Susreti i druženja "forumaša"
|
Jank |
Objavljen 04.12.2012. 19:18
|
Lovčina
Upisa: 2650
Pristupio: 17.05.2009. 23:12
|
zoranp kaže:
Sa Lalom koji je večito u rovitom stanju, na granici života i smrti, Dakijem koji iz Rebrova zove Inđiju da pita dali nas čekaju u Kučevu, Sremcem hrabrim junakom koji u sred noći i u najzapuštenijem delu planine, nema straha da ode na čeku i sa Inđijcem dečkom lake ruke, koji "cipiripije" izvlači iz džepa a da čovek nezna šta ga je snašlo...zaista vredi otići u lov, a i čovek se pored njih oseća sigurno ha ha ha ....Sreća pa je Miša bio tu sa ekipom vrednih kolega domaćina, inače ko bi živu glavu izvukao, osim Lale, jer on uvek nekako preživi he he he...
Eeee neka si im rekao, kad si sa njima zaštićen si ko međed, nema dlaka da ti fali sa glave (mislim kako da ti fali kada je nema)....
Ko je njih upoznao ni pakao mu neće teško pasti...
Kradu CIPILJIPI
kradu paprike
kradu drške od grabulje......
Kradu i zatvarače od karabina, a bogami i kompletne puške 'oće da sakrivaju!
Srbijalov Admin Tim
Lov je stil mog života... ]
|
|
|
|
Indjijanac |
Objavljen 04.12.2012. 20:20
|
Lovčina
Upisa: 2727
Pristupio: 09.03.2011. 18:00
|
Pozivam Zorana Popovića da mi se javno izvini za optužbe zbog cipiripija i kaže šta je našao u jakni kada je došao kući!!!!
|
|
|
|
zoranp |
Objavljen 05.12.2012. 16:29
|
Lovčina
Upisa: 2484
Pristupio: 13.11.2010. 09:37
|
OK..što jes jes..ova "poštenjačina" je kako je uzo neopaženo, tako i vratio posle u džep jednu milku, koju mi je za utehu darovao kolega Mišo, ali je zato cipiripije nemilosrdno obrstio!!
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Kao što Plakida bejaše, čuvši glas
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
Čuvaj me Gospode bože iskušenja
i u pravdi održi me,
da se po zapovedima tvojim vladam
i podari mi plen koji mi i uistinu pripada.
Poštujući tebe, poštujem i tvoje darove,
što njeno veličanstvo priroda ima,
a zavet Gospodu, da ne skrnavim delo
Božjih ruku, dajem i molim
za pušku i mog psa.
Amin.
|
|
|
|
misa 71 |
Objavljen 05.12.2012. 17:56
|
Veteran
Upisa: 649
Pristupio: 02.02.2011. 09:47
|
zoranp kaže:
E moj Mišo kod je izgleda sve čorak!!
..a zečica je kada ufatimo derana, pa ga držaljom od metle prođaramo tamo bato gde se najmanje nada... ...sremac ki rođen za taku rabotu!!!
I najsporiji sa ciljem su brži od najbržih bez cilja.
|
|
|
|
misa 71 |
Objavljen 05.12.2012. 17:57
|
Veteran
Upisa: 649
Pristupio: 02.02.2011. 09:47
|
I najsporiji sa ciljem su brži od najbržih bez cilja.
|
|
|
|
DakiNS |
Objavljen 05.12.2012. 18:44
|
Admin
Upisa: 10247
Pristupio: 31.08.2010. 09:25
|
Uh sada me podseti Mišo kako izgleda Zoki u zimskim tangama
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM
|
|
|
|
Jank |
Objavljen 05.12.2012. 20:26
|
Lovčina
|
Sve striper do stripera.....
|
|
|
|
Indjijanac |
Objavljen 05.12.2012. 22:24
|
Lovčina
|
zoranp kaže:
OK..što jes jes..ova "poštenjačina" je kako je uzo neopaženo, tako i vratio posle u džep jednu milku, koju mi je za utehu darovao kolega Mišo, ali je zato cipiripije nemilosrdno obrstio!!
Oladili bi i nju ja i bata Sremac,nego nam neprija posle veće količine cipiripija
|
|
|
|
Lala |
Objavljen 06.12.2012. 08:02
|
Moderator
Upisa: 11472
Pristupio: 27.10.2009. 17:19
|
zoranp kaže:
Sa Lalom koji je večito u rovitom stanju, na granici života i smrti, Dakijem koji iz Rebrova zove Inđiju da pita dali nas čekaju u Kučevu, Sremcem hrabrim junakom koji u sred noći i u najzapuštenijem delu planine, nema straha da ode na čeku i sa Inđijcem dečkom lake ruke...
