Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: NESTAJE LI LSS? (Arhiva do 31.12.2013.)

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
Anketa članova
Kako rešiti sukob izmedju lovačkih saveza na relaciji LSS - LSV?

Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
36% [20 Glasa]

Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
18% [10 Glasa]

Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
34% [19 Glasa]

Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
13% [7 Glasa]

Glasova: 56
Morate se ulogovati da biste glasali.
Start: 22.11.2018. 17:13

Arhiva anketa
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
NESTAJE LI LSS? (Arhiva do 31.12.2013.)
chaki
 naknadna pamet nije pamet vec glupost i tu je veliki problem. Mnogi koji su tad bili za ovu sadasnju lovacku vlast i branili je sad polako shvataju gde su pogresili. Tada nisu hteli da razmisljaju o upisima ili ih nije zanimalo. Sada se stvar polako menja mnogi vide gde je greska i ko je problem ali je rukovodeca struktura zauzela busiju i neda ni funkcije ni polozaje po cenu raspada LSS.
Davno sam rekao da LSS treba da postoji da bude krovna organizacija da bude neko ko ce nas predstavljati u lovackom svetu i da bude veza izmedju drzave i lovaca. Takav LSS nam treba sa ljudima koji nece dozvoliti da nas lovce uzima stampa i razapinje kao najvece ubice vec da stane iza nas. Gomila prijava protiv lovaca je otisla a LSS se nije oglasio.

Da ne pricam o bahatosti i nedomacinskom ponasanju SVIH celnika u srpskom lovstvu. Trosenje novca za bahanalije ruckove vecere gorivo odela automobile je nesto sto ne sme da postane praksa nekom ko ce valjda ove jednog dana zameniti a ja se sikreno nadam da ce biti sklonjeni i to vrlo brzo.

Do tada treba da gledamo da nadjemo najmanji zajednicki sadrzalac kojim cemo sacuvati LSS i naravno reformistai ga i vratiti nekako na staze na kojim je nekad bio.
O meni se najlepše brinu oni koji me ostavljaju na miru.

Indjijanac
 BOŽE,BOŽE,AL JE VLAST SLATKA!!!!!
IndjijanacĆIRKO PA JEL TI NEZNAŠ DA U INDJIJU IMA DJUNGLA?
http://www.youtube.com/watch?v=vOipjp...page#t=25s

DakiNS
 Chaki velika većina nas misli da LSS moramo sačuvati.Najveći problem su Čelnici - raspikće koji su toliko ogrezli u javašluku da mislim da se u stvari boje otići sa čelnih mesta jer se nakon odlaska revizijom svašta može pronaći i na kraju krajeva šta bi sa prethodnikom za kojim je navodno raspisana poternica. Ma brate go lopov do lopova a policija ništa.Kada Dr P potone svi će da peru ruke od njega i da pričaju kako su pokušavali da mu se suprostave ali nisu mogli ( ali su zato bratski delili ono što se podeliti može) . A on sam mislim da jednostavno nije u stanju neke stvari da shvati , a to je da kad počne da tone ovi podrepaši će ga gurati još dublje. Što se Lalinog upisa tiče a radi se o poštovanj imena i titule . Ne mogu se baš složiti sa njim jer ako neko ima petlju da omalovažava 80 000 lovaca i ne pokazuje ni trunku poštovanja što bih ja poštovao njega, a što se tiče škole , ne mora neko biti mnogo pametan , dovoljno je da je uporan i normalno da priloži nekoliko Bambija.Sad
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

walter
 Sitno Zoki, Sitno, Još malo ćemo da te gledamo na ovom linku u mom potpisu, ako bude imao ko da ti postavi sliku. Zato požuri na slikanje.

Apelujem na dobre ljude da urade miror ecolss.com šteta da takva "arhivska građa" propadne.

