Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Varaličarenje

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Varaličarenje
Scorpion Hunter

Skorpion kaže:
Nesto me zeza postavljanje slika. Hmmm

Scorpion Hunter

Skorpion kaže:
Nesto me zeza postavljanje slika. Hmmm
[img][/img]

DakiNS

Skorpion kaže:
Daki i ja imam jednu Dam quick 110... Masinica je najbolja na svetu... jedina mana je mala spunla. mnogo puta mi se desavalo da pri zabacaju sav najlon izbacim iz masinice...
To je prastara masinica i zastarela po tehnickim resenjima Jedino sto ove nove nece doziveti ni 10 posto koristenja, i uvek ima ono ali , na novim tipovima masinica spulna je plitka i siroka, slaze unakrsno strunu predvidjene za daleke zabacaje imaju i superstoper, necujnu kocnicu i mnogo lezajeva ali nemaju onaj vecni puzni prenos, Tu masinicu stavi na neku laganu dubinku a za varalicarenje uzmi masinicu modene koncepcije i novijih tehnickuh resenja garantovano skoro duplo duzi zabacaj, N slikama imaju dve moje masinice od simana za mene tvin pauer po toj ceni najbolja masinica na svetu , stela je jos navodno bolja ali i nekoliko puta skuplja
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

Scorpion Hunter

DakiNS kaže:

Skorpion kaže:
Daki i ja imam jednu Dam quick 110... Masinica je najbolja na svetu... jedina mana je mala spunla. mnogo puta mi se desavalo da pri zabacaju sav najlon izbacim iz masinice...
To je prastara masinica i zastarela po tehnickim resenjima Jedino sto ove nove nece doziveti ni 10 posto koristenja, i uvek ima ono ali , na novim tipovima masinica spulna je plitka i siroka, slaze unakrsno strunu predvidjene za daleke zabacaje imaju i superstoper, necujnu kocnicu i mnogo lezajeva ali nemaju onaj vecni puzni prenos, Tu masinicu stavi na neku laganu dubinku a za varalicarenje uzmi masinicu modene koncepcije i novijih tehnickuh resenja garantovano skoro duplo duzi zabacaj, N slikama imaju dve moje masinice od simana za mene tvin pauer po toj ceni najbolja masinica na svetu , stela je jos navodno bolja ali i nekoliko puta skuplja
Daki dam quick koristim u poslednje vreme iskljucivo na bolonjezu za pecanje na plovak nekako mi se tu najkorisnije pokazala. Za varalicarenje koristim novije masinice. Danas sam na kratko varalicario Klena:

Cvele
 Eh taj Shimano Twin Power.... to je masina Daki, moj otac ima tu masinu, ali 4500F serija... Smile
srbijalov Lov je za mene život =))) srbijalov

chaki
 cvele ne postoji TP4500f

tp4000f i tp5000f nesto izmedju ne postoji

Sniper Hunter
 Izasao sam malo oko podneva da bacnem mepsica malo ,voda je bila taman za taj posao
i53.tinypic.com/xf0s47.jpg
palo je 5 pastrmki od kojih i jedna od 42cm,uzimale su mrljavo,gurale varalicu,imao sam dosta promasaja i spadanja i nekoliko van mere uredno vracene ,varalica br.3 sa manjom udicom za dublju vodu i br2 za plicu masinica stradic i stap catana od 2,40m
i54.tinypic.com/s45mqu.jpg

Sve u svemu dobar pocetak jesenje sezone na reci
i54.tinypic.com/2ufrcra.jpg

Podunavac
 Lep ulov. Jeli to u Švajcarskoj?
Tri prsta 2Kolce

Sniper Hunter
 U Svajcarskoj danas druze.iveli

Scorpion Hunter
 Sniper svaka cast... Ja sam danas lovio Klena bilo je ulova ali teren toliko nepristupacan da sam morao jednom rukom da se drzim za granu da ne upadnem u vodu a drugom da bacam varalicu tako da nisam mogao da uslikam klencine... Varalica na kojoj je radio je Calipso F3.

