Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Dozvola za pušku

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Dozvola za pušku
bturjane
 cestitam za dozvolu e sad kad si vec iz KG kod prijatelja koji imaju oruzje pa probaj koje ti odgovara znaci tezina ,balans,brzina ubacivanja u rame,brzina nalazenja cilja u nisanskoj liniji,duzina kundaka tj razdaljina kundaka od potkundaka i to je to mnogi pocetnici prave greske povuceni pomodarstvom i sl. pa tek posle sezone-dve uvide da im izbor ne odgovara pa bi da menjaju pusku kojusu kupili za ostale savete tu smo kolega jos jednom sa srecom dobar pogled

ma nasrcu bre rodjo mora se branim,a ti zapadnjaci kvarni su ko muckovi al sam naso pravu pusku AA-12

hamerles
 Bez dobre puske nema ni dobrog lovaB) Ma koliko se oslanjali na izreku ''u rukama mandusica Vuka svaka puska bice ubojita'' to nema veze sa savremenim ouzjemB) Ili Njegos sto rece ''boj ne bije svijetlo oruzje nego bije srce u junaka'' Za savremeno oruzje i municiju to ne vazi.... Zato Alex zapamti bez dobre puske nema ni dobrog lovaBye sve puske su dobre samo su u pitanju finese koja bolje tebi lezi kad to nadjes to je prava puska bez obzira na polozaj cevi dali je bok ili polozara, jednocevka ili PA itd...

strahinja
 aleks cestitke Pozdrav

alex
 Hvala kolege na cestitkama nadam se da cu uskoro da kupim moju pusku i da cu stati rame uz rame sa kolegama na pocetku sezone jos jenom hvala na cestitkama srbijalov
Bilo kada bilo kuda u lov s Bretonom svuda

hamerles
 Kolege juce sam cuo da je uradjen novi zakon o nabavnim dozvolama za puske samo jos treba da prodje skupstinsku proceduru... Zakon kao americki ''ko ima tri cevi puska,pistolj,karabin... Ili ko ima samo tri puske cetvrta se kupuje na licnu kartu bez ikakvog jurcanja po SUP-u i placanja nabavne dozvole...Nisam mogao da verujem kad sam to cuo ali videcemo sta ce bitiOsmeh

kelt

hamerles kaže:
Kolege juce sam cuo da je uradjen novi zakon o nabavnim dozvolama za puske samo jos treba da prodje skupstinsku proceduru... Zakon kao americki ''ko ima tri cevi puska,pistolj,karabin... Ili ko ima samo tri puske cetvrta se kupuje na licnu kartu bez ikakvog jurcanja po SUP-u i placanja nabavne dozvole...Nisam mogao da verujem kad sam to cuo ali videcemo sta ce bitiOsmeh
Trt Milojkacekaj magarce do zelene trave
Mi necemo reci gde praznina zveci
Kao klepka suplja,
Mi hocemo dela velikih bez reci-
Zuljeva i znoja, stradanja i vere,
Pelina iz cije zuci pcela bere
i med slatki skuplja.
A. Santic
http://www.youtube.com/watch?v=pDIl8R...re=related

Podunavac
 Prosto ne verujem u ovo. Pre bi rekao da će biti ko ima tri puške, a podnese zahtev za četvrtu dobije krivičnu prijavu za terorizam ili rušenje ustavno pravnog poretka. Po novim evropsko-američkim zakonima naoružani Srbi su veoma opasni po demokratiju i bezbednost na svetskom nivou.
Tri prsta 2Kolce

hamerles
 Bavim se malo politikom to sam cuo iz od jednog narodnog poslanika svoje stranke... Obradovala me je ta vest mislim da je to pravi potez... Ali cisto sumljam da ce nam ova evropa koja nam komanduje to dozvolitiHmmm

Podunavac
 Hamerles zavisi kojoj stranki pripadaš. Ovi proevropski će sve da obećaju da sačuvaju fotelje. A sad im se već dobrano ljuljaju. A šta drugo Srbima da obećaju, nego laku nabavu oružja i jeftinu rakiju?Grin Šalim se, ali ima tu i istine, narodu se servira ono što želi dačuje.
Tri prsta 2Kolce

solaja
 Cekaj malo, kad vadim dozvolu za nabavku mogu 1 pusku da kupim, i svaki put kad ja ocu da kupim drugu moram vaditi novu dozvolu za nabavku, po meni je to malo Smean

