Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: TOZ 63

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
Anketa članova
Kako rešiti sukob izmedju lovačkih saveza na relaciji LSS - LSV?

Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
36% [20 Glasa]

Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
18% [10 Glasa]

Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
34% [19 Glasa]

Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
13% [7 Glasa]

Glasova: 56
Morate se ulogovati da biste glasali.
Start: 22.11.2018. 17:13

Arhiva anketa
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
TOZ 63
sheytan
 Ma, ne tvrdim ni ja da je greška, negro da mi JAKO LIČI na Ruse! Grin

iveli 3
novi način otvaranja tema je bzvz... Sad

DOBAR DVOGLED!!! iveli 3

http://www.youtube.com/watch?v=GOzgvb4hc5U

Zeljko92
 Istina Pez udara u desni nego sam rekao da su sistemi nezavisni jer puska moze da se zatvori kad joj napnes oroze posle prelamanja kao odgovor kolegi Canisu.

PEZ
 ^ To moze svakakoOdobrenoiveli
P.S.

"Da bi bio lovac moraš voljeti prirodu a onda moraš voljeti i vuka jer je on njen najdivljiji i najdivniji dio!"- Duško Sekulić

Zeljko92
 iveli

pavlepavlaka
 da pitam da li iz toz 63 mogu da se ispaljuju pojedinacni projektili i pp i iz kojih cevi Smile
А у руке Мандушића Вука биће свака пушка убојита!

Podunavac
 Jedinačni projektili mogu iz obe cevi ali je bolje iz desne pošto je manje čokirana. Pre kupovine jedinačnih zrna proveri dali su namenjeni upotrebi iz punog čoka. PP ti nebi preporučio da pucaš iz leve cevi.
Tri prsta 2Kolce

Podunavac
 Svi jedinačni projektili tipa Brenneke i Gualandi su predviđeni za upotrebu iz punog čoka.
Tri prsta 2Kolce

Zeljko92
 http://rws-muniti...ells.html#!4/180/0

Pavle evo ovde mozes da procitas u opisu Rottwail Exact opis metka gde kaze da ga je moguce ispaliti iz bilo kog coka, sto ne utice na preciznost jer se kugla vodi kroz cev sa dva tanka vodeca prstena, precnik same kugle bez prstenova je manji od precnika duse cevi tako da ne vrsi preveliki pritisak na zidove cokiranog dela cevi.

pavlepavlaka
 na mojoj toz 63 u desnoj cevi pojavila se rdja da li to moze da se skine i da li moze da steti pri pucanju ja sam probao sa svim mogucim cetkicama i nece da li moze da skine to puskar jedan covek mi je reko da probam WD 40

pavlepavlaka

pavlepavlaka kaže:
na mojoj toz 63 u desnoj cevi pojavila se rdja da li to moze da se skine i da li moze da steti pri pucanju ja sam probao sa svim mogucim cetkicama i nece da li moze da skine to puskar jedan covek mi je reko da probam WD 40
da li zna neko Confused

Podunavac
 Neće sići od WD-40 sigurno. Ako nisu skinule metalne četkice (spiralna i klasična) onda teško da će išta da je skine. Verovatno je cev nagrižena. To znači da ima krater u metalu a ne izbočenje od rđe. Tu pomoći više nema.
Tri prsta 2Kolce

pavlepavlaka
 siguran sam da nije nagrizena posto znam kako takva cev izgleda ovo je ili rdja ili neka fleka

DakiNS
 Grin

pavlepavlaka kaže:
siguran sam da nije nagrizena posto znam kako takva cev izgleda ovo je ili rdja ili neka fleka

KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

Podunavac
 Da je rđa verovatno bi spala od čišćenja, a ako je fleka onda nije ništa opasno. Ali ne vidim od čega bi mogla da bude fleka? Odnesi je kod puškara ili nekoga ko se razume u oružje da ti to pogleda.
Tri prsta 2Kolce

pavlepavlaka
 hvala Odobreno

nidzamotocross
 Pavle, ako se ne varam, vec smo o tome raspravljali, i ako se ne varam kolega Neca92 ti je dao najbolji savet. ;)
''Kao ptica koja je bez krila, Srbija bi bez goniča bila''

Ako želiš da izbegneš budale, ne radi ništa, ne pričaj ništa i budi ništa.

pavlepavlaka
 u oruzanom listu pise toz-BM puska je kupljena nova 68 dali to znaci da nije tvrdo hromirane unutrasnje cevi

PEZ
 ^Znaci, a i ne mora da znaci
P.S.

"Da bi bio lovac moraš voljeti prirodu a onda moraš voljeti i vuka jer je on njen najdivljiji i najdivniji dio!"- Duško Sekulić

sheytan
 Ako ti piše BM, onda nije 63, nego BM! Koja NIJE hromirana! Stari
novi način otvaranja tema je bzvz... Sad

DOBAR DVOGLED!!! iveli 3

http://www.youtube.com/watch?v=GOzgvb4hc5U

PEZ
 Treba pogledati pusku, na cevima mora imati vidljivu oznaku da li je TOZ63 ili BM 16, ne treba uvek uzeti zdravo za gotovo podatak koji je u OL upisan kao model oruzja.
P.S.

Skoči na forum:

Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 14
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,451
Najnoviji član: Hanoverski k...

Poslednje vesti
PRVENSTVO VOJVODINE
U LU "Šumadija" Kragujevac
Otkazana manifestacija Lovac i pas
УОЧИ ПОЧЕТКА ЈЕСЕЊЕГ ЛОВА - ЈОШ ЈЕДНО ДРУЖЕЊЕ ...
PRVENSTVO VOJVODINE ST. HUBERT 16.11.2024. RISTOVAČA

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 12.12.2023. 23:19

Planirao sam da polozim za dozvolu za pusku ali ja nosim naočare pa me zanima da li ja mogu da prodjem lekarski pregled pozdrav

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

63,965,513 posete www.srbijalov.com