NESTAJE LI LSS? (Arhiva do 31.12.2013.)
|
slavaplana |
Objavljen 09.06.2012. 19:04
|
Lovčina
Upisa: 3536
Pristupio: 07.07.2010. 10:48
|
Ja sam za jednu dobru veceru u PLAVOJFRAJLI !!!!!
Covek je tek startovao da ga malo pomognemo!!!
|
|
|
|
slavaplana |
Objavljen 09.06.2012. 19:10
|
Lovčina
|
Boga mi kako stvari stoje ceo LSS ce morati kao putujuca grupa da po Srbiji izvodi SOUU PROGRAM kako bi se minus u kasi nadohnadio!!!
Citav program ce Pantelic da formulise jer ima iskustva sa ZOOTEKOM!!!
Zamisli na trapezu BAICA , gutaca vatre TATOVICA,VLADU PRAVNIKA u kavezu sa lavovima , Ceranica kao zoglera, Skobica sa bicem kao dresera,Popovica kao coveka sa nozevima kako gadja okovanog i zavezanog na krugu TICU!!!!!
Kakva bi to putujuca grupa bila!! |
|
|
|
Lala |
Objavljen 09.06.2012. 19:16
|
Moderator
Upisa: 11472
Pristupio: 27.10.2009. 17:19
|
Idi bre Slavo, nisi normalan!
Bogami, atrakcija bi bila da vežbaju madjioničarsku tačku, da se izvuku iz minusa!
Možda uvežbaju nestajanje, kao Koperfild? Ili oslobadjanje iz lanaca, kao Hudini?
Bogu 'fala, što sam Lala
|
|
|
|
zoranp |
Objavljen 09.06.2012. 19:49
|
Lovčina
Upisa: 2484
Pristupio: 13.11.2010. 09:37
|
Može biti MOJ LIKOTA NikolA Tesla samo onaj za koga ČAK i Rusi govore ovako..
http://youtu.be/Z...
..a ne ko neke koje se jave jednom ili dvaput sa nekim autonomaškim i provokatorskim upisima, misleći da će nekoga isprovocirati!!
PREDLAŽEM DA SE NAPRAVE ZNAČKE ZA SWAROVSKOG I WALTERA, DA IH MOŽEMO PREPOZNATI KAD BUDU SA NAMA, JER SE MI NE KRIJEMO KAO ONI!!!
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Kao što Plakida bejaše, čuvši glas
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
Čuvaj me Gospode bože iskušenja
i u pravdi održi me,
da se po zapovedima tvojim vladam
i podari mi plen koji mi i uistinu pripada.
Poštujući tebe, poštujem i tvoje darove,
što njeno veličanstvo priroda ima,
a zavet Gospodu, da ne skrnavim delo
Božjih ruku, dajem i molim
za pušku i mog psa.
Amin.
|
|
|
|
slavaplana |
Objavljen 09.06.2012. 20:07
|
Lovčina
|
Nije mi jasno za sto se selo Zorana DR.Popovica PODELILO a radi se o VRANICU???
Jedni kazu JESTE ....drugi kazu NIJE......?????
Ko zna sta je istina a ljudi svasta pricaju!!!! |
|
|
|
antijajara |
Objavljen 09.06.2012. 20:41
|
Mlađi član
Upisa: 27
Pristupio: 07.02.2012. 11:27
|
Pantelic urednik lovca LSS!!!??? Il se zezamo il smo ozbiljni ljudi?
Drugooptuzeni u aferi nestanka 200 tisuca evrica iz LSSa, kao i za prodaju nove skode koja je kao "rashodovana" zavrsila kod njegove zene? |
|
|
|
Sremac75 |
Objavljen 09.06.2012. 20:44
|
Admin
Upisa: 4851
Pristupio: 08.11.2010. 22:10
|
NEMA IVICA TOLIKO MARICA KOLIKO NAMA TREBA!
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M
"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"
"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić
"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"
|
|
|
|
Lala |
Objavljen 09.06.2012. 20:46
|
Moderator
|
Oko časopisa 'Lovac' sam ja nešto napisao pre nekoliko nedelja. I ja sam čuo tu priču, da se štampanje i uredjivanje lovca seli iz NS za BG, i da više neće 'Dnevnik' štampati. Takodje, i do mene je došlo da je Pantelić to preuzeo da radi.
