Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Obuća

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
Anketa članova
Kako rešiti sukob izmedju lovačkih saveza na relaciji LSS - LSV?

Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
36% [20 Glasa]

Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
18% [10 Glasa]

Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
34% [19 Glasa]

Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
13% [7 Glasa]

Glasova: 56
Morate se ulogovati da biste glasali.
Start: 22.11.2018. 17:13

Arhiva anketa
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Obuća
AcaNik
 Прошле године купим чизме са неопраном унутра. Први излазак на патке ове године и отпаде ђон!?
Да су се барем патке појавиле.

Jank

AcaNik kaže:
Прошле године купим чизме са неопраном унутра. Први излазак на патке ове године и отпаде ђон!?
Да су се барем патке појавиле.

Ауууу Ацо па ти си изгледа купио патку уместо чизама.....Bye
Lov je stil mog života...Pas]yoursmiles.org/msmile/animal/m0218.gif

mrwa22250

klaja kaže:
http://www.lovack...acke-cizme
mozda bolje ovako nesto

E ovo je moj izbor za setnju po ataru.Lake,udobne,tople,dovoljno duboke.Naravno da bi bile udobne guma mora biti meka pa je trska i sipak za njih smrt,ali ko sto rekose kolege,fleke pa udri.
P.S.trenutno cepam peti par ovih cizama ali mi se nikad nije desilo da nove pustaju voduConfused
Shockdok pametni popustaju,budale zavladase

Podunavac
 Za zimsko doba su čizme sa velikim udelom gume loš izbor jer se noge znoje čim se krećemo u njima. Najbolji je izbor čizma od goretexa ili sličnog materijala koji ne propušta vlagu unutra ali je propušta van. Problem je samo što su takve čizme prilično skupe i cene im se kreću od 100 evra pa nadalje. Ali ko može da si ih priušti mnogo su bolje od gumenih čizama.
Tri prsta 2Kolce

MMilos
 I ja imam Tigar Canada.
Neuništive su.
Mislim da im je ovo 3. sezona. Imam samo jednu fleku i to od ovih polava, nabušio sam ih na nešto u vodi.
Planiram da kupim (iste takve) nove uskoro, a ove da ostavim za kućne potrebe Smile

Svi iz moje grupe ih nose...
Samo je pitanje, da li su ove nove serije jednako dobre...
Inače, ovde na linku sa skuplje malo...kod mene ih ima po 3000din.
Inače, ima i verzija bez postave...nešto je jeftinija.

aca81
 Mislim da su kod mene oko 2500 ali nisam siguran,te iste su meni izdrzale 4 godine lova,povremenog ribolova i pecurkarenja Smile
ps. moram da hvalim moje sugradjane
DOBAR POGLED

aca81
 Prosle godine sam u poljo. apoteci kupio neke plasticne izlivene cizme za 600 din. i vrse mi poso preko leta evo vec drugu godinu,jest da nemam vise nijedne dlake na cevanicama i listovima ali nema veze Smeko
DOBAR POGLED

DakiNS

aca81 kaže:
Prosle godine sam u poljo. apoteci kupio neke plasticne izlivene cizme za 600 din. i vrse mi poso preko leta evo vec drugu godinu,jest da nemam vise nijedne dlake na cevanicama i listovima ali nema veze Smeko

Crni Aco pa ti kupio čizme za depilaciju , da nisi u toj radnji i gaće kupovao?HaHaHa
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

darkon
 Ja sam tri zime nosio neke Maršalove čizme, koje sam uzeo i na nekom popustu, pa bile izuzetno povoljne. Spolja gumene, ali masivnije, a unutra uložak neki deblji, i radile fino posao za čekanje po hladnijem vremenu, ali za neko duže hodanje i nisu baš pravljene, ali pare koje sam dao isplatile su u potpunosti.

Prošle zime sam rešio da uzmem nešto kvalitetnije, pa sam pazario Planiku "EPIR", deluju kvalitetno na oko, a i izuzetno su udobne, a s' obzirom na cenu bilo bi glupo da je drugačije. Naravno tople.... Videćemo koliko će one trajati...

Što se tiče gumenih čizama, meni u proseku traju 6 meseci, tako da godišnje otprilike moram da kupim 2 para, probao sam razne modele, ali priča ista, mada dosta i hodam u njima...

aca81

DakiNS kaže:

aca81 kaže:

Crni Aco pa ti kupio čizme za depilaciju , da nisi u toj radnji i gaće kupovao?HaHaHa

Sad pored ove parade ima dobro da zarade......jos se i rimujeSmile
DOBAR POGLED

Neca92
 http://www.lovack...00x550.jpg
Ovaj model da zaobidjete u širokom luku! Ni celu sezonu mi nisu izdrzale, a nisu baš jeftine! Mnogo su krute, pa se lome dok se hoda u njima, pa čak i kad se stoji!
Evo i slikovito ovo o čemu pričam, baš na tim prevojima je guma ispucala:
Neca92 priložio:
10653463_10203353601859549_7958712811788108082_n.jpg

Lovac nije ko vino ne pije i ko ide planinom samo da ubije!

