Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: LU Trstenik

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
Anketa članova
Kako rešiti sukob izmedju lovačkih saveza na relaciji LSS - LSV?

Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
36% [20 Glasa]

Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
18% [10 Glasa]

Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
34% [19 Glasa]

Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
13% [7 Glasa]

Glasova: 56
Morate se ulogovati da biste glasali.
Start: 22.11.2018. 17:13

Arhiva anketa
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
LU Trstenik
slavaplana
 Pozdravljam lovocuvare u kancelariji udruzenja.............bolje da ste tu sedeli nego sto ste ovo radili sto ste radili................

Lala

slavaplana kaže:
Vi ne shvatate da Vas KRSTIC pusta niz vodu.............odgovaracete jos kao udruzenje...............kazne ce lovci placati...............KRSTIC PODNOSI OSTAVKU NA FUNKCIJU PRED KAMERAMA...........najbolji upravnik LSS.................kazite mu da je on radnik udruzenja a ne funkcioner.................udarila ga slava u glavu............ovi lovocuvari su zavsili pre nego sto su i poceli...........

Pa jesu li mu usvojili OSTAVKU? HaHaHa

Zaposleni (u ovom slučaju upravnik lovišta) ne može poslodavcu (u ovom slučaju LU Trstenik) da podnese ostavku, nego samo zahtev za raskid ugovora o radu, ili srpski rečeno, da podnese OTKAZ ugovora o radu.

Ostavka ne znači ništa. To je samo farsa da lovačka raja pomisli kako se eto čovek povlači iz moralnih (ili nekih drugih?) razloga . A niko ga ne priupita na ČEGA to podnosi ostavku?
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

mirko knezevic
 Jos uvek se ne zna kako je od jednog obicnog izlaska u lov,doslo do novih izlazaka od strane predraga mikica zajedno sa lovocuvarima kao strucnim pratiocima u nocni lov na predatore. Niko jos nije cuo cime je to mikic zasluzio da u lov ide u martu nocu sa lovocuvarima i sta su lovocuvari imali od toga... Videcemo....
Srbija do Tokija!

Kolce Tri prsta 2

Limun

slavaplana kaže:
Vi ne shvatate da Vas KRSTIC pusta niz vodu.............odgovaracete jos kao udruzenje...............kazne ce lovci placati...............KRSTIC PODNOSI OSTAVKU NA FUNKCIJU PRED KAMERAMA...........najbolji upravnik LSS.................kazite mu da je on radnik udruzenja a ne funkcioner.................udarila ga slava u glavu............ovi lovocuvari su zavsili pre nego sto su i poceli...........
Nebih se ja Slavo složio sa tobom oko tog puštanja niz vodu od strane Krstića, jasno smo se sinoć ogradili kao UO od svega jer niko nije bio obavešten o svemu, dakle stručna služba je sve uradila na svoju ruku bez da su obevestili bilo koga, jasno smo odlukam tražili da nadležni organi nadju krivca za sve ne osvrćući se na to ko je sve učesnik u pomenutom dogadjaju, a evo ja sada smem da kažem da je učesnik visoki funkcioner i savetnik predsednika države jer njegovo ime stoji na dozvolama koje su uzgred budi rečeno izgleda pisane naknadno, a i to će se već istragom utvrditi. I svidelo mi se to da smo konačno ličeli na jedan ozbiljan UO jednog ozbiljnog LU.
Pozdrav od Čarapana!Jaooo "ja s'tem nem ništa"
LimunLimunLimunLimunLimun

"Klonim se ljudi koji misle da je drskost hrabrost, a nježnost kukavnost, a klonim se i onih koji misle da je brbljanje mudrost, a šutnja neznanje."

Khalil Gibran

mirko knezevic
 Limune ja sam to smeo i tvrdio jos odavno,iste one noci kad sam dobio informaciju od lovocuvara da se radi o Predragu Mikicu visokom funkcioneru SNS i savetniku predsednika drzave...
Ja opet pitam i postavljam pitanje svima sta su to lovocuvari dobili od Predraga Mikica yvanog Pedja Trgomen da ga vode u lov u martu mesecu i to nocu. Progutacu pricu da su bili u legalnom lovu 17.2. ali sta je sa ostalim izlascima,kad za to nije znao ni Predsednik Udruzenja ni Upravnik niko sem njih samih...????
Srbija do Tokija!

