Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Engleski Poenter

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
Anketa članova
Kako rešiti sukob izmedju lovačkih saveza na relaciji LSS - LSV?

Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
36% [20 Glasa]

Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
18% [10 Glasa]

Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
34% [19 Glasa]

Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
13% [7 Glasa]

Glasova: 56
Morate se ulogovati da biste glasali.
Start: 22.11.2018. 17:13

Arhiva anketa
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Engleski Poenter
DarkoJelena

Hunter forever kaže:
Evo slicica iz danasnje setnje .
Marka na petla. 17 meseci.
i49.tinypic.com/fwshnp.jpg

I jos jedna na 2m od reke , takodje na petla. (imam jos slika od ove marke ali ne bih da postavljam zbog ekologije nasih reka,ova mi se cinila najpristojnije).
i49.tinypic.com/mbl3c7.jpg

Dobar pogled!

Bravo AGA a bravo i za Filipa... Bravo 2

Hunter forever
 Hvala Darko Grin
marka Engleski poenter marka

darkon
 Hunter forever, lepo, lepo, sazreva Aga. Odobreno
A što se naše ekologije tiče, to je opšte poznato i poražavajuće.

Hunter forever
 Hvala drugar Smile

kumanacka
 Lep pas i prelepe marke

kumanacka
 http://youtu.be/L...

Hunter forever
 Hvala Kumanacka , samo moj pas trci laganijim tempom od vaseg jer meni treba prvenstveno za lov koji moze trajati i vise sati ( cesto od 07h do 14h) . Koliko se razumem u trajlere ( sto sam gledao snimke na youtube) vas pas bas dosta dobro trci , svaka cast. U buducnosti voleo bih da imam i nekog trajlera , ali ovo mi je tek prvi pas pa cemo za dalje videti.

kumanacka

Hunter forever kaže:
Hvala Kumanacka , samo moj pas trci laganijim tempom od vaseg jer meni treba prvenstveno za lov koji moze trajati i vise sati ( cesto od 07h do 14h) . Koliko se razumem u trajlere ( sto sam gledao snimke na youtube) vas pas bas dosta dobro trci , svaka cast. U buducnosti voleo bih da imam i nekog trajlera , ali ovo mi je tek prvi pas pa cemo za dalje videti.

Hvala,
to moje je jako mlada kuja koja tek treba da krene kako treba, a sa tri godine ce tek biti prava.
Po tvom psu se vidi da je lovno eksterijerna linija i tipican predstavnik poentera. Nije problem za trajlera, samo prvo zavrsi ovog mladog koji je na odlicnom putu da izraste u pravog lovca.

Hunter forever
 Trudicu se da uspem u tome Grin Pozdrav iveli

lisac

kumanacka kaže:
Kolega kumanacka upravo sam pogledao klip koji ste postavili i mogu da kazem da je rad ovog psa odlican za ovakav teren.Ali za nepregledne terene je mnogo tesko loviti sa psom koji ima ovoliki radijus kretanja da ne kazem nemoguce.Samo sam se nadovezao na diskusiju upotrbne vrednosti trkaca u prakticnom lovu na gusto obraslim terenima.
Vladan

kumanacka

lisac kaže:

kumanacka kaže:
Kolega kumanacka upravo sam pogledao klip koji ste postavili i mogu da kazem da je rad ovog psa odlican za ovakav teren.Ali za nepregledne terene je mnogo tesko loviti sa psom koji ima ovoliki radijus kretanja da ne kazem nemoguce.Samo sam se nadovezao na diskusiju upotrbne vrednosti trkaca u prakticnom lovu na gusto obraslim terenima.

Ovde nije pokazana upotrebna lovacke sposobnost ove zenke, nego jedan deo stila rase. Da sam postavio samo sliku, ko moze da garantuje da ta moja kuja nema jednu nogu kracu, mozda ima i displaziju kukova, ili ravanise dok se krece itd. (Ovim nikoga nevredjam nego dajem primer).
Na svim utakmicama pasa, pa cak i na lovno kinoloskim kupovima na kojima lovac nosi dve trecine, a pas samo jednu trecinu ukupnog broja bodova trazi se, podvlacim trazi se da se pas krece u stilu rase. Sta znaci kretanje u stilu rase i zasto se na to stavlja akcenat u svim selektivnim manifestacijama pa cak i na izlozbama ako je nebitno???
Kako ce ova kuja da lovi zavisi samo od mojih dreserskih sposobnosti i niceg vise. Kao sto se vidi volju i mentalitet ima, a uvek je bilo lakse skratiti psa nego ga naterati da ide da trazi ispred lovca.

