Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Drugi pišu...

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
Anketa članova
Kako rešiti sukob izmedju lovačkih saveza na relaciji LSS - LSV?

Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
36% [20 Glasa]

Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
18% [10 Glasa]

Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
34% [19 Glasa]

Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
13% [7 Glasa]

Glasova: 56
Morate se ulogovati da biste glasali.
Start: 22.11.2018. 17:13

Arhiva anketa
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Drugi pišu...
Planinko011
 Nista mi nije bilo tragikomicnije od momenata kada su par zadriglih bilmeza za koje znam i sa su krivolovili i da im je meso bilo najveci trofej postajali sticajem okolnosti predsednici LU pa su na sastancima i kafani naizust deklamovali cele citate iz lovackog prirucnika o etici, zastiti divljaci kao Jesenjina da recituju a jedva su ikakve skole zavrsili.
Svaka slicnost je slucajna.
P.S. Da mi ne bude gresna dusa u delu ne mislim da je Sormaz krivolovio nekad vec mi pre deluje i da ne zna da lovi. Neka me Smederevci isprave ako gresim.

Dakisa
 Uzas,kao dete iz treceg razreda da prica
lov je nacin zivota...

@andjelkovic
 U našoj zemlji ništa ne treba da žačudi čoveka, tako je bar u mom slučaju koječega sam se naslušao i nagledao u samom lovstvu.
Za jednu priču u mom matičnom LU mogu lično da potvrdim, jer sam očima gledao krivičnu prijavu protiv jednog člana LU.
Bilo je to pre nekoliko godina, kada je jedan po znacima navoda'' izuzetan član'' jedne lovačke sekcije koja je sastavnio deo LU, uhvaćen u krivolovu. Odnosno ubio je gravidnu srnu, koja je pritom imala dva neolanjena laneta u stomaku, nekoliko dana pred lanjenje-koćenje. Dotični je uhvaćen u tom nezakonitom delu, što bi se rekolo ''korpus delikte'' sa sve ubijenom životinjom, van sezone lova, sam, bez dozvole i van svih normativa, i sa sve lanadima koja su bil pored ubijene životinje onako izvađena zbor obrade životinje. Uhvačen u samom delu sa ubijenom jedinkom, oružjem u ataru.
Dotični je član partije, i naravno sve se zataškalo, i on je i dalje ugledan član LU, upravnog odbora, i na sve strane priča o poštenju, i zaštiti divljači i prirode.
Liično to nikada neću zaboraviti i kad god pogledam tog čoveka osečam gađenje i mučninu, i ne mogu da verujem dokle ljucka psiha je u stanju da ide.
Lov nije naše bogom dato pravo, već obaveza, pa se u skladu sa tim i treba ponašati.

mrwa22250

@andjelkovic kaže:

U našoj zemlji ništa ne treba da žačudi čoveka, tako je bar u mom slučaju koječega sam se naslušao i nagledao u samom lovstvu.
Za jednu priču u mom matičnom LU mogu lično da potvrdim, jer sam očima gledao krivičnu prijavu protiv jednog člana LU.
Bilo je to pre nekoliko godina, kada je jedan po znacima navoda'' izuzetan član'' jedne lovačke sekcije koja je sastavnio deo LU, uhvaćen u krivolovu. Odnosno ubio je gravidnu srnu, koja je pritom imala dva neolanjena laneta u stomaku, nekoliko dana pred lanjenje-koćenje. Dotični je uhvaćen u tom nezakonitom delu, što bi se rekolo ''korpus delikte'' sa sve ubijenom životinjom, van sezone lova, sam, bez dozvole i van svih normativa, i sa sve lanadima koja su bil pored ubijene životinje onako izvađena zbor obrade životinje. Uhvačen u samom delu sa ubijenom jedinkom, oružjem u ataru.
Dotični je član partije, i naravno sve se zataškalo, i on je i dalje ugledan član LU, upravnog odbora, i na sve strane priča o poštenju, i zaštiti divljači i prirode.
Liično to nikada neću zaboraviti i kad god pogledam tog čoveka osečam gađenje i mučninu, i ne mogu da verujem dokle ljucka psiha je u stanju da ide.

Sve to stoji kolega,ali ako i dalje lovi,pa je jos i drug clan UO itd...onda problem nije samo u njemu vec tako razmislja vecina.Prvi korak u ozdravljenju lovacke populacije treba da bude kupovina ogledala,pa kad vidimo odraz u istom......
Shockdok pametni popustaju,budale zavladase

@andjelkovic

mrwa22250 kaže:

@andjelkovic kaže:

Sve to stoji kolega,ali ako i dalje lovi,pa je jos i drug clan UO itd...onda problem nije samo u njemu vec tako razmislja vecina.Prvi korak u ozdravljenju lovacke populacije treba da bude kupovina ogledala,pa kad vidimo odraz u istom......

