Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Srpski Trobojni gonič

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
Anketa članova
Kako rešiti sukob izmedju lovačkih saveza na relaciji LSS - LSV?

Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
36% [20 Glasa]

Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
18% [10 Glasa]

Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
34% [19 Glasa]

Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
13% [7 Glasa]

Glasova: 56
Morate se ulogovati da biste glasali.
Start: 22.11.2018. 17:13

Arhiva anketa
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Srpski Trobojni gonič
Milos88-Ivanjica
 Moj stenac trobojac
Milos88-Ivanjica priložio:
dsc00117.jpg

Milan J
 Lepo štene ali loše si uslikao. a imamo i konkurenciju auh nas dvoica troica trobojdzija..;)Pozdrav
milan j
Lisica

bracailic
 Pozdrav svima narode.
Slažem se sa Milanom u vezi ove slike, da bi se štenac video lepše mora se lepše i slikati pa onda komentarisati. Ali svakako ima lepu lisu.
Danas je dosta hladno prva najava da zima dolazi.Gledam u pravcu terena ali nikako da zabeli ko će ga znati i kada će. Ne preostaje mi ništa drugo nego kroz arhivu da priželjkujem ovakve trenutke, a onda društvo, trobojci,puška, novi doživljaji i naravno po neka fotka slično ili bolje nego ova.
img641.imageshack.us/img641/6140/zimaz.jpg

Boban
 Pozdrav Braco,nista bez snega zima je zakon.srbijalov

lovdzij@
 Kolege,pa niste sami vas dvojica trobojdzija!Ja lovim sa trobojcima 15 godina unazad.Nekad sam i vodio po izlozbama i utakmicama,dok nisam shvatio na koji nacin se pobedjuje.Moras biti mnogo dobar sa sudijom da bi postigao neki rezultat.No,nije to vise ni bitno,sad samo lovim sa mojim trobojcima.
Lovicu sa gonicima,dok je veka i sveta.I tackaPas

Milan J
 Aaa Kolega imaš i ti što pokazati! dobar pas,lepa glava,dobra dlaka i podlaka,malo ječe beline,ali to mu nesmeta u lovu.B)Bravo 2
milan j
Lisica

lovdzij@
 Hvala kolega,dobar je bio za lov dok mi ga nisu maznuliAngry

bracailic
 Lep pas razvijenih grudi, jesi li se raspitao kako je nestao, sumnjaš li na nekoga. Dokle god ima nade za njegov pronalazak ne treba sedeti skrštenih ruku, naročito ako je pas obecavao.
Ja već nekoliko godina ovde kod mene posmatram analiziram neke stvari. Vidim i kod vas nestaju kerovi a i ovde kod mene, naročito oni koji su dobri za svinje. Pre 4-5 godine iz mog sela a i okolnog nestalo je nekoliko stvarno dobrih svinjara pa jedan period nije ,tek prošle godine je nestalo opet 3 kera i to iz sela ne sa terena.To mu dodje jedan optimalan period kako bi se pojavila nova generacija goniča koji rade svinju. Gledam ove druge što ne vrede ni lulu duvana nih niko ne dira ,ne gube se takoreći niko ne obraća pažnju na njih.
Moram da kažem mamicu im njinu kada ih budemo pronašli ima da gore kao plast sena.Mene strašno iritiraju te kradje goniča iako je moj stari bio na tapeti 2 puta da ga maznu jedina njegova sreća što se ne predaje kod nikoga da ga dira ili hvata inače ko zna gde bi završio.
Znam da ti što kradu su iz naših redova našega društva sa nama idu u lov, problem je samo potvrditi sumnje i upecati ih na delu a to je veoma teško.Čuvaju se oni ali doći će i njima crni petakPalicaPalica

