Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: NESTAJE LI LSS? (Arhiva do 31.12.2013.)

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
Anketa članova
Kako rešiti sukob izmedju lovačkih saveza na relaciji LSS - LSV?

Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
36% [20 Glasa]

Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
18% [10 Glasa]

Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
34% [19 Glasa]

Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
13% [7 Glasa]

Glasova: 56
Morate se ulogovati da biste glasali.
Start: 22.11.2018. 17:13

Arhiva anketa
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
NESTAJE LI LSS? (Arhiva do 31.12.2013.)
DakiNS

sasa035 kaže:

DakiNS kaže:
Kolega Saša ti kao da si sa neba pao. Ajde pogledaj lepo upise od početka , a posebno obrati pažnju na datume kada su pisani, pa onda se malo informiši o potezima tzv rukovodstva,videćeš koliko ima uticaja talasanje-se.endanje, koliko ima iznuđenih poteza ,a sam bog zna koliko smo brljotina pisanjem sprečili.Sa druge strane najveći doprinos "talasanja" je u stvari informisanje dobrog dela lovačke populacije, ili samo pokušaj da staviš na jedan list papira informacije koje si dobio u svom udruženju a na drugi papir napiši informacije koje si našao na našem forumu .Sve će ti se reći samo!Lovac 3
Daki pa imas pravo da smo informisani i...I sta sad.Govorimo o sprecavanju.Sta je spreceno.Kada je steta vec nanesena i svi vidimo dovoljno velika da iz ovog vrzinog kola niko nema pojma kako ce.Ajde ako imamo instrumente nenajurimo te ljude.Ako su proneverili novac...pa hajde da pokrenes neki postupak...Znas talasanje trla baba lan da joj prodje dan...smesno onoliko koliko i ljudi koji znaju da talasaju...pa znaju da talasaju i vise nista!Za nesto vise trebace nam neko sa debelim zaledjem i vezama.A to su ti samo politicari.Kadija koji i tuzi i sudi.Sve ostalo je bezveze.Ili talasanje ako ti je tako draze...

Za tvoju informaciju " talasanje" ovog foruma prati i ministarstvo, jer upravo tako je danas jedino moguće čuti "GLAS" naroda ili lovaca.Na ovom forumu se u stvari i otkrilo i isplivalo najviše nepravilnosti o radu LSS . Da li si ti ikada "talasao" u svom udruženju , jesi li imao ikakvog uspeha.Ili da li si ikada i pokušao da nešto promeniš? Sumnjam ne ljuti se ali je tako. Ovo je bio jedini način da se počne buditi lovačka svest . Pogledaj servirane nam lovačke novine bilo koje sve med i mleko. Pošto ti se ne sviđa ovakvo talasanje ajde budi kokretan sa nekim dobrim predlogom kako sprečiti razbacivanje i otimanje lovačkih para, kako sprečiti uništavanje 116 godina lovstva. Daj bilo kakav konstruktivan predlog jer ovo što radimo je tebi očigledno malo i nevažnoLovac 3
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

Indjijanac
 ovako je najbolje
http://www.youtub...detailpage
http://www.youtub...detailpage
IndjijanacĆIRKO PA JEL TI NEZNAŠ DA U INDJIJU IMA DJUNGLA?
http://www.youtube.com/watch?v=vOipjp...page#t=25s

sasa035

DakiNS kaže:

sasa035 kaže:

DakiNS kaže:
Kolega Saša ti kao da si sa neba pao. Ajde pogledaj lepo upise od početka , a posebno obrati pažnju na datume kada su pisani, pa onda se malo informiši o potezima tzv rukovodstva,videćeš koliko ima uticaja talasanje-se.endanje, koliko ima iznuđenih poteza ,a sam bog zna koliko smo brljotina pisanjem sprečili.Sa druge strane najveći doprinos "talasanja" je u stvari informisanje dobrog dela lovačke populacije, ili samo pokušaj da staviš na jedan list papira informacije koje si dobio u svom udruženju a na drugi papir napiši informacije koje si našao na našem forumu .Sve će ti se reći samo!Lovac 3
Daki pa imas pravo da smo informisani i...I sta sad.Govorimo o sprecavanju.Sta je spreceno.Kada je steta vec nanesena i svi vidimo dovoljno velika da iz ovog vrzinog kola niko nema pojma kako ce.Ajde ako imamo instrumente nenajurimo te ljude.Ako su proneverili novac...pa hajde da pokrenes neki postupak...Znas talasanje trla baba lan da joj prodje dan...smesno onoliko koliko i ljudi koji znaju da talasaju...pa znaju da talasaju i vise nista!Za nesto vise trebace nam neko sa debelim zaledjem i vezama.A to su ti samo politicari.Kadija koji i tuzi i sudi.Sve ostalo je bezveze.Ili talasanje ako ti je tako draze...