Slažem se kolega. Problem je u svesti samih ljudi. Oni su pogrešno učeni od početka, i tako sada misle da rade ispravno., a u većini slućajeva su to ljudi, koji imaju 60+ godina, i kad kod neko lađi izađe sa predlogom i rešenjem koje je bolje od njihovog, oni donose nakaradne odluke, i utvrđuju svoj položaj.
Milism da je naš najveći problem ''ma pusti budalu'' i tako kopetentni ljudi se sklone po strani razumni i normalni, a samoproklanovani, i dalje su na položajima preko 30 god, i dalje degradiraju lovišta.
Lov nije naše bogom dato pravo, već obaveza, pa se u skladu sa tim i treba ponašati.

INTERMAKER
 Napad divljeg vepra na čoveka snimljen nadzornom kamerom:

https://www.facebook.com/glasnarodabi...126520228/

Kile_
 jbt pocepo ihh strasno... ovog coveka je bas razbio..a ova zena stvarno nije ona kriva sto je glupa,nije mi jasno sta je izigravala tu na sred puta....
Samo 300 i 4x4

mrwa22250

@andjelkovic kaže:

Milism da je naš najveći problem ''ma pusti budalu'' i tako kopetentni ljudi se sklone po strani razumni i normalni, a samoproklanovani, i dalje su na položajima preko 30 god, i dalje degradiraju lovišta.

Ili sto bi cika Ja rekao u svom potpisu....
Shockdok pametni popustaju,budale zavladase

Lala
 E ja se slatko nasmejao čitajući ovaj članak - Šormaz je moj favorit za šampiona. Samo citat iz članka: - Ovo je vrlo neprijatno, narod će da pomisli da sam neki lopov, da sam uzeo pare s blagajne, stavio u džep i otišao kući. To nije tačno.- je dovoljan da mi izmami osmeh. U pravu si, Šormaz, ali šta ako je narod to odavno pomislio? Eto problema. Hmmm Grin

Pročitajte ceo tekst, klikom na link: https://www.kurir.rs/vesti/politika/3...uje-650000
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

kimi
 https://www.b92.n...id=1387104
U rukama Mandušića Vuka svaka puška biće ubojita

Kile_
 Tuzna vest...u svakom slucaju jedan zivot je izgubljen....
A komentari na istu su....da je cak i zivot jednog lovca nevazna....zalosno
http://mondo.rs/a...lovca.html

Da li neko od nasih kolega iz leskovca zna nesto blize o nesrecnom dogadjaju?
Samo 300 i 4x4

Planinko011
 Mislim da protiv nekih komentatora koji pozivaju na mrznju i ubistvo lovaca treba pokrenuti neke krivicne prijave jer da neki lovac napise bljuvotine kako bi on pobio sve zastitare automatski bi ostao bez oruzja i u pritvoru.

Vuki
 https://www.youtu...e=youtu.be

Planinko011
 https://www.kurir...tnu-istinu

Pa sad tekst nije opsiran ali mi je drago da sam u drustvu u kome je bio Paja Vujisic.
Doduse ne mozes sva kolege birati...

Planinko011
 https://www.kurir...juci-video

Cekam komentare koji osudjuju coveka koji je udarao lopatom svinju

Vuja
 Molim starije kolege za pomoc ako vam nije problem pogledajte oglas

https://www.haloo...4404?kid=1

I odgonetnite mi koji je model karabina u pitanju ker kad sam oglasavaca pitao rece pise u opisu a u opisu pose 8x57 sto je kalibar a ne i model. Tako da ispade da ja ne znam da citam pa da se ne bih dalje objasnjavao sa doticnom osobom molim vas za pomoc.

nenad_franc

Vuja kaže:

Molim starije kolege za pomoc ako vam nije problem pogledajte oglas

https://www.haloo...4404?kid=1

I odgonetnite mi koji je model karabina u pitanju ker kad sam oglasavaca pitao rece pise u opisu a u opisu pose 8x57 sto je kalibar a ne i model. Tako da ispade da ja ne znam da citam pa da se ne bih dalje objasnjavao sa doticnom osobom molim vas za pomoc.

rekao bih m70... nema slike celog karabina...

tomo vrbas
 M 70 ali iz 70-80god tada su ih radili u ovoj nekoj zutoj boji i lakirani kundaci,a ona jednocevka nema veze sa IZ 18.

DakiNS
 https://www.kurir...d-kvantasa
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

tomo vrbas
 Alo bre dokle vise zaCenzurisanoncije stvarno ovo ide iz krajnosti u krajnost!

https://www.blic....cu/qyj4w1x

Skoči na forum:

Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 15
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,453
Najnoviji član: hladni

Poslednje vesti
“ЈАСТРЕБАЧKИ ВУK” – 2025. год.
U GREBENCU SE INTENZIVNO LOVI, PONEKO I PECA
Tri velika vuka snimljena na planini u Srbiji
Petrovaradin: Problem u lovištu
PRVENSTVO VOJVODINE

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

· 30.01.2023. 23:30

Zbogom Lalo 💔

64,140,466 posete www.srbijalov.com