Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Srpski Trobojni gonič

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
Anketa članova
Kako rešiti sukob izmedju lovačkih saveza na relaciji LSS - LSV?

Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
36% [20 Glasa]

Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
18% [10 Glasa]

Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
34% [19 Glasa]

Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
13% [7 Glasa]

Glasova: 56
Morate se ulogovati da biste glasali.
Start: 22.11.2018. 17:13

Arhiva anketa
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Srpski Trobojni gonič
lovdzij@
 Zajeban je bio mali,uginuo 2 dana posle revakcine,jbg uvek ono sto vredi propadne!
Lovicu sa gonicima,dok je veka i sveta.I tackaPas

blackhunter
 lovdzij@,bas mi je zao...jbg tako ti je to....ali doci ce i bolje...
dobar pogled...lovac

bracailic
 Druže lovžija to je tako u životu. Štenac je dosta obećavao, velika je muka dokle poraste a kada poraste drugi problemi nas goničlije brinu, znate svi kradja, stradanje i kada se nešto od ovoga desi krećemo opet iz početka.
Evo jedne sličice za našu omiljenu stranicu
img156.imageshack.us/img156/4046/sinr.jpg

Uploaded with ImageShack.us

arsa
 bracailic veoma plemenit pas prelepe glave , dobro obojen i koliko vidim dobrih stavova prednjih nogu. Voleo bih da ga vidim u stavu.
Lovdzij@ jeli ona kuja koju si predstavio mozda poreklom iz Levca ili se varam?
lovac Joca i Luka srbijalov

bracailic
 Pozdrav svima narode.
Sutra u mojoj sekciji je Lovačka večera a prekosutra lov , ko voli i može ajmo u planine.
Za arsu- Druže imaš njegovu sliku od letos na 7 ili 8 stranici , a usput možeš videti i ostale moje trobojce ako te interesuju. A nadam se da će biti i koja njegova slika sa ulovom pošto je po ovom snegu baš maler. Gazile ga opet, ali je sada OK.

bracailic
 Ljudi pitam se da li ce mo od sledeće godine postavljati slike iz lova i naših ljubimaca.
Evo jedne lije koja je redovno posećivala obližnji kokošinjac i pravila dosta štete. Ali nije računala da sve što je slatko kratko traje.
img143.imageshack.us/img143/2427/lijau.jpg

blackhunter
 svaka cast na ulovu...pozdrav..B)
dobar pogled...lovac

huntinggirl1
 čestitam,

vojkan
 Za svaku pohvalu cestitam!
Ja sam Lovac s juga cevka mi je duga!

bracailic
 Hvala lepo drugari.
Evo pošto je ovo moje javljanje prvo u ovoj godini Ja i moja Družina a i standardna ekipa trobojaca, želimo Vam svima uspešnu novu 2011 godinu puno druženja sa prirodom, ljubimcima, sloga u porodici zdravlje i svega ostaloga.
A evo ponovo učinka moje ekipe prvog dana u ovoj godini. Pa šta kažete drugari
img704.imageshack.us/img704/9799/vrhvranja.jpg

Lep ulov cestitke ali postoji tema Lov na krupnu divljac , lov na divlje Svinje pa smatram da je prigodnije da postavis slike ulova tamo bice bolje nego ovde na temi o Srpskom trobojnom gonicu .
Srbijalov Admin Tim!

lovdzij@
 Bravo kolega,tako je to kad se lovi sa trobojcimaBravo 2Dobra ti je ta sarena ekipaB)

bracailic
 Hvala druže lovdžija, trudićemo se da tako i nastavimo.
A što se tiče postavljanja slika smatram da bi one trebalo biti ovde jer trobojac je lovni pas i sve ovo što smo mi odstrelili ,oni a i drgi goniči su zasluženi. No ako Admin tim smatra da one više ne trebaju da se postavljaju u ovoj rublici ja prihvatam i više neću postavlati slike.
A sada ja sa mojim komšijom Darkom i mojom trobojnom ekipom svim kolegama,posetiocima i ljubiteljima lova i ove pasmine želim srećan Badnji dan i da ga provedu u krugu svojih najmilijih i u dobrome raspoloženju.
img600.imageshack.us/img600/4586/boiv.jpg