Kolce Tri prsta 2

INTERMAKER

Prilog RTV Trstenik o sednici UO LU "Trstenik" počinje od 8:00 minuta.

veljko962
 sa tri zeca u lovištu je došo,sa tri zeca u lovištu i odlazi.Nešto se mislim 'pa mi smo na posvoje '. a neko drugi bi reko:Šta si bre radio ovde tolike godine?Podrka

Limun
 Znajuci bata Krleta taj ceka da ga pojedinci sad mole da se vrati!

"Klonim se ljudi koji misle da je drskost hrabrost, a nježnost kukavnost, a klonim se i onih koji misle da je brbljanje mudrost, a šutnja neznanje."

Khalil Gibran

veljko962
 znači ostali smo i bez lovočuvara.SREĆA naša,sad će lovište da nam bude sigurno-nemamo više od koga da ga čuvamo Lisica

Limun

mirko knezevic kaže:
Limune ja sam to smeo i tvrdio jos odavno,iste one noci kad sam dobio informaciju od lovocuvara da se radi o Predragu Mikicu visokom funkcioneru SNS i savetniku predsednika drzave...
Ja opet pitam i postavljam pitanje svima sta su to lovocuvari dobili od Predraga Mikica yvanog Pedja Trgomen da ga vode u lov u martu mesecu i to nocu. Progutacu pricu da su bili u legalnom lovu 17.2. ali sta je sa ostalim izlascima,kad za to nije znao ni Predsednik Udruzenja ni Upravnik niko sem njih samih...????
Nisam baš siguran koliko je i taj izlazak 17.02. bio legalan, imao sam priliku da dobijem dozvolu na uvid od tog dana i na njoj piše da će se lov obaviti u periodu od 18h do 04h, divljač koja će se loviti: vuk 1 kom, šakal 1 kom, lisica 1 kom, divlja mačka 1 kom. Na izveštaju o ulovljenoj divljači pisalo je: kuna bjelica 1 kom, divlja mačka 1 kom i 4 lisice činimi se. Dozvolu i izveštaj potpisao stručni pratilac Ivan Petrašinović a dozvolu izdao po odobrenju Ljubiše Krstića!

Khalil Gibran

slavaplana
 Nabolji UPRAVNIK KRSTIC odlazi u zaborav................kako je radio dugo je i opstajao u Vasem udruzenju............i ja bi ga jos tri puta proglasio da je najbolji upravnik od strane LSS kome je uplacivao po 20dm x2000lovaca a izracuajte sami koliko je to para..............on bi da sam ja bio pred.LSS dobio i spomenik ali nisam na zalost.............ovde se radi o klasicnom izvtanju cinjenica i prebacivanju odgovornosti na neke druge.............

KRstic je u februaru mesecu kako sam kaze na poziv ljudi iz policije izdao dozvolu tom istom coveku da lovi u terenu koji nije predvidjen za lov............kako je sam rekao morao je..........o tome obavestenju ne postoji dopis u SUPU TRSTENIK.....................LIMUNOVA PRIJAVA je uzeta kao izjava gradjanina i o njoj se jos uvek niko nije izjasnio i ako ima i te kako elemenata krivicnog dela od FALSIFIKOVANJE DOZVOLE ZA LOV do samog nacina izvodjenja istog i svega sto sledi posle samog lova.............smejurija od OSTAVKE na funkciju................a ko ce da uradi brojanje tako punog lovista kako kaze Krstic.......koje ce LICENCIRANO LICE da uradi GODISNJI PLAN GAZDOVANJA STO JE ON GODINAMA RADIO ali vise nema pravo jer nema licencu za tako nesto???????????

Kako funkcionise udruzenje gde lovocuvari sede u kancelariji a upravnik je na bolovanju????

Ko ce da radi posao iz struke?????

U.O.????????????

To pitanje ce postaviti i lovni ispektor a prijava za privredni prestup ne gine udruzenju...............

ovo je samo pocetak kraja jednog jakog i uspesnog udruzenja a koliko jos ovakvih i slicnih primera imamo u Srbiji?????

meda poljna
 Slavo ne verujem da je ovo pocetak kraja kao sto ti kazes.Meni vise lici na to da cemo iz ove situacije izaci jos jaci.
Dragan Paradjanin

slavaplana
 Da Vam je Alimpijevic u redovima da svojom strucnoscu i sarmom malo pomogne............eeeeeeeeeeeeeee.................oseca se njegov nedostatak..........pa ojacace te vi ja u to ne sumnjam ali da li ce te svi biti na okupu??????????Lovocuvarska sluzba i strucna na nju mislim?????