Podunavac
 Što se tiče Tigar čizama ja sam 4 sezone nosio model Hunter sa pertlama celom dužinom sare. Bio sam zadovoljan sa njima. Ove godine su se izribale od hodanja kod članka na levoj nozi i sad tu pištaju vodu. Inače isam išao u njima i kroz trnje i strnjiku i svuda, i nikada se nisu probušile. To je ovaj model.
http://www.intern...mp;broj=42

Prošle godine sam kupio novi model Tigar čizama sa zatvaračem sa strane Ultra. Nosio sam ih prošlu sezonu i veoma sam zadovoljan sa njima. To je ovaj model.
http://www.intern...mp;broj=42
Tri prsta 2Kolce

klaja
 Meni kod modela Tigar Hunter desna pukla na par mesta a leva nigde. Dali je losij materijal ili zbog silnih pogona nemam pojma.Sad za ovu sezonu planiram da kupim nove ali neznam sta bi uzeo,ako neko prodaje desnu neka se javiROFL
B)Opsta situacija je dobra.Neprijatelj se povlaci na svim linijama.Vojvoda Zivojin Misic

sheytan
 Imam ja, br. 41! Odgovara?
novi način otvaranja tema je bzvz... Sad

DOBAR DVOGLED!!! iveli 3

http://www.youtube.com/watch?v=GOzgvb4hc5U

mb-bb
 Cizme Tigar canada.sam nosio skoro godinu dana na farmi kad sam radio kao veterinar. Prije toga sam nosio neke plastikanere i poceli su me tabani boljeti sve dok nisam uzeo canada cizme. Jako ud9bne i izdrzljive cizme. Jos uvjelk ih imam ali su sad postale porozne. Kasnije sam dobio tigrove neporenske svjetlo zelene. Isto udobne i tople cizme ali im je mana sto su jako mekane i na desnoj imam dve fleke sto sam zapeo za granu i zacjepio ih. Jos uvjek ih nosim sad vec trecu sezonu ali sam isto dobio tigrove neoprenske tamno zelene sa metalnom plocicom u djonu i samo jednom nosio tako da cemo vidjeti ove sezone kako ce se pokazati...
Svaka budala ima svoju srecu u zivotu, a ja imam lov...

Podunavac

klaja kaže:
Meni kod modela Tigar Hunter desna pukla na par mesta a leva nigde. Dali je losij materijal ili zbog silnih pogona nemam pojma.Sad za ovu sezonu planiram da kupim nove ali neznam sta bi uzeo,ako neko prodaje desnu neka se javiROFL

Teško ćeš ti za svoje nožurde naći broj. Imaš stopalo ko Jeti.Grin A to što si ih probušio nije nikakvo čudo. Stalno negde zapinješ i padaš. A pošto si dešnjak onda je normalno da ti je desna pre pukla.ROFL
Tri prsta 2Kolce

golf071

Podunavac kaže:

klaja kaže:

Teško ćeš ti za svoje nožurde naći broj. Imaš stopalo ko Jeti.Grin A to što si ih probušio nije nikakvo čudo. Stalno negde zapinješ i padaš. A pošto si dešnjak onda je normalno da ti je desna pre pukla.ROFL
Meni je prosli put kad smo lovili zajedno dao cipele.Ja svoje cizme zaboravio da ponesem ostale mi u garazi.Mogao sam i ruksak da stavim u cipele.HaHaHa
Novine

Neca92
 Je l' zna možda neko da li se ovi modeli čizama u Tigru još uvek proizvode?
http://www.tigar....&lg=sr
http://www.tigar....&lg=sr
Ja u Kruševcu i Aleksandrovcu u Tigrovim prodavnicama ne videh ovakve modele, odnosno samo par od ovih prikazanih... Hmmm
Treba da kupim čizme, ali izbegavam one nove Tigrove modele od pre par godina, previše krute i nisu mi trajale ni celu sezonu...
Lovac nije ko vino ne pije i ko ide planinom samo da ubije!

nidzamotocross
 Neco, ove na pertlanje izbegavaj. Imao sam dva para različitih modela i otišle u roku od par meseci. Ja nosim najobičnije, tamnozelena boja, uži kalup gore plastična kopča za zatezanje. Evo već je treća sezona kako ih nosim (preko cele godine). Da li sam imao sreće ili je taj model dobar, to ne znam, jer jedini u grupi imam takve, a samo mi one odgovaraju zbog oblika stopala.

www.internet-prodaja.tigar.com/Sajt/lovacka/91531.jpg
''Kao ptica koja je bez krila, Srbija bi bez goniča bila''

Ako želiš da izbegneš budale, ne radi ništa, ne pričaj ništa i budi ništa.

MMilos
 Ja se ne bih slozio za Tigrice sa pertlama...
imam Tigar one zuckaste( model Canada, valjda) i ja i jos 4 coveka u grupi.
Meni je ovo drugi par, a prvi je trajao 3 sezone i jos moze da se nosi. Zamenio sam ih samo sto su izbusene od trnja na par mesta pa fleke ruzno izgledaju...ali provereno ne pustaju ni posle toliko vremena - provereno u poplavi proletos.
Sad sam uzeo jos jedne iste i fino odradjuju za sada...

Skoči na forum:

Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 16
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,453
Najnoviji član: hladni

Poslednje vesti
“ЈАСТРЕБАЧKИ ВУK” – 2025. год.
U GREBENCU SE INTENZIVNO LOVI, PONEKO I PECA
Tri velika vuka snimljena na planini u Srbiji
Petrovaradin: Problem u lovištu
PRVENSTVO VOJVODINE

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

· 30.01.2023. 23:30

Zbogom Lalo 💔

64,156,037 posete www.srbijalov.com