Bogu 'fala, što sam Lala
|
|
|
|
slavaplana |
Objavljen 09.06.2012. 21:35
|
Lovčina
|
Pantelic ce iskustva iz ZOOTEKE da prenese na casopis u 2000 primeraka!!
Valjda Popovic ocekuje i toliko clanova pa da nebacaju pare na stampu!!!
LSCS 20.000 komada!!
I oni nas iskljucise iz clanstva!!!
Samo sto lovci vise neveruju u price!!!!Nismo deca!! |
|
|
|
slavaplana |
Objavljen 09.06.2012. 21:36
|
Lovčina
|
LSS ne moze da izvadi i da o njemu pise FORBS!!!!!
LSS je od strane Ministarstva za taj projekat informisanja dobio 1.500.000din!!!!!!!!! |
|
|
|
DakiNS |
Objavljen 09.06.2012. 21:40
|
Admin
Upisa: 10248
Pristupio: 31.08.2010. 09:25
|
A ja mislio da Pantelić vodi KEFALICUB)
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM
|
|
|
|
slavaplana |
Objavljen 09.06.2012. 21:42
|
Lovčina
|
Ljudi jer se neko zapitao ko ce da zakaze i vodi skupstinu LSS kad je TICA i njegovo udruzenja iskljuceno iz LSS !!Titel se i pored toga odrekao TICE !!!!Nece da cuju za njega ni preko novina!!! |
|
|
|
slavaplana |
Objavljen 09.06.2012. 21:44
|
Lovčina
|
slavaplana kaže:
Ljudi moji ja se smejem od jutros od kako sam otisao za Zagubicu kod Baneta pa sve do sada sta sam sve cuo i kakve su izjave pojedinci davali!!!
Ovo sto sam pisao do sada je mala maca sta cu sve da pisem i da iznosim u javnost ali sa takvom pozadinom koja je 100% proverena !!
Pa mi i ne znamo koga smo sve birali u LSS i ko sve tamo radi i sa kakvim biografijama!!!
Prva i ubedljivo najaca stvar da se u Titelu rodio drugi Nikola Tesla koji ne proizvodi struju vec je na mudar i perfidan nacin nekako preusmerava da bi imao potrosnju koja ne ide preko strujomera??
Mnogi ce se zapitati KAKO TO MOZE???
To je interesovalo i ELEKTRO-DISTRIBUCIJU iz Zrenjanina koja je pokusala da otkrije taj nepresusan vid energije ili ti PERPETUUM MOBILE!!!!
Puna 4 sata je trajala kontrola doticnog gospodina koji izgleda da je presao na neki vid obnovljive vrste energije koja ne ide preko strujomera a o tome nije obavestio elektrodistribuciju Zrenjanina!!!
Komsije kazu da su u dvoristu doticnog gospodina videli male solarne svetiljke ali sumnjaju da se negde nalazi sakriven od ociju javnosti neku solarni panel ili se radi o NUKLEARNOJ PTOIZVODNJi ovog lovnog radnika u podrumskim prostorijama!
Posebno je interesantan nadimak koji je isti dobio a dovodi se u vezu sa TESLOM!!!
Zovu ga MIG MIG TESLA MLADJI!!!
Pominju se tu neki magneti ali ne oni za reumu vec znatno jace jacine koji sluze iskljucivo za pravljenje jakog magnetnog polja!!
Faradej da je ziv to ne bi izdrzao ni njegov kavez!!
I tako Titel pominje drugog Nikolu Teslu koji je svojim neverovatnim otkricem zbunio cak i elekrodistribuciju Zrenjanin koja se rado seca iste kontrole !!!
Pre ovoga isti je pokazivao abicije prema stamparskoj delatnosti i crtanju pa je izgleda sam sebi uradio i nekakvu fasifikovanu diplomu koja je trebala da sluzi kao slika na zidu ali se slucjano pojavila na nekim konkursima za posao a to se desilo greskom jer ista stvarno podseca na original pa se greskom nasla u konkusnoj dokumentaciji!!
Toliko je to autenticno sa originalom samo je autor zaboravio delo da zavede u nadleznoj istituciji ali nema veze umetnost nepoznaje zakone a ni granice!!
Solarni pogon i energija iz obnovljivih resursa i stamparstvo su proslavili Titel i ovog gospodina!!!!
Neka je on ziv i zdrav pa jednog dana mozda i preuzme vodjenje strucne sluzbe LSS cim patentira svoja otkrica ako ga pre toga neko iz OUP-a ne spreci !!!
