Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: NESTAJE LI LSS? (Arhiva do 31.12.2013.)

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
Anketa članova
Kako rešiti sukob izmedju lovačkih saveza na relaciji LSS - LSV?

Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
36% [20 Glasa]

Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
18% [10 Glasa]

Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
34% [19 Glasa]

Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
13% [7 Glasa]

Glasova: 56
Morate se ulogovati da biste glasali.
Start: 22.11.2018. 17:13

Arhiva anketa
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
NESTAJE LI LSS? (Arhiva do 31.12.2013.)
Indjijanac
 Moje mišljenje je da je situacija došla u crvenu zonu i da bi svi zajedno trebali da sednu i naprave rasplet.Lovstvo srbije nesme da ostane bez svoje najveće organizacije koja sa brojem članova jedina može da se identifikuje u borbi za prava lovaca,da sačuva ono što lovu priliči a ne da zeleni likuju kada obezglave lovstvo u Srbiji.
IndjijanacĆIRKO PA JEL TI NEZNAŠ DA U INDJIJU IMA DJUNGLA?
http://www.youtube.com/watch?v=vOipjp...page#t=25s

zoranp
 IIIVIIICEEEEEEE!!!!!!
IIIVIIIICEEEEEE!!!!!!

SrbijaSrbija
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Kao što Plakida bejaše, čuvši glas
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
Čuvaj me Gospode bože iskušenja
i u pravdi održi me,
da se po zapovedima tvojim vladam
i podari mi plen koji mi i uistinu pripada.
Poštujući tebe, poštujem i tvoje darove,
što njeno veličanstvo priroda ima,
a zavet Gospodu, da ne skrnavim delo
Božjih ruku, dajem i molim
za pušku i mog psa.
Amin.

Rodeo

Aca Velika Plana
 Momci jel to mene oci i usi varaju sada citanjem jednog teksta sam dosao do zakjlucka da se lovista koja nisu ispunila obaveze prema LSS predata od strane DR Zorana Popovica u vlasnistvo drzave??? Ko ce i KAKO da sada spasi ove lovce kojima se presednici udruzenja zezali o osnivali LSC i ostali da priusti lov ako padne zabrana?? i JOS GORE AKO BUDU PREDATA JP SRBIJASUME??? to me buni a verujem da imate odgovor na to,posto LSC nije ovlasceno lice drzave da izmiruje clanarinu saveza koliko sam ja shvatio??? B)

DakiNS

Indjijanac kaže:
Moje mišljenje je da je situacija došla u crvenu zonu i da bi svi zajedno trebali da sednu i naprave rasplet.Lovstvo srbije nesme da ostane bez svoje najveće organizacije koja sa brojem članova jedina može da se identifikuje u borbi za prava lovaca,da sačuva ono što lovu priliči a ne da zeleni likuju kada obezglave lovstvo u Srbiji.

Meni to baš i liči na ubačene elemente od strane zelenih a pošto su dokazani srebroljupci verujem da su i potplaćeni. Iako mislim da za pojedine bi pod hitno trebalo rezervisati mesto u Lazi Lazareviću,jer normalan čovek bi odavno uvideo da je pogrešio.Lovac 3
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

slavaplana
 Aco ponovo si shvatio sve pogresno!!!To sto ti mislis da je LSCS svoren iz zezanja i da bi se neko zezao govori o tebi koliko nepoznajes ovu materiju i nacin kako se formira i registruje jedan savez u ovom slucaju LOVACKI!!!

Zezanjem se postize nesto drugo sto nije ni nalik ovome sto je napravljeno u Kragujevcu!!

Ti nemas razloga za brigu jer je Vozd-lov medju prvima platio clanarinu LSS a da i nezna sta je za te pare dobio!!!

Jova je imao sansu da predje u LSCS nije je iskoristio jer nije shvatio na vreme za sto je to bolje za Vas i udruzenje!!!

LSS ce Vamu narednom periodu pruzati svu pomoc bar se nadam!!!
Kad je Jova onako lako glasao za minus u kasi LSS od 12.000.000din sve mije bilo jasno!!!Donic isto tako i Dragan iz Lozovika!!!

Valjda to tako treba!!!

Aca Velika Plana
 Pa zato mi sada ima da lovimo a vi?? sta ce te vi da radite kada odete pod Srbijasume???

slavaplana
 Aco nemoj da verujes POPOVICU sve stokaze da je to bas tako!!!

Drzavi nije u interesu da bilo koje loviste oduzima iraskida ugovore kad jelovna sezonauveliko pocela i kad su udruzenja izmirila svoje obaveze do sada uredno drzavi!!LSS umesto da radi u interesu udruzenja sece granu na kojoj sedi!!Posle svega i konacne dodele lovista ko ce LSS platiti bilo kakvu clanarinu???

