što to trpimo.
Stevo Kuzmanovic Offline
· 14.02.2023. 09:13
Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?
Stevo Kuzmanovic Offline
· 14.02.2023. 09:10
Pozdrav svima..
Anita Randjelovic Offline
· 11.02.2023. 15:09
Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?