Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Lov na DIVLJE PATKE

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Lov na DIVLJE PATKE
Jank

Browningbar kaže:
Imenjace Jank, pa ti si bas nesto veseo ovih dana!?Bravo

Pa kako i nebi ide Nova godina, zato sve činim za dobro raspoloženje svih onih koji se samnom druže.....lepše je sa osmehom...a ništa ne košta....B)
Lov je stil mog života...Pas]yoursmiles.org/msmile/animal/m0218.gif

nenad_franc

Jank kaže:
Zato ja i ne lovim patke, kad ih ne poznajem....a dok ja njima objasnim.....o čemu se radi ...Glavu o zid...ode patka....
......ma lovio bi ja nego nema....pataka....lovac

u prvu si jank,drzi se dalje od toga. jer uvek moze da se desi da uhvatis pogresnu patku Smeko kao sto se desilo nekim nasim kolegama Smeko

Lala
 Momci, sve vam je objašnjeno! Nema igranja, ako niste sigurni šta pucate, naučite; ako takve slike postavljate, biće brisane.
Niko ne želi probleme.
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

nenad_franc
 eh,citajuci vase komentare iz lova na patke,dodje mi da jednu njivu pretvorim u ribnjak Smile u mom lovackom udruzenju nema velikih reka,bara,ribnjaka ili nekih drugih velikih voda,tako da kod mene nema ove divljaci! CrySad

Cvele
 nenade, pa postoji valjda neka reka ? Smile 
srbijalov Lov je za mene život =))) srbijalov

nenad_franc

Cvele kaže:
nenade, pa postoji valjda neka reka ? Smile

nema cvele,ja sam u brdsko planinskom lovistu i kroz moje loviste samo potoci proticu,ali oni nisu primamljivi patkama! do duse ima jedan privatni ribnjak i kraj njega trska,ali tu ima samo par pataka i nije vredno lova,a i bilo bi me zao! Smile a i to samo po nekad,nema uvek! Smile

Jank

nenad_franc kaže:
eh,citajuci vase komentare iz lova na patke,dodje mi da jednu njivu pretvorim u ribnjak Smile u mom lovackom udruzenju nema velikih reka,bara,ribnjaka ili nekih drugih velikih voda,tako da kod mene nema ove divljaci! CrySad

I ja bih koju patku ali neeeema bre.....CryCryBesanCry

nenad_franc

Jank kaže:

nenad_franc kaže:

jank,meni patka ne treba Smeko ali bih lovio patke Grin pa nema! ima da upadnem u necije dvoriste da potamanim domace Grin

Browningbar
 Evo jedne!
Pravo u centar!
srbijalov

Browningbar

Jank kaže:

Evo jos jedne imenjace!Grin
Pravo u centar!
srbijalov

Browningbar
 http://www.youtub...uEaR3Tj1yk
http://www.youtub...vj5GVSG5x4
http://www.youtub...3DQx0o24A4
Pravo u centar!
srbijalov

dragon
 nesto po mom ukusu.

http://www.youtub...BoLPwItdtY

Jank
 Ali zato tu je moj imenjak, da nam pokaže kako se lovi na našoj najlepšoj reci ...Moravi....
E pa Browningbar im čuda pravi....toooo imenjače....uz tvoje fotografije ćemo mnogo naučiti o tim divnim pticama.....Bravo 2

Jank
 [quote]Browningbar kaže:

Browningbar....al ih potepaše, samo što oni imaju pataka ko pleve, pa za ovo ti treba brdo municije....ceo KRUŠIK....Bravo 2

Browningbar
 Jank kaže:
Ali zato tu je moj imenjak, da nam pokaže kako se lovi na našoj najlepšoj reci ...Moravi....
E pa Browningbar im čuda pravi....toooo imenjače....

Kada nema nikog, eto mene imenjace da osvetlam obraz i nase staro Srpsko ime...GrinSmeko
Pravo u centar!
srbijalov

Browningbar

Jank kaže:

Browningbar....al ih potepaše, samo što oni imaju pataka ko pleve, pa za ovo ti treba brdo municije....ceo KRUŠIK....Bravo 2

Strasno sta im rade, imaju puno pataka ali i lepe terene za lov istih!B)
Ma kakav Krusik, covek bi mogao da ispuca 5 fabrika!
Smeko Smeko
Pravo u centar!
srbijalov

Cvele
 Auuu Browingbar-ovi linkovi pokazuju sta je lov Grin ja bi' na ovom drvetu sto kaci pusku napravio stalazu, i upakovao jedno 10-15kutija municije i udri Smeko
srbijalov Lov je za mene život =))) srbijalov

Browningbar

Cvele kaže:
Auuu Browingbar-ovi linkovi pokazuju sta je lov Grin ja bi' na ovom drvetu sto kaci pusku napravio stalazu, i upakovao jedno 10-15kutija municije i udri Smeko

Cvele, mozda njima ovaj lov i nije zanimljiv kao nama jer ih oni imaju u izobilju!Confused

Pre par dana sam bio u tvom kraju (Zajecaru) sa jos jednim kolegom sa foruma, kupio je od nekog llika bokericu IZ-12!Smile
Pravo u centar!
srbijalov

darkon
 Evo kako je to izgledalo veceras.
Duvao je jak vetar,a prelet je bio slab.
darkon priložio:
barasa.jpg

Jank
 Imenjače tepaš li ih za vikend....ako nešto uloviš slikaj pa nam prikaži da i mi uživamo.....B)

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Lov na divlje svinje LOV NA KRUPNU DIVLJAČ 3922 17.02.2025. 20:47
Male tajne u lovu na divlje svinje METODE LOVA 140 13.09.2017. 13:56
Trag divlje svinje DIVLJAČ 47 05.02.2017. 20:40
Pripremanje divlje guske LOVAČKI RECEPT 11 10.12.2012. 09:32
Divlje guske u našim lovištima STRUČNI I NAUČNI RADOVI IZ OBLASTI LOVSTVA 1 06.10.2011. 20:17
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 19
Online članova: 1

Ukupno članova: 4,460
Najnoviji član: Baustelac

Poslednje vesti
Širom Evrope ponovo će biti dozvoljen sportski lov na grlice, EU ukida zabranu lova
Novosađanin zatečen u krivolovu u selu Divoš
ГОДИШЊИ ПОМЕН
У кикиндском ловачком удружењу ускоро и даме
Lov na vuka i ostale predatore u Bujanovcu 2. februara

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

· 30.01.2023. 23:30

Zbogom Lalo 💔

64,477,200 posete www.srbijalov.com