Izložbe i utakmice pasa
|
Lala |
Objavljen 18.06.2011. 21:02
|
Moderator
Upisa: 11472
Pristupio: 27.10.2009. 17:19
|
Još jedan forumaš, Vuk71, u ringu, sa svojim psom. Na žalost, nije ostao dugo na izložbi, morao je da žuri, tako da ćemo druženje ostaviti za neku drugu priliku:
Bogu 'fala, što sam Lala
|
|
|
|
Lala |
Objavljen 18.06.2011. 21:10
|
Moderator
|
Još jedan forumaš, sa NOD, naš član Robija. Njegov pas je bio, po mom mišljenju i ukusu (i ne samo mom), najlepši u razredu mladih, mada su i drugi psi bili odlični, ali ovaj pas (Daki ga zove Beban, po rodovniku Boj) je zaista fenomenalnog izgleda, da čovek ne odvoji oči od njega.
Robija, sa Bebanom:
Bogu 'fala, što sam Lala
|
|
|
|
Lala |
Objavljen 18.06.2011. 21:18
|
Moderator
|
E, sad malo o DakijuNS, i njegovoj bretonki Aki.
Moj drug Daki je danas imao pomešana osećanja: prvo je uzeo titulu CAC sa kerušom, a kasnije je usledio talas setno-gorkih osećanja - ali o tome će Daki pisati.
Evo sličice Dakija, sa Akom (levo), i sa kolegom uzgajivačem (desno), čiji je pas bio prvak rase:
Bogu 'fala, što sam Lala
|
|
|
|
Lala |
Objavljen 18.06.2011. 21:25
|
Moderator
|
Evo još jednog mog prijatelja Saleta, čiji pas je moj imenjak - Lala . Pas se takmičio u razredu šampiona, sa još jednim konkurentom u najužem izboru. Opet moram da kažem, da mislim da je Saletov pas zaista šampion (potvrdjen na više izložbi), i da je mogao i ovaj put da 'ladno uzme titulu, ali sudija je imao drugačije mišljenje, iako se dosta dugo lomio oko proglašenja.
Pozdrav Saletu!
Bogu 'fala, što sam Lala
|
|
|
|
mile mladenovo |
Objavljen 18.06.2011. 21:25
|
Stari član
Upisa: 234
Pristupio: 01.05.2010. 23:21
|
Pozdrav Lalo Drago mi je da je druzenje bilo u najboljem redu i licno vam zavidim, jer nisam mogao da dodjem na tako lepo organizovanu izlozbu.Poznato je svima kad to nasa koleginica Sanja organizuje to onda zaista izgleda po svetskom standardu, tako da joj licno sestitam i da dogodine isto tako bude, gde nesmem da omanem da nedodjem
E sad sto se tice sudjenja gospodina Pajkica gde upravo gledam snimke iz ringa od 7FC GRUPE
Gde se ja nikako nebi slozijo sa njegovom odlikom u izboru pobednika kod zenki u PRM gde daje Milanu Ognjenovicu PRM gde mu kuja dva puta leze u ringu i nabija rep pod guzicu, a pritom na primer od atiline kuje izgleda 10 puta losije
Ovako pisem jer sam obadve kuje gledao uzivo i nije mi jasno da pajkic moze tako da odsudi jednostavno cim pas leze i podvija rep u ringu taj pas nema sta da trazi |
|
|
|
Boban |
Objavljen 18.06.2011. 21:30
|
Lovčina
Upisa: 2540
Pristupio: 21.09.2009. 18:04
|
Rodjo,vidim po tvom opisu da je sve bilo Tip Top,cestitke svim ucesnicima i nasim Forumasima,
Uvek moze bolje i uvek se vlasnici nadaju boljm titulama ali kada se svi ti psi pomesaju i stanu na crtu izlaganja tek tada se vidi ko je ko.B)
|
|
|
|
Lala |
Objavljen 18.06.2011. 21:32
|
Moderator
|
E, a sad malo o nagradi za najlepšeg psa vlasnika-člana Srbijalov portala!
Mslm, šta da kažem!
Evo tri prvoplasirana za ovu nagradu (redom):
DakiNS, sa bretonkom, ja, sa dilberom Kastorom, i Bane iz Žagubice, sa goničem.