Zabela je puna ovakvih pronalazaca!!!!
U obnovljivoj energiji je buducnost ako te ne uhvate!!! |
|
|
|
slavaplana |
Objavljen 09.06.2012. 21:45
|
Lovčina
|
slavaplana kaže:
Idemo dalje!!!!!
Ja nisam ni znao kako se to zavrsava fakultet tj kako moze da se zavsi i da se magistrira a i doktorira na teret lovista ???
Lovci placu i kunu dan kad je upisao fakultet jedan poznati lovni radnik je kako kazu, i kurta i murta, su lovili mufte da bi isti zavrsio fakultet !!!Kad je rekao da zeli da Magistrira jedan veci deo lovaca se zapitao hoce li loviste moci da izdrzi toliki izlov ????
Nekako je magistrirao i selo se ponadalo da je njihovim mukama dosao kraj!!!
Ali apetiti su porasli sta znaci kad nemas DOKTORAT u selu????
Sta ce na to da kazu komsije??Familija??Prijatelji??
Resi doticni jednog dana da nekako polako saopstii svojim lovcima da ce upisati doktorske studije ali je sacekao da se fond srnece divljaci malo oporavi i poveca!!
Ovi ljudi kad su culi uhvatise se za glavu i pozelese da to sto pre zavsi kako ne bi maticni fond upropastili!!!
Racunaju ljudi kad ide june nek ide i uze za naseg malog!!!
Selo je to!!!Hoce komsija komsiji da pomogne makar iz lovista!!!
Nije to kao u Beogradu gde niko nikog nepoznaje!!!
Dosao je i taj cas da se dodje do DOKTORSKE DIPLOME!!!
Svi su slavili a najvise lovci koji ocekuju da se fondovi divljaci u njihovom selu naglo poboljsaju dok opet nekom malom ne padne na pamet da se iz lovista stice diploma ,magistratura i doktorat!!!!
Poucna prica kako se fondovi divljaci popravljaju u selu nadomak Begrada!!! |
|
|
|
slavaplana |
Objavljen 09.06.2012. 21:54
|
Lovčina
|
slavaplana kaže:
Jedno je sigurno LOVACKI SAVEZ JUGOSLAVIJE POSTOJI JOS UVEK tj. covek koji je zaduzen za pecat i potpis i dalje raspolaze istim!!Da stvar bude jos smesnija istije sklopio ugovor o zakupu poslovnog prostora i svakog meseca na privatan svoj ziro racun njemu legne 300eura!!!
Da trista evrica i to kako stoji u ugovoru na 10 godina !!prosle su 4 ako se nevara i lovica kaplje li kaplje!!!!
To on smatra svojom opremninom iz LSJ!!!!
Da se covek smeje tri dana sta se radi u ovoj zemlji!!!! |
|
|
|
Indjijanac |
Objavljen 09.06.2012. 22:04
|
Lovčina
Upisa: 2727
Pristupio: 09.03.2011. 18:00
|
Slavo pojasni malo ŠTA JE ZAKUPIO? i KOME PLAĆA ZAKUPNINU?
|
|
|
|
Lala |
Objavljen 09.06.2012. 22:10
|
Moderator
|
Nije zakupio, nego izdaje čovek valjda?
Bogu 'fala, što sam Lala
|
|
|
|
Sniper Hunter |
Objavljen 09.06.2012. 22:34
|
Moderator
Upisa: 4753
Pristupio: 13.12.2009. 10:00
|
Već sam 2x pročitao današnje upise na ovoj temi ,ne mogu da verujem šta se sve dešava i šta je moguće u zemlji Srbiji,šta sve sebi pojedinci koji su tzv." perijanice"našega lovstva ,i oni koji treba da nas predstavljaju pred svetom sebi dozvoljavaju ,a što je najgore nekažnjeno,u svakoj drugoj normalnoj zemlji bi davno završili u zatvoru .
|
|
|
|
DakiNS |
Objavljen 09.06.2012. 22:40
|
Admin
Upisa: 10248
Pristupio: 31.08.2010. 09:25
|
A gde nestade kolega Swarovski
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM
|
|
|
|
Indjijanac |
Objavljen 09.06.2012. 22:45
|
Lovčina
Upisa: 2727
Pristupio: 09.03.2011. 18:00
|
EX,kakvih sve Sniperu ima bisera,pa to nemože da se prevede na engleski jer u engleskom nepostoje takvi izrazi
|
|
|