Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: NESTAJE LI LSS? (Arhiva do 31.12.2013.)

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
Anketa članova
Kako rešiti sukob izmedju lovačkih saveza na relaciji LSS - LSV?

Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
36% [20 Glasa]

Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
18% [10 Glasa]

Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
34% [19 Glasa]

Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
13% [7 Glasa]

Glasova: 56
Morate se ulogovati da biste glasali.
Start: 22.11.2018. 17:13

Arhiva anketa
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
NESTAJE LI LSS? (Arhiva do 31.12.2013.)
DakiNS
 To i jeste poenta je kolega je imao izvanredne upise. Ispravne korektne istinite! Tako da je sledeći upis i bio prihvaćen kao istinit, a sa druge strane vrlo poražavajući jer je ispalo da po njegovom upisu smo verovali u ljude koji su se počeli iz ko zna kojih interesa baviti trgovinom što nikada nije rezultiralo dobrim za lovce. Tek nakon nekoliko dana objavi kolega upis (posle vrlo žučnih i često likujućih upisa) kojim ispravlja prethodni. Što se tiče tvojih godina , pitaj kolege koji spadaju da kažem u mlađu starosnu grupu da li sam nekoga omalovažio ili ne daj bože uvredio.Nisam jer budućnost gledam kroz vas mlade, ali sa jednom razlikom što prenosim svoja iskustva jer je najbolje učiti na tuđim greškama . Svi mlađe generacije normalno uz ispravno razmišljanje i korektno ponašanje uvek će te imati moju podršku.Taj jaz ili razlika u godinama na forumu ne postoji svi smo jednaki među jednakima.Samo najveća razlika je u iskustvu jer se često desi da primetim da sam više zaboravio nego što je neki mladi kolega do sada naučio ,ali svejedno uvek me raduje kada mogu da pomognem
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

Gedza66
 Čitajući po Facebooku, naiđoh na jedan zanimljiv upis koji me je naterao na razmišljanje i u meni izazvao želju za primenom Dušanovog zakonika (od pre nekoliko vekova) i u našem nadležnom ministarstvu, u našem LSS, u našem LSV, u našem LSCS (u budućnosti) u našim lovačkim udruženjima i u našim lovačkim društvima ili sekcijama.

Pomenuti upis počinje ovako (parafraziram):

poštovani Licemeri

ovim putem vam se obraćam svima bez izuzetaka. Neću pisati velikim slovima vaše titule, imena i prezimena, ime zemlje u kojoj vi živite dok ostali u istoj umiru dostojanstveno bez časti.

vaše Licemerstvo, Gramzivost, Pohlepa, Samoživost, Neljudskost, Samoljublje, Umetnost Prevare, Slatkorečitost Neistine, Laž, Beskrupuloznost, Ironično sprovodjenje pravde, zakona, Bezakonja, Ustavno krojene Prevare, pružanje zaštite kriminalcima, vaša nedodirljivost, vaše izjave u medijima, vaše laži, vaše laži, vaše laži, vaše laži, vaše laži........

da li vas je stid , sramota, kada se ujutro pogledate u ogledalo (ili ste polomili sva ogledala na koja naidjete da ne ostane ni pomen na lepotu), da li vas je strah što će vam najmiliji ispaštati vaše grehe, vi bezbožnici, jude za trideset srebrnjaka ste prodali svoj narod, razapeli ga na krst koji ste pre toga okrenuli naopako I koji vas čeka......................

Razmišljam da li ovoga ima i u lovstvu i koliko bi bilo osakaćenih kada bi se počeo primenjivati Dušanov zakonik?

Kako se car Dušan borio protiv lopova:

"Zapoveda carstvo mi: Po svima zemljama i po gradovima i po župama i po krajištima lopova i razbojnika da nije ni u čijem predelu. I ovim načinom da se ukine krađa i razbojništvo. U kojem se selu nađe lopov ili razbojnik, to selo da se raspe a razbojnik da se strmoglav obesi a lopov da se oslepi a gospodar sela toga da se dovede svezan carstvu mi, da plaća sve što je učinio razbojnik ili lopov od početka i opet da se kazni kao lopov i razbojnik" (iz Dušanovog zakonika).

... Juce je istorija.
Sutra je zagonetka!
Danas je poklon.
...sve me to brine, a vas...?Spavanje
ČUJTE LOVCI!!!ČUVAJTE SE SEBE

slavaplana
 Ove nase LOPOVE u lovstvu bi morali po DEVET puta da besimo !!!

