Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Drugi pišu...

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
Anketa članova
Kako rešiti sukob izmedju lovačkih saveza na relaciji LSS - LSV?

Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
36% [20 Glasa]

Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
18% [10 Glasa]

Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
34% [19 Glasa]

Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
13% [7 Glasa]

Glasova: 56
Morate se ulogovati da biste glasali.
Start: 22.11.2018. 17:13

Arhiva anketa
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Drugi pišu...
Kile_
 A bas su kraljevi Grin
Samo 300 i 4x4

kolega_LOVEc
 Iskundaci se coveku pisanija, izgleda.
Okaci ih kolega Daki ovde, ko Pol Rever lampu, i promenise pesmu u komentarima od pre neki dan.Novine
Vim vi repellere licet

DakiNS
 Posle nekoliko komentara pravih lovaca , više se dileje ne javljaju.
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

tomo vrbas
 Ja vam kazem ljudi da lepa rec gvozdena vrata otvara.Znaci nema prepucavanja i svadje vec mi lovci fin i kulturan dijalog smireno i stalozeno to njih iritira i izvodi iz takta.Znaci moramo biti maksimalno skoncentrisani da na svaku njihovu uvredu mi odgovorimo sa lepim i kulturnim demantom ma koliko god da bole njihove uvrede nasa smirenost njih boli duplo vise.Samo ih tako mozemo pobediti da ljudi vide ko su oni,a ko smo mi i ko je stvarno poremecen i bolestan.Strpljenje je majka nase pobede kao na cekanju kada ste bez naglih pokreta i nervoze i uspeh je zagarantovan!I kao sto je neko od golega rekao na forumu zelenih devijanata je napisao "JA SAM LOVAC I PONOSIM SE TIME" mogu samo da zamislim kako ih je to zacnulo u onaj organ sto se kod normalnih ljudi zove mozak!

Vuja
 Kolega apsolutno ste u pravu ljude najvise boli kada na njihovu galamu vi odgovarate sa osmehom i smirenim tonom, tako da to moramo svuda primenjivati.
Jedan koji hoce uvek je jaci od dvojice koji moraju!! Vojvoda Zivojin Misic!!

DakiNS
 Najbolji savet .

https://www.youtu...SYFw52C9Ik
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

Kile_
 http://www.evrsac...ce-po-sumi
Samo 300 i 4x4

tomo vrbas
 A zato ti Kile toliko ides na cekanje i toplu ceku napravio ti bi da ustrelis tigrastu Mariniku?!ROFL

krilas
 Pa sad kolege lovci, koliko sam ja video, ovde se uopste ne radi o tigru! Mislim ....
Siroma

Kile_
 Heheh svasta iz sume moze da izadje Smeko
Samo 300 i 4x4

INTERMAKER
 Ovakvog SNEŠKA BELIĆA još niste videli

Izvor: https://www.blic.rs/vesti/beograd/ova...li/5eq0e9l

vajsmiler
 Zbog takve šale je policija čoveku pretresla kuću, barem tako pisale novine

http://www.infokg...-foto.html
Zec, lisica, jarebica, divlja patka, prepelica, a i golub, i grlica, i po koja komšinica...

SharpShooterSer
 opet lazne vesti Smile

https://www.blic....owsze.html
M48 - 8x57
Browning XPR 243 - Leupold VX-3 3.5-10x50
K98 - 6.5x47 Lapua - Vortex Golden Eagle 15-60x52
CZ527 .223 - Hawke 6-24x56
Browning 425 20/76 cal.
Suhl 127 - 12 cal.
Uherski Brod 585-06 mod 2 16 cal.
AR15 22lr - Falcon 18+ 4-18x44

Planinko011
 Mozda nije za ovu temu ali bolje nisam video.
Naime imam srecu pa u mojoj kablovskoj imam kanal LOV I RIBOLOV na kome se vrte tri emisije razlicitih autora i to Loviste, Price iz lova i hrvatski Lovacki rog.
E sad sjajno je sto sam u prilici da uopste gledam ovaj kanal koji je ranijih godina imao i neka americke emisije koje su bile odlicne ali pola emisije su im reklame.
Ove domace emisije mi malo idu u krajnosti jer je autor emisije Loviste valjda opterecen da u emisiji ima scene odstrelaa valjda i budzetom pa se vezao za dva lovca koji bas ne bi trebalo da budu ugledni primer za mlade lovce.
Naime, na njima je ocigledno da nisu postali lovci pre 40te, garderoba firmirana sljasti ko iz radnje koja trnja nije videla, puske i oprema firmirani ali jedan od njih iritira sa cudjenjem o uzivanju u lovu sitne divljaci a sam je toliko trapav ( i ja sam ali se ne bi snimao) da bi svaki nas lovac iz planine sa 5 godina staza se sit ismejao. I jos kad kaze eto ja srne ne lovim ali da u emisiji imam odstrel- pa snimi je kamerom i ne pucaj mislim se.
Drugi i ima lovackog stofa ali posto je malo nizeg rasta je komican sa izborom karabina duzih cevi koji su takoreci veci od njega a i nekom skalamerijom umesto stapa od koje bi samo gore bilo nosenje streljackog stola i stolice po lovistu.
Ok sada se covek otvorio i lovom u Africi gde je pucao i iz big five ali nekako vise se cinilo da on to zeli trofeje pored kamina u sobi nego zelja i adrenalin.
Iritiran prvim lovcem ccak sam autoru Ostojicu poslao meil sa preporukom da se raspita po LU sirom Srbije nadje neke reprezentativnije lovce a i da se malo osvrne zivom slikom na onaj deo koji se odnosi na razvojni deo gde se grade hranilista, iznosi hrana, prave volijere...
Da nisam lovac utisak bi mi malo bio kao udjem u Supermarket, odaberem delikates i platim.

