Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Sajam u Nišu

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Sajam u Nišu
Tomash
 Slike su odlicne Cvele, samo bilo bi dobro da si napisao malo sta je na slikama.
Ne znam da li sad ima mogucnost da dopises sta je na kojoj slici bilo bi dobro.

Recimo ovi karabini na prilozenoj slici izgledaju extra, jesu to neki Turci, verovatno je i cena manja nego Italijanima?
Tomash priložio:
13_3_1.jpg

PEZ
 JesT da je natpis na nekom stranjskom jeziku al' bi ja reko da su karabincici SauJer-ovi
P.S.

"Da bi bio lovac moraš voljeti prirodu a onda moraš voljeti i vuka jer je on njen najdivljiji i najdivniji dio!"- Duško Sekulić

Tomash

pez kaže:
JesT da je natpis na nekom stranjskom jeziku al' bi ja reko da su karabincici SauJer-ovi

Ne znam koji su karabini, ali sam pretrazivao net, i za ovaj naziv i logo je neka svedska lovacka konfekcija (i to jako dobra!!!) tako da je to samo reklama za brend koji distribuiraju na standu, nema veze sa puskama, a ja se ponadao da su neki Turski karabini, odusevio se, ali shipak. A lepi su nema sta, orahovina je prelepa...

Siroma

PEZ
 Sauer, kolega Tomash, prva dva odozgo su PA S303, a orahovina, pa "spram mlade i vencanica"....i jaCry
P.S.

"Da bi bio lovac moraš voljeti prirodu a onda moraš voljeti i vuka jer je on njen najdivljiji i najdivniji dio!"- Duško Sekulić

Boban
 Vidim ima svasta i za svaci dzep verovatno,mene zanima dali je neko gledao kakve su cene i koi modeli ima sacmarica bokerica u kalibru 20-76, Bereta,Frenci i Browning .

nemeza
 Prva tri odozgo su Sauer 303, a dva donja Sauer 202. Štand je ac CAPRIOLO. Bye

Cvele
 Ja se izvinjavam sto nisam opisao sta je na svakoj slici, mada se u glavnom da primetiti sta je, jer nisam ni ja hteo da mnogo gnjavim prodavce, ima svakakvih ljudi, pitas, pitas, i na kraju nista, a oni te maltene popreko gledaju jbg.... Meni se za srce zalepila CZ USA Mallard 20/76, cena joj je 65.000,00rsd i razmisljao sam se da prodam moju, da dodam novac i kupim je, ali ipak posle toga sam razmislio i odlucio da necu da prodajem moju, a ako budem imao novca nekada naravno da cu kupiti ovu puskicu, tezina joj je 2.9kg, tanka, vitka, ma lepota Smile Ima takodje jedna turska bokerica i polozara u kalibru 20/76 sa mnoooogo lepim gravurama, ali cene su preko 100.000,00...
srbijalov Lov je za mene život =))) srbijalov

PEZ
 Cvele, kakve su cene Marocchi sacmarica?
P.S.

Cvele
 Na zalost cene nisu bile ispisane na oruzju, a nisam se raspitivao...

PEZ
 Odobreno
P.S.

nidzamotocross
 Cena Marocchi PA model SI 12 sa inercionim sistemom je 120 000 dinara, a najjeftiniji model Marocchi bok je 110 000, njih ima samo Super Tane.

Ostalo oruzje isto kao i prosle godine, jedino prvi put drzim u rukama MP 155, ostali modeli isto kao i cene. U ponudi su i neki novi Turski poluautomati, kao u Huglu sacmarice cije cene nisam bas gledao ali nisam odusevljen, klasicne kopije i sminka.