Scorpion Hunter

Sniper Hunter kaže:
Izasao sam malo oko podneva da bacnem mepsica malo ,voda je bila taman za taj posao
palo je 5 pastrmki od kojih i jedna od 42cm,uzimale su mrljavo,gurale varalicu,imao sam dosta promasaja i spadanja i nekoliko van mere uredno vracene ,varalica br.3 sa manjom udicom za dublju vodu i br2 za plicu masinica stradic i stap catana od 2,40m

Ova reka je RAJ za varalicarenje Osmeh

Scorpion Hunter

Skorpion kaže:

Sniper Hunter kaže:

Ova reka je RAJ za varalicarenje Osmeh
Ovako izgleda reka na kojoj ja bacam varalice. Svaki neprecizan zabacaj i ode varalica u granje:

Sniper Hunter
 Jeste raj ali se lovi lepo samo po odgovarajucem vodostaju jer kada se topi sneg nemoguce je pecati, sezona pocinje u martu i moze se pecati do pocetka maja a onda pauza do sada i kraj je u oktobru,za mesec dana je zatvaranje, sezone na reci zadnja nedelja u oktobru ,ostaju jos planinska jezera i brane do kraja novembra ,ako ne padne sneg i zatvore se putevi.

DakiNS
 Sniperu sudbina svake varalice je da zavrsi na nekom panju na dnu reke, mislim da od 1000 vaealica samo jednu otkine riba

Cvele
 Skorpion, ima i tezih reka za varalicarenje ;) 

Scorpion Hunter
 Cvele nisam ni rekao da nema tezih reka za varalicarenje. Na svakoj drugoj mi je lakse da bacam varalicu nego na ovoj. Od svih voda na kojima pecam na ovoj reci je najteze varalicariti zbog samog nepristupacnog terena i mnogo granja,panjeva a sirina reke je od 1m pa do 5-6m gde su virovi inace mnogo uska reka...

Sniper Hunter

DakiNS kaže:
Sniperu sudbina svake varalice je da zavrsi na nekom panju na dnu reke, mislim da od 1000 vaealica samo jednu otkine riba

Danas Daki su mi dva mepsa ostala zakacena za kamenje jer obicno gde je cisto dno tamo i nema bas puno pastrmke ,rupe, ulegnuca,iza kamenja tu se kriju ,a ako zapamtis mesta zaklone i gde si dobio jednu krupniju navratis za 5-6 dana i opet ima neka otprilike iste velicine da se krije skoro na istom mestu ako je zaklon dobar,bar je to neko moje zapazanje,ovde na ovoj reci .

DakiNS
 Dobro druze panj ili kamen ili skoljka, trava svejedno rezultat je isti, a predator je uvek u zaklonu i to onom najvecem radi zasede , oni koji cuvaju varalice ti retko ili nikada ne ulove

Scorpion Hunter

DakiNS kaže:
Dobro druze panj ili kamen ili skoljka, trava svejedno rezultat je isti, a predator je uvek u zaklonu i to onom najvecem radi zasede , oni koji cuvaju varalice ti retko ili nikada ne ulove
Daki u pravu si za varalice, ako ih cuvas nikad nista neces upecati. Ja sam danas dva voblera i jednu leptirastu ostavio u granju. Evo i slike terena gde sam ih pokidao. Moras biti umetnik ovde da upecas ribu a da ne pokidas varalice :

Cvele
 chaki, postoji ;)

Skoči na forum:

Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 15
Online članova: 1

Ukupno članova: 4,460
Najnoviji član: Baustelac

Poslednje vesti
Širom Evrope ponovo će biti dozvoljen sportski lov na grlice, EU ukida zabranu lova
Novosađanin zatečen u krivolovu u selu Divoš
ГОДИШЊИ ПОМЕН
У кикиндском ловачком удружењу ускоро и даме
Lov na vuka i ostale predatore u Bujanovcu 2. februara

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

· 30.01.2023. 23:30

Zbogom Lalo 💔

64,477,604 posete www.srbijalov.com