Emisija Price iz lovista je imala par sjajnih epizoda gde je bilo malo price par iskusnih lovaca, malo rad u lovistu a i nesto akcije iz lova ali se brzo pretvorila u Lovacke novine gde predsednik prica celu emisiju o sjajnim dostignucima na izgradnji lovno tehnickih objekata, remizama ali sa terena slabo.
Bilo je i par lepih prilog o podmlatkarima.
Hrvatski Lovacki rog je slican ovoj nasoj Price iz lovista.
Nazalost Joca Simonovic se negde izgubio a na RTSu ili ostalim televizijama sa nacionalnim frekvencijama ni dnk od lova.

davorcalic
 Bilo je i par lepih prilog o podmlatkarima.

Jedna od epizoda sa podmladkarima, snimana je kod mene u Plandištu... Gost na snimanju bio i naš prijatelj Lala...
Perfektno odrađena epizoda....
Najviše bi voleo da smo snimili serijal sa podmladkom, svaka epizoda nova tema.....
Žena mi Makedonka....ena Shock

sasaruma
 U pravu si kolega,od onog Duxona i onog Caneta mi je muka.Nekad me sramota sto sam lovac kada vidim ko su reprezentativci Srpskog lovstva.Verujem da po nasim pasivnim krajevima ima mnooogo zanimljivijih lovaca,koji bi imali sta da ispricaju.Licno kada sednem sa nekim lovcem od pedeset, cak i vise godina staza,mnogo prijatniji ali mnogo prijatniji je osecaj njih slusati.Eod takvih prica se mogu snimati cak i filmovi a ne da gledam onog Caneta kako stenje kada treba da puca u divljac a uz to covek ne zna da sastavi prostu recenicu.

Planinko011
 Pa zadrzao bih se na trapav i da iskrivljuju sliku o lovu i lovcima. Ipak postujem njihovo opredeljenje da budu lovci a mozda bez njih ne bi serijala bilo.
Samo da autor Ostojic malo sara i nadje bar svaku drugu emisiju nekog lovca dokazanog u svom LU pa ne moraju da odsteele dovoljno i da snime.
A autorima Prica iz lovista da vise idu u atar a da smanje pricu jer i kucanje ceke i hranilista je interesantno a tek divljac koju i ne lovino taj dan.

Vuja
 https://m.faceboo...5440868580

Ajmo da pomognemo koleginici NESTAO PAS
Jedan koji hoce uvek je jaci od dvojice koji moraju!! Vojvoda Zivojin Misic!!

Planinko011
 Uh, uh, za ove praznicne dane trenutci odmora mi presese od emisije Loviste i valjda reprize serijala prica Duxona iz njegove dnevne-lovacke sobe.
Ili su oni reprizirali jednu-dve emisije od 1.01-13.01 ili su nasli da su njegove lovacke price tolike interesantne da bi mu Ezop pozavideo.
Jos sam ja uzeo tv-paket u kome mogu da premotavam emisije u poslednjih 7 dana, pa sam sve pokusavao u svih sedam praznicnih dana u nekih 4-5 termina i svaki put isto lice i ambijent pa nisam dalje ni gledao.

Coveka sam slusao sta prica ranije u dve-tri emisije i ono sto sam cuo da u tri recenice izgovori dve besmislice pa sam digao ruke i odgledam ako vidim da nesto lovi ali bez neke posebne impresije.
Osecaj je malo bolji nego da slusam Sormaza kako prica o lovackim dogodovstinama i etici.
Autoru bi bilje bilo da dodje u bilo koje LU u Srbiji da snimi lov pocasnih lovaca na fazana i dobio bi vise akcije i adrenalina.

Joca Simonovic je imao serijal sa ekipom Bate Ribara ali oko Bate su od 7 lovaca bar 5 vrhunskih, secam se i neke emisije u Bajinoj Basti i jos par ali to ni da repriziraju a ni onog Amera Rendija u cijim emisijama su bile i sjajne emisije kad 2-3 dana ganja neku divljac, smrzne se ko .... i ostane praznih ruku pa ti se bas docara njegovo razocarenje i vidis da lov nije kasapnica.

Meni je komercijalni lov donekle pomogao da se oslobodim viska adrenalina koji smeta pri susretu sa divljaci, uvezbao sam se na krvnom tragu do par stotina metara, a takodje bi mi bio koristan ako bi zeleo mesane kobasice ili jelenski prsut za tu godinu da posluzim prijatelje.
Pri tom sam lovio jedino u lovistu koje nije ogradjeno sa dve strane a odbijao sam revire gde iz sredine vidim i jednu i drugu zicu na kraju vlake.

Ali taj komercijalni lov u ogradjenim lovistima javnih preduzeca, gde te lovocuvar vodi za ruku i bira sta ces pucati po cenovniku, predstavljati kao vrhunski lovacko umece je besmisleno.

Jedino je nezgodno pucati jelena od 5000e sa osecajem da ako ga lose pogodis mozes platiti 2500e a ostati bez trofejaIznenadjen.

kolega_LOVEc
 https://www.youtube.com/watch?v=SILwi...ILwizaP6ek
Vim vi repellere licet

Skoči na forum:

Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 16
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,453
Najnoviji član: hladni

Poslednje vesti
“ЈАСТРЕБАЧKИ ВУK” – 2025. год.
U GREBENCU SE INTENZIVNO LOVI, PONEKO I PECA
Tri velika vuka snimljena na planini u Srbiji
Petrovaradin: Problem u lovištu
PRVENSTVO VOJVODINE

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

· 30.01.2023. 23:30

Zbogom Lalo 💔

64,140,850 posete www.srbijalov.com