Za tvoju informaciju " talasanje" ovog foruma prati i ministarstvo, jer upravo tako je danas jedino moguće čuti "GLAS" naroda ili lovaca.Na ovom forumu se u stvari i otkrilo i isplivalo najviše nepravilnosti o radu LSS . Da li si ti ikada "talasao" u svom udruženju , jesi li imao ikakvog uspeha.Ili da li si ikada i pokušao da nešto promeniš? Sumnjam ne ljuti se ali je tako. Ovo je bio jedini način da se počne buditi lovačka svest . Pogledaj servirane nam lovačke novine bilo koje sve med i mleko. Pošto ti se ne sviđa ovakvo talasanje ajde budi kokretan sa nekim dobrim predlogom kako sprečiti razbacivanje i otimanje lovačkih para, kako sprečiti uništavanje 116 godina lovstva. Daj bilo kakav konstruktivan predlog jer ovo što radimo je tebi očigledno malo i nevažnoLovac 3
Daki bio sam dovoljno korektan i onda kada smo pricali o lovstvu uopste i ponudio ti da krenemo u obilazak LU od istoka ka zapadu i od severa ka jugu i da vidimo u kakviom je stanju nase lovstvo.I OD TEBE NIJE BILO!!!A moj je predlog da treba sacekati sledeceg ministra napravi odbor precednika i LSCS i LSV a boga mi i gospode iz LSS i raskrsti sa tim vise za sva vremena.I pocne od nule ili da racunamo da je stvar propala.Ako ti mislis da ljudi iz ministarstva neinformisani sta se radi u lovstvu i ribarsvu.Pa grdno se varas.I da su prosvetljenje nasli na ovom forumu a do sad su bili kako ti kazes slepi.U zemlji Srbiji se sve zna samo niko ne reaguje...ili barem ne do poslednjeg trenutka ili bolje receno isteka mandata aboga mi i revolucije.Ovo poslednje je malo ironicno...
sasa035

Limun
 Daki ne bih puno da se upustam u polemiku ali mislim da je kolega sasa 035 donekle u pravu. Pa vi ko da ne zivite u istoj drzavi, svi mi vrlo dobro znamo kako stvari funkcionisu i odakle sve krece, sve dok se politika bude mesala svere gde joj i nije bas mesto ima ovako da prolazimo!
Pozdrav od Čarapana!Jaooo "ja s'tem nem ništa"
LimunLimunLimunLimunLimun

"Klonim se ljudi koji misle da je drskost hrabrost, a nježnost kukavnost, a klonim se i onih koji misle da je brbljanje mudrost, a šutnja neznanje."

Khalil Gibran

DakiNS
 U pravu si Limune ima dosta dobrih stvari u upisu kolege . Ali bez konstruktivog predloga. Znam jako dobro kakvo je stanje kompletno u lovstvu,zato sam i pitao šta je konkretno učinjeno da se to promeni. Eto krenite svako od sebe. Svestan sam koliko politika utiče na sve sfere žiota pa tako i na lovstvo , ali da li je to razlog da ćutimo? Da li ste išta znali od svih ovih stvari koje su napisane na forumu pre nego što ste ovde pročitali, možda ali mali delić, da li ste stekli neka nova saznanja, promenili mišljenje o nečemu u vezi lovstva ,verujem da jeste. Ajde dajte predlog ili je predlog da pognemo glave i što bolje se namestimo.Lovac 3

Kolega Saša da li si još uvek u Italiji?