Da budemo sigurni da ih vise nema!!!ROFL

Sremac75

Gedza66 kaže:

poštovani Licemeri

ovim putem vam se obraćam svima bez izuzetaka. Neću pisati velikim slovima vaše titule, imena i prezimena, ime zemlje u kojoj vi živite dok ostali u istoj umiru dostojanstveno bez časti.

vaše Licemerstvo, Gramzivost, Pohlepa, Samoživost, Neljudskost, Samoljublje, Umetnost Prevare, Slatkorečitost Neistine, Laž, Beskrupuloznost, Ironično sprovodjenje pravde, zakona, Bezakonja, Ustavno krojene Prevare, pružanje zaštite kriminalcima, vaša nedodirljivost, vaše izjave u medijima, vaše laži, vaše laži, vaše laži, vaše laži, vaše laži........

da li vas je stid , sramota, kada se ujutro pogledate u ogledalo (ili ste polomili sva ogledala na koja naidjete da ne ostane ni pomen na lepotu), da li vas je strah što će vam najmiliji ispaštati vaše grehe, vi bezbožnici, jude za trideset srebrnjaka ste prodali svoj narod, razapeli ga na krst koji ste pre toga okrenuli naopako I koji vas čeka......................

Razmišljam da li ovoga ima i u lovstvu i koliko bi bilo osakaćenih kada bi se počeo primenjivati Dušanov zakonik?

"Zapoveda carstvo mi: Po svima zemljama i po gradovima i po župama i po krajištima lopova i razbojnika da nije ni u čijem predelu. I ovim načinom da se ukine krađa i razbojništvo. U kojem se selu nađe lopov ili razbojnik, to selo da se raspe a razbojnik da se strmoglav obesi a lopov da se oslepi a gospodar sela toga da se dovede svezan carstvu mi, da plaća sve što je učinio razbojnik ili lopov od početka i opet da se kazni kao lopov i razbojnik" (iz Dušanovog zakonika).

... Juce je istorija.
Sutra je zagonetka!
Danas je poklon.

Brate Gedžo svaka ti čast na ovom upisu!Bravo 2
Nešto jače odavno nisam pročitao i da nije tako dugačko stavio bih ovao iz Zakonika u potpis!
Ne bi on nikada bio Car da nije jako dobro poznavao svoj narod, i da nije znao kako se njime treba vladati!
Eeee....da nam je jedan takav na par godina...."da pobije govna i gotova stvar"!
PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica
PalicaPalicaPalicaPalicaPalica

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M

"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

charuga

Gedza66 kaže:
U kojem se selu nađe lopov ili razbojnik, to selo da se raspe a razbojnik da se strmoglav obesi a lopov da se oslepi a gospodar sela toga da se dovede svezan carstvu mi, da plaća sve što je učinio razbojnik ili lopov od početka i opet da se kazni kao lopov i razbojnik"[/i] (iz Dušanovog zakonika).

... Juce je istorija.
Sutra je zagonetka!
Danas je poklon.

sve,sve ali ovo za gospodara sela je vrh vrhova...
da plati pa besenje...
nema narukvice...emigracije...necu vise majke mi...ej kume zavrsi to...
bravo gedzo za citat..
..............

Jank

Gedza66 kaže:

... Juce je istorija.
Sutra je zagonetka!
Danas je poklon.

Nemojte ljudi ko boga vas molim.....ako se primeni Dušanov zakonik ...nestaće sela...i rukovodstva na svim nivoima....pa koga mi uskoro da biramo....HaHaHa
Lov je stil mog života...Pas]yoursmiles.org/msmile/animal/m0218.gif

Sniper Hunter
 Lepo neko reče treba samo "FIK" igotovo!!!