Steta je ostati bez ovakvih licenciranih radnika????

mirko knezevic
 Zasto konstantno ljudi bezite od jedne cinjenice jako bitne i jako vazne,trubite na sva usta kako se niko nikog ne plasi,ajde da vas cujem sad,zasto konstantno zaobilazite jednu cinjenicu. Ko je taj Predrag Mikic da za njega mora da se oraganizuje lov u nocnim satima u lovostaju,alo bre pa sta je ovo sta smo mi... Konstantno pricate TAJ COVEK TAJ GOSPODIN. Sta je ovo slobino vreme ili smo svi postali botovi SNS ili se svi plase od kojekakvih trgomena ptj itd itd. Njega treba takodje pitati gde si ti bre bio prijatelju sa oruzjem nocu gde si krenuo sta si ti ????
Ne svi cute o toj cinjenici za koju postoje dokazi da je bio prisutan....
Srbija do Tokija!

Kolce Tri prsta 2

Bzena
 Prica se da ove godine nece biti uopste lova, koliko je to tacno, ako ima neko tu informaciju ?
Budi lovac, budi džentlmen Dasa

Kad su dosli gde je sevar gusti,
tada lovac svog gonica pusti,
Gonic vrisnu lovac pusku stisnu
a iz zbuna samo nesto puce
zekan bezi gonic arlauce.
O gonicu pevace se pesme,
nas se gonic zaboravit ne sme!!! Stari Pas srbijalov

slavaplana
 Krstic ocekuje da ga svi molite u udruzenju da dodje i spasi udruzenje od propasti.........ako ga zamolite vratice se on i ako je podneo ostavku na funkciju............

ako od 1800lovaca nema niko drugi PAMETAN ko ce da preuzme odgovornost i povede ovo udruzenje napred Vi zaista ne zasluzujete da postojite......ako ste spali na jednog Krstica koji godinama radi samo u svoju korist jadni ste svi vi.....ovde nema mesta politici vec cinjenicnom stanju da ste pred prvim problemom pokazali da ste kao lovacko udruzenje i kao U.O. NESPOSOBNI i nepismeni da ocigledan problem umesto da resite u kratkom vremenu Vi odlazete dok prodju izbori,,,,,,,,,,,da se steknu uslovi...........da se vidi.............Miroslav nema pojma covek u sta se upustio i da ce da odgovara za budale...........mozda i treba da snosite svi posledice kad kao udruzenje nemate ni jedan jedini pravilnik.....fali vam samo jedan karabin po izvestaju POLICIJE................nemate pojma gde je isti a KRSTIC prebacuje loptu na predsednika jer je on odgovorno lice a on kao mala juca ..nezna nista,,,,,,,,,,nema pojma i nije odgovoran.......a kad mu je predsednik udruzenja potpisivao BLANKO naloge za prenos para tad je sve znao...............NAMAGARCIO VAS JE SVE ZAJEDNO................izvucice se bez krivicne prijave a odavno je zreo za isti.svaka cast kad se glupi...................svi zajedno............nemate coveka ko ce lovocuvare da suspenduje i da napise jedno obicno resenje potkovano sa pravne strane jer pojedinci imaju obaveze oko kampanje i izbora........alal vera............mislio sam da ste mnogo sposobniji i ljudi sa 1800lovaca koji prestavljaju snagu........zasluzili ste da Vas pocepaju na dva udruzenja i da ove godine placate kazne zbog propusta svojih radnika koji su se otrgli kontroli............sami ste krivi kad ste im dozvolili da rade sta hoce na celu sa Krsticem...........sad gledajte svoju propast .............oslanjali ste se na jednog coveka koji Vas je uvalio u problem i sad se sam izvukao a vi vadite oci kako znate i umete...........MOLICETE GA NA KRAJU DA VAM POMOGNE A ON TREBA DA VAS ZEZA KAD NEZNATE NISTA......dzabe U.O. kad u njemu sede polupismeni ljudi koji bi samo da love............sto ste lovili lovili ste ....a KRSTIC VAM SE SMEJE U OCI I ZACenzurisanoVA VAS SVE ZAJEDNO ALI AKO.................TAKO TREBA!!!!!!!!!!ZNANJE SE PLACA....a tek on nema pojma koliko nezna...........zato ste tu gde jeste.............

tomapaun
 auuuuuu sta je sad ovo.....???