Indjijanac
 iskreno mislim da je ovo priča u prazno,saša prvo nam kaži dali si ikada na nešto skrenuo pažnju u svom LU i dali si to izgurao do kraja,e da tako svi urade bilo bi mnogo drugačije.
IndjijanacĆIRKO PA JEL TI NEZNAŠ DA U INDJIJU IMA DJUNGLA?
http://www.youtube.com/watch?v=vOipjp...page#t=25s

chaki

sasa035 kaže:

DakiNS kaže:

Ne da se prati vec citajua imaju i zaduzene ljude da prate sta se desava, Nemoj sasa da mislis da je sve ovo bez odjeka. Svako od nas recimo ima i privatnoi kontakte sa "nekim' ljudima i oni saslusaju svaku rec veruj mi. MNof-go stvar prvo cuju do nas forumasa pa tek onda sve to ispliva na povrsinu. E sad sta ce se uraditi po tom pitanju videcemo.
I u ribolovu su neki kad je poribljavanje Drine mladicom pocelo nailazili na otpor u vlasti ali sad sve ide nekim normalni m putem pa ce valjda i ovde sve da krene kako treba, Ribolovcima je pomogao jedna nas vrhunski sportista inace zaljebljenik u Drinu pa sto ne bi i lovci nasli nekoga da malo to trgne a mozda su i nasli to se nikad ne zna.ika

Videcemo videcemo vreme je pred nama i mnoge lose stvari smo preziveli pa cemo i ovo siguran sam u to
O meni se najlepše brinu oni koji me ostavljaju na miru.

sasa035
 [quote]DakiNS kaže:
U pravu si Limune ima dosta dobrih stvari u upisu kolege . Ali bez konstruktivog predloga. Znam jako dobro kakvo je stanje kompletno u lovstvu,zato sam i pitao šta je konkretno učinjeno da se to promeni. Eto krenite svako od sebe. Svestan sam koliko politika utiče na sve sfere žiota pa tako i na lovstvo , ali da li je to razlog da ćutimo? Da li ste išta znali od svih ovih stvari koje su napisane na forumu pre nego što ste ovde pročitali, možda ali mali delić, da li ste stekli neka nova saznanja, promenili mišljenje o nečemu u vezi lovstva ,verujem da jeste. Ajde dajte predlog ili je predlog da pognemo glave i što bolje se namestimo.

Daki znas sta pognute glave nemaju nista s tim.Kada bi krenulo ovo zamrseno klube da se odpreda i kada bi neko stvarno imao instrumente da napravi nesto dobro kod nas bi bilo sve kao u bajci.Ja negovorim o necemu napamet vec nesto iz iskustva.A to je dok ne nadjes onog pravog i nelobiras adekvatno kod pravih ljudi neuspeh je zagarantovan.A sto se toga tice mozes da pocnes od promene zakona o lovstvu(Mnogo je lakse kada neko moze da izglasa nepoverenje predsednika LSS i uljudno ga udalji sa funkcije)Primer je banalan ali prosto nemoze drugacije.Ili se ugledati na kolege ribolovce koji su to resili jednom za sva vremena.Prosto nesto se mora preduzeti ali na prakticnom nivou.Ako bi se ja samo svadjao ili bukao tako da bi me svi culi... da bi me neko primetio.Pa to je potpuna glupost.Glas naroda je glas ovaca.Ovce se sisaju.Pogledajmo stanje posle izbora u nasoj lepoj zemlji.A tek da vidimo ko ce nam biti resorni ministar.
sasa035

sasa035

chaki kaže:

sasa035 kaže:

DakiNS kaže:

Ne da se prati vec citajua imaju i zaduzene ljude da prate sta se desava, Nemoj sasa da mislis da je sve ovo bez odjeka. Svako od nas recimo ima i privatnoi kontakte sa "nekim' ljudima i oni saslusaju svaku rec veruj mi. MNof-go stvar prvo cuju do nas forumasa pa tek onda sve to ispliva na povrsinu. E sad sta ce se uraditi po tom pitanju videcemo.
I u ribolovu su neki kad je poribljavanje Drine mladicom pocelo nailazili na otpor u vlasti ali sad sve ide nekim normalni m putem pa ce valjda i ovde sve da krene kako treba, Ribolovcima je pomogao jedna nas vrhunski sportista inace zaljebljenik u Drinu pa sto ne bi i lovci nasli nekoga da malo to trgne a mozda su i nasli to se nikad ne zna.ika

Videcemo videcemo vreme je pred nama i mnoge lose stvari smo preziveli pa cemo i ovo siguran sam u to
Pa bas zato ti i kazem da treba naci prave.I da bez njih i nemoze kao sto je Vanja Grbic.Ali ih treba definitivno naci i poceti od nicega i napraviti nesto.Svako ima nekog svoga...i bas zbog toga i nepisem ovo napamet!!!A kod nas se nista nedesava slucajno.Vec uvek sa namerom.Za nekoga lose a nekoga dobro.
sasa035