Lala
 Koliko znam, održana je sednica NO LSS, u sredu (pre tri dana). Zvaničnih informacija naravno nema, ko nas šiša, što bi nas neko obaveštavao.
NO LSS je valjda trebao da predstavi svoj izveštaj o radu organa i rukovodstva LSS, i svoje vidjenje poslovanja saveza. Obzirom na važnost trenutka (kriza u LSS), mislim da je zaista neozbiljno ne objaviti izveštaj NO, ukoliko je on već usvojen!!!
Ima LSS svoj sajt, izvolite, gospodo, ispoštujte statutarnu obavezu javnosti rada, i objavite šta je to NO LSS ustanovio.
Neobjavljivanjem izveštaja i neodržavanjem nastavka sednice skupštine LSS, ostavljate prostor za razne priče, koje su i do mene stigle (da li je manjak u LSS realan, šta se desilo sa sredstvima dobijenim iz Fonda za razvoj lovstva, za projekte koje je LSS planirao, kako je NO ocenio rad rukovodstva LSS, šta je sa načinom trošenja lovačkih para, itd.).
Mislim da lovci više ne treba da kukumavče okolo i da se 'grebu' za informacije; jednostavno, treba zahtevati od organa LSS da informacije objave. Pa neka se ogluše o taj zahtev.
Oni koji informacije neće da objave, ili opstruišu objavljivanje, ili ne daj Bože prikrivaju informacije, zreli su za smenu.
Ne znam više kada će ljudi u LSS shvatiti, da MORAJU da rade po Statutu, a naročito vezano za javnost rada. To je predvidjeno i Statutom, i Zakonom o udruženjima. To mora da shvati što pre i predsednik, i svi ostali organi i rukovodioci u LSS.
Srljaju iz problema u problem, koliko ja vidim.

Godišnja skupština LSS nije završila svoj rad, nisu usvojeni izveštaji o radu, nije doneta odluka o visini članarine, (smeo bih da se kladim da su u debelom problemu oko finansiranja rada), prepucavaju se rukovodeći ljudi medjusobno, da ne redjam dalje... Tu nema ništa više od rada na ciljevima i poslovima, zbog kojih LSS treba da postoji.
Statut LSS se izgleda vrlo komotno krši.
Promenama oko LU i lovišta u Vojvodini, za jedan deo delegata skupštine LSS iz Vojvodine praktično se više ne zna koga predstavljaju (staro LU, čiji su delegati bili, je ugašeno i podeljeno na dva ili više novih LU, a nova LU nisu primljeno u LSS, pa nema delegata). LSCS i njegova LU članice, je izgleda voljom par ljudi, pre svega Popovića i Tice, isključen iz učešća u radu skupštine.
Da li mi uopšte više imamo validnu skupštinu LSS? Ili imamo grupu ljudi, koja se tako predstavlja, a čiji sastav je delom OK, ali delom baš i nije?
Opasno je zabrljana stvar oko godišnje skupštine, i njenog prekida. Najodgovorniji za to i dalje sede u svojim foteljama, i dalje pokušavaju da zadrže status quo, i kockaju se, a glavni ulog je budućnost LSS, mada se meni čini, da oni više vode računa o svojoj ličnoj budućnosti, a ne o savezu.
Ako se ne varam, kolega Elko je član NO LSS. Posle onog 'proklizavanja' vezano za nes(p)retni upis od pre par nedelja, izgleda da je rešio da bojkotuje dalje pisanje ovde, što ne mislim da mu je mudra odluka. Ko radi taj i greši, ne treba se inatiti, a nije mudro ići logikom 'neću ništa raditi, pa neću ni moći da pogrešim'. Evo, ja pozivam kolegu Elko, da nastavi sa svojim pisanjem. Koristiće to i njemu, a i lovcima, a u krajnjoj liniji koristiće i LSS-u i LSCS-u, u čijim organima sedi.
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

Sremac75
 Ma meni se čini da su se upak istalili!

Oluja je prošla i svi će na svojim pozicijama "mirno" da sačekaju rasplet oko onih glavnih izbora!
Nakon toga će se znati ko ima koliku snagu i čije će prevladati!

Aman bre ljudi ako neko ne radi kako treba svoj posao, ako krši zakon i statut, ako je napravio minus od 12 MILIONA, ako....treba ga odmah oterati i pustiti državu ili koga već da ga dalje procesuira.....a ne ovako, svi nevini dok se ne dokaže, a niko se ne trudi da dokazuje...nikom ništa!

Za LSCS :
Ako ste sigurni da je LSS poslovao sa gubitkom od 12 MILIONA šta više imate da razgovarate sa g.dr.Popovićem koji je još i pokušao da vam oduzme lovišta???
Ako je Tica onako grubo prekršio Statut sa onim nalozima šrta više imate da razgovarate sa njim???
Ovo je poruka i za LSV i sve druge koji imaju neku ulogu u lovstvu Srbije!

