NESTAJE LI LSS? (Arhiva do 31.12.2013.)
|
Sniper Hunter |
Objavljen 06.06.2012. 12:19
|
Moderator
Upisa: 4753
Pristupio: 13.12.2009. 10:00
|
Slavo ne nasedaj na provokacije!! oni hoće samo da te ućutkaju ,ako si na funkciji ne možeš kritikovati i pisati istinu!!
|
|
|
|
Sremac75 |
Objavljen 06.06.2012. 12:24
|
Admin
Upisa: 4851
Pristupio: 08.11.2010. 22:10
|
Ček, ček....
Nešto razmišljam....lovci iz Vojvodine su plaćajući onih 1400 dinara LSV-u platili i 200 dinara na ime članarine za LSS!
A koliko ja znam taj novac (oko 4 miliona) nije prebačen LSS-u!
Da li to znači da ni mi nismo platili članarinu, iako jesmo?
Da li to znači da smo i mi isključeni iz LSS-a?
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M
"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"
"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić
"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"
|
|
|
|
slavaplana |
Objavljen 06.06.2012. 14:06
|
Lovčina
Upisa: 3536
Pristupio: 07.07.2010. 10:48
|
POPOVIC i PAZIN to sigurno znaju!!!Ja odmaram par dana od pisanja da se malo organizujemo i krenemo u kontraofanzivu !!
Popovic je najavio secu KNEZOVA a sprema mu se POCETAK BUNE NA DAHIJe a da toga nije svastan!!
Na prvoj skupstini kada je izigrao sve postignute dogovore i podmetnuo je SLADJANA iz Gradista da demagogijom zamrsi citavu stvar ucinio je LSS nesto slicno sto se desilo SARAJEVSKIM ATENTATOM ali ovoga puta na stetu samog sebe!!
Videli su to svi ali kasno !!
Idemo dalje!!! |
|
|
|
slavaplana |
Objavljen 06.06.2012. 14:13
|
Lovčina
|
ODUZIMANJA LOVISTA NECE BITI NEKA SE UDRUZENJA NESEKIRAJU!!!
Postoji u clanu 16 ugovora izmedju udruzenja i LSS pod kojim uslovima i ko na to mora da da saglasnost da bi se uopste uslo u tu pricu!!!
sta ce POPOVIC ako od ovoga sto preti i prica sve bude mrtvo slovo na papiru kako bi se jos neko udruzenja navuklo da plati clanarinu LSS ???Gde ce on posle svega???
Nikom nista neplacajte i cekajte sta ce se dalje desavati!!!!
Ne nasedajte na pretnje i ucene!!! |
|
|
|
chaki |
Objavljen 06.06.2012. 15:52
|
Veteran
Upisa: 603
Pristupio: 12.08.2009. 11:52
|
slavaplana kaže:
Ja cu sebi dati za pravo da BIVSEM predsedniku L.U."BEOGRAD "pozelim dug zivot u nadi da je funkcija u lovstvu Srbije bilo dosta za njega!!Takodje cu SKOBICU poruciti javno da nije smak sveta sto je za samo nedelju dana ostao bez dve rukovodece funkcije !!Isto to se desavalo i za vreme golog otoka pojedincima a on to vreme pamti jako dobro!!!
Takodje cu dati sebi za pravo da JAVNO cestitam PREDRAGU STEFANOVICU koga tek treba da izaberu za novog presednika u Beogradu!!!Mozda on to i nezna ali sad zna !!!!
Promene ,hvala bogu na bolje ,ako sve bude kako treba!!!!
Nije Predrag vec Dragan i nije on u opticaju cisto da ne bude zabune i da se ne nada covek bez potrebe preke
O meni se najlepše brinu oni koji me ostavljaju na miru.
|
|
|
|
antijajara |
Objavljen 06.06.2012. 16:10
|
Mlađi član
Upisa: 27
Pristupio: 07.02.2012. 11:27
|
Gedzo66, alal ti cifte, svaka ti je kao Njegoseva. Malo poduze, ali vrlo argumentovano, logicno i jasno. Svaka cast! |
|
|
|
Lala |
Objavljen 06.06.2012. 17:50
|
Moderator
Upisa: 11472
Pristupio: 27.10.2009. 17:19
|
VAŽNO!
Na sajtu LSS je objavljen Obaveštenje Ministarstvu PTŠV, ministru Dušanu Petroviću, o raskidu Ugovora o korišćenju lovišta sa 45 LU!
http://www.lovacki-savez-srbije.com/d...upnika.pdf
Izgleda da nešto ne štima ni sa odnosom LSS-LSV, ali nema zvanične informacije.