kumanacka
 Ovo je verovatno vec vidjeno, ali probacu da pokazem na mojoj kuji koja je mozda trajler, da moze da se lovi i sa ovakvim psom i da je u principu sve stvar obuke.
Na ovom losem snimku se vidi koliku volju, brzinu i radijus kretanja ima ovaj pas. Vodi je moja cerka, ali bez obzira sto je pas poznaje i sto se ona trudi da je posalje u drugu stranu, dolazi do mene i od mene trazi dalju komandu. Posto sam ja snimatelj komanda kasni, ali je dobija da ide dalje
http://www.youtub...GnYZ20Xfpg

Na ovom drugom nesto boljem snimku se vidi kako stoji u marci i kako silovito krece kada je divljac krenula, ali samo jedna moja rec zautavlja celu akciju

Da radi i aport, nije neki, ali zadovoljava lovacku potrebu

Sustina ove moje price je da svaki pas moze dobro da lovi, ako se uradi za praktican lov. Jedina razlika je da li imamo radnu ili eksterijernu liniju pasa. Sa radima zbog njihovog temperamenta treba vise rada i strpljenja, dok sa eksterijernim linijama pasa koji su mirnijeg temperamenta se sa manje truda dolazi do zeljenog cilja.

milols_lovac_ostrovac
 Badza 3,5 meseca

img834.imageshack.us/img834/7466/dsc01880d.jpg

Uploaded with ImageShack.us

img6.imageshack.us/img6/9710/dsc01879uww.jpg

img59.imageshack.us/img59/1517/dsc01878l.jpg

BojanKG
 Uuu dobar mali,dobar ima lepu glavu marka svaka cast Pas
srbijalov markafazan

kumanacka
 milols_lovac_ostrovac
Fantasticno ti je to stene, samo kakda bi mu nabacio jos koji kilogram bilo bi jos bolje Odobreno

milols_lovac_ostrovac

kumanacka kaže:
milols_lovac_ostrovac
Fantasticno ti je to stene, samo kakda bi mu nabacio jos koji kilogram bilo bi jos bolje Odobreno

Hvala druze,nije problem kilaza,stene je uhranjeno dobro,nego je ugao takav da izduzuje ,pa zato izgleda tako..ali nista mu nebi skodilo koja kalorija viseOdobreno

Gajger
 Evo i nas posle malo duze pauze, poenter AKS (17 meseci)

i1068.photobucket.com/albums/u452/Gajgerr/13022013722.jpg

i1068.photobucket.com/albums/u452/Gajgerr/13022013721.jpg

i1068.photobucket.com/albums/u452/Gajgerr/19012013676.jpg

i1068.photobucket.com/albums/u452/Gajgerr/Prerada.jpg

DarkoJelena

Gajger kaže:
Evo i nas posle malo duze pauze, poenter AKS (17 meseci)

i1068.photobucket.com/albums/u452/Gajgerr/13022013722.jpg

i1068.photobucket.com/albums/u452/Gajgerr/13022013721.jpg

i1068.photobucket.com/albums/u452/Gajgerr/19012013676.jpg

i1068.photobucket.com/albums/u452/Gajgerr/Prerada.jpg

Bravo Aks sve pohvale vidi se da ce biti dobar lovac. Bravo 2Bravo 2Bravo 2

nenad_franc
 ja sam danas isao u setnju posle dugo vremena, pa da podelim neki snimak Smile

nenad_franc
 i jos jedan Smile

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Engleski seter KINOLOGIJA 1168 13.09.2017. 21:05
Engleski špringer španijel KINOLOGIJA 160 17.02.2016. 21:12
Pudl poenter KINOLOGIJA 8 15.01.2013. 22:44
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 16
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,453
Najnoviji član: hladni

Poslednje vesti
U GREBENCU SE INTENZIVNO LOVI, PONEKO I PECA
Tri velika vuka snimljena na planini u Srbiji
Petrovaradin: Problem u lovištu
PRVENSTVO VOJVODINE
U LU "Šumadija" Kragujevac

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

· 30.01.2023. 23:30

Zbogom Lalo 💔

64,133,048 posete www.srbijalov.com