Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Dozvola za pušku

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Dozvola za pušku
bela

zecs kaže:
pozdrav svima ja sam zeljko i imam pitanje za vas
jel se moze dobiti nabavna dozvola za pusku ako nisam jos polozio lovacki ispit cuosam da moze
veliki pozdrav

pa naravno da možeš dobiješ nabavku za oružije ali uvek postoji ono ''ali'' ta nabavna dozvola će da bude samo kao ''trofejno oružije'' nećeš moći ulov sa njim
vižlan i terier

duka92
 zecs- naravno da moze da se dobije ja sam je dobio ali nije moguce ici u lov sa njom Smile

rajkovic966
 da li bi mi neko odgovorio sta je dvokuglara
Rajko

nenad_franc

rajkovic966 kaže:
da li bi mi neko odgovorio sta je dvokuglara

puska dvocevka,kod koje su oba ceva za karabinska zrna!

Laki_90

bela kaže:

zecs kaže:
jel se moze dobiti nabavna dozvola za pusku ako nisam jos polozio lovacki ispit cuosam da moze
veliki pozdrav

pa naravno da možeš dobiješ nabavku za oružije ali uvek postoji ono ''ali'' ta nabavna dozvola će da bude samo kao ''trofejno oružije'' nećeš moći ulov sa njim

Naravno da nece da bude kao trofejno oruzije....bice normalno... nece moci u lov zato sto ne podleze clanu 61.stav 3. ZOL-a. To sto oruzije stoji i ne koristi se na znaci da je trofejno!

solaja
 Cuo sam da kod trofejnog oruzija Policija onesposobi pusku zavari cev ili tako nesto. Raspitaj se bolje o proceduri u sup-u, a ako imas dozvolu za nabavku mozes da imas lovacko i bilo kakvo oruzije ali ako nisi lovac kod lovackog placas porez.

solaja
 Evo detaljnije
http://www.mus.co...niciji.pdf
Oko gadja, kundak pogadja B)

fotolovac

bela kaže:

zecs kaže:
veliki pozdrav

Naravno da može da se dobije dozvola i kupi puška i ako nisi član LD i nemaš lovački ispit!!! Kakvo crno trofejno!? Naravno da pušku može da koristi i nosi (zeleni oružni), ali ne u lovu pošto za lov treba druga dozvola tj lovna karta, razdvojite dozvolu za oružje i lov. Može čovek da se bavi sportskim gađanjem trap skeet i slično.

Ja sam lično imao pušku i dobio dozvolu 2 godine pre nego što sam se učlanio u LD, bio sam prvi u Bačkoj Topoli, pošto je policija zezala ljude mimo zakona, dok mi nije pukao film pa sam se obratio direktno ministarstvu unutrašnjih poslova koji su mi sa jednim dopisom sve rešili, posle su mi se još izvinjavali da nisu znali.

JEDNOM ZA SVAGDA, MOŽETE KUPITI I KORISTITI LOVAČKU PUŠKU IAKO NISTE LOVAC.

alex
 DOBIO SAM DOZVOLU ZA KUPOVINU PUSKE KolceKolceKolceKolceiveli 3iveli 3
Bilo kada bilo kuda u lov s Bretonom svuda

Podunavac
 Alex nek ti je sa srećom. Da kupiš dobru i lepu pušku koja će dobro da te služi u lovu, a posle još 2-3 komada.
Tri prsta 2Kolce

Sniper Hunter
 alex cestitam i sa srecom nabavka bitno da si probio led ,Grin sada sto kaze Podunavac napred u nabavku Hoemo jo

Jank
 Kolega alex, drago mi je i čestitam na dobijanju odobrenja, sada ostaje da nabaviš dobru lovačku pušku i da se pripremiš za predstojeću lovnu sezonu....Bravo 2
Lov je stil mog života...Pas]yoursmiles.org/msmile/animal/m0218.gif

kelt
 nemoj nista da slusas ove kolekcionare oruzja, ce te zaraze, pa ti budzet najebooooGrin uzmi jednu pa udri u meso, lov je zakonPresrean
Mi necemo reci gde praznina zveci
Kao klepka suplja,
Mi hocemo dela velikih bez reci-
Zuljeva i znoja, stradanja i vere,
Pelina iz cije zuci pcela bere
i med slatki skuplja.
A. Santic
http://www.youtube.com/watch?v=pDIl8R...re=related

alex
 Hvala kolege jedva cekam da kupim pusku jedva cekam pa da se vidjamo po lovu jos jednom hvala na cestitkama jedva cekam da kupim pusku KolceSmilesrbijalovlovac

mirko knezevic
 Sad postavi pitanje kolega na temi,Koju pusku za Pocetnika...Grin
Pa kad krenu saveti PA,bokerica,polozara...Grin 12-ticu 16-ticu 20-ticu....Grin Cestitam kolega na dozvoli!B)
Srbija do Tokija!

Kolce Tri prsta 2

alex
 Hvala kolega Mirko Smile

hamerles
 Cestitam AlexBravo 2 Samo sada nemoj nikog zivog da slusas oko kupovine puskeNo no no Kupi sta se tebi svidjaB) i sta ti volisB) I zapamti svaka puska je dobra ostalo je stvar ukusaB)

BojanKG
 imam jedno pitanje,posto za mesec dana kad mi registrujem kola treda da predam za nabavku lovacke puske,kako posle ide jel odobrenje stize kuci ili? i sta posle sa odobrenjem mogu da krenem u nabavu?
srbijalov markafazan

duka92
 BojanKG- Kolega odobrenje nestize kuci nego moras da ides u SUP kod ovlašćenog lica i dobijas dozvolu za nabavku . A pre toga ce doci patrola da proveri po komsiluku kakav si komsija dali si imao neki problem sa komsijama skim se druzis skim izlazis i ostalo dali si krivično gonjen itd .Sve u svemu procedura moze da traje 1 dan naj manje, a moze da traje i 2 ipo meseca .

BojanKG
 hvala duka,znam proceduru nego mi nije bilo jasno dal treba da se ide po odobrenje ili oni jave.. hvala pozdrav Bye
srbijalov markafazan

Skoči na forum:

Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 24
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,458
Najnoviji član: gorstak1972

Poslednje vesti
Širom Evrope ponovo će biti dozvoljen sportski lov na grlice, EU ukida zabranu lova
Novosađanin zatečen u krivolovu u selu Divoš
ГОДИШЊИ ПОМЕН
У кикиндском ловачком удружењу ускоро и даме
Lov na vuka i ostale predatore u Bujanovcu 2. februara

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

· 30.01.2023. 23:30

Zbogom Lalo 💔

64,476,963 posete www.srbijalov.com