Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: INFORMACIJE O RADU LSS!

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
Anketa članova
Kako rešiti sukob izmedju lovačkih saveza na relaciji LSS - LSV?

Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
36% [20 Glasa]

Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
18% [10 Glasa]

Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
34% [19 Glasa]

Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
13% [7 Glasa]

Glasova: 56
Morate se ulogovati da biste glasali.
Start: 22.11.2018. 17:13

Arhiva anketa
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
INFORMACIJE O RADU LSS!
LU Aleksandrovo
 Pa jeste tako, sigurno si i ti video kako se čeka na početak sastanka ako ovi kasne a ovi uvek kasne kako ne bi ušli u nepotrebne razgovore (pametni ljudi), ovi naši im otvaraju vrata, prate ih do svečanog mesta, normalno okruže ih sa svih strana da neko od članstva ne bi seo blizu njih, samo što ih u WC ne prate, normalno i kada se ljudi kulturno izvinu uz primedbu da imaju još zakazano, naši ih bukvalno do auta isprate kao oružana pratnja, ne možeš bre brate ni da im priđeš a još manje da porazgovaraš.
Vrhunac cinizma je kad nas naši prvi izabranici vide kao stoku, e pa sve što kreće, kreće odatle a gde će se završiti ko zna, možda će ovi u savezima biti zamenjeni, a da li će biti zamenjeni ovi naši u prvom ešalonu.
Cucić će biti sasvim dovoljno.

Lala
 Radi se o načinu razmišljanja, o želji da se uvuče nekom, koga neki lokalni 'šefić' vidi kao 'vlast i moć', pa se šlihta najstrašnije, do gadjenja. A onaj kome je to šlihtanje namenjeno, možda i uživa u ukazanoj pažnji, i ponekad dobaci mrvice da malo zadovolji apetite onih šlihtera.
Posle se lokalni 'šefić' hvali kako je on pričao sa tim-i-tim, kako je u jako dobrim odnosima sa funkcionerima, kako ovo-ono... Balkanski sindrom, bolest uvlačenja nekom ko ima makar delić moći. Ali ovo je već za kolektivnu psihopatologiju, a ne za lovački portal. I nije samo vidljivo u lovstvu, nego u svim sferama života. Nažalost!
Ja sam kanda operisan od te vrste snishodljivosti, pa zato i štrčim.
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

mihailo
 Nemojte tako,ima lepša kvalifikacija ili bi trebalo tako da izgleda
"Tradicionalno gostoprimstvo"
Al često se zanesu pa malo preteraju

zoranp
 ..ja zaista i mislim da ima ljudi koji to rade i žele domaćinski da ugoste, ali uvek naiđu neke fukare koje se počnu čepirati i sabijati sve koji nemisle kao oni, a za gospodu iz saveza i njihovo ponašanje je Aleksandrovo u dlaku tačno sve ispričao, svaka čast kolega, baš se tako ponašaju gde god sam ih susretao!!!Shock
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Kao što Plakida bejaše, čuvši glas
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
Čuvaj me Gospode bože iskušenja
i u pravdi održi me,
da se po zapovedima tvojim vladam
i podari mi plen koji mi i uistinu pripada.
Poštujući tebe, poštujem i tvoje darove,
što njeno veličanstvo priroda ima,
a zavet Gospodu, da ne skrnavim delo
Božjih ruku, dajem i molim
za pušku i mog psa.
Amin.

Rodeo

LU Aleksandrovo
 Pa neće se oni blamiraju pred članstvom.

Jank
 Auuuuu, ja malo odsustvovao a ovde odmah incidenti...Kako reče naš drug Sremac bio nam je u gostima nedavno jedan VISOKI kolega pa je otputovao...
Sad vidim smeta im ZoranP...u redu je neka se predstave pa neka nas prozivaju...Sem iznošenja svog mišljenja i druženja sa ljudima i kolegama sa ovog foruma čini mi se da nemamo drugih ambicija...
Eto slučajno neke forumaše sam i lično upoznao, nemamo čega da se stidimo....a ovi po nadimku koje je neko poslao ili koji govore u nečije ime daleko im lapa kuća...Bye
Lov je stil mog života...Pas]yoursmiles.org/msmile/animal/m0218.gif

Sremac75

Jank kaže:
Auuuuu, ja malo odsustvovao a ovde odmah incidenti...Kako reče naš drug Sremac bio nam je u gostima nedavno jedan VISOKI kolega pa je otputovao...
Sad vidim smeta im ZoranP...u redu je neka se predstave pa neka nas prozivaju...Sem iznošenja svog mišljenja i druženja sa ljudima i kolegama sa ovog foruma čini mi se da nemamo drugih ambicija...
Eto slučajno neke forumaše sam i lično upoznao, nemamo čega da se stidimo....a ovi po nadimku koje je neko poslao ili koji govore u nečije ime daleko im lapa kuća...Bye