Malo su se zaigrali da su POPOVIC ,TICA, SKOBA nezamenjivi i da LSS ima monopol i dalje ali to vise nije tako....!!!!

Poslednju rec ce dati nadlezno Ministarstvo!!!

POLAKO!!Netereba se radovati tudjoj nesreci jer stvar moze da se okrene za 360"!!!

Aca Velika Plana
 Pitanje je veliko dal li ce da se okrene stvar u vasu korist,ne verujem ja nikome vec samo iznosim cinjenice,sta ako i tako vec te cinjenjice,stim sto se uzbrukali vodu u LSS cisto sumnjam da ce biti dobro po lovce i sa jedne i sa druge strane. Sad

SUMO
 Slavo druze, za koji dan ces videti i da je drug Skoba itekako zamenljiv Smile.

slavaplana
 Kako ce drug Skoba da podnese i razresenje sa mesta predsednika L.U.Beograd???On bas voli da bude predsednik!!!Krenulo ga ove nedelje !!Iz 2 u 2!!!!

Hvala mu na dosadasnjem radu i trudu!!

Pored sve veceg pritiska i zvanja od strane LSS i Zorana DR.Popovica licno ja savetujem da udruzenja NEPLACAJU CLANARINU LSS dok se neodrzi skupstina na kojoj ce TICA I POPOVIC BITI SMENJENI!!!

Da nenasedaju na Popoviceve pritiske vec da sacekaju da vide kome i sta placaju!!!

Pojedina udruzenja su vec to uradila !!!

Ovi koji to nisu neka sacekaju i neka sami procene sta ima je ciniti!!!

OD ODUZIMANJA LOVISTA NEMA NISTA !!!!!

TO JE INFORMACIJA IZA KOJE STOJIM 100%!!!!

Ko god misli da ce Drzava ucestvovati u POPOVICEVIM samoubilackim idejama grdno se vara!!

Valjda je zato i dobio nadimak "GROBAR SRPSKOG LOVSTVA" kako mu je jedan gospodin rekao na poslednjoj skupstini pred vise nas koji smo tu stajali!!!
Izgleda nije pogresio!!!
Vazno je i to da je POPOVIC formirao oko sebe tim savetnika koji rade i predlog statuta onako kako to POPOVICU odgovara!!Zivko bi da se vrati u sedlo !!!Kasno je za to!!!!Svoju pricu je davno ispricao i jos samo POPOVIC veruje u te price i bajke a mi deca nismo!!
Pantelic mi fali u ovoj kombinaciji pa bi kao EZOPOVCI ekipa bila kompletna!!!

slavaplana
 Aco mi ce mo da lovimo!!!Ti brini brigu kako ce sekcija Novo Selo da kupi fazane u ovoj godini jer je placena steta 120.000din u tvom udruzenju u tvojoj sekciji i kako je sa 20.000din otisla do 120.000din !!!

Ja se nadam da ces bar nekog da pozoves u goste da lovimo kod tebe??
To je solidarnost na delu a ne ovako kako ti to radis!!!

Lovilo se i lovice se i posle nas!!!!!Odobreno

punisher
 Bez uvrede Aco ali ti komentar najblaže rečeno nije na mestu. Na primer uzmi kolika je tvoja neto zarada. Neka je 30. 000 dinara. Koliko sam ja čuo sekretar LSS ima 120. 000 dinara. Da li je on 4x bolji čovek nego ti? Da li vredi 4x više nego ti?
Koji auto voziš Aco? E vidiš Aco oni ne voze jer njih voze. Kad ih ne voze drugi voze oni službene aute a trošak održavanja i potrošenog goriva plaćamo mi lovci.
Kad si bio na moru Aco i gde?
A vidiš oni malo malo pa neko more ili banja.
Jel imaš ti svoju kuću Aco i da li si je ako imaš sam kupio, napravio, od svoje zarade?
A vidiš Aco neki od velikana lovstva su dobijali kredite od tog istog LSS za rešavanje svojih stambenih potreba i koliko sam čuo bez kamate ili sa nekom nebuloznom kamatom.
Hajde ti traži od banke kredit pa da vidim kako ćeš proći.
Oni Aco u banku i ne idu osim kad idu po tih tričavih 120. 000 do 150. 000 dinara.
Za tvoju informaciju to je zvanična plata jednog Premijera ili Predsednika RS.
A znaš li Aco zašto oni rade to što rade?
Zbog takvih kao što si ti. Koji padaju na umišljene veličine. Na velikane srpskog lovstva. Kojima je dovoljno da samo oni imaju da love po cenu da komšiji crkne krava.
U pravu je Slava. Lovilo se ovde i pre njih i pre tebe, mene i ostalih.
Nisu oni druže moj centar sveta. Upamti to.