Najvise sam se zadrzao na Franchi Affinity modelu, i kao i do sad, opet se odusevljavam ovom puskom, lagana, lezi, milina. Smile

Odusevljen sam i Sauerovim karabinima na Capriolo standu, svi modeli su vrhunski, ekstra laki i ekstra dobro leze. Bio sam prisutan dok je covek kupovao Blaser R8. Smile

Od municije sve je isto kao i prosle godine, Kanona je najvise izlozila Rio dok je Grof izlozio sve frste Miraz municije. Smile

Sve u svemu, nista bas novo, ribolovacke opreme mnogo vise kao i prethodnih godina. Nista posebno.
''Kao ptica koja je bez krila, Srbija bi bez goniča bila''

Ako želiš da izbegneš budale, ne radi ništa, ne pričaj ništa i budi ništa.

bturjane
 E sad ovako sajam lova i ribolova u Nisu poceo jos u nedelju 9. traje do 13.i niko nista ne napisa ili cak sliku da turi neverovatno znaci ako si sam ne odem nista No no no
ma nasrcu bre rodjo mora se branim,a ti zapadnjaci kvarni su ko muckovi al sam naso pravu pusku AA-12

ssekir75
 е да им га стринке, могли су да продуже до викенд па да одем и ја Besan
ловци су организована наоружана група људи која преко поља, шума и ливада иде у кафану iveli

калибар је "производ" два броја означених милиметримаStari

не пучај шинко док им не видиш беоњачеElmer

matrix23
 Imas vremena kolega, bturjane se zahebo sajam u Nisu je od 09 do 13 aprila ,a ne marta , leta gospodnjeg 2014.
Bturjane izvini.

bturjane
 Jes vala sve sam se pogubio s ovi predizborni smetala vise i sam neznam sta mislim da sajam je aprila Stidljiv
ma nasrcu bre rodjo mora se branim,a ti zapadnjaci kvarni su ko muckovi al sam naso pravu pusku AA-12

ssekir75
 PresreanPresreanPresrean
ловци су организована наоружана група људи која преко поља, шума и ливада иде у кафану iveli

калибар је "производ" два броја означених милиметримаStari

не пучај шинко док им не видиш беоњачеElmer

davidovic6

bturjane kaže:
E sad ovako sajam lova i ribolova u Nisu poceo jos u nedelju 9. traje do 13.i niko nista ne napisa ili cak sliku da turi neverovatno znaci ako si sam ne odem nista No no no

Slika ću Čair, kao najavu Srean

nidzamotocross
 Drugari, sutra počinje sajam, pa bi lepo bilo da se mi koji dolazimo okupimo neki dan i izvidimo i upoznamo. Sa Necom92 sam se čuo, on dolazi u petak, pa bi moglo na primer tada, ja sam bez obaveza ovih dana pa mogu uvek. Ssekir75, Cvele, ostale Nišlije pa i oni koji dolaze, dajte da se organizujemo. Smile

Cvele
 Ajde mozemo da se dogovorimo nije problem... ja ne verujem da cu sutra da idem, ali u cetvrtak ili petak bi trebao da idem... Odobreno

nidzamotocross
 Ja ću i sutra, a verovatno još neki dan, tako da nije problem da bude petak. Odobreno

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Sajam u Novom Sadu LORIST LOVAČKI SAJMOVI 769 07.10.2024. 14:02
Beogradski sajam lova, ribolova i nautike LOVAČKI SAJMOVI 89 17.05.2024. 14:07
Sajam FeHoVa - Lov, ribolov i oružje Budimpešta LOVAČKI SAJMOVI 43 20.02.2020. 18:20
Sajam u Kragujevcu LOVAČKI SAJMOVI 247 29.05.2019. 06:57
SAJAM U SALZBURGU LOVAČKI SAJMOVI 53 05.02.2017. 19:07
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 16
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,458
Najnoviji član: gorstak1972

Poslednje vesti
Širom Evrope ponovo će biti dozvoljen sportski lov na grlice, EU ukida zabranu lova
Novosađanin zatečen u krivolovu u selu Divoš
ГОДИШЊИ ПОМЕН
У кикиндском ловачком удружењу ускоро и даме
Lov na vuka i ostale predatore u Bujanovcu 2. februara

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

· 30.01.2023. 23:30

Zbogom Lalo 💔

64,475,360 posete www.srbijalov.com