B)
PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica
PalicaPalicaPalicaPalicaPalica

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M

"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

LU Aleksandrovo
 Nemoj tako Jank, svi trebamo da imamo mogućnost, da iznesemo svoje ili pak tuđe mišljenje istavove, bez obzira koji su naši motivi. često puta koristimo reči mi ili oni, naše ili njihovo itd, što i nije dobro, ali jednostavno tako nam je lakše i jednostavnije kad pišemo, nismo svi stvoreni za pisce i govornike, pa onda to tako ispada.
Ono što jeste najružnije pa ma sa čije strane bilo, jeste da neki od nas iz kukavičluka, ili nekih drugih pobuda, il nemaju hrabrosti da napišu svoje ime ili pak se lažno predstavljaju. Mogu reći samo neka je takvima na čast, ali šta vredi oni da imaju časti i morala to ne bi ni radili, pa šta onda reći nego dobro nam došli i vi takvi kakvi ste, ali i sa pravom ih prozvati jer to i zaslužuju.

marcony
 Kolega Aleksandrovo sitne su to duše pun mi ..... takvih ljudi sto im se kaže sta smeju da kažu 
"Dodju tako, vremena, kada pamet zašuti, budala progovori, a fukara se obogati.''

LU Aleksandrovo
 Pa gosn marcony ne razvrstavamo se bez razloga u, ljude, sluge, robove u prvom stepenu e onda u drugom imaš precizniju podelu kao, pic@jzle, poltroni, gnjde, vaške, onda oni tanki gumeni za navlačenje uf omatorio sam pa sam zaboravio već kako se to zove a u moje vreme počinjlo sa slovom K a sad izmislili neku reč na slovo P, ma vidiš u stara vremena bio rečnik slikovitiji, a i ne moramo da ih mi razvrstavamo nek se oni sami razvrstaju, jel tako brate, slobodna im volja, samo nemoj da uzmu onu prvu reč ,,ljudi,, jer to sigurno nisu.

zoranp
 Ja smatram da se svako može i treba uključiti u dijalog, ali daj se brate prvo predstavi i konkretno sa činjenicama diskutuj, a ne ovako ulete tu neki pekinezeri ubace neke optužbe i tek što jedared ili dvared nešto napišeš oni podviju rep i magla, pa dajte malo ljudskosti!!!
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Kao što Plakida bejaše, čuvši glas
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
Čuvaj me Gospode bože iskušenja
i u pravdi održi me,
da se po zapovedima tvojim vladam
i podari mi plen koji mi i uistinu pripada.
Poštujući tebe, poštujem i tvoje darove,
što njeno veličanstvo priroda ima,
a zavet Gospodu, da ne skrnavim delo
Božjih ruku, dajem i molim
za pušku i mog psa.
Amin.

Rodeo

LU Aleksandrovo
 Pa di nađe od njih to da tražiš.

Jank

LU Aleksandrovo kaže:
Nemoj tako Jank, svi trebamo da imamo mogućnost, da iznesemo svoje ili pak tuđe mišljenje istavove, bez obzira koji su naši motivi. često puta koristimo reči mi ili oni, naše ili njihovo itd, što i nije dobro, ali jednostavno tako nam je lakše i jednostavnije kad pišemo, nismo svi stvoreni za pisce i govornike, pa onda to tako ispada.
Ono što jeste najružnije pa ma sa čije strane bilo, jeste da neki od nas iz kukavičluka, ili nekih drugih pobuda, il nemaju hrabrosti da napišu svoje ime ili pak se lažno predstavljaju. Mogu reći samo neka je takvima na čast, ali šta vredi oni da imaju časti i morala to ne bi ni radili, pa šta onda reći nego dobro nam došli i vi takvi kakvi ste, ali i sa pravom ih prozvati jer to i zaslužuju.

U potpunosti se slažem sa tvojim mišljenjem, uostalom tu smo da razgovaramo sa svim dobrim ljudima koji su raspoloženi za to ali ne posle jednog ili dva upisa opleti po nekome koga i ne poznaješ...pa nije ovo Politička platforma nego lovački portal ili forum. Svako je dobrodošao ko ima neko zanimljivo rešenje, ko iznosi dobre ideje ali ovi što se upišu juče a danas već napadaju, Sremca, Zorana, Lalu, LU Aleksandrovo, Janka....e pa to stvarno nije u redu od takvih se mi branimo....ustvari ne branimo se neka lupaju...ko otvoren prozor dok im Lala ne Van teme