mirko knezevic
 Ne mogu da verujem da se konstantno pominje krivica jednog coveka i potencira na tome,predsedniku udruzenja se stavlja status sta ti ja znam nekog tamo polu pismenog coveka koji ne zna dal je dan ili noc,a niko ama bas niko ovde nece da kaze nista o coveku koji je bio direktni ucesnik samog cina covek koji je nosio oruzje cije je bilo vozilo na koga je glasila dozvola....
Slavo ajde kazi kad vec znamo svi da si pravedan covek da li po tebi Predrag Mikic ne snosi nikakavu odgovornost????????
Slazem se da treba sve ispitati ko se pere a ko ce se na kraju oprati to ce tek da se vidi jer je mnogo umrseno,ali pitam sve clanove DA LI DIREKTAN UCESNIK LOVA PREDRAG MIKIC TREBA DA PRODJE KAO DA SE NISTA NIJE DESILO????
Zbog svih njih udruzenje ce mozda i kaznu da plati i zabranice nam lov do daljnjeg mnoge sankcije ce nam uvesti,a sta je sa Mikicem??????
Slavo jesu svi krivi na neki nacin,ali nemoj mene da zoves nesposobnim i nepismenim jer ja to tebi nisam nikad rekao,kritikujes sve ok i treba,kazi brate onda i tvoje misljenje o doticnom nazovi gospodinu TRGOMENU???!!!
Svi bi trebali na ispitivanje i uzimanje izjava.....
Srbija do Tokija!

Kolce Tri prsta 2

tomapaun
 Mirko na tvoja pitanja niko nema sta da kaže ili nesme....na zalost.
A gos'n Slava onako u zaru poceo redom da omalovazava....mozda se zaneo malo....ili malo vise.

slavaplana
 Mirko covek koji je lovio u Vasem udruzenju i koga su lovocuvari vodili u lov je lovio i bio je upisan na DOZVOLU.......ON JE SVOJ DOLAZAK UREDNO NAJAVIO A POSTAVLJA SE PITANJE DA LI JE I ON IZMANIPULISAN ili je mozda znao da dozvole nema ili da ju je napisao lovocuvar.............
Trgomen nije dosao napamet u lov......dozvola mu je pokazana i ja nemam razlog istog da branim jer coveka i nepoznajem...ja kad idem u lov cekaju me lovocuvari ili upravnik ili predsednik .sedam i idem u lov ......nemam pojma ko je napisao i potpisao dozvolu i do sada nisam imao problema...........ovde se radi o bahatosti LOVOCUVARA i KRSTICA koji je udruzenje vodio pa pustio niz vodu................nemoj mi reci da je normalno da Vase udruzenje nema ni jedan jedini pravilnik......kako radite..............kako donosite zakonske odluke....kako ce te da najurite ove sto vam napravise problem a neznate zakonsku formu............sta ce te kad vam dodje ispektor za lovstvo..........Trgomena niko nista nece da pita vec predsednika udruzenja na koga Krstic svaljuje vec svu krivicu oko nedostatka jednog karabina......20god popisa u udruzenju nije bilo.............eeeeeejjjjjjjjjjj pa to nije normalno.......Vazno je da je KRSTIC tri puta proglasavan upravnikom godine...........

a papitri i vodjenje dokumentacije kako je............
smejem se i ne verujem da niko od Vas u Trsteniku koji sedite u U.O. nemate pojma i nemate znanja da LOVOCUVARA KOJI JE FALSIFIKOVAO DOZVOLU koji je uradio to sto je uradio drzite jos uvek na radnom mestu jer nemate pojma kako da ga udaljite sa posla....................KRIVICNO DELO FASIFIKOVANJE SLUZBENE ISPRAVE ,,,,oduzimanje oruzja i privatnog i udaljenjae ssa posla momentalno.........ali to nema ko da sprovede...........dzabe pisanje i lupanje u grudi kad Vi pored Krstica se nikad niste interesovali sta i kako se radi u istom udruzenju a vazno vam je bilo samo da lovite............sta ce mo sad..........nemam razloga da vas zalim jer ne vidim nacin kako da se problem razresi sa ovakvim kadrovima..............podnesite ostavke svi bolje na celu sa predsednikom jer niste dorasli problemu......nije ovo za vas...........

Skoči na forum:

Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 15
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,453
Najnoviji član: hladni

Poslednje vesti
Tri velika vuka snimljena na planini u Srbiji
Petrovaradin: Problem u lovištu
PRVENSTVO VOJVODINE
U LU "Šumadija" Kragujevac
Otkazana manifestacija Lovac i pas

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

· 30.01.2023. 23:30

Zbogom Lalo 💔

64,068,345 posete www.srbijalov.com