Noć kada sam preplivao Savu

"Pod uličnom lampom što polako tinja,
sedi jedna čovek pijan kao svinja,
A to što je pijan, više nije bitno,
ime mu je Zoran a prezime SITNO!"
VremeVrlo tuan
http://www.ecolss.com/predsednici_sav...saveza.htm

Ko laže taj možada postane predsenik LSS, ko krade imaće love, a ako ga uhvate u krađi neće robijati ako mu je rođak Walter (ili Čak Noris)

Lala
 Kladim se da je ova poezija namenjena našem članu Zoranp?! Evo, kladim se u 5 patrona!
Uffff, sad sam se setio: pa naš Zoranp ne pije!?! Jaooo
Eto, kanda gubim opkladu...Ups
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

slavaplana
 Secacemo ga se kao coveka koji je uradi strategiju razvoja lovstva u LSS koja nije ni priblizno ostvarena na terenu prema broju srnece divljaci !!!

I tu se zajebao!!!Jaooo

Kao coveka koji je sluzbenim autom isao na more jer mi nemamo more a ovo na koje je on isao je daleko!!!

Nije to Dunav i Golubac vec MORE!!!ROFL

mihailo
 LSS ovakav kakav jest trebalo je rasformirati i oformiti novi savez sa novim ljudima.Sve drugo je ssamo produzavanje agonije koja verovatno ima neki cilj,a koji pokazace vreme.

slavaplana
 A evo nesto iz svakodnevnice LSS!!!

LSS ima odgovornog predsednika koji je za sutra najavio U.O. LSS!!!

Do duse u onom sastavu koji je ostao i koji njemu odgovara kako bi verovatno doneo odluke oko iskljucivanja udruzenja i zakazivanja skupstine sa prestavnicima 18.000 lovaca koji su do sada platili makar deo clanarine!!!

Da nije tuzno bilo bi smesno !!!

U Vojvodinu verovatno zbog U.O. nece da dodje jer je zastupnik i ima obavezu da odrzi zakazanu sednicu U.O.!!!!

Svaka cast!!!

Zasto U.O.nije bilo pre iskljucenja udruzenja iz LSS?U.O. je to jednom odbio ????
Sta sad znaci ovaj postupak???

Izgleda je doslo do greskeu koracima pa ZORAN DR.POPOVIC hoce svoju gresku da pokrije odlukom U.O.???

NEPOMAZU TI NI KOZNE GACE SADA!!!HaHaHa

Sta si uradio uradi si i sadtreba da svedemo racune svizajedno i da ti se zahvalimo!!!

50.000 lovaca kad dodje ispred LSS izgledace kao demostracije kad je Vuk Draskovic svojevremeno organizovao!!!

Preterao si!!!

Pozdravi Zivka!!!!

Nismo zaboravili kako je i na koji nacin usvajao lovne osnove udruzenjima!!!Tatovica isto pozdravi!!!Odobreno

Indjijanac

Indjijanac kaže:
http://www.youtub...detailpage

izgleda je baba morala sama po svoje bure

SLAVO jel ovo ona DRP-ova baba sa bure?

slavaplana
 Odobreno

Lala
 Ne dopada mi se uopšte kako se razvijaju dogadjaji. Sazivanje UO LSS u krnjem sastavu, u isto vreme kada se održava vanredna skupština LSV, meni je toliko očigledna igra, da nemam reči da to opišem. Da ne pominjem da je najavljen velik broj gostiju iz LU iz centralne Srbije na vanrednoj skupštini LSV, kojima je verovatno takodje dojadilo da se radi ovako!
Lovci u Vojvodini su prilično uznemireni, koliko ja mogu da vidim, svim ovim poslednjim dešavanjima. Sada se ovim potezom unosi još jedna doza uznemirenja i sludjivanja.
Kome je uopšte u interesu da ovo sada radi ovako?
Ako sam dobro informisan, na vanrednu sednicu skupštine LSV će doći Marko Tica.

Indjijanac
 http://www.youtub...detailpage

Indjijanac
 EKSKLUZIVNO SA SAJTA LSS

DakiNS
 I tako mislim, lepo gospodin DrP ostavio samo dupeuvlakače u LSS koji će lepo svi glasati za njega i lepo će živeti, istina sa manje para ali kod kuće a ne na nekom sigurnom mestu, ako sam pogodio to je za Respekt.Poštenom čoveku to nikada ne bi palo napamet.

slavaplana
 Pliva TICA preko Save.................HaHaHa

Indjijanac
 al nenosi pismo navrh glave nego ga zoran presednik stavio na sajt LSS

slavaplana
 Ovo mi izgleda kao skrivena kamera!!!!!