E tako je to u zemlji Srbiji....ma dok neko ne naebe ovo će nam se stalno ponavljati!
Ko je zasro-nogu u dupe!
PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

Gedza66

Lala kaže:
Koliko znam, održana je sednica NO LSS, u sredu (pre tri dana). Zvaničnih informacija naravno nema, ko nas šiša, što bi nas neko obaveštavao.......................

Neobjavljivanjem izveštaja i neodržavanjem nastavka sednice skupštine LSS, ostavljate prostor za razne priče, koje su i do mene stigle (da li je manjak u LSS realan, šta se desilo sa sredstvima dobijenim iz Fonda za razvoj lovstva, za projekte koje je LSS planirao, kako je NO ocenio rad rukovodstva LSS, šta je sa načinom trošenja lovačkih para, itd.).......................

Za nas i našeg Lalu (u nedostatku informacija sa sajta LSS) par saznanja na ovu aktuelnu temu.

Sinoć (oko 21,00) slušao sam tel. razgovor između jednog mog prijatelja i gosn Tice (Marko) i na pitanje "tičice, kakva je situacija u LSS i dali ćeš uskoro da "odletiš", usledio je odgovor "da, ima sitnih problema ali ništa strašno, sve je pod kontrolom i od letenja nema ništa".

E sad da li je čovek bio iskren ili je u zabludi, pokazaće vreme.

Da li je manjak u kasi LSS realan? Ljudi često permutiraju brojeve. Postoji mogućnost da je prikazani manjak od 12,000,000.- dinara u stvari realnih 21,000,000.-. Ljudski je grešiti, zar ne.Vaistinu
ČUJTE LOVCI!!!ČUVAJTE SE SEBE

slavaplana
 To TICA MISLI ali nije obavesten!!!Letece i on i Popovic !!!!!!

Indjijanac
 Slavo da neslave praznik rada kad se sve utišalo na ovoj temi
IndjijanacĆIRKO PA JEL TI NEZNAŠ DA U INDJIJU IMA DJUNGLA?
http://www.youtube.com/watch?v=vOipjp...page#t=25s

slavaplana
 Postujuci predizbornu cutnju ostavicu LSS malo na miru da konsoliduje svoje redove!!!!Od ponedeljka idemo dalje!!!!

Sta je sa SKUPSTINOM???????

Kad je planirana ista ?????

Jer imate rezervne polozaje ????

Jer se Djukic vratio iz banje????

Trosite gorivo i putujte jer necete jos dugo da se zadrzite u LSS!!!!!

Jer LOVCI IMAJU OSIGURANJE ZA CLANARINU KOJA IDE LSS???

Ko VAM je platio clanarinu za ovu godinu ????

Pozdravila vas je vecina delegata preko 116 koja ce glasati za SMENU SADASNJE garniture u LSS!!!!!!!!!!

ZAKAZITE SKUPSTINU I DOCICE SIGURNO VECINA!!!!!!!!!

Lala
 A minus u poslovanju? Ima/nema? Ako ima koliki je (mislim, minus)?
Da nije samo 'knjigovodstveni'? Grin
Šta bi sa prenetim sredstvima od prethodne godine?
Kakav je izveštaj NO LSS?
Da li je radna grupa pripremila predlog novog Statuta?
Da li je UO zasedao povodom neodržane skupštine saveza i blokade rada, i kako misle da premoste blokadu?
Ima pitanja koliko ti duša želi, samo eto, fali odgovora.
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

slavaplana
 POPOVIC DR.ZORANE juce ste sa Vladom Videnovicem u Pivnicama u Rogljevu pricali da ce te na skupstini koja mora da se odrzi do kraja juna smanjiti kvorum i necete dozvoliti da udruzenja koja nisu platila clanarinu LSS imaju mogucnost da njihovi delegati verifikuju svoje mandate UOPSTE!!!Raskinucete, kako kazete, ugovore oko lovista ???

1. Ko ste Vi da ZABRANITE ili BILO KAKO SPRECITE da delegati verifikuju svoje mandate????

2.Udruzenja mogu biti iskljucena samo SKUPSTINSKOM ODLUKOM i to VECINOM GLASOVA!!!

3.Mora se svim delegatima omoguciti da verifikuju mandate pa ako imate vecinu Vi ISKLJUCITE UDRUZENJA IZ SVOG CLANSTVA ali moraju SVIMA biti omogucena VERIFIKACIJA MANDATA!!
Prosli put je TICA to ZABRANIO i zato je dobio prijavu za zloupotrebu sluzbenog polozaja !!!Neka dokaze na sudu koja su njegova ovlascenja po statutu!!!Delegati koji nisu mogli da verifikuju svoje mandate ce objasniti sta im je TICA rekao tom prilikom!!!