DakiNS
 Znači po tebi je najbolje čekati da neko drugi odradi što tebe žulja. E vidiš kolega moj zato nam i jeste tako kako nam je. Upravo takvi postupci (čekanje i nečinjenje ) dovelo nas je na ivicu propasti, pa bih te zamolio da ukoliko nemaš ništa konkretno da predložiš ili uradiš da i dalje nastaviš ne raditi ništa jer i to što radiš je 0.

slavaplana
 LSS neodrzava 2 skupstine, 3 U.O. ,nemamo predsednika N.O.,komisije koje je skupstina formirala NERADE ili se njihovi predlozi nepostuju ili se komisije uopste nesazivaju jer POPOVIC vodi i radi sta hoce!??????

Meni ovakav LSS NETREBA!!!!!

Da njih par budu zadovoljni a da 90% lovaca nema amabas nikakvoguticaja na vodjenje LSS to nikada nije bilo!!!

HVALA LEPO pokusali su NISU ZNALI ili nisu hteli namerno i vreme je dase istima zahvalimo !!!

Ako nece lepim a ocigledno je da nece daSMENIMO I NAJURIMO BANDU iz LSS koja misli da im je LSS otavio nekou nasledje!!

Da se razumemo i u buduce LSS nece biti imun na POLITIKU i desavanja jer nikada nije bio!!Poenta je u normalnom vodjenju u skladu sa ovlascenjima i potrebama lovaca a ne POJEDINACA!!1

Nemoze niko da me ubedi da je 1.250.000din za pehare u 2011god normalno da POPOVIC potpise i da seto plati !!KOME ??ZA STA????

Pa to je brdo pehara!!Kamion!!!!A gde su ostali troskovi ,dnevnice itd......!!!!

slavaplana
 Sasa jer je JAGODINA platila clanarinu LSCS za proslu godinu??/SLavisa je u U.O?????

punisher

sasa035 kaže:

chaki kaže:

sasa035 kaže:

DakiNS kaže:

Pa bas zato ti i kazem da treba naci prave.I da bez njih i nemoze kao sto je Vanja Grbic.Ali ih treba definitivno naci i poceti od nicega i napraviti nesto.Svako ima nekog svoga...i bas zbog toga i nepisem ovo napamet!!!A kod nas se nista nedesava slucajno.Vec uvek sa namerom.Za nekoga lose a nekoga dobro.

O.K kolega. Hajde na]i ih. Koga ti možeš da nađeš? Ili misliš da neko sa ovoga foruma treba umesto tebe da traži.
Ništa ti meni tvojim upisom nisi rekao što ja već ne znam.
Pokojni inđić je za takve voleo da kaže da su to oni što stoje iznad gomile i vole da pljuckaju po gomili i non stop pričaju kako ništa nije dobro, ništa ne valja, ne može ovako, ne može onako, a kada ih čovek pita da siđu dole i pripomognu...eeeee onda se u kolo ne hvataju.

Nekom je lepo je biti gore kolega, ali mene lično ne zanima takav stav.

Što se tiče pisanija ovde, budi UVEREN da su i tekako neke stvari nakon iznošenja ovde promenjene i to baš od ljudi koji su "u materiji". Tako da ne bih ja potcenjivao ovo naše pisanije ovde na forumu tako lako.

To što se ništa ne događa po pitanjima odgovornosti određenih pojedinaca, nemoj da te brine mnogo jer sam ubeđen da je dovoljno da se jednom od njih uzdrma, pa da se sva ova lažna slika srpskog lovstva raspe kao kula od karata.

Na nama je da i dalje "drmamo" ovde na forumu stubove lovačke korupcije i mafije, da i dalje ukazujemo na brlje marifetluke aktuelne lovačke elite, a doćiće dan kada će i oni pasti.

Sa druge strane potrebno je iznositi i konkretne predloge za rešenja pojedinih problema jer kao što znaš "Vox populi, vox dei..." tako da će, ako su pametni, ljudi u ministarstvu na ovim stranama naći pregršt dobrih ideja i predloga kako neke probleme rešiti.