Evo Sremčevog stručnog pratioca u sred noći, na čeku u Homolju: Sava Savanović!
Bogu 'fala, što sam Lala
|
|
|
|
golf071 |
Objavljen 06.12.2012. 10:51
|
Veteran
Upisa: 891
Pristupio: 05.11.2010. 19:43
|
Lala kaže:
zoranp kaže:
Sa Lalom koji je večito u rovitom stanju, na granici života i smrti, Dakijem koji iz Rebrova zove Inđiju da pita dali nas čekaju u Kučevu, Sremcem hrabrim junakom koji u sred noći i u najzapuštenijem delu planine, nema straha da ode na čeku i sa Inđijcem dečkom lake ruke...
Evo Sremčevog stručnog pratioca u sred noći, na čeku u Homolju: Sava Savanović!
|
|
|
|
slavko75 |
Objavljen 06.12.2012. 12:49
|
Lovčina
Upisa: 1039
Pristupio: 26.01.2010. 09:37
|
pozdrav kolege oceli biti organizovano kakvo druzenje forumasa za praznike,
UZIVAM U LOVU
|
|
|
|
Podunavac |
Objavljen 06.12.2012. 19:18
|
Lovčina
Upisa: 7755
Pristupio: 17.12.2010. 23:54
|
Jank kaže:
zoranp kaže:
Sa Lalom koji je večito u rovitom stanju, na granici života i smrti, Dakijem koji iz Rebrova zove Inđiju da pita dali nas čekaju u Kučevu, Sremcem hrabrim junakom koji u sred noći i u najzapuštenijem delu planine, nema straha da ode na čeku i sa Inđijcem dečkom lake ruke, koji "cipiripije" izvlači iz džepa a da čovek nezna šta ga je snašlo...zaista vredi otići u lov, a i čovek se pored njih oseća sigurno ha ha ha ....Sreća pa je Miša bio tu sa ekipom vrednih kolega domaćina, inače ko bi živu glavu izvukao, osim Lale, jer on uvek nekako preživi he he he...
Eeee neka si im rekao, kad si sa njima zaštićen si ko međed, nema dlaka da ti fali sa glave (mislim kako da ti fali kada je nema)....
Kradu CIPILJIPI
kradu paprike
Srbijalov Admin Tim
Ona dva kleptomana kradu i remnike, optike, novčanike i svu ostalu lovačku i nelovačku opremu. I to na javnom mestu i u prisustvu policije. Šta tek rade kad su u nekom prikrajku?
Samo vas posmatramo
|
|
|
|
Indjijanac |
Objavljen 06.12.2012. 20:18
|
Lovčina
|
Jank kaže:
zoranp kaže:
Srbijalov Admin Tim
pa kako drugačije da ga zaštitimo nego kao medjeda
|
|
|
|
Jank |
Objavljen 06.12.2012. 20:29
|
Lovčina
|
Podunavac kaže:
Jank kaže:
zoranp kaže:
Kradu CIPILJIPI
kradu paprike
Srbijalov Admin Tim
Ona dva kleptomana kradu i remnike, optike, novčanike i svu ostalu lovačku i nelovačku opremu. I to na javnom mestu i u prisustvu policije. Šta tek rade kad su u nekom prikrajku?
Samo vas posmatramo
Ja mislim da ova dva gospodina ne kradu, uzimaju sve, misle da je njihovo....."Alchajmer" je u pitanju....
|
|
|
|
Sremac75 |
Objavljen 06.12.2012. 20:31
|
Admin
Upisa: 4851
Pristupio: 08.11.2010. 22:10
|
Ma kakavi ....
A što vole da se golataju???
Sve sama gola dupeta!!!
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M
"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"
"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić
"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"
|
|
|
|
Indjijanac |
Objavljen 06.12.2012. 20:33
|
Lovčina
|
neka sremac kaže kakav je bio lički sendvič
|
|
|
|
Sremac75 |
Objavljen 06.12.2012. 20:45
|
Admin
Upisa: 4851
Pristupio: 08.11.2010. 22:10
|
Vojnički
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M
"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"
"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić
"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"
|
|
|
|
Indjijanac |
Objavljen 06.12.2012. 20:50
|
Lovčina
|
nešto bio suv a i lebac iz ratnih rezervi
zamalo da dobiješ i namaz
|
|
|
|
DakiNS |
Objavljen 06.12.2012. 21:27
|
Admin
Upisa: 10247
Pristupio: 31.08.2010. 09:25
|
Nego Sremac kako bi bilo da organizujemo jedno druženje za proslavu jubileja lovstva na Kosovu?
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM
|
|
|
|
Podunavac |
Objavljen 06.12.2012. 21:50
|
Lovčina
Upisa: 7755
Pristupio: 17.12.2010. 23:54
|