Indjijanac
 Aco tvoje komentarisanje na ovoj temi je nimalo drugarsko i ne liči na lovačko razmišljanje,lov je viteški sport i nije mesto podrugivanju i podcenjivanju kolega lovaca

Aca Velika Plana

punisher kaže:
Bez uvrede Aco ali ti komentar najblaže rečeno nije na mestu. Na primer uzmi kolika je tvoja neto zarada. Neka je 30. 000 dinara. Koliko sam ja čuo sekretar LSS ima 120. 000 dinara. Da li je on 4x bolji čovek nego ti? Da li vredi 4x više nego ti?
Koji auto voziš Aco? E vidiš Aco oni ne voze jer njih voze. Kad ih ne voze drugi voze oni službene aute a trošak održavanja i potrošenog goriva plaćamo mi lovci.
Kad si bio na moru Aco i gde?
A vidiš oni malo malo pa neko more ili banja.
Jel imaš ti svoju kuću Aco i da li si je ako imaš sam kupio, napravio, od svoje zarade?
A vidiš Aco neki od velikana lovstva su dobijali kredite od tog istog LSS za rešavanje svojih stambenih potreba i koliko sam čuo bez kamate ili sa nekom nebuloznom kamatom.
Hajde ti traži od banke kredit pa da vidim kako ćeš proći.
Oni Aco u banku i ne idu osim kad idu po tih tričavih 120. 000 do 150. 000 dinara.
Za tvoju informaciju to je zvanična plata jednog Premijera ili Predsednika RS.
A znaš li Aco zašto oni rade to što rade?
Zbog takvih kao što si ti. Koji padaju na umišljene veličine. Na velikane srpskog lovstva. Kojima je dovoljno da samo oni imaju da love po cenu da komšiji crkne krava.
U pravu je Slava. Lovilo se ovde i pre njih i pre tebe, mene i ostalih.
Nisu oni druže moj centar sveta. Upamti to.
Odobreno hvala na lepim recima. druze ja sam samo izneo svoje misljenje kako ja ustvari razmisljam i kako vecina lovaca razmislja koji su neutralni,ja spadam u te neutralne i pravo da ti kazem nijedan savez mi se ne svidja niti cu da biram bilo koji savez,najveca greska u tome je sto maltene svaki lovac zna da uvek dolaze novi lopovi na mesta i tako ce uvek biti!!! To niko ne moze da zameni i prema tome nisam voljan da o tome komentarisem,kolika ce biti plata buduceg presednika garant nece biti ispod 100000 jel da?? kolika ce biti plata sekretara??? ajde da se ne lazemo nije lepo! svako ima svoje misljenje i ja sam izrazio svoje kao sto bi ti izrazio svoje misljenje. Za mene velikan lovstva Srbije NE postoji ili ga nisam upoznao za tvoju informaciju! toliko od mene Odobreno

Aca Velika Plana

slavaplana kaže:
Aco mi ce mo da lovimo!!!Ti brini brigu kako ce sekcija Novo Selo da kupi fazane u ovoj godini jer je placena steta 120.000din u tvom udruzenju u tvojoj sekciji i kako je sa 20.000din otisla do 120.000din !!!

Ja se nadam da ces bar nekog da pozoves u goste da lovimo kod tebe??
To je solidarnost na delu a ne ovako kako ti to radis!!!

Lovilo se i lovice se i posle nas!!!!!Odobreno

za zadnju recenicu te podrzavam Odobreno za tvoju informaciju Slavo fazani su uneti proletos,a kakvo je brojno stanje i ne mora da se kupuje po meni,u goste moze doci ko god pozeli,nikada nikome nisam branio druzenje,s tim da sam ja jedan od lovaca koji maltene debelo prekoraci limit za goste u Novom Selu. Odobreno ja sam izneo svoje misljenje i razmisljanje u prethodnom postu Odobreno

zoranp
 Kolega Aca ima pravo na svoje mišljenje i to iako se neslažem sa istim poštujemOdobreno!!
A vreme će pokazati ko je ko i ko kakav interes ima u celoj ovoj pričiConfused!!
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Kao što Plakida bejaše, čuvši glas
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
Čuvaj me Gospode bože iskušenja
i u pravdi održi me,
da se po zapovedima tvojim vladam
i podari mi plen koji mi i uistinu pripada.
Poštujući tebe, poštujem i tvoje darove,
što njeno veličanstvo priroda ima,
a zavet Gospodu, da ne skrnavim delo
Božjih ruku, dajem i molim
za pušku i mog psa.
Amin.