sasa035

DakiNS kaže:
Znači po tebi je najbolje čekati da neko drugi odradi što tebe žulja. E vidiš kolega moj zato nam i jeste tako kako nam je. Upravo takvi postupci (čekanje i nečinjenje ) dovelo nas je na ivicu propasti, pa bih te zamolio da ukoliko nemaš ništa konkretno da predložiš ili uradiš da i dalje nastaviš ne raditi ništa jer i to što radiš je 0.
Ma kolega Daki ja se bojim da ste vi i vama slicnima veoma kriticni bez prefiksa samo.Ono sto sam ja uradio u ribolovu i sa koliko sam se Ljudi sukobio i na koliko sam sudjenja bio u mom kraju...Bio sam jedan od najomrzenijih ribocuvara sto se ribokradica tice a da negovorim da sa mojom ekipom primio priznanje ministarstva 2004 godine za najbolju ribocuvarsku sluzbu i na poklon smo dobili obucenog psa i plaketu.Znas nism ja od onih koji su sedeli i cekali nego onaj koji je spreman da podmetne glavu gde nebi niko ni nogu.Ali sam ukapirao da ljudi kod nas mogu promeniti ili jakim kaznama ili zatvor.Znas li koliko je zatvorskih presuda izreceno za krivicno delo izlovljavanje ribe stujom ili dinamitom.Nijedna na jednom sudjenju u Svilajncu doziveo sam da usred sunice mi prekrsilac preti citiram:"sto te onda nisam ubio".I to kao sudija nije cula.Coveka koga smo nahvatali sa pretvaracemi svom opremom i ribom tacno kod vikendice.I nikom nista.Mada ovo nema veze sa temo ja se izvinjavam.KOLEGA DAKI JA SAM COVEK OD DELA I JA UVEK PUSTAM DA MOJA DELA GOVORE UMESTO MENE.Imas li cime da se pohvalis.Voleo bih licno da znam.Nemoj tako da budes pausalan deluje smesno.I na kraju ja sam otisao od iz Srbije samo zato sto je puno onih koji pricaju a malo rade.Moje vreme traje i nisam se mogao zadovoljiti time da cekam nesto.Zato sto ovde kao sto sam i tu uvek postovao pravila i borio se da se zastite vode i bori cu se da se zastiti lovstvo.Ja nezivim u Srbiji ali cu podrziti svaku zdravu napominjem zdravu ideju i akciju.I imam zaista dosta ljudi koji misle bas kao ja.
sasa035

punisher
 Ranijim upisima hteo sam da budem konstruktivan pa ću i sada ponoviti.

Problem sa lovstvom u celoj Srbiji potrebno je posmatrati iz dva ugla i to: problemi sa savezima ( LSS, LSV, LSCS ) i njihovi međusobni odnosi, te nerad njihovih organa, odnosno neadekvatan rad, i drugi je ustanovljavanje lovišta i dodela istih na konkursima.

Po meni je ovaj drugi mnogo bitniji jer je proizašao iz ZODL i Ministarstvo i PSPŠV su dužni da postupak okončaju što hitnije.

Tek kada se prvi problem reši i kada se vidi koliko je novih LU ustanovljeno, kada se vidi ko je konkurisao i dobio lovište na gazdovanje, tada je moguće rešavati ovaj drugi problem oko saveza, pri čemu opet poći od zakonskih odredaba.

sasa035

slavaplana kaže:
Sasa jer je JAGODINA platila clanarinu LSCS za proslu godinu??/SLavisa je u U.O?????
Slavo vec duze vreme nisam bio kuci a ove godine i necu biti informisan pre oktobra. Tako da nemogu da pricam nista napamet.Neznam.
sasa035

chaki
 Sasa kad bih ti rekao na sta je sve Vanja nailazio u toj svojoj zamisli i na kakva podmetanja ti bi se cudio.Ne samo od ministarstava vec i od obicnih pecarosa kojima ide u prilog poribljavanje. znam do detalja probleme na koje je nailazio cak i od "strucnih "osoba u raznoraznim inspekcijama.Jednostavno onakakv kakav je uporan istrajan nije se dao pokolebati i krenuo je sam pa su ko je hteo prilazio i pomagao. Sad je to vec projekat. E sad zamisli jednog takvog u lovstvu da krene pokrene istraje bude uporan tvrdoglav ( ali ne kao ovaj ZDrP) vec pozitivno tvrdoglav i jos iza sebe ima 80000 lovaca koji ce htei da mu pomognu da se stanje sredi. Tkav jedan je zavrsio posao i ima bar jos 320000 glasova a to j e vec respektibilna snaga. Ovako raslojeni i razdvojeni posvadjani sami sa sobom mogu da manipulisu jer trenutno svako gleda sebe da muen negde i da se ogrebe bar za malo.
Trenutno je stanje MNOGO lose i to neki koriste za svoje mutne i mracne radnje. Premnogo vremena sam napisao da nisam za rasturanje LSS i za pravljenje jos 6 saveza bas zbog tih novih gazdi koji jedva cekaju da uzjasu i da svako ima svoju prciju. Tako je SFRJ rasturena da bi se ona sestorica namirila pa posle znamo sta je i kako je bilo. Tako i ovo rasturaju i ovo je sve neciji plan da se rasturi i da svako dobije svoj deo. Nikome od raspada nece biti bolje na duge staze. svako ce treuto da profitira ali mislim da cilj svega jeste stvaranje NEKAD u jednom momentu nekog novog i lepseg LSS kao pravog srevisa lovaca Srbije.