LU Aleksandrovo
 nisu oni ljudi i nemaju m@da da se predstave i zastupaju svoje stavove, jer ih oni ni nemaju, čuvaju odstupnicu, čim im bude zatrebalo oni će promeniti nick i kenj@ti druge stvari, kako ću ja to, malo sam se zezo kad su mi pobrisani podaci, namerno, i šta mi Lala poručio, nešto u stilu, aj ne s@ri više znamo bre ko si i koje su ti ideje, svi mi koji se ovde predstavimo na neki način smo deklarisani i nazad nema, posebno nama na ovim da nazovem vrućim temama, ali sami smo to odabrali, ko nam kriv što imamo M@DA pa to radimo, mogli smo i da odemo na lovačke recepte il da tražimo da nam se otvori tema ,,da li zec jede šargarepu ili ne jede,, nikog ne bi prozvali, nikog ne bi dotakli, nikom se ne bi zamerili, a ko zna možda i do kraja naj@bali što mož nekima od nas da se i dogodi.

Lala

LU Aleksandrovo kaže:
nikog ne bi prozvali, nikog ne bi dotakli, nikom se ne bi zamerili, a ko zna možda i do kraja naj@bali što mož nekima od nas da se i dogodi.

Neko može da na@ebe samo ako radi nešto što je kontra zakonu. Ja sam imao prilike da doživim da mi se počelo kopati po mom liku i delu, ali privatnom, pa kad su videli da nemam puter na glavi, odustali, a bogme i kad se pomene čl.149 KZ Srbije, koji za takve stvari (neovlašćeno prikupljanje podataka o licima) i kazne, pa kad ukapiraju da im se može nasmešiti ćorka od jedno 2-3 godine, onda odustanu. A delikt mišljenja je davno ukinut - za iznošenje svojeg mišljenja niko ne može da odgovara.
Ljudi, gradjani i lovci, kolege moje: strah koji mnogi od vas osećaju je potpuno neosnovan, a pothranjivan je i podstican od strane onih koji na vašem strahu grade neku svoju moć, najčešće nerealnu. A upravo je neinformisanost najčešći razlog, da svi ćute, jer nisu upoznati sa mogućnostima koje su im na raspolaganju.
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

LU Aleksandrovo
 He he tako je Lalo, prosvetitelju, ko im kriv što ne čitaju Lovac već ga daju svojim ženama da potpaljuju furunče, au al mi je i zaključak o neinformisanosti.....

LU Aleksandrovo
 Šta se dešava jel počela predizborna tišina kad se niko ne oglašava na ovu temu.

Jank

Lala kaže:

Ljudi, gradjani i lovci, kolege moje: strah koji mnogi od vas osećaju je potpuno neosnovan, a pothranjivan je i podstican od strane onih koji na vašem strahu grade neku svoju moć, najčešće nerealnu. A upravo je neinformisanost najčešći razlog, da svi ćute, jer nisu upoznati sa mogućnostima koje su im na raspolaganju.

E baš sam se uplašio avo tresem se od straha ali ne raspolažem sa nekakvim aktuelnim i kompromitujućim činjenicama pa se zato i ne oglašavam, jedino reagujem na napade ovih prozirnih provokatora koji se pitaju da li smo mi normalni i koji su spremni da za rad nečijih interesa napednu na pojedince sa ovog foruma...Angry

LU Aleksandrovo
 Aha dobro je videti da nisam ostao sam, to jest ja nikada nisam sam, ovde pored mene su dva NKD čuvaju me, al ako ovako nastavim da režim na forumu, bavim se mišlju da ih zamenim sa dva SOPA, pa makar im ja bio i doručak.

paninm
 Ja sam procitao komplet zakon o lovstvu i pride Pravilnik o ustanovljavanju lovista, i moram reci da nisam mogao da nadjem nigde da je LSS =Lovacka Udruzenja.
Ministarstvo je odredilo rad LSS i dodelilo im pojedine poslove:
-predstavljanje u medjunarodnim institucijama
-ocenjivanje trofeja
-polaganje ispita
-staranje o trofejima
-pruzanje strucne pomoci
-izdavanje literature i casopisa

lovacki savez-lovacki savez srbije,LSV, i LSKIM osnovani radi ostvarivanja ciljeva iz oblasti lovstva

Kako se LSS finansira ,to nije definisano
Ko odredjuje cenovnik divljaci,isto nije definisano

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Informacije o radu LSCS LOVAČKA UDRUŽENJA 383 04.10.2022. 23:38
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 19
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,453
Najnoviji član: hladni

Poslednje vesti
U GREBENCU SE INTENZIVNO LOVI, PONEKO I PECA
Tri velika vuka snimljena na planini u Srbiji
Petrovaradin: Problem u lovištu
PRVENSTVO VOJVODINE
U LU "Šumadija" Kragujevac

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

· 30.01.2023. 23:30

Zbogom Lalo 💔

64,123,154 posete www.srbijalov.com