Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Engleski Poenter

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
Anketa članova
Kako rešiti sukob izmedju lovačkih saveza na relaciji LSS - LSV?

Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
36% [20 Glasa]

Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
18% [10 Glasa]

Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
34% [19 Glasa]

Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
13% [7 Glasa]

Glasova: 56
Morate se ulogovati da biste glasali.
Start: 22.11.2018. 17:13

Arhiva anketa
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Engleski Poenter
Hunter forever
 Kolege svaka cast prelepe fotografije.

Lepo je videti ove stence prelepi su Grin
marka Engleski poenter marka

tulipan
 img233.imageshack.us/img233/2614/30044122870601071324100.jpg

Uploaded with ImageShack.us
Poenter-kralj polja

darkolovac
 Od nedelje ponosni vlasnik Grin , a danas prvi put na terenu i posle 20 minuta i prvi fazan Grin
darkolovac priložio:
2012-05-18-170.jpg

tulipan
 Baltazar 12 mes ;) danas putuje kod novog vlasnika u Tursku,srecan mu put Byeimg444.imageshack.us/img444/8475/img20120523154249.jpg

Poenter-kralj polja

tulipan
 Cac Becej 02.06. 2012. Argos Tulipano Cac,Bob,Bog 2Pas vise slika u toku narednih dana!
tulipan priložio:
dsci0102_2.jpg

Poenter-kralj polja

Lala
 Čestitam, imenjače, svaka čast!
Nadam se da ćemo imati prilike da na prepelicama proverimo, da li tvoj poenter radi u polju isto tako dobro, kao što izgleda? Srean
Ubacio sam jednu sliku u tvoj post, a evo još jedne, sa tvog izlaska u ring u Bečeju:
Lala priložio:
dsci0101_1.jpg

Bogu 'fala, što sam Lala Smile

tulipan
 Imenjace,hvala;) Sto se tice prepelica,poziv stoji da dodjes !
Poenter-kralj polja

darkolovac
 Dobro jutro kolege, imam jedan problem, pre 7 dana sam postao vlasnik poenterke stare 12 meseci. Sa prehodnim vlasnikom sam isao par puta da gledam kako radi i pretrazivala je teren ekstra, markirala bez greske, dugo drzi marku... U nedelju stize kod mene, kako je bila malo zapustena morao sam da je ocisti od kojekakve gamadi, stavio zastitu, uhranio i odemo u cetvrtak malo na teren cisto da vidim da li ce da me slusa i sve super, nije isla daleko, pretazivala sve u trku, nasli smo jednog fazana, marka bez greske. Medjutim jutros krenem sa jednim kolegom malo da je pustim po nekim livadama a ona kao da je na izlozbi, sve na maksimalno 10m od mene, setka se, tu i tamo potrci, markirala nekog misa/krticu ili ko zna sta je bilo, totalno drugaciji pas... Sad sta da cinim, da li sam ja kriv za to ili postoji neki drugi razlog

milols_lovac_ostrovac
 Druze dali kuja izgleda zdravo i dali se ponasa normalno u boxu kao i predhodnh dana?Mozda je neki zdravstveni problem ili upala misica ako je izvodjena predhodnih dana...isto vazi i staro pravilo da se pas nikada ne hrani pre izvodjenja u teren,..mozda su to neki razlozi..ne verujem bas da bi se kuja promenila tek tako odjednom,da se skrati bas toliko..

darkolovac
 Nisam je hranio pre izvodjenja, ne znam da li moze da bude do toga ali promenio sam hranu (nije imala da se kupi ona koju je do sad jela)...

Lala
 Polako, kolega, daj psu vremena da se navikne na novo okruženje, na novog gazdu, novi box, nova hrana... Nedelju dana nije ništa. Jednom mom psu je trebalo 2 meseca da me prihvati i da se oslobodi.
I pas je živo biće, koje na promenu reaguje. Treba vremena i strpljenja da se pas prilagodi. Ono što ima u genima će tek onda doći do izražaja.
Ne možeš očekivati da pas ne reaguje na tako drastične promene u svom životu. Samo budi što više sa psom, da te prihvati kao novog gazdu.

darkolovac
 Hvala na savetima kolega. Jedno mozda glupo pitanje ali rece mi jedna stariji lovac (bivsi lovac) da je ne vucem mnogo sa sobom da je ne razmazim :S da li taj savet pije vodu ili...?