A kakva je procedura sa ostavinske rasprave, jel ja i onda trazim dozvolu za nabavku??
Oko gadja, kundak pogadja B)

solaja
 JA ne znam koliko je ovo puzdano tj tacno al sam nesto iskopao na netu.
http://airguns-se....com/?p=43

Nacrt novog zakona o oruziju i municiji

solaja
 Iz ovog zakona sam skonato ,,Budi dobar i slusaj zenu da ti ne odnesu oruzije,, Smile

DakiNS
 Pa kada se lepo nakupujemo pušaka onda novi zakon o porezu na oružije jer ipak je to luksuz
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

fotolovac
 Kod nas je luksuz i što smo živi u ovoj ludnici!? Može i porez na to? Ne čačkaj mečku. Confused

DakiNS

fotolovac kaže:
Kod nas je luksuz i što smo živi u ovoj ludnici!? Može i porez na to? Ne čačkaj mečku. Confused
Ma kako su počeli sa porezima luksuz smo što smo živi,što dišemo,luksuz su penzioneri jer kada mi dođemo do penzije biće potrebno 80 godina staža a pošto je to nemoguće ispUniti nema CenzurisanoPENZIJE
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

solaja
 JA sam danas odslusao prvi deo obuke za vatreno oruzije uzeo sam lovacku pusku i Sportsko oruzije, mada me malo strasi dobio sam knjigu koja je podeblja i treba sutra da strebam sto se tice zakona i prava o koriscenju oruzija u samo odbrani. Ovo ostalo delovi oruzija i kako sve fukcionise znam, Jedva cekam cetvrtak tada je prakticna nastava tj gadjanje lovac
ZA ostale koga interesuje radi se 3 sata 1 sat je balistika 2. sat je pravo i sa strane zakona o oruziju poplase te malo kakve su kazne
3 sat predaje oruzar Petar Milović On drzi Univerzal i vidi se da covek voli svoj posao jel je odrzao super predavanje B)
Isao sam u Vrbas u sportski centar.

U jednom predhodnom post-u sam pitao da li treba dozvola za nabavku opruzija ako je oruzije sa ostavinske rasprave?? Hmmm

Sniper Hunter

solaja kaže:
JA sam danas odslusao prvi deo obuke za vatreno oruzije uzeo sam lovacku pusku i Sportsko oruzije, mada me malo strasi dobio sam knjigu koja je podeblja i treba sutra da strebam sto se tice zakona i prava o koriscenju oruzija u samo odbrani. Ovo ostalo delovi oruzija i kako sve fukcionise znam, Jedva cekam cetvrtak tada je prakticna nastava tj gadjanje lovac
ZA ostale koga interesuje radi se 3 sata 1 sat je balistika 2. sat je pravo i sa strane zakona o oruziju poplase te malo kakve su kazne
3 sat predaje oruzar Petar Milović On drzi Univerzal i vidi se da covek voli svoj posao jel je odrzao super predavanje B)
Isao sam u Vrbas u sportski centar.

U jednom predhodnom post-u sam pitao da li treba dozvola za nabavku opruzija ako je oruzije sa ostavinske rasprave?? Hmmm

Konacno da negde rade kako treba B) a ne samo da uzmu pare i da im ostane municija sto kandidat treba da ispuca !
Ja mislim da treba nabavna dozvola i za u ostavinskom postupku nasledjeno oruzije.

neca90
 Treba nabavna dozvola,kako da ne!Nazalost!Ali mislim da ne treba za pusku koja je neupotrebljiva,tj.kojoj se izvadi udarna igla ili zatvori cev,sto se kod nas u praksi i desava kada neko zeli da nasledi oruzje za koje nema dozvolu.

solaja
 Hvala na odgovoru, pisacu utiske u cetvrtak pa kad polozim castim vas forumase jednim Pivo

duka92
 solaja- druze kod Milovica je smesno polaganje nije nista strasno ja sam polagao za lovacku pusku sacmaricu nista tesko nemoj samo da se unervozis i da imas tremu polozices 10000 posto B)

Skoči na forum:

Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 14
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,460
Najnoviji član: Baustelac

Poslednje vesti
Širom Evrope ponovo će biti dozvoljen sportski lov na grlice, EU ukida zabranu lova
Novosađanin zatečen u krivolovu u selu Divoš
ГОДИШЊИ ПОМЕН
У кикиндском ловачком удружењу ускоро и даме
Lov na vuka i ostale predatore u Bujanovcu 2. februara

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

· 30.01.2023. 23:30

Zbogom Lalo 💔

64,477,203 posete www.srbijalov.com