Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Breton

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
Anketa članova
Kako rešiti sukob izmedju lovačkih saveza na relaciji LSS - LSV?

Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
36% [20 Glasa]

Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
18% [10 Glasa]

Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
34% [19 Glasa]

Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
13% [7 Glasa]

Glasova: 56
Morate se ulogovati da biste glasali.
Start: 22.11.2018. 17:13

Arhiva anketa
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Breton
lovac junior
 beta u marci na fazansku koku Grin napokon jedna marka Smile kod nas nema mnogo divljaci,pa nema ni markiSad danas sam isao kod dede i nasli smo 3 petla i 3 koke,nemam vise slika,jer moj telefon nisam poneo,vec sa slikao sa telefonm mog druga
lovac junior priložio:
2998beta.jpg

Kinologija ZivioRodjoTri prsta 2
Elmermarkafazan

laki
 E, sad si SENIORBravo 2

lovac junior
 hahahaha kako mislite SENIOR?? Grin
Elmermarkafazan

lovac junior
 mislite sto sam bio junior,pa sam sad senior Grin imam ja jos do seniora,sad sam nesto izmedju Smile
Elmermarkafazan

laki
 KlackalicaVremesrbijalov

lovac junior
 hahaha kolega to neki hijeroglifi Grin ;)
Elmermarkafazan

laki
 pa, malo si "putovao" kroz vreme...ZivioRodjo

lovac junior
 pa tako nekako Grin
Elmermarkafazan

aleksa
 Pozdrav za ljubitelje Epanjel Bretona!
Mislim da je mesto ovoj rasi pre svega na terenu u potrazi za divljači pa koristim svaku priliku, a nemam ih mnogo, da izvedem svoja dva psa. Nažalost, zbog ćaletovog prestanka bavljenja lovom nakon 27 sezona, moraću jednog da prodam. Ako ništa, ostaće mi ove slike...

Migel u marki na fazansku koku:

img29.imageshack.us/img29/3620/migelfazanke.jpg

Arči, Migelov sin, u marki na fazanskog petla:

img805.imageshack.us/img805/1203/archimarka.jpg

alex
 Kolega lepi psi i lepe marke. Steta je da ih prodas malo su zahtevni a puno daju kako hoces na tebi je da odlucis ali steta.
Bilo kada bilo kuda u lov s Bretonom svuda

Breton Beska

aleksa kaže:
Mislim da je mesto ovoj rasi pre svega na terenu u potrazi za divljači pa koristim svaku priliku, a nemam ih mnogo, da izvedem svoja dva psa. Nažalost, zbog ćaletovog prestanka bavljenja lovom nakon 27 sezona, moraću jednog da prodam. Ako ništa, ostaće mi ove slike...

U pravu je kolega što ti savetuje u predhodnom post-u,zašto bi prodavao bilo kog,ja naprimer idem u lov sa 3 bretona i uspeo sam da ih iskontrolišem,tako da nevidim razlog zašto bi to radio,možeš lepo da loviš sa dva...da su to NKD alavi kao svinje pa da puno jedu ili ti šta ja znam pa da jednog prodaš ali ovo je BRETON što kaže kolega malo traže a puno daju!
UN MAXIMUM DE QUALITES DANS UN VOLUME MINIMUN Yes

DakiNS
 Imam dva i ne mogu dočekati trećeg. Iako se može perfektno loviti i sa jednim. Dobar breton uspešno opslužuje u lovu nekoliko lovaca. Dva ili tri bretona dovoljno za celu grupu posebno na jako pokrivenim terenima , gde veće rase ne mogu doći do izražaja.
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

Breton Beska
 [quote]DakiNS kaže:
Imam dva i ne mogu dočekati trećeg. Iako se može perfektno loviti i sa jednim. Dobar breton uspešno opslužuje u lovu nekoliko lovaca. Dva ili tri bretona dovoljno za celu grupu posebno na jako pokrivenim terenima , gde veće rase ne mogu doći do izražaja.