Vulpes
 bracailic,posto vidim da si ljubitelj trobojaca jedni pitanje za tebe...
dali si vodio svoje trobojce u gater i koliko su bili stari?? Ja nameravam svog da vodim u gater ali neznam dali je rano...
Dobar pogled.

lovdzij@
 Kolege,29-tog 2011 je lov na vuka-Blace.Dodjite da uzivamo u prelepim terenima i u pesmi gonica.Pozdrav za sve trobojdzijeBye

bracailic
 Pozdrav svima narode. Nešto ste mi se uspavali na ovoj stranici.
Odgovor za druga Vulpes. Ja nisam praktikovao da vodim moje goniče u gatar jer ga nisam imao u okolini. Medjutim mog najmladjeg člana jesam vodio i to 3 puta. Prvi put imao je negde oko 4-5 meseci tada je prvi put i video svinju lanuo je nekoliko puta i pobegao kod mene mislio sam a ovaj završio sa karijerom. Kasnije sam ga vodio pred sezonu i dosta dobro se pokazao, drugačiji radi, siguran ali traži moju podršku. Sledio je teren gde je imao par ozbiljnih incidenata sa DS. Zatim po treći put morao sam da ga vodim jer je pre nekoliko meseci kada se izgubio i bio malo povredjen od svinja hteo sam da vidim kako će se ponašati. mene je oduševio i nije se plašio od njih ali odredjena doza straha je bila kod njega.
Ono što je neko mišljenje u vezi gatara je sledeće. Treba jednom odvesti mladog psa da je vidi da oseti njen miris, medjutim to treba da je mirna DS da ne napada već da mu na odgovarajući način parira ali da ga ne ozledi. Zato ti predlažem odvedi trobojca, vidi kako se ponaša ali prava obuka kao i da li ima genetiku i volju za svinjama videćeš tek na teren.

Vulpes
 Hvala kolega.
Dobar pogled.

lovdzij@
 Kolege ima li vas?Sto se tice vodjenja kerova u gater,imam da kazem sledece.Ja vodim kerove u gater sa 5 meseci,pustam ih oko zice dok su stari kerovi unutra.I tako par puta,pa kasnije pustam po jednog starog kera i jednog mladog da zajedno laju na vepra.Kako vremenom mladi ker sve slobodnije napada,pustam ga samog.Ja licno mislim da treba mladog psa forsirati u gateru,samo treba menjati gater.Kod mene ih ima dosta tako da skoro uvek vodim kerove u drugi gater.To je neko moje misljenje,da cujem jos nekog ko cuva trobojce?

Milan J
 Pozdrav Trobojdzije!!

http://www.youtub...mp;list=UL
milan j
Lisica

lovdzij@
 Ma zasto nece da postavi sliku vec 3 dana?

slavko75
 img822.imageshack.us/img822/6774/p1091043.jpg

pozdrav trobojdzije evo slike mog kerica tek mu je 57 dana ,a dobio sam ga od kolege lovca Ace Boskovica iz Skelana R,Srpska
UZIVAM U LOVU Tri prsta 2

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Srpski gonič KINOLOGIJA 1591 17.07.2021. 16:45
Obuka goniča za lov na zeca KINOLOGIJA 464 31.05.2018. 09:45
Srpski Žuti Gonič KINOLOGIJA 133 06.03.2018. 23:53
Posavski gonič KINOLOGIJA 363 25.01.2017. 15:05
Planinski gonič Alpinac KINOLOGIJA 313 13.08.2015. 20:28
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 25
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,453
Najnoviji član: hladni

Poslednje vesti
U GREBENCU SE INTENZIVNO LOVI, PONEKO I PECA
Tri velika vuka snimljena na planini u Srbiji
Petrovaradin: Problem u lovištu
PRVENSTVO VOJVODINE
U LU "Šumadija" Kragujevac

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

· 30.01.2023. 23:30

Zbogom Lalo 💔

64,113,854 posete www.srbijalov.com