I poruka

Ako platite clanarinu vratice Vas cika Zoki u clanstvo LSS????

SMEJURIJA!!!

Imam utisak da mu je zao LSV-a?????Ili para???Confused

Zaigrao se malo ali Vas iz Vojvodine hoce da vrati u LSS kad platite clanarinu jer je on zakonski zastupnik i na to ima pravo!!Jaooo

KUPI TE SUTRASNJI PREDATOR I CITAJTE O LSS!!!!Odobreno

Vi PLATITE i NESEKIRAJTE SE NISTA!!!!Foto

Lala
 Ovo pismo je, koliko ja vidim, ponuda u stilu: vi meni novce, a ja povlačim šta sam potpisao!
Ne znam da li se u ovoj igri igra 'taknuto-maknuto' ili ne? Ili se igra cuger?
To će morati skupština da odluči!
Žalosno je što je ovakva ponuda stigla u predvečerje održavanja skupštine! Vrlo nediplomatski potez, i ne preterano mudar, može da izazove i kontra reakciju!
Ili je procenjeno, da je ovo otišlo predaleko i da je opasno po funkcije, pa se krenulo u pokušaj sanacije štete?

Možda je najtačnije da je procenjeno da u LSV ima zadovoljavajuća cifra novaca, pa je šteta odreći se lepe količine parica, koje bi mogle da se preusmere u LSS.
Reterirao čovek!
Ali nije smogao snage da se pojavi na vanrednoj skupštini LSV, iako je uredno pozvan, koliko čujem!
Zato je tu kurir Jovica, da donese pismo!

Kažu vojvodjani kada su ljuti na nekog: od danaske ne divanimo, samo napismeno il preko advokata!

Sutra na skupštini LSV će biti jedno 5-6 administratora Srbijalov portala i ne znam koliko članova. Ne mogu ja sve da popamtim, ako odem sam, a i pitanje je da li bi mi verovali! Ovako, uz svedoke, i uz Sremca kao delegata, i uz Odlikovanog Indjijanac, lakše će mi biti!
Garantujem dobro zezanje, u nekom restoranu blizu sale za zasedanje!

slavaplana
 SMENA po cenu postojanja LSS i TICE takodje!!!!

OVO JE POTEZ OCAJNIKA koji je sve ovo zamrsio pa bi sad da se vadi!!

Ko god sevadio na kartama znamo kako je prosao!!!

ISTO VAZI I ZA ZORANA DR.POPOVICA!!!

LOSE SU TE SAVETOVALI PA SAD KAO DZENTLMEN PRIHVATI PORAZ I SMENU!!!!

Zaigrao si se malo ali sta ima veze!!Vratices se na fakultel ili na mesto upravnika lovista !!!!Nece biti zime za tebe sa takvim hvalitetom i znanjem!!!JaoooROFL

DakiNS
 Slavo izgleda da je DrP konačno shvatio da se zaleteo, mislim da će i LSCS uskoro dobiti ovakvo pismo, Zato što LSS uopšte nije gadljiv na novce.Lovac 3

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
NESTAJE LI LSS? LOVAČKA UDRUŽENJA 1239 02.06.2024. 12:41
Ptičji svet koji nestaje DIVLJAČ 8 07.11.2014. 15:00
Članarina 2013 LOVAČKA UDRUŽENJA 89 25.02.2014. 10:15
Skupština LSS 16.03.2013. LOVAČKA UDRUŽENJA 64 06.03.2013. 21:07
CENOVNIK LSS za lovnu 2012/2013 PROPISI O LOVU 7 17.12.2011. 18:24
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 19
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,453
Najnoviji član: hladni

Poslednje vesti
“ЈАСТРЕБАЧKИ ВУK” – 2025. год.
U GREBENCU SE INTENZIVNO LOVI, PONEKO I PECA
Tri velika vuka snimljena na planini u Srbiji
Petrovaradin: Problem u lovištu
PRVENSTVO VOJVODINE

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

· 30.01.2023. 23:30

Zbogom Lalo 💔

64,164,329 posete www.srbijalov.com