Čini mi se da se ide krupnim koracima u raspad LSS!
Bogu 'fala, što sam Lala
|
|
|
|
Sremac75 |
Objavljen 06.06.2012. 18:15
|
Admin
|
A pre neki dan Jeremija kaže da su se strasti smirile....
Alal mu informacije!
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić
"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"
|
|
|
|
slavaplana |
Objavljen 06.06.2012. 18:30
|
Lovčina
|
Popovicu vreme ti je isteklo!!!!!!!!! |
|
|
|
slavaplana |
Objavljen 06.06.2012. 20:18
|
Lovčina
|
Interesantan je detalj sa N.O. gde je posle izglasavanja smene Skobica i njegovog napustanja posle krace pauze i Popovicevog razgovora sa delegatom sa Kosova isti nije vratio na sednicu ili je izasao nedavajuci kvoru za rad istog odbora!!Pale su i uvredljive reci od strane Skobica na racun Brace iz Nisa koji je krenuo da argumentima pokaze kako je radio LSS!!
Pominje se oko 1.000.000din koji su otisli na PEHARE a SUMADISAKA LIGA JE KOSTALA oko 17.000din za pehare i nikom nije jasno zasto povoljnija ponudaod GROFOVE nije prihvacena???
Ostatak od MILION dinara ce valjda objasniti gde i kako je otislo!!!
Ima tu jos kamara stvari koja je pod znakom pitanja kao i smanjenja udruzenja iz Srbije i Vojvodine kako bi imovinom LSS raspolagalo manje udruzenja koja takodje po zavsetku sudskog postupka i uknjizenja na LSS ima lepu cenu a i i mogucnost da ZASTUPNIKU recimo padne na pamet da istu da pod HIPOTEKU kako bi je neko mozda odkupio po znatnoj nizoj ceni od trzisne!!
Sve je u igri ali ko misli da N.O. i LSS nece biti kontrolisan od strane treceg lica ili pak REVIZORSKE KUCE grdno se vara!!!
Ako su cisti nemaju cega da se boje i da tako nesto osporavaju!!!
VOLONTERI ce do kraja morati da dokazu da su zaista bili VOLONTERI i da su radili u interesu LSS a ne zarad licnih interesa!!! |
|
|
|
chaki |
Objavljen 06.06.2012. 21:13
|
Veteran
Upisa: 603
Pristupio: 12.08.2009. 11:52
|
Sremac75 kaže:
A pre neki dan Jeremija kaže da su se strasti smirile....
Alal mu informacije!
Jeremija ima onu devizu da je jedina iskrena i prava ljubav ljubav prema parama a da su sve ostalo instikti hehehehe. Cim dobijes inekciju ( finansijsku bocu) onda se stvari smire hehehehe.
Nego bre ispali ga predsednik ladno americki za sinocni JT show ( kad moze AMIDZI SHOW sto ne moze JT show hehehe )
O meni se najlepše brinu oni koji me ostavljaju na miru.
|
|
|
|
slavaplana |
Objavljen 06.06.2012. 21:51
|
Lovčina
|
videcemo kakav ce stav LSS zauzeti prema LSV-u???
Ne sme Popovic na BEUKOVICA???
Lako mu je sa Jugom Srbije i Centralnim delom a Vojvodjane cuva u srcu!!Beukovica najvise!!!Ipak je On njegov koalicioni partner na projektima,naucnim skupovima i razvoju lovstva uopste!!!
Ipak je Beukovic njega doveo u LSS a ne obrnuto!!!
Kako ga neodvede na neko drugo mesto???
Na svoju farmu??? |
|
|
|
Sremac75 |
Objavljen 06.06.2012. 21:57
|
Admin
|
Šta će na farmi?
Pa tamo su samo svinje!
|
|
|
|
Sremac75 |
Objavljen 06.06.2012. 22:14
|
Admin
|
Ja sam malo mislio o ovim aktuelnostima i nešto mi ne da mira!
Čini mi se da je ova priča oko oduzimanja lovišta samo diverzija.... Svestan je Popović da neće niko ostati bez lovišta, ali da će ta vest u startu odjeknuti kao bomba (Jeremiju je več zaebao)!
Mislim da je suština ovih dešavanja, u stvari, isključivanje LU iz LSS-a, odnosno pravljenje većine u organima LSS-a od onih koji ostanu, koja će bezrezervno podržati sadašnje rukovodstvo i donositi odluke u njihovu korist.
Nije njima ni do članarine ni do lovišta, .....njima je do vladanja u budućnosti, do privilegija, dnevnica, autorskih ugovora, službenih vozila, ugovora o delu.....!