Šta mislite ko je uzeo titulu najlepšeg psa?
Pa jesam li ja administrator ovde ili nisam?
Da budem iskren, bilo koji redosled da je bio, ne bi bilo greške - ali sudija (Dušan Pajkić) je ovako odlučio! Koliko se Kastor trudio da se pokaže, vidi se po isplaženoj jezičini!
Uzeoooo siiiii peeehaaaarrr Kaaaastooooreeeeee, Kastoreeee, Kastoreeeee
Bogu 'fala, što sam Lala
|
|
|
|
Lala |
Objavljen 18.06.2011. 21:35
|
Moderator
|
Ovako se trči u ringu, na +34 stepena, ako hoćeš nagradu! Da me je sudija naterao još jedan krug, mislim da bih se strmeknuo na zemlju, pa bi morali 'ladnim pivom da me vraćaju u život!
Bogu 'fala, što sam Lala
|
|
|
|
nemeza |
Objavljen 18.06.2011. 21:36
|
Veteran
Upisa: 830
Pristupio: 11.12.2010. 02:10
|
Kolega, nemoj da te čudi takvo suđenje, čim je bio gospodin sekretar na izložbi. Pozdrav. |
|
|
|
Lala |
Objavljen 18.06.2011. 21:38
|
Moderator
|
I za kraj, evo malo slika redjih vrsta pasa, koji su bili na izložbi (ptičari). Evo jedne oštrodlake vižle:
Bogu 'fala, što sam Lala
|
|
|
|
Lala |
Objavljen 18.06.2011. 21:42
|
Moderator
|
I jedan vajmarski ptičar, odličnog izgleda (mada su neki prisutni tvrdili da gazdarica bolje izgleda od psa, jel tako Daki? )
Bogu 'fala, što sam Lala
|
|
|
|
Lala |
Objavljen 18.06.2011. 21:46
|
Moderator
|
Nemeza, generalno, sudjenje na izložbi nije bilo loše. Ja sam izneo svoj utisak i mišljenje, ali nisam ja sudija, jbg.
Moram da vas malo kritikujem i da kažem da mi je jako žao, što nije više vas članova foruma došlo na izložbu, makar i bez psa. Atmosfera je bila odlična, totalno opuštena (ako ne računam par razočarenja u vezi titula), pa smo baš lepo mogli da se nadjemo na druženju. Bečejci su majstori organizacije, bilo je prostora da se okupimo, ali...!
Baklave, posle ručka, da ne pominjem!
Ko nije došao, mnogo je pogrešio!
Bogu 'fala, što sam Lala
|
|
|
|
huntinggirl1 |
Objavljen 18.06.2011. 22:27
|
Lovčina
Upisa: 1169
Pristupio: 17.07.2010. 15:32
|
Hvala svima na čestitkama, Lalo čestitam na pobedi i hendlovanju, svaka čast!!!!!!!!!
|
|
|
|
Lala |
Objavljen 18.06.2011. 22:34
|
Moderator
|
Eeeee jesam ga hendlovao, da Bog sačuva, smota smotani Možda je Pajkić bodovao i moje graciozno trčanje, ono, 'umjetnički dojam'? Ili sam dobio bodove na uloženi trud i proliven znoj?
Blam me bio, kad je ovaj moj šaban postavljen u stav, počeo da se zayebava i da se igra, mislio je da je vreme za igru, ali sva sreća, poslušan je, pa je ukapirao komandu i prestao.
Ja sam lično zadovoljan, jer je Kastor kod mene svega 2 meseca, a obzirom da ranije nije baš bio dobro treniran, ovo je potpun uspeh, kada se sve sabere.
Sanja, još jednom: izvanredno organizovana izložba! Mogu da mislim, koliko je truda, vremena i nerava potrošeno, da ispadne ovako! Čista desetka, za organizaciju, zaista!
A baklave....
Bogu 'fala, što sam Lala
|
|
|
|
zoranp |
Objavljen 18.06.2011. 22:43
|
Lovčina
Upisa: 2484
Pristupio: 13.11.2010. 09:37
|
Lepo nema šta!!! Sve čestitke domaćinima, učesnicima i naravno pobednicima!!!