Shvatite vise da nemozete da budete predsednik LSS jer minus u kasi,los rad i svadje u LSS nedoprinose BOLJITKU LSS vec ga guraju u propast koji jedino Vi i Tica NEVIDITE!!!

Da bi Vam neko platio clanarinu za ovu godinu mora da zna sta dobija za istu i sta placa????

Koga ce te Vi da iskljucite iz LSS ?????

OSNIVACE????

8000LOVACA??????

Lakse je da Vas SMENIMO i da REFORMISEMO LSS kako treba nego da se LSS UGASI a izgleda da pojedinci rade svesno na tome!!!Kome to odgovara???

Zaleteli ste se debelo!!!

Nedelite Vi lovista vise nego MINISTARSTVO I DRZAVA SRBIJA!!!

Kako planirate da ponovo LSS konkurise za lovista u Srbiji??/
Obmanjujete ljude praznim pricama i nista vise!!!
LSS i DELEGATI trebaju dobro da se zapitaju koga podrzavaju!!!

Hoce li udruzenja POBRATIMI da glasaju da se drugo udruzenje iskljuci iz clanstva LSS???Nece SIGURNO!!!!

Hoce li udruzenja da placaju clanarinu LSS a da za istu nemaju nikakvu korist i da ista ide samo na plate zaposlenih i na dnevnice???
NECE VISE NIKADA!!!!

Dobro se zapitajte i nemojte DEMAGOGIJOM da pokusavate da sticete poene kod udruzenja koja nemaju gotovo nikakve informacije sta se zapravo desava u LSS!!!

Prosla su ta vremena i okanite se corava posla formiranjem Lovackog saveza Timockog regiona pored cinjenice da je formiran Lovacki savez Istocnog regiona u Zaecaru!!!

Podnesite ostavku i vratite se na fakultet!!
Nije Vam mesto u LSS vise!!!Greska je sto su Vas ljudi i podzali a tu ste dosli zahvaljujuci lobiranju Vase strucne sluzbe sa kojom ste sada na krv i noz!!!Njima zahvalite sto Tomica u Kragujevcu nije izabran za predsednika LSS!!

Videcete koja je snaga i koja je podrska poverena Tomici i LSCS za 2 god ona koju Vi vise nikada necete imati jer su ljudi shvatili koga su GRESKOM podrzali!!

Fale Vam rezultati a vremena vise NEMATE da napravite iste!!

Jer ste obavestili nadlezno MINISTARSTVO sta planirate da uradite ??Sta su Vam nadlezni rekli???Ko ce da dobije lovista udruzenja sa kojima RASKINETE UGOVORE???LSS MOZDA??

Dosta su Vas lovci i trpeli kako radite samo za svoje interese!!!Lepo vam je i dosta je trajalo!!!Vreme je da Vas LOVCI KAZNE ZA NERAD I SAMOVOLJU!!!

DakiNS
 Ne mogu da verujem da jedan "INTELEKTUELAC" tako priča i razmišlja, iskreno često puta su mnogi neuki ljudi bili dokazano pametniji od nazovi itelektualaca koji staviše ispred svog imena titule da bi naglasili da su nešto učili a u stvari u životu su totalne neznalice. Ž A L O S N O !!!!!!
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

chaki
 Slavo a zasto da se Zoran Dr. Popovic vrati na fakultet? Zamisli da takav uci omladinu? Na sta ce ta omladina da lici hehehe

Inace od takvih i slicnih intelektualaca mi jajca otekose koji misle da sve znaju i da su bogom dani za sve. Kad vidim kako se i u kom roku dobijaju falultetske diplome prosto mi je muka. OD takvih oni pravi studenti i znalci svoje struke ne mogu da dodju do izrazaja.

Zato nam je tako i u drzavi !!!!
O meni se najlepše brinu oni koji me ostavljaju na miru.

Sremac75

Sremac75 kaže:
Ma meni se čini da su se upak istalili!

Oluja je prošla i svi će na svojim pozicijama "mirno" da sačekaju rasplet oko onih glavnih izbora!
Nakon toga će se znati ko ima koliku snagu i čije će prevladati!

Aman bre ljudi ako neko ne radi kako treba svoj posao, ako krši zakon i statut, ako je napravio minus od 12 MILIONA, ako....treba ga odmah oterati i pustiti državu ili koga već da ga dalje procesuira.....a ne ovako, svi nevini dok se ne dokaže, a niko se ne trudi da dokazuje...nikom ništa!

A novci lovaca se i dalje troše....svima lepo!
Sad

Čemu onda Skupština...ne treba...sve ide po planu!
Ja je ne bih ni zakazivao kada me niko ne tera!

Imate li vi u LSCS interesa da se Skupština održi (makar vanredna)?
Imate li vi u LSCS interesa da se smenu oni koji su doveli LSS do ponora?
Imate li vi u LSCS interesa da LSS nastavi da postoji?
Da li ste svesni da ovaj "status kvo" odgovara samo interesnoj rukovodećoj strukturi?
Da i ste svesni da svojim nečinjenjem pomažete dalje pljačkanje lovaca?
Šta je, bre, ovo???

Statut LSV
Član 17.
Skupština se sastaje po Programu rada i prema potrebi, najmanje jednom godišnje.
Skupština radi u sednicama.
Redovnu sednicu saziva predsednik Skupštine.
Vanrednu sednicu Skupštine saziva predsednik Skupštine po odluci Upravnog odbora, Nadzornog odbora ili na pisani zahtev najmanje jedne četvrtine članova Skupštine, kojim se predlaže dnevni red vanredne sednice Skupštine.
Predsednik Skupštine mora sazvati vanrednu sednicu Skupštine tako da se sednica održi najkasnije u roku od 30 dana od dana prijema zahteva za njeno sazivanje, koji je u skladu sa odredbom prethodnog stava.
Ukoliko predsednik Skupštine ne postupi po odredbi prethodnog stava sednicu Skupštine sazvaće predsednik Lovačkog saveza Srbije.
PraviloPraviloPravilo
Palica

slavaplana
 Dan 09.05. 2012god ZORAN DR. POPOVIC ce "pritisnuti" dugme za start LORIST TELEVIZIJE u 20:30h!!Jeremija je bas nasao coveka koji ce mu otvoriti TELEVIZIJU kojoj predvidjam da ce trajati DUZE nego mandat u LSS coveka koji je otvara!!Ovi iz Ministarstva kad cuju ko ce Televiziju da otvori ima da navale da dolaze!!!Pogotovo sto Popovic DR.ZORAN sa nadleznim Ministarstvom ima tako dobru saranju da mu je prijem u nadlezno Ministarstvo zakazan 2014god.
Ovih dana ce mu to javiti kao inenadjenje!!ROFL

Posle pozivanja lovaca na bune i ustanke i na bitke koje je LSS IZGUBIO ostaje nada da ce TELEVIZIJA OPSTATI malo duze nego isti na mestu predsednika LSS!!!!Sad

chaki
 Boli JT ona stvar on ce da prica kako mu je Tv otvorio aktuelni predsednik a kakav je on to nikoga ne zanima. Doduse kakav jedan takav drugi a takva i TV. Vazno da ce biti para od reklama a sve ostalo je nebitno hehehehehe samo da se ne zaCenzurisano Jt da zaboravi ukljucene kamere kad macki bude .ebo mater kao na radiju sto je uradio uzivo hehehehehe
O meni se najlepše brinu oni koji me ostavljaju na miru.

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
NESTAJE LI LSS? LOVAČKA UDRUŽENJA 1239 02.06.2024. 12:41
Ptičji svet koji nestaje DIVLJAČ 8 07.11.2014. 15:00
Članarina 2013 LOVAČKA UDRUŽENJA 89 25.02.2014. 10:15
Skupština LSS 16.03.2013. LOVAČKA UDRUŽENJA 64 06.03.2013. 21:07
CENOVNIK LSS za lovnu 2012/2013 PROPISI O LOVU 7 17.12.2011. 18:24
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 16
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,453
Najnoviji član: hladni

Poslednje vesti
“ЈАСТРЕБАЧKИ ВУK” – 2025. год.
U GREBENCU SE INTENZIVNO LOVI, PONEKO I PECA
Tri velika vuka snimljena na planini u Srbiji
Petrovaradin: Problem u lovištu
PRVENSTVO VOJVODINE

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

· 30.01.2023. 23:30

Zbogom Lalo 💔

64,160,115 posete www.srbijalov.com