Rodeo

Aca Velika Plana

Indjijanac kaže:
Aco tvoje komentarisanje na ovoj temi je nimalo drugarsko i ne liči na lovačko razmišljanje,lov je viteški sport i nije mesto podrugivanju i podcenjivanju kolega lovaca

zeleo bih da mi pojasnis gde sam ja podrugivao i podcenjivao nekoga?? zeleo bih da znam sta nije bilo jasno u mojim recima,nisam bio i nikada necu biti pristalica saveza lovstva srbije,vise sam za to da nasi lovci sami vode savez i sami odlucuju o svojoj sudbini,ko god da dodje da sefuje i pametuje isto se vata za dublji dzep i zbog toga nisam na nijednoj strani,to je moje iskustvo i moj izbor i na tome cu ostati!

stane
 Nije Skobic smenjen. On je samo napustio sednicu NO koji vise nije legitiman jer sadrzi i clanove cija udruzenja vise nisu clanovi LSS.
Popovic je vratio lovista ministarstvu i sad ministarstvo mora po zakonu da ista stavi pod upravu firme u drzavnom vlasnistvu do ponovne dodele istih.
A statut LSS je jasan, sva udruzenja koja nisu platila clanarinu LSSu nisu vise clanovi saveza.
E sad ce on(Popovic) sazvati skupstinu LSS gde su ostala udruzenja koja su na liniji politike koju vodi. I izglasace sta on hoce.
A ako ministarstvo bude htelo da zaista ispostuje zakon i ono sto u njemu pise, za sva udruzenja kojima je prestalo clanstvo nema lova. Makar jesenjeg, a posle ce se videti kome ce ta lovista biti dodeljena.
Sve je ovo ovako ako se bude postovao zakon i ako se bude postovao aktuelni statut LSS. Nemojte misliti da je on (Popovic) naivan i da nije dobro pravno posavetovan.
Nego ti Slavo a i svi mi ostali gledajte sta cemo i kuda ovo vodi!!!

Indjijanac

Aca Velika Plana kaže:
Pa zato mi sada ima da lovimo a vi?? sta ce te vi da radite kada odete pod Srbijasume???

ovo Aco nebih komentarisao

Aca Velika Plana

zoranp kaže:
Kolega Aca ima pravo na svoje mišljenje i to iako se neslažem sa istim poštujemOdobreno!!
A vreme će pokazati ko je ko i ko kakav interes ima u celoj ovoj pričiConfused!!

Zoki vreme ce pokazati sigurno,ja bih vole da se sto pre zavrsi i da vise sednem na miru i lovim da ne mora da se mislim kolko ce da me osure sledece godine i kolko ce da mi smanje lov,i jedni i drugi su isti i zato nisam na nijednu stranu moje misljenje shvatite kao misljenje maltene dosta lovaca koji pripadaju neutralnoj strani da vidite koliko se narod slaze. MI NIKADA VISE NECEMO IMATI LOVISTE KAO U VREME TITA! I NIKADA NECEMO IMATI POVLASTICE KAO STO SU DAVALI TADA KADA SI MOGAO DA ODES U LOV NA SRNDACA A DA NE GLEDAS U VAGU DA NE PREDJE 10000 DINARA,DA LOVIS JAREBICU KAO SVAKI NORMALAN LOVAC A NE DA TE DERU KO ITALIJANA ITD. ITD. ! Zato narode ako mislite da nesto pravimo od lovstva nama ti silni Presednici,Sekretari dupeuvlake i mudolisci ne trebaju vec sami mi treba da vodimo lovstvo! otimanje dveju strana nikada dobro nije donelo niti ce ikada doneti! ovo je vreme kao kada je Tito umro pa se svi razgrapili ko ce vise da mazne tako je bilo tako ce i ostati! to je moje misljenje i moj stav naseg lovstva u srbiji!

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
NESTAJE LI LSS? LOVAČKA UDRUŽENJA 1239 02.06.2024. 12:41
Ptičji svet koji nestaje DIVLJAČ 8 07.11.2014. 15:00
Članarina 2013 LOVAČKA UDRUŽENJA 89 25.02.2014. 10:15
Skupština LSS 16.03.2013. LOVAČKA UDRUŽENJA 64 06.03.2013. 21:07
CENOVNIK LSS za lovnu 2012/2013 PROPISI O LOVU 7 17.12.2011. 18:24
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 16
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,453
Najnoviji član: hladni

Poslednje vesti
“ЈАСТРЕБАЧKИ ВУK” – 2025. год.
U GREBENCU SE INTENZIVNO LOVI, PONEKO I PECA
Tri velika vuka snimljena na planini u Srbiji
Petrovaradin: Problem u lovištu
PRVENSTVO VOJVODINE

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

· 30.01.2023. 23:30

Zbogom Lalo 💔

64,162,139 posete www.srbijalov.com