Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Beretta

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
Anketa članova
Kako rešiti sukob izmedju lovačkih saveza na relaciji LSS - LSV?

Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
36% [20 Glasa]

Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
18% [10 Glasa]

Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
34% [19 Glasa]

Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
13% [7 Glasa]

Glasova: 56
Morate se ulogovati da biste glasali.
Start: 22.11.2018. 17:13

Arhiva anketa
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Beretta
vlada lovac

Brka bez brkova kaže:
Zna li neko,kada su se berete S55 sklapale u zastavi?

Valjda pocetkom 80 tih godina ili nesto ranije, pa se onda odlucili na sopstvenu konstrukciju bok dvocevke

golf071
 Koga god sam pitao svi su mi rekli drugacije.Confused A nedavno sam u Zastavi kupio original Beretin bakelit za kundak. Rekose mi u servisu ostalo im dok su radili Berete.
Novine

ssekir75
 имала је застава и раније бок коЊструкцију, м74. е сад, да ли је то била преименована с55 или нешто друго... Confused
ловци су организована наоружана група људи која преко поља, шума и ливада иде у кафану iveli

калибар је "производ" два броја означених милиметримаStari

не пучај шинко док им не видиш беоњачеElmer

vlada lovac
 Meni to nije poznato Hmmm

Podunavac
 Ni meni. Koliko ja znam Zastava je pravila samo jednu bokericu i to M 80.
Tri prsta 2Kolce

mrwa22250

Podunavac kaže:
Ni meni. Koliko ja znam Zastava je pravila samo jednu bokericu i to M 80.

Bolje da ni tu jednu nisu.
Shockdok pametni popustaju,budale zavladase

ssekir75
 слика из књиге "лов и ловачко оружје", аутора пера трутина и милана ћирића, издање ЗЦЗ, штампа "Форум" нови сад 1976. ако су лагали мене и ја лажем вас...
ловци су организована наоружана група људи која преко поља, шума и ливада иде у кафану iveli

vlada lovac
 Ne vidim bas najbolje sliku ali reko bi da nije ko sto rece preimenovana S55, nije isti spoj glave i cevi, pre ce biti da je i ona u to vreme zavrsila kao i ta jednocevka-prototip, pa je posle par godina pocela proizvodnja i preimenovana u M80

Podunavac
 Slažem se sa Vladom. Možda jesu počeli nekakve probe sa njom kao M 74, ali se to oteglo i na kraju je krenula uproizvidnju kao M 80.
Tri prsta 2Kolce

mrwa22250

Podunavac kaže:
Slažem se sa Vladom. Možda jesu počeli nekakve probe sa njom kao M 74, ali se to oteglo i na kraju je krenula uproizvidnju kao M 80.

Trebalo vremena da je usavrseJaooo
Shockdok pametni popustaju,budale zavladase

PEZ
 Po onome što se sa slike kolko toliko može videti radi se o bokerici M80 e sad imao sam prilike da vidim zastavinu bokericu koja se neznatno razlikuje od M80 tako da može biti da je to M74Hmmm
al' što reče mrwa, bolje da nisu pravili ni jedan ni drugi model.
P.S.

"Da bi bio lovac moraš voljeti prirodu a onda moraš voljeti i vuka jer je on njen najdivljiji i najdivniji dio!"- Duško Sekulić

ssekir75
 за једноцевку и пише да је прототип, али за бокерицу не. нисам ни ја чуо за то пре ного што ми је ова књига пала шака.

је ли видо неко уопште ту једноцевку - прототип?

vlada lovac
 Ja sam vidjao jednocevku sa takvim kljunom za otvaranje, sa sestougaonom ili osmougaonom cevi ne secam se i u cal.20, bila je bez oznaka ali ne bi rekao da je to Zastava

rk
 Ima li razlike izmedju Berette S55 i oni modela koje na cevima imaju natpis Crvena Zastava, imali nekog spasa ukoliko ima malo lufra kod tih pusaka, ynam da modeli 68... imaju mogucnost samo da dotezanjem lezista da se resi luft.
RK

AcaNik
 Симпатична ова Берета
https://www.youtu...LDcYA4rbkY

Cvele
 To je Beretta S55, model koji je radjen u saradnji sa Zastavom tj cevi su radjene u zastavi pa je normalno da na cevima pise ko ih je pravio,...
srbijalov Lov je za mene život =))) srbijalov

Podunavac

rk kaže:
Ima li razlike izmedju Berette S55 i oni modela koje na cevima imaju natpis Crvena Zastava, imali nekog spasa ukoliko ima malo lufra kod tih pusaka, ynam da modeli 68... imaju mogucnost samo da dotezanjem lezista da se resi luft.

Razlike nema. Sve je to model S 55 bez obzira gde su cevi rađene. Luft se najčešće stvara zbog pojedenosti osovine za prelamanje. Na Beretta puškama je ta osovina iz dva dela i lako se menja. Samo treba pravi majstor.
Tri prsta 2Kolce

Brka bez brkova
 Kod obe S55,sve je radjeno u Italiji u Beretti u Zastavi su samo sklapane i zato je izgravirano ZAVODI CRVENA ZASTAVA,a to je radjeno jer je u SFRJ bio zabranjen uvoz oruzija iz zapadnih zemalja pa su se neki malo dosetili

AcaNik
 Како ти се ова Beretta A400 Action 28ga чини Подунавац?

MMilos
 Videh negde da ima S55 sa jednom selektivnom obaračom...
Zna li neko nekoga ko zna nekoga da ima to? Smile

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Beretta ES 100 LOVAČKE PUŠKE GLATKIH CEVi 148 12.10.2013. 12:42
Browning Cynergy pro sport & Beretta 686 E sport LOVAČKE PUŠKE GLATKIH CEVi 37 02.11.2012. 21:30
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 13
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,451
Najnoviji član: Hanoverski k...

Poslednje vesti
U LU "Šumadija" Kragujevac
Otkazana manifestacija Lovac i pas
УОЧИ ПОЧЕТКА ЈЕСЕЊЕГ ЛОВА - ЈОШ ЈЕДНО ДРУЖЕЊЕ ...
PRVENSTVO VOJVODINE ST. HUBERT 16.11.2024. RISTOVAČA
Lovačka slava - Sveti Jevstatije

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 12.12.2023. 23:19

Planirao sam da polozim za dozvolu za pusku ali ja nosim naočare pa me zanima da li ja mogu da prodjem lekarski pregled pozdrav

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

63,954,994 posete www.srbijalov.com