Što se tiče LSV-a mislim da i njima odgovara raspad LSS-a, i još bolje ako za to imaju opravdanje u nekom ludačkom potezu Popovića ..."nismo mi hteli, ali su nas oni izbacili"!
Tako će konačno i zvanično postati gazde u Vojvodini a ne partneri u Srbiji!
To je faktički tako već nekoliko godina, ali je sada vreme da se to stanje ozvaniči!
Šta će njima LSS sa svim svojim problemima, od kojeg nemaju nikakve koristi, a ovamo harmonija (za sada), stabilno članstvo, članarina od 1400 dinara, "Vojvođanski LOvac"doo, sa 15 miliona prihoda, podrška (finansijska) Pok.sek, PRIMLJENI U CiC,...
|
|
|
|
antijajara |
Objavljen 06.06.2012. 22:16
|
Mlađi član
Upisa: 27
Pristupio: 07.02.2012. 11:27
|
Nece Beuk na Popa, pa to si ipak drugari - stocari - profesori - doktori |
|
|
|
Milan Grba |
Objavljen 06.06.2012. 22:31
|
Mlađi član
Upisa: 29
Pristupio: 22.03.2012. 14:17
|
Da nije bilo ovog foruma i Slavinog pisanja ja ne bih imao pojma o tim strahotama u LSS. Čudom se čudim. Ja sam godinama smatrao da je LSS jedna ozbiljna organizacija, ali ispade drugačije. Šteta. Zato sam i rekao da treba predložiti Slavu za predsjednika LSS, on je upućen u sve to. |
|
|
|
Lala |
Objavljen 06.06.2012. 22:47
|
Moderator
Upisa: 11472
Pristupio: 27.10.2009. 17:19
|
Ljudi, hajde da se uozbiljimo, situacija nije ni malo vesela, da bi sad terali zezanje.
Bolje da razmislimo kuda sve ovo može da odvede, i kakve posledice može da ima po nas lovce, i naše bavljenje lovom.
Da ne govorim o mogućoj blamaži, ako se dozvoli da vekovna organizacija lovaca Srbije pada sve dublje, ili se približi nestanku.
Zamislite kako bi to odjeknulo na medjunarodnom planu u lovačkim krugovima, i sa kakvim posledicama po lovni turizam, npr.? O ugledu da i ne govorim.
Vucite ručnu, ako Boga znate, lovačke 'vladike'!!
Bogu 'fala, što sam Lala
|
|
|
|
Indjijanac |
Objavljen 07.06.2012. 06:47
|
Lovčina
Upisa: 2727
Pristupio: 09.03.2011. 18:00
|
Lalo sto posto si u pravu,nije vreme za teranje inata,loša slika lovstva može otići u svet i to bi imaloposledice po reputaciju lovaca iz srbije i po lovni turizam a pored toga bi u zemlji bilo mnogo drugačije prilikom donošenja svakog zakona ili podzakonskih akata jer se na lovce nebi osvrtali i nebi ih shvatali sa tolikom ozbiljnošću.Navešću primer sportova koji nisu priznati kao olimpijska disciplina,u svim sverama su degrdirani zbog toga.zamislite samo donošenje nekog zakona koji utiče na tradiciju lova i osporava njeno izvršenje,ipak je malo drugačije ako se pojavi nekoliko ljudi koji predstavljaju 80.000 lovaca iz cele srbije ili se pojavi više grupica koje svaka ima drugačiji stav.
|
|
|
|
DakiNS |
Objavljen 07.06.2012. 07:32
|
Admin
Upisa: 10248
Pristupio: 31.08.2010. 09:25
|
Bruka i sramota da li će sadašnja garnitura imati obraza bilo kome lovcu pogledati u oči? Mislim da hoće jer- Šta je to obraz?
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM
|
|
|
|
zoranp |
Objavljen 07.06.2012. 07:40
|
Lovčina
Upisa: 2484
Pristupio: 13.11.2010. 09:37
|
Znajući nas i ovo je neko smislio da se malko okoristi, tako da se puno nesekiram...sve je to pod nečijom kontrolom!!
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Kao što Plakida bejaše, čuvši glas
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
Čuvaj me Gospode bože iskušenja
i u pravdi održi me,
da se po zapovedima tvojim vladam
i podari mi plen koji mi i uistinu pripada.
Poštujući tebe, poštujem i tvoje darove,
što njeno veličanstvo priroda ima,
a zavet Gospodu, da ne skrnavim delo
Božjih ruku, dajem i molim
za pušku i mog psa.
Amin.
|
|
|