Milos88-Ivanjica
 U pravu ste za sliku,postavicu bolju uskoro.Ja sam do skora drzao samo balkance, a sada sam nabavio stene trobojca od Dragana Vidakovica iz Ivanjice,koji je dosta nagrada uzeo sa roditeljima od mog steneta,pa me zanima vase misljenje o trobojcima kao kerovima,prvenstveno za lov na zeca i lisicu.
Pozdrav
LOV JE Passrbijaloviveli

lovdzij@
 Braco,znam ja i ko ga je ukrao i kako,ali nemogu da udjem u trag gde je zavrsio ker?Iz dvorista ga maznuli,bio miran kao jagnje.A tacno je to da se pretezno svinjari kradu,mada ne beze ni od dobrog zecara.Doduse ove sezone mnogo manje je nestajalo nego prosle.Valjda besparica vlada,pa nemaju kome da prodaju.I ova kerusa mi je nestala u lovu.Tako da sad moram sve iz pocetka.Ako ima neko zensko steno od radnih roditelja na prodaju,neka javi?Ali iskljucivo me zanima rad i samo rad.

bracailic
 Aaaa nebi taj meni spavao ni sekunda u kuću, šetao bi ko mače oko plota jer bi mu jasno stavio do znanja da je on umešan u to pa neka se snalazi kako zna. Kada to pričamo sa običnim ljudima koji ne shvataju koliko smo mi lovci vezani za svoje pse njima je to neshvatljivo i čude se, kažu pa to je životinja kao i sve ostale šta se vežete tako za njih. Sa druge strane meni je to neshvatljivo kao oni to razmišljaju jer ne znaju koliko me taj ker čini srećnim samim tim što ga posedujem i što mi pravi društvo u lovu.
A evo jedne slike na tematiku zekana, moj pas Lisko bogami celih sat ipo ga je gonio i nije odustajao. Nekoliko lovaca je pucalo na njega ali opet se na kraju meni sreća osmehnulaSmileGrin
img231.imageshack.us/img231/7819/zec0.jpg

Uploaded with ImageShack.us

lovdzij@
 Svaka cast kolega.Rekao bih da je dosta tezak teren za gonice na zeca,gledajuci sliku u pozadini?B)

Milan J
 Odličan teren,odlični psi a ekipa na nivou zadatka,čestitke bracaliću.B)
milan j
Lisica

Milan J
 Moj novi pas od 4 god,videćemo za rad,ako sad nevalja onda nikada neće ni valjati.Pozdrav
Milan J priložio:
320-39-2010-11-26-14-30-18-674.jpg

milan j
Lisica

ML@DJ@N
 Milane lep pas sve pohvale.......PasBravo

lovdzij@
 Lep ker.Ovakve trobojce volim,samo da imaju carapice bele,a noge da budu crvene.Bravo 2

dalmatinac
 Pozdrav kolege!Znam kako je kad izgubiš pasa,meni su ga otrovali,bolje da ne znan ko je!Ima san jednu kuju trobojku super kuja,odlični radni pasi i dobro se kreće.Ako ima neko dobrog zečara neka se javi a rado bi štene trobojca!

Milan J
 Pozdravljam,ako nekoga interesuje lov,druženje,l.psi,preparirane divljač,trofeji itd moze me pronaći na facebook-u LOV Ječmenica
Milan J priložio:
125_2422.jpg

milan j
Lisica

bracailic
 Pozdrav svima narode.
Da druže teren je dosta težak za zeca i za svu ostalu divljač, ali imamo mi kerove i za te terene.
Ja najviše volim da se javim kada ima nešto dobro za videti još ako je lep primerak srce mi je puno. Ovog puta ja sam imao tu nesreću da radim ali moja grupa je imala dobar učinak a evo i jedne fotke, pa šta kažete.

blackhunter
 svaka cast za odstrel...lep primerak....pozdrav..
dobar pogled...lovac

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Srpski gonič KINOLOGIJA 1591 17.07.2021. 16:45
Obuka goniča za lov na zeca KINOLOGIJA 464 31.05.2018. 09:45
Srpski Žuti Gonič KINOLOGIJA 133 06.03.2018. 23:53
Posavski gonič KINOLOGIJA 363 25.01.2017. 15:05
Planinski gonič Alpinac KINOLOGIJA 313 13.08.2015. 20:28
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 14
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,453
Najnoviji član: hladni

Poslednje vesti
U GREBENCU SE INTENZIVNO LOVI, PONEKO I PECA
Tri velika vuka snimljena na planini u Srbiji
Petrovaradin: Problem u lovištu
PRVENSTVO VOJVODINE
U LU "Šumadija" Kragujevac

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

· 30.01.2023. 23:30

Zbogom Lalo 💔

64,088,264 posete www.srbijalov.com