Lala
 Pas je čovekov najbolji prijatelj, kaže poslovica. Pa kako da ne budeš što više sa svojim prijateljem?
Treba biti što više sa psom, šetati, poigrati se (bacati lopticu ili štap za aport i sl.). Ali pas uvek mora da zna da si ti gazda, a ne on; ti ga vaspitavaš i upravljaš njegovim ponašanjem. Sto puta ako treba mu ponavljaj komande, i pomozi mu da shvati šta ti od njega očekuješ. Zna pas još kako da se raduje, kada ga pohvališ za uspešno izvršen zadatak, osete psi još kako, kad im je gazda zadovoljan ili nezadovoljan, raspoložen ili ne. Kad oni mogu da shvate ljude, shvati i ti psa.
Ako si često sa psom, samo će se brže i više vezati za tebe, i vratiće ti to tokom lova, kroz zadovoljstvo kada ti odradi divljač.

Jbt., pišem kao pseći psiholog! Grin

DakiNS
 Ja bih recimo postupio ovako. psu ne bih dao jedan dan da jede (da se isprazni malo) sutradan bih došao sa finom klopom ali da mu dajem iz ruke i to postepeno .Daš mu malo klope pa se malo udaljiš, zovneš ga pa kad dođe ponovo malo klope i tako desetak dana prvo u dvorištu da shvati da si ti taj koji hrani, a usput bi ga malo više mazio i češkao , znači podosta vremena provodio sa njim, zatim bi ga izveo, prvo šetnja na povocu nekoliko dana, sa sve usputnim komandama i pohvalama, zatim teren sa što češćim međusobnim kontaktima , najitnije je za početak da shvati ko je gazda i zaštitnik, a samo kretanje po terenu doći će spontano jer je već to radio.
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

tulipan
 Provodi sto vise vremena sa psom kroz setnju,igranje i daj ,mu vremena da stekne sigurnost u tebe,jer mu je verovatno potreban malo duzi period privikavanja!
Poenter-kralj polja

tulipan
 03.06. 2012. Valjevo - specijalka pticara
Black Tulipano Prm stekao uslov za J Ch Srb

Cacib Subotica - Boss Tulipano Prm,Bob,Bog 2 J Bis
Poenter-kralj polja

milos zoric
 Bravo 2Bravo 2

darkolovac
 Kolege hvala na savetima, poslusacu vas pa cemo da vidimo sta ce biti Smile

tulipan
 Cac Becej Argos Tulipano Cac,Bob,Bog 2 Odobreno hvala nasoj Sanji za fotkeByeimg805.imageshack.us/img805/3256/55120341391214529862490.jpg

Poenter-kralj polja

Lala

tulipan kaže:
03.06. 2012. Valjevo - specijalka pticara
Black Tulipano Prm stekao uslov za J Ch Srb

Cacib Subotica - Boss Tulipano Prm,Bob,Bog 2 J Bis

Auu bre ala si zaredjao po titulama!!
Svaka čast!Odobreno

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Engleski seter KINOLOGIJA 1168 13.09.2017. 21:05
Engleski špringer španijel KINOLOGIJA 160 17.02.2016. 21:12
Pudl poenter KINOLOGIJA 8 15.01.2013. 22:44
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 19
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,453
Najnoviji član: hladni

Poslednje vesti
“ЈАСТРЕБАЧKИ ВУK” – 2025. год.
U GREBENCU SE INTENZIVNO LOVI, PONEKO I PECA
Tri velika vuka snimljena na planini u Srbiji
Petrovaradin: Problem u lovištu
PRVENSTVO VOJVODINE

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

· 30.01.2023. 23:30

Zbogom Lalo 💔

64,140,520 posete www.srbijalov.com