DakiNS

sasa035 kaže:

DakiNS kaže:
Ma kolega Daki ja se bojim da ste vi i vama slicnima veoma kriticni bez prefiksa samo.Ono sto sam ja uradio u ribolovu i sa koliko sam se Ljudi sukobio i na koliko sam sudjenja bio u mom kraju...Bio sam jedan od najomrzenijih ribocuvara sto se ribokradica tice a da negovorim da sa mojom ekipom primio priznanje ministarstva 2004 godine za najbolju ribocuvarsku sluzbu i na poklon smo dobili obucenog psa i plaketu.Znas nism ja od onih koji su sedeli i cekali nego onaj koji je spreman da podmetne glavu gde nebi niko ni nogu.Ali sam ukapirao da ljudi kod nas mogu promeniti ili jakim kaznama ili zatvor.Znas li koliko je zatvorskih presuda izreceno za krivicno delo izlovljavanje ribe stujom ili dinamitom.Nijedna na jednom sudjenju u Svilajncu doziveo sam da usred sunice mi prekrsilac preti citiram:"sto te onda nisam ubio".I to kao sudija nije cula.Coveka koga smo nahvatali sa pretvaracemi svom opremom i ribom tacno kod vikendice.I nikom nista.Mada ovo nema veze sa temo ja se izvinjavam.KOLEGA DAKI JA SAM COVEK OD DELA I JA UVEK PUSTAM DA MOJA DELA GOVORE UMESTO MENE.Imas li cime da se pohvalis.Voleo bih licno da znam.Nemoj tako da budes pausalan deluje smesno.I na kraju ja sam otisao od iz Srbije samo zato sto je puno onih koji pricaju a malo rade.Moje vreme traje i nisam se mogao zadovoljiti time da cekam nesto.Zato sto ovde kao sto sam i tu uvek postovao pravila i borio se da se zastite vode i bori cu se da se zastiti lovstvo.Ja nezivim u Srbiji ali cu podrziti svaku zdravu napominjem zdravu ideju i akciju.I imam zaista dosta ljudi koji misle bas kao ja.

Ja živim u Srbiji i radim sve što mogu da se sačuva lovstvo,a ne samo da podržavam.A degutantno mi je da pišem šta sam sve uradio u nekim drugim sferama života i rada jer je za lovstvo nebitno. Samo ti i dalje podržavaj zdrave ideje( samo nisi naveo koje) . Ovim završavam prepisku jer je zaludan posao i gubljenje vremena.Lovac 3Bye

DakiNS
 Chaki ovo mi se baš dopada ZDrPHaHaHa

chaki
 Uzece me za kuma heheheheh a drago mi je da si primetio hehehe jel to profesionalna deformacija hehehe da sve primetis

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
NESTAJE LI LSS? LOVAČKA UDRUŽENJA 1239 02.06.2024. 12:41
Ptičji svet koji nestaje DIVLJAČ 8 07.11.2014. 15:00
Članarina 2013 LOVAČKA UDRUŽENJA 89 25.02.2014. 10:15
Skupština LSS 16.03.2013. LOVAČKA UDRUŽENJA 64 06.03.2013. 21:07
CENOVNIK LSS za lovnu 2012/2013 PROPISI O LOVU 7 17.12.2011. 18:24
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 16
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,453
Najnoviji član: hladni

Poslednje vesti
“ЈАСТРЕБАЧKИ ВУK” – 2025. год.
U GREBENCU SE INTENZIVNO LOVI, PONEKO I PECA
Tri velika vuka snimljena na planini u Srbiji
Petrovaradin: Problem u lovištu
PRVENSTVO VOJVODINE

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

· 30.01.2023. 23:30

Zbogom Lalo 💔

64,163,841 posete www.srbijalov.com