[UN MAXIMUM DE QUALITES DANS UN VOLUME MINIMUN /quote]
UN MAXIMUM DE QUALITES DANS UN VOLUME MINIMUN Yes

lovac junior

aleksa kaže:

kolega,ako su to "vaspitani" psi,nemas potrebe da ih prodajes,ne jedu puno,a veoma su pametni i poslusni.ja se mojoj kuje ne javljam u lovu,osim kad joj kazem da krene iz marke.ode maksimum 50m kada krene za tragom i odmah se vraca,dok za NKD crko vikajuci,cim sklonim pogled sa njega,on ode onda viknem,on se vrati,ali nije to toOdobreno
Elmermarkafazan

aleksa
 Hvala kolege na lepim komentarima i savetima!
Meni bi prvom bio izazov i zadovoljstvo da lovim sa oba psa. Može se desiti neka povreda, privremena bolest ili slično i zato je čak i poželjno imati dva psa. Pored toga ovih dvojica lepo rade sa mnom, slušaju me iako je mali bio namenjen ćaletu i išao sa njim nekoliko nedelja u lov. Na neki način se dopunjuju i bilo bi i lepo i korisno ostaviti ih obojicu. Ali je najveći problem što sam ja odvojen od njih i vremenski i prostorno i skoro sve obaveze spadaju na majku kojoj je to opterećenje. Pretpostavljate kako je to i ja bih da nađem kompromisno rešenje jer ne postoji razumevanje za dva psa, a loviću samo ja.
Sada ste me dodatno podstakli da pokušam da ih sačuvam obojicu ali ne znam koliko će biti razumevanja od strane porodice...

lovac junior
 pa ja imam 4 psa i razlika je samo u kolicini hrane koju pojedu i u tome sto imam 3 boxa vise za ciscenje.A kad idem da nahranim 1,nahranim ih sve,to je mozda 2 minuta posla,a oko ciscenja,pa mozete vi ocistiti kad dodjete.to su neka moja misljenja,ali na vama je izbor Confused
Elmermarkafazan

laki

aleksa kaže:
Meni bi prvom bio izazov i zadovoljstvo da lovim sa oba psa. Može se desiti neka povreda, privremena bolest ili slično i zato je čak i poželjno imati dva psa. Pored toga ovih dvojica lepo rade sa mnom, slušaju me iako je mali bio namenjen ćaletu i išao sa njim nekoliko nedelja u lov. Na neki način se dopunjuju i bilo bi i lepo i korisno ostaviti ih obojicu. Ali je najveći problem što sam ja odvojen od njih i vremenski i prostorno i skoro sve obaveze spadaju na majku kojoj je to opterećenje. Pretpostavljate kako je to i ja bih da nađem kompromisno rešenje jer ne postoji razumevanje za dva psa, a loviću samo ja.
Sada ste me dodatno podstakli da pokušam da ih sačuvam obojicu ali ne znam koliko će biti razumevanja od strane porodice...

izvini ako previse zalazim u detalje, a koliko je to VREMENSKI i PROSTORNO???

Voganjac
 Imali tog Vase maletica iz Vognja,on drzi bretone moram ga kritikovati nejavlja se na forumu,,,,,,Pozdrav od pizanaAngrySadNjanjanja
Voganjac

aleksa

laki kaže:
izvini ako previse zalazim u detalje, a koliko je to VREMENSKI i PROSTORNO???

Vremenski, odlazim kući u proseku jednom u dve nedelje na dan, a prostorno oko 60 km pošto studiram u Beogradu.

alex

aleksa kaže:

Kolega ako imas nekog pripravnika kod tebe tu gde zivis zamo li ga da ti hrani pse i da im cisti to nije tesko a za uzvrat ga vodi u lov tako sam ja radio cistio hranio tudje pse samo da bi me vodili u lov kada sam bio klinac i nikad mi nije bilo tesko sa zadovoljatvom sam to radio samo da bih isao u lov s nekim. Starije kolege su me vodile u lov i pokazivake sta i kako a ja sam upijao kao sudjer. Naravno ostavkjali su mi hranu za pse sve sto je trebalo i meni nije bilo tesko sednem na biciklu i odem cak sam obozavao da se igram s njihovim psi i da ih cetkam nisam ih nikada setao jer su to ipak njihovi psi. Pitaj nekog sigurno ce ti neko izaci u susret od komsija ili pripravnika.
Bilo kada bilo kuda u lov s Bretonom svuda

Skoči na forum:

Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 19
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,453
Najnoviji član: hladni

Poslednje vesti
U GREBENCU SE INTENZIVNO LOVI, PONEKO I PECA
Tri velika vuka snimljena na planini u Srbiji
Petrovaradin: Problem u lovištu
PRVENSTVO VOJVODINE
U LU "Šumadija" Kragujevac

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

· 30.01.2023. 23:30

Zbogom Lalo 💔

64,132,983 posete www.srbijalov.com