Šteta što nisam mogao doći da se družimo, ali što kaže Mile..ako Bog da, dogodine nemože da omašimo!!!B)
Puno pozdrava !!!B)
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Kao što Plakida bejaše, čuvši glas
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
Čuvaj me Gospode bože iskušenja
i u pravdi održi me,
da se po zapovedima tvojim vladam
i podari mi plen koji mi i uistinu pripada.
Poštujući tebe, poštujem i tvoje darove,
što njeno veličanstvo priroda ima,
a zavet Gospodu, da ne skrnavim delo
Božjih ruku, dajem i molim
za pušku i mog psa.
Amin.
|
|
|
|
Lala |
Objavljen 18.06.2011. 22:46
|
Moderator
|
E, još da ne zaboravim, a jako je važno: bilo je organizovano i takmičenje u baby handling! Dečica su izvodila pse u ring, meni je bilo sjajno videti, da su klinci vrlo ozbiljno shvatili zadatak, i da je ceo defile desetak dečaka i devojčica bio baš onako dirljiv! A vrhunac je bio, kada je devojčica koja je pobedila, kao nagradu, pored pehara, dobila štene bretona, uzela ga na ruke, a štene je lepo 'poljubilo' i liznulo po obrazu!!! E tako se stvaraju budući kinolozi! Ta deca teško da će zaboraviti doživljaj! Još jedan detalj, koji govori koliko se vodilo računa, oko svih finesa na izložbi!
Danas sam takodje saznao, da LU Bečej organizuje i lovačke dane, mislim da rekoše negde krajem jula ili početkom avgusta.
DOLAZIM OBAVEZNO! Makar i nepozvan
Bogu 'fala, što sam Lala
|
|
|
|
nemeza |
Objavljen 18.06.2011. 22:56
|
Veteran
Upisa: 830
Pristupio: 11.12.2010. 02:10
|
Lala kaže:
Nemeza, generalno, sudjenje na izložbi nije bilo loše. Ja sam izneo svoj utisak i mišljenje, ali nisam ja sudija, jbg.
Moram da vas malo kritikujem i da kažem da mi je jako žao, što nije više vas članova foruma došlo na izložbu, makar i bez psa. Atmosfera je bila odlična, totalno opuštena (ako ne računam par razočarenja u vezi titula), pa smo baš lepo mogli da se nadjemo na druženju. Bečejci su majstori organizacije, bilo je prostora da se okupimo, ali...!
Baklave, posle ručka, da ne pominjem!
Ko nije došao, mnogo je pogrešio!
Lalo, moj komentar je bio na post kolege mile mladenovo, verujem da je izložba bila takva kako je opisuješ i sve čestitke koleginici huntinggirl1, samo je interesantno da kad god se pojavi pomenuti gospodin glavonja na izložbi mora biti nekog s...a. Pozdrav. |
|
|
|
canis aureus |
Objavljen 18.06.2011. 23:15
|
Admin
Upisa: 4116
Pristupio: 22.01.2010. 15:41
|
Svaka čast na peharima!
takođe i na organizaciji
(mada je meni Daki izgledao lepo još samo da je posetio frizera- ma šampiJon iz mesta! ali dobro to je za dogodine kec iz rukava)
Svaka čast momci
The best of the World all game caliber 8x57JS
|
|
|
|
suvodolac71 |
Objavljen 19.06.2011. 13:13
|
Mlađi član
Upisa: 38
Pristupio: 09.05.2010. 13:00
|
Juče je održan CAC Bečej i imao sam ogromno zadovoljstvo da posle dužeg vremena budem na izložbi koja je bila besprekorno organizovana i na kojoj je sve funkcionisalo kao švajcarski sat. Sve čestitke organizatoru na perfektnoj organizaciji , odličnom suđenju, odlično uređenim ringovima a ring za BIS je nešto što se nažalost retko viđa na domaćim izlobama, naime bio je aranžiran sa cvetnim aranžmanima i oko njega je bila postavljena ograda od trske, prelepo i ambijentalo. Bilo je veliko zadovoljstvo juče biti u Bečeju. Još jedno bravo za organizatore!
Suvodolac dok je sveta i veka!
|
|
|
|
Sniper Hunter |
Objavljen 19.06.2011. 13:17
|
Moderator
Upisa: 4753
Pristupio